Ухвала
від 04.04.2019 по справі 388/377/19
ДОЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Долинський районний суд Кіровоградської області

Справа № 388/377/19

У Х В А Л А

Іменем України

"04" квітня 2019 р. м. Долинська

Суддя Долинського районного суду Кіровоградської області Степанов С.В., отримавши позовну заяву заступника керівника Олександрійської місцевої прокуратури Кіровоградської області в інтересах держави, уповноваженим органом якої виступає : Кіровоградська обласна державна адміністрація, ОСОБА_1 сільська рада до ОСОБА_2 про стягнення заборгованості з орендної плати, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач має право на звернення до суду з даним позовом, справа підсудна Долинському районному суду Кіровоградської області.

Позовна заява подана і оформлена у порядку, передбаченому статтями 174, 175, 177 ЦПК України.

Підстав для залишення позову без руху, відмови у відкритті провадження у справі або повернення позову з наданих суду матеріалів не вбачається.

На підставі викладеного, керуючись ст. 187 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за позовом заступника керівника Олександрійської місцевої прокуратури Кіровоградської області в інтересах держави, уповноваженим органом якої виступає : Кіровоградська обласна державна адміністрація, ОСОБА_1 сільська рада до ОСОБА_2 про стягнення заборгованості з орендної плати.

Справа розглядатиметься за правилами загального позовного провадження.

Підготовче судове засідання призначити на 16.07.19 року о 10:00 год. у приміщенні Долинського районного суду Кіровоградської області.

Ввеб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: https://dl.kr.court.gov.ua/sud1106/

Позивач: заступник керівника Олександрійської місцевої прокуратури Кіровоградської області вул. Чижевського, 1а, м. Олександрія, Кіровоградської області, 28000) в інтересах держави, уповноваженим органом якої виступає : Кіровоградська обласна державна адміністрація (пл. Героїв Майдану, 1, м. Кропивницький, Кіровоградської області, 25006), ОСОБА_1 сільська рада (вул. Садова, 26, с. Новогригорівка Друга, Долинського району, Кіровоградської області, 28541)

Відповідач : ОСОБА_2 (проживаючий за адресою : ІНФОРМАЦІЯ_1)

Надати право відповідачу у п'ятнадцятиденний строк з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі подати до суду відзив на позов. У порядку визначеному ст.178 ЦПК України.

Надати право позивачу у п'ятиденний строк з дня отримання відзиву подати до суду відповідь на відзив. У порядку визначеному ст.ст. 178, 179 ЦПК України.

Надати право відповідачу у п'ятиденний строк до початку підготовчого судового засідання (провадження) подати до суду заперечення (пояснення, міркування і аргументи щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення). У порядку визначеному ст.. ст. 178, 180 ЦПК України.

Копію ухвали направити учасникам справи рекомендованою кореспонденцією із зворотною розпискою за вказаними адресами, а відповідачу та третім особам також копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Апеляційна скарга подається до Кропивницького апеляційного суду Кіровоградської області протягом п'ятнадцяти днів лише у частині недотримання правил підсудності.

Суддя:ОСОБА_3

СудДолинський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення04.04.2019
Оприлюднено05.04.2019
Номер документу80934960
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —388/377/19

Рішення від 31.03.2020

Цивільне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Степанов С. В.

Ухвала від 16.07.2019

Цивільне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Степанов С. В.

Ухвала від 04.04.2019

Цивільне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Степанов С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні