Ухвала
від 01.04.2019 по справі 820/6438/16
ДРУГИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

01 квітня 2019 р.Справа № 820/6438/16 Другий апеляційний адміністративний суд у складі колегії:

Головуючого судді: Григорова А.М.,

Суддів: Тацій Л.В. , Подобайло З.Г. ,

заслухавши суддю-доповідача щодо проведення підготовки до апеляційного розгляду адміністративної справи за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю "НАГОЯ" на постанову Харківського окружного адміністративного суду від 26.04.2017 року по справі № 820/6438/16

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "НАГОЯ"

до Головного державного ревізор-інспектора відділу контрольно-перевірочної роботи доходів і зборів з фізичних осіб управління доходів і зборів з фізичних осіб Центральної об'єднаної державної податкової інспекції м. Харкова Головного управління ДФС у Харківській області Цатурян Р.С. , Головного державного ревізор-інспектора відділу контрольно-перевірочної роботи доходів і зборів з фізичних осіб управління доходів і зборів з фізичних осіб Центральної об'єднаної державної податкової інспекції м. Харкова Головного управління ДФС у Харківській області Арбузова Д.М. , Центральної об'єднаної державної податкової інспекції м.Харкова Головного управління ДФС у Харківській області

про визнання протиправними дій та визнання протиправним і скасування наказу,

ВСТАНОВИВ:

Постановою Харківського окружного адміністративного суду від 26.04.2017 року відмовлено в задоволенні адміністративного позову Товариства з обмеженою відповідальністю "НАГОЯ" до Головного державного ревізор-інспектора відділу контрольно-перевірочної роботи доходів і зборів з фізичних осіб управління доходів і зборів з фізичних осіб Центральної об'єднаної державної податкової інспекції м. Харкова Головного управління ДФС у Харківській області Цатурян Р.С. , Головного державного ревізор-інспектора відділу контрольно-перевірочної роботи доходів і зборів з фізичних осіб управління доходів і зборів з фізичних осіб Центральної об'єднаної державної податкової інспекції м. Харкова Головного управління ДФС у Харківській області Арбузова Д.М. , Центральної об'єднаної державної податкової інспекції м.Харкова Головного управління ДФС у Харківській області про визнання протиправними дій та визнання протиправним і скасування наказу .

На зазначену постанову Товариством з обмеженою відповідальністю "НАГОЯ" подано апеляційну скаргу.

Постановою Харківського апеляційного адміністративного суду від 22.06.2017 р. апеляційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю "НАГОЯ" задоволено. Постанову Харківського окружного адміністративного суду від 26.04.2017 р. по справі № 820/6438/16 скасовано. Прийнято нову постанову, якою задоволено адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю "НАГОЯ" до Центральної об'єднаної державної податкової інспекції м. Харкова Головного управління ДФС у Харківській області, Головного державного ревізора-інспектора відділу контрольно-перевірочної роботи доходів і зборів з фізичних осіб управління доходів і зборів з фізичних осіб Центральної об'єднаної державної податкової інспекції м. Харкова ГУДФС у Харківській області Цатурян Р.С., Головного державного ревізора-інспектора відділу контрольно-перевірочної роботи доходів і зборів з фізичних осіб управління доходів і зборів з фізичних осіб Центральної об'єднаної державної податкової інспекції м. Харкова ГУДФС у Харківській області Арбузова Д.М. визнання протиправними дій та визнання протиправним і скасування наказу.

На зазначену постанову Центральною об'єднаною державною податковою інспекцією м.Харкова Головного управління ДФС у Харківській області подано касаційну скаргу.

Постановою Верховного суду від 21.02.2019 р. задоволено частково касаційну скаргу Центральної об'єднаної державної податкової інспекції м.Харкова Головного управління ДФС у Харківській області. Постанову Харківського апеляційного адміністративного суду від 22.06.2017, скасовано в частині задоволення позову про визнання протиправними дії Головного державного ревізора-інспектора відділу контрольно-перевірочної роботи доходів і зборів з фізичних осіб управління доходів і зборів з фізичних осіб Центральної ОДПІ м. Харкова ГУ ДФС у Харківській області - Рубена Суреновича Цатурян, Головного державного ревізора-інспектора відділу контрольно-перевірочної роботи доходів і зборів з фізичних осіб управління доходів і зборів з фізичних осіб Центральної ОДПІ м. Харкова ГУ ДФС у Харківській області - Дмитра Михайловича Арбузова при здійсненні наміру провести фактичну перевірку Товариства з обмеженою відповідальністю Нагоя , направлено справу, в цій частині, на новий розгляд до Харківського апеляційного адміністративного суду. В іншій частині залишено без змін постанову Харківського апеляційного адміністративного суду від 22.06.2017.

У зв'язку з ліквідацією Харківського апеляційного адміністративного суду, справу передано до Другого апеляційного адміністративного суду.

Відповідно до витягу протоколу автоматичного розподілу судової справи між суддями Другого апеляційного адміністративного суду від 01.04.2019 року по справі № 820/6438/16 визначено склад колегії суддів: головуючий суддя: Григоров А.М. судді Подобайло З.Г., Тацій Л.В.

Перешкоди для прийняття до провадження адміністративної справи відсутні.

З огляду на зазначене, справа підлягає призначенню до судового засідання.

Керуючись ст. 307 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Прийняти до свого провадження адміністративну справу за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю "НАГОЯ" на постанову Харківського окружного адміністративного суду від 26.04.2017 року по справі № 820/6438/16 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "НАГОЯ" до Головного державного ревізор-інспектора відділу контрольно-перевірочної роботи доходів і зборів з фізичних осіб управління доходів і зборів з фізичних осіб Центральної об'єднаної державної податкової інспекції м. Харкова Головного управління ДФС у Харківській області Цатурян Р.С. , Головного державного ревізор-інспектора відділу контрольно-перевірочної роботи доходів і зборів з фізичних осіб управління доходів і зборів з фізичних осіб Центральної об'єднаної державної податкової інспекції м. Харкова Головного управління ДФС у Харківській області Арбузова Д.М. , Центральної об'єднаної державної податкової інспекції м.Харкова Головного управління ДФС у Харківській області про визнання протиправними дій та визнання протиправним і скасування наказу та призначити до апеляційного розгляду на 16.04.2009 року о 13:30 у відкритому судовому засіданні в приміщенні Другого апеляційного адміністративного суду у залі судових засідань № 5.

Запропонувати особам, які беруть участь у справі, подати до Другого апеляційного адміністративного суду відзив на апеляційну скаргу.

Надіслати особам, які беруть участь у справі, повістки про виклик у судове засідання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя (підпис)А.М. Григоров Судді (підпис) (підпис)Л.В. Тацій З.Г. Подобайло

Дата ухвалення рішення01.04.2019
Оприлюднено02.04.2019
Номер документу80835018
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправними дій та визнання протиправним і скасування наказу

Судовий реєстр по справі —820/6438/16

Постанова від 16.04.2019

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Григоров А.М.

Постанова від 16.04.2019

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Григоров А.М.

Ухвала від 01.04.2019

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Григоров А.М.

Постанова від 21.02.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Юрченко В.П.

Ухвала від 18.02.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Юрченко В.П.

Ухвала від 20.02.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Юрченко В.П.

Ухвала від 24.01.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Юрченко В.П.

Ухвала від 26.12.2017

Адміністративне

Верховний Суд

Ханова Р.Ф.

Ухвала від 21.12.2017

Адміністративне

Верховний Суд

Ханова Р.Ф.

Ухвала від 03.11.2017

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Усенко Є.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні