Ухвала
від 27.03.2019 по справі 676/232/19
КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 676/232/19

Номер провадження 2/676/681/19

УХВАЛА

27 березня 2019 р. Кам'янець-Подільський міськрайонний суд

Хмельницької області

в складі: головуючого судді Вдовичинського А.В.,

секретаря судового засідання Слободенюк О.О.

розглянувши у підготовчому відкритому судовому засіданні в м.Кам`янець-Подільський справу за позовом заступника прокурора Хмельницької області в інтересах держави до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, ОСОБА_1 про визнання недійсним наказу, третя особа - ТзОВ Форк ,-

ВСТАНОВИВ:

Керівник Кам'янець-Подільської місцевої прокуратури в інтересах держави звернувся до суду з позовом до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, ОСОБА_1 про визнання недійсним наказу про затвердження проекту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки. Ухвалою суду від 24.01.2019 р. відкрито провадження у справі та призначено підготовче засідання. Ухвалою суду від 04.03.2019 р. по справі залучено в якості третьої особи ТзОВ Форк .

Під час підготовчого розгляду прокурором подано до суду заяву щодо додаткового обгрунтування підстав представництва прокурором інтересів держави в суді, подано заяву про призначення справи до розгляду по суті.

Представник відповідача - Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області направив суду відзив на позов в якому просить відмовити в задоволені позову, не стягувати з управління судовий збір, направив належним чином завірені копії документів які витребував суд.

Відповідач ОСОБА_1 в судове засідання не з'явився, відзив на позов суду не подав, про розгляд справи повідомлений належним чином, суд вважає за можливе провести підготовчий розгляд без його участі.

Третя особа по справі про розгляд справи повідомлялася за адресою зазначеною в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, пояснень на позов суду не подала, суд вважає за можливе провести підготовчий розгляд без її участі. Судом визначено обставини справи, які підлягають встановленню. На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, а тому підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду за правилами загального позовного провадження.

Керуючись ст.ст. 197, 200 ЦПК України, -

у х в а л и в:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом заступника прокурора Хмельницької області в інтересах держави до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, ОСОБА_1 про визнання недійсним наказу, третя особа без самостійних вимог - товариство з обмеженою відповідальністю Форк .

Призначити справу до судового розгляду по суті на 19.04.2019 р. на 15 год. 30 хв-н в приміщенні Кам'янець-Подільського міськрайонного суду за адресою: вул. Драй Хмари, 7 к.2 м.Кам'янець-Подільський Хмельницька область.

В судове засідання викликати прокурора, відповідача, третю особу.

Інформація щодо розгляду справи може бути отримана учасниками судового процесу на офіційному ВЕБ-сайті суду : https://kpm.km.court.gov.ua/sud2208/ .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Кам'янець-Подільського

міськрайонного суду ОСОБА_2

СудКам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення27.03.2019
Оприлюднено28.03.2019
Номер документу80749623
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —676/232/19

Рішення від 19.04.2019

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Вдовичинський А. В.

Рішення від 19.04.2019

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Вдовичинський А. В.

Ухвала від 27.03.2019

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Вдовичинський А. В.

Ухвала від 04.03.2019

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Вдовичинський А. В.

Ухвала від 24.01.2019

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Вдовичинський А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні