Ухвала
від 03.04.2019 по справі 127/9509/19
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №127/9509/19

Провадження №1-кс/127/5448/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 квітня 2019 року м. Вінниця

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , слідчого ОСОБА_3 , розглянувши клопотання слідчого СУГУ Національноїполіції уВінницькій області ОСОБА_3 про надання дозволу на проведення обшуку,-

ВСТАНОВИВ:

Слідчий ОСОБА_3 звернувся до суду із вказаним клопотанням, яке погоджене з прокурором ОСОБА_4 .

Клопотання мотивоване тим, що слідчим управлінням ГУ Національної поліції у Вінницькій області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №12019020000000134 від 15.03.2019, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 355 КК України.

В ході досудового розслідування вказаного кримінального провадження було встановлено, що починаючи з 28.02.2019 ОСОБА_5 , діючи умисно, за попередньою змовою з іншими, встановленими під час досудового розслідування особами, примушує потерпілого ОСОБА_6 до виконання цивільно-правових зобов`язань, а саме повернення боргу в сумі 6000 доларів США ОСОБА_7 , при цьому свої дії супроводжують погрозами його вбивства. В якості гарантій повернення боргу, змусили потерпілого написати боргову розписку на ім`я ОСОБА_8 , а також заволоділи його транспортним засобом вартістю 13000 доларів США.

В матеріалах кримінального провадження наявні достатні відомості, що за місцем роботи ОСОБА_5 , можуть знаходитися предмети і документи, що мають значення для розкриття кримінального правопорушення.

Відповідно інформації отриманої під час виконання доручення слідчого, ОСОБА_5 являється керівником Дочірнього підприємства «ГРП АСМУ» в Вінницькій області, яке розташоване в м. Вінниця, вулиця Гліба Успенського, 83.

Відповідно до витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, будівля в якій знаходиться приміщення яке використовується ДП «ГРП АСМУ» в особі ОСОБА_5 знаходиться у власності територіальних громад, правом оперативного управління наділено Вінницьке обласне бюро судово-медичної експертизи, код ЄДРПОУ 05484497. Точне місце розташування приміщення яке використовується ОСОБА_5 у фітнес клубі встановити не вдалося.

Під час проведення обшуку за місцем роботи ОСОБА_5 планується відшукати: боргову розписку написану потерпілим, боргові розписки та документи інших осіб-боржників, ключі від автомобіля потерпілого, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу автомобіля потерпілого, предмети призначені для заподіяння тілесних ушкоджень, мобільні термінали та сім-картки операторів мобільного зв`язку, зброю, інші заборонені до обігу речі, керуючись ст. 110, ст. 234, КПК України, слідчий звернувся з даним клопотанням.

В судовому засіданні слідчий підтримав клопотання в повному обсязі на підставі викладених обставин.

Дослідивши клопотання, додані письмові докази та матеріали кримінального провадження, заслухавши думку слідчого, слідчий суддя находить, що клопотання є обгрунтованим та підлягає до задоволення з наступних підстав.

Частиною 1 ст. 234 КПК України передбачено, що обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб..

Враховуючи те, що з матеріалів кримінального провадження вбачається наявність достатніх підстав вважати, що у приміщенні Дочірнього підприємства «ГРП АСМУ» в Вінницькій області, яке розташоване в м. Вінниця, вулиця Гліба Успенського, 83, можуть знаходитися речі та документи, що свідчать про обставини вчинення кримінального правопорушення та мають значення для встановлення істини у даному кримінальному провадженні, а також можуть бути доказом під час судового розгляду, клопотання підлягає до задоволення.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 107, 234, 235 КПК України, слідчий суддя, -

УХВАЛИВ:

Клопотання задоволити.

Надати дозвіл на проведення обшуку приміщень Дочірнього підприємства«ГРП АСМУ»в Вінницькійобласті,яке розташованев м.Вінниця,вулиця ГлібаУспенського,83, з метоювідшукання тавилучення:боргової розписки написаної потерпілим; боргових розписок та документів інших осіб-боржників; ключів від автомобіля потерпілого; свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу автомобіля потерпілого; предметів призначених для заподіяння тілесних ушкоджень; мобільних терміналів та сім-карток операторів мобільного зв`язку; зброї та інших заборонених до обігу речей.

Ухвала діє протягом 30 днів з дня її постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя:

Дата ухвалення рішення03.04.2019
Оприлюднено15.02.2023
Номер документу80895362
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення обшуку

Судовий реєстр по справі —127/9509/19

Ухвала від 03.04.2019

Кримінальне

Вінницький міський суд Вінницької області

Клапоущак С. Ю.

Ухвала від 03.04.2019

Кримінальне

Вінницький міський суд Вінницької області

Клапоущак С. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні