Ухвала
від 20.03.2019 по справі 761/35052/18
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 11-cc/824/1006/2019 Слідчий суддя в 1-й інстанції: ОСОБА_1

Категорія: ст. 170 КПК України Доповідач: ОСОБА_2

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20 березня 2019 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду у складі:

головуючого судді ОСОБА_2

суддів ОСОБА_3 , ОСОБА_4

секретаря судового засідання ОСОБА_5

розглянула у відкритому судовому засіданні в м. Києві апеляційні скарги представника власників майна ТОВ «Євро Гриль» та ТОВ «Тієсто Гриль», адвоката ОСОБА_6 , на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду м. Києва від 17 вересня 2018 року,-

ВСТАНОВИЛА:

Цією ухвалою задоволено клопотання старшого слідчого в ОВС 1 відділу 1 управління Головного слідчого управління СБ України ОСОБА_7 , погоджене прокурором відділу Генеральної прокуратури України ОСОБА_8 та накладено арешт на частку у статутному капіталі ТОВ «Євро Гриль» (код ЄДРПОУ 39365375) у розмірі 132 000 грн., що становить 33% статутного капіталу, яка на праві власності належить засновнику (учаснику) ОСОБА_9 ( АДРЕСА_1 ); частку у статутному капіталі ТОВ «Тієсто Гриль» (код ЄДРПОУ 40121735) у розмірі 33 000 грн, що становить 33% статутного капіталу, яка на праві власності належить засновнику (учаснику) ОСОБА_9 ( АДРЕСА_1 ).

Цією ж ухвалою заборонено посадовим особами ТОВ «Євро Гриль» та ТОВ «Тієсто Гриль», довіреним особам товариств та будь-яким іншим особам вчиняти будь-які дії, направлені на внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців та громадських формувань будь-яких відомостей, зокрема про зміну керівника, місця знаходження, складу учасників вказаних товариств, у тому числі, але не виключно, подавати до відповідного відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб- підприємців, будь-яким іншим державним реєстраторам відповідних реєстраційних органів, а також всім приватним та державним нотаріусам здійснювати реєстраційні дії по внесенню змін до відомостей про зміну керівника, місця знаходження, складу учасників, а також будь яких інших змін у відомостях, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, щодо ТОВ «Євро Гриль» ТОВ «Тієсто Гриль» та заборонено Міністерству юстиції України та його територіальним органам, всім районним державним адміністраціям у м. Києві, нотаріусам, акредитованим суб`єктам та Державній реєстраційній службі України здійснювати державну реєстрацію будь-яких змін до установчих документів, а також внесення будь-яких змін до відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб підприємців та громадських формувань стосовно ТОВ «Євро Гриль» (код ЄДРПОУ 39365375) та ТОВ «Тієсто Гриль» (код ЄДРПОУ 40121735).

Приймаючи рішення, слідчий суддя врахував наявність правових підстав для накладення арешту, та прийшов до висновку про необхідність задоволення клопотання слідчого та накладення арешту на зазначене у клопотанні майно, з метою забезпечення збереження речових доказів.

Не погоджуючись з таким рішенням суду першої інстанції, представник власників майна ТОВ «Євро Гриль» та ТОВ «Тієсто Гриль», адвокат ОСОБА_6 , подала апеляційні скарги, в яких просить ухвалу слідчого судді скасувати, постановити нову ухвалу, якою відмовити у задоволенні клопотання слідчого про арешт майна.

19 березня 2019 року на адресу суду надійшли клопотання адвоката ОСОБА_6 , яка діє в інтересах власників майна ТОВ «Євро Гриль» та ТОВ «Тієсто Гриль», про відмову від апеляційних скарг на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду м. Києва від 17 вересня 2018 року.

Враховуючи викладене, колегія суддів приходить до висновку про необхідність прийняти відмови адвоката ОСОБА_6 від апеляційних скарг і закрити апеляційне провадження за апеляційними скаргами представника власників майна ТОВ «Євро Гриль» та ТОВ «Тієсто Гриль», адвоката ОСОБА_6 , на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду м. Києва від 17 вересня 2018 року.

Такий висновок випливає з положень ст. 403 КПК України, відповідно до якої особа, яка подала апеляційну скаргу, має право відмовитися від неї до закінчення апеляційного розгляду і, якщо ухвала суду першої інстанції не була оскаржена іншими особами, то суд апеляційної інстанції своєю ухвалою закриває апеляційне провадження.

Керуючись ст.ст. 403, 405, 422 КПК України, колегія суддів,

УХВАЛИЛА:

Прийняти відмови представника власників майна ТОВ «Євро Гриль» та ТОВ «Тієсто Гриль», адвоката ОСОБА_6 , від апеляційних скарг на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду м. Києва від 17 вересня 2018 року.

Закрити апеляційне провадження за апеляційними скаргами представника власників майна ТОВ «Євро Гриль» та ТОВ «Тієсто Гриль», адвоката ОСОБА_6 , на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду м. Києва від 17 вересня 2018 року, якою задоволено клопотання старшого слідчого в ОВС 1 відділу 1 управління Головного слідчого управління СБ України ОСОБА_7 , та накладено арешт на частку у статутному капіталі ТОВ «Євро Гриль» (код ЄДРПОУ 39365375) у розмірі 132 000 грн., що становить 33% статутного капіталу, яка на праві власності належить засновнику (учаснику) ОСОБА_9 ( АДРЕСА_1 ); частку у статутному капіталі ТОВ «Тієсто Гриль» (код ЄДРПОУ 40121735) у розмірі 33 000 грн, що становить 33% статутного капіталу, яка на праві власності належить засновнику (учаснику) ОСОБА_9 ( АДРЕСА_1 ), узв`язку із відмовою адвоката ОСОБА_6 , від поданих апеляційних скарг.

Ухвала апеляційного суду оскарженню не підлягає.

СУДДІ:




ОСОБА_2 ОСОБА_3 ОСОБА_4

СудКиївський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення20.03.2019
Оприлюднено16.02.2023
Номер документу80716566
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини проти власності

Судовий реєстр по справі —761/35052/18

Ухвала від 20.03.2019

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Масенко Денис Євгенович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні