Ухвала
від 13.03.2019 по справі 445/2373/18
ЗОЛОЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 445/2373/18

У Х В А Л А

судового засідання

"13" березня 2019 р. Золочівський районний суд Львівської області

в складі судді Бакаїм М. В.,

при секретарі Стеців Н.Р.

з участю :

позивача ОСОБА_1

представника позивача ОСОБА_2

представника відповідача та третя особа ОСОБА_3

розглянувши в залі судового засідання м. Золочеві Львівської області справу за позовом ОСОБА_1 до відділу освіти Золочівської районної державної адміністрації Львівської області про визнання наказу про звільнення незаконним, поновлення на займаній посаді, стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу, -

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до відділу освіти Золочівської районної державної адміністрації Львівської області про визнання наказу про звільнення незаконним, поновлення на займаній посаді, стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу.

Позивачка, до розгляду справи по суті подала заяву про залишення частини її позовних вимог позову без розгляду, а саме:

1) вимогу щодо зобов'язання відділу освіти Золочівського районної адміністрації Львівської області нарахувати та виплатити ОСОБА_1 заробітну плату за час вимушеного прогулу з 07.12.2018 року до моменту фактичного поновлення на займаній посаді;

2) вимогу щодо зобов'язання відділу освіти Золочівської районної адміністрації Львівської області нарахувати та виплатити ОСОБА_1 за один місяць після проголошення рішення у справі до закінчення строку на його апеляційне оскарження чи до моменту набрання ним законної сили (допустити негайне виконання рішення суду у цій частині);

3) вимогу щодо допущення негайного виконання рішення суду в частині поновлення ОСОБА_1 на посаді завідувача Дошкільного навчального закладу № 2 "Вишенька"

В судовому засіданні ОСОБА_1 та представник ОСОБА_2 вищевказане клопотання підтримали просили задовольнити.

В судовому засіданні ОСОБА_3 не заперечив щодо задоволення даного клопотання.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

При цьому, відповідно до ч. 2 цієї ж статті, особа, позов якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

Керуючись ст. 257 ч.1 п.5 , 258, 260 ЦПК України суд,-

У Х В А Л И В :

заяву задовольнити.

Вимоги позову ОСОБА_1 до відділу освіти Золочівської районної державної адміністрації Львівської області про визнання наказу про звільнення незаконним, поновлення на займаній посаді, стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу в частині позовних вимог, а саме:1) вимогу щодо зобов'язання відділу освіти Золочівського районної адміністрації Львівської області нарахувати та виплатити ОСОБА_1 заробітну плату за час вимушеного прогулу з 07.12.2018 року до моменту фактичного поновлення на займаній посаді;2) вимогу щодо зобов'язання відділу освіти Золочівської районної адміністрації Львівської області нарахувати та виплатити ОСОБА_1 за один місяць після проголошення рішення у справі до закінчення строку на його апеляційне оскарження чи до моменту набрання ним законної сили (допустити негайне виконання рішення суду у цій частині);3) вимогу щодо допущення негайного виконання рішення суду в частині поновлення ОСОБА_1 на посаді завідувача Дошкільного навчального закладу № 2 "Вишенька" - залишити без розгляду.

Залишення позовної заяви без розгляду не позбавляє позивача права повторно звернутися до суду з позовом.

На ухвалу суду може бути подана апеляція до Львівського апеляційного протягом 15 днів з дня проголошення.

Суддя:ОСОБА_4

СудЗолочівський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення13.03.2019
Оприлюднено03.04.2019
Номер документу80881569
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —445/2373/18

Рішення від 27.05.2019

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Бакаїм М. В.

Рішення від 27.05.2019

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Бакаїм М. В.

Ухвала від 13.03.2019

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Бакаїм М. В.

Ухвала від 26.12.2018

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Бакаїм М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні