Ухвала
від 26.03.2019 по справі 1.380.2019.001336
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

          ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа № 1.380.2019.001336

УХВАЛА

про відкриття загального позовного провадження в адміністративній справі

26 березня 2019 року           м. Львів

Суддя Львівського окружного адміністративного суду Мричко Н.І., перевіривши позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Вілла Магнолія» до Державної фіскальної служби України про визнання протиправними дій, зобов'язання вчинити дії, -

                                        в с т а н о в и в :

22.03.2019 до Львівського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Товариства з обмеженою відповідальністю «Вілла Магнолія» (код ЄДРПОУ: 40248172, місцезнаходження: 79018, м. Львів, вул. Героїв УПА, 72) до Державної фіскальної служби України (код ЄДРПОУ: 39292197, місцезнаходження: 04053, м. Київ, площа Львівська, 8), в якій позивач просить суд:

- визнати протиправними дії Державної фіскальної служби України щодо зупинення реєстрації податкової накладної складеної ТОВ «Вілла Магнолія» за № 2 від 03.10.2018;

- зобов'язати Державну фіскальну службу України зареєструвати податкову накладну № 2 від 03.10.2018 датою її подання.

Підставою звернення позивача до суду з таким позовом є незгода з діями відповідача щодо зупинення реєстрації податкової накладної в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Позовну заяву подано з додержанням вимог статей 160, 161 Кодексу адміністративного судочинства України (надалі – КАС України). Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі на стадії відкриття провадження у справі не встановлено.

У відповідності до частини 8 статті 171 КАС України питання про відкриття провадження в адміністративній справі суддя вирішує протягом п'яти днів з дня надходження до адміністративного суду позовної заяви, заяви про усунення недоліків позовної заяви у разі залишення позовної заяви без руху, або отримання судом у порядку визначеними частинами третьою-шостою цієї статті, інформації про місце проживання (перебування) фізичної особи.

Керуючись статтями 12, 160, 161, 171, 173-175, 248, 256 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

                                                  УХВАЛИВ:

1. Прийняти до розгляду позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Вілла Магнолія» до Державної фіскальної служби України про визнання протиправними дій, зобов'язання вчинити дії і відкрити провадження у справі.

2. Справу прийняти до розгляду в порядку загального позовного провадження.

3. Підготовче засідання призначити на 15 квітня 2019 року о 10:45 год., яке відбудеться в приміщенні Львівського окружного адміністративного суду за адресою: м. Львів, вул.Чоловського, 2 (1-й поверх, зал судових засідань № 9).

4. Питання про залучення Товариства з обмеженою відповідальністю «Геоарх Проект» до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача розглянути у підготовчому засіданні за участю сторін.

5. Розгляд справи у підготовчому засіданні здійснюватиметься суддею Мричко Н.І. одноособово.

6. Відповідачу встановити строк для подання відзиву до суду протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

7. Зобов'язати відповідача надати суду всі матеріали, які були або мали бути взяті до уваги при вчиненні дій та прийнятті рішення, з приводу якого заявлено цей позов.

8. Роз'яснити сторонам, що позивач має право подати до суду відповідь на відзив, а відповідач заперечення у строк протягом п'яти днів з дня отримання відзиву або відповіді на відзив.

9. Надіслати копію цієї ухвали учасникам справи, відповідачу також надіслати копії позовної заяви та доданих до неї документів.

10. Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається http://adm.lv.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена лише з підстав порушення правил підсудності. Апеляційна скарга на ухвалу суду в частині порушення правил підсудності подається до Восьмого апеляційного адміністративного суду через Львівський окружний адміністративний суд протягом п'ятнадцяти днів з дня її складення.

Заперечення на ухвалу суду, в частині, що не підлягає оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя                                                                                                     Мричко Н.І.

Дата ухвалення рішення26.03.2019
Оприлюднено28.03.2019
Номер документу80691130
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправними дій, зобов'язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —1.380.2019.001336

Рішення від 27.06.2019

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

Ухвала від 06.06.2019

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

Ухвала від 26.03.2019

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні