Ухвала
від 01.04.2019 по справі 757/11202/19-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/11202/19-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01 квітня 2019 року слідчий суддяПечерського районногосуду м.Києва ОСОБА_1 ,за участюсекретаря ОСОБА_2 ,розглянувши увідкритому судовомузасіданні взалі судуу м.Києві клопотанняслідчого вособливо важливихсправах четвертоговідділу зрозслідування кримінальнихпроваджень управлінняз розслідуванняособливо важливихсправ Головногослідчого управлінняГенеральної прокуратуриУкраїни ОСОБА_3 про арешт майна,

В С Т А Н О В И В :

05.03.2019 у провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 надійшло клопотання сторони кримінального провадження клопотання слідчого вособливо важливихсправах четвертоговідділу зрозслідування кримінальнихпроваджень управлінняз розслідуванняособливо важливихсправ Головногослідчого управлінняГенеральної прокуратуриУкраїни ОСОБА_3 ,погоджене прокуроромвідділу Генеральноїпрокуратури України ОСОБА_4 про арешт майна у кримінальному провадженні № 42017040000001477.

Слідчий або прокурор в судове засідання не з`явились, слідчий направив заяву про розгляд клопотання без його участі та задоволення клопотання.

В обґрунтування клопотання, слідчий зазначив.

Слідчими управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42017040000001477 від 13.11.2017,внесеному вЄРДР відноснослужбових осібГУ ДФСу Дніпропетровськійобласті таінших осіб,які організувалидіяльність транзитно-конвертаційногоцентру,що надаєпослуги підприємствамреального секторуекономіки змінімізації податковихзобов`язань таконвертації грошовихкоштів,а такожза фактомвиготовлення,зберігання,придбання,перевезення,пересилання,ввезення вУкраїну зметою використанняпри продажутоварів,збуту абозбут підробленихгрошей,державних ціннихпаперів,білетів державноїлотереї,марок акцизногоподатку чиголографічних захиснихелементів за ознаками кримінальних правопорушень, передбаченого ч.1ст. 199, ч. 2 ст. 364 КК України.

Службові особи ГУ ДФС Дніпропетровської області, зловживаючи службовим становищем сприяють незаконній діяльності групі осіб, що приводить до збитків державі в особливо великих розмірах у вигляді ненадходження обов`язкових платежів.

Так, на території Дніпропетровської області здійснює протиправну діяльність група осіб у складі ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 (ІПН НОМЕР_1 ), ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 (ІПН НОМЕР_2 ), ОСОБА_7 (ІПН НОМЕР_3 ), ОСОБА_8 (ІПН НОМЕР_4 ), ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_3 та інших, які маючи на меті умисел у вигляді отримання незаконного прибутку, діючи з метою прикриття незаконної діяльності без мети ведення фінансово- господарської діяльності підприємств, використовуючи підприємства ТОВ «Оптінвесттрейд» (код ЄДРПОУ 40699748), ТОВ «Оптінвест-Трейд» (код ЄДРПОУ 40697892), ТОВ «Міксоторг» (код ЄДРПОУ 40863480), ТОВ «ОптЮа» (код ЄДРПОУ 40863516), ТОВ «Тікнос Україна» (код42175363) таінші підконтрольніпідприємства,зловживаючи службовимстановищем здійснюютьбезпідставне формуванняподаткового кредитувід оптовихпостачальників тютюнової продукції та в подальшому, шляхом надання знарядь та засобів у вигляді незаконно та безпідставно оформлених бухгалтерських та податкових документів про реалізацію товару без фактичного товарообігу, надають зацікавленим юридичним особам-клієнтам послуги з мінімізації податкових зобов`язань, тобто вчиняють пособництво в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах.

Слідчими четвертого відділу з розслідування кримінальних проваджень управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42017040000001477 від 13.11.2017, щодо службових осіб ГУ ДФС у Дніпропетровській області та інших осіб, які організували діяльність транзитно-конвертаційного центру, що надає послуги підприємствам реального сектору економіки з мінімізації податкових зобов`язань та конвертації грошових коштів, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

Під час розслідування вказаного кримінального провадження проведено обшуки за місцем розташування складських приміщень ТОВ «Оптінвесттрейд», ТОВ «Оптінвест-трейд» за адресами:м.Дніпро,вул.Січових Стрільців, буд.94 літ.Ж-2та заадресами:Дніпропетровська область,Дніпропетровський район,смт.Слобожанське, вул.Сухомлинського Василя,буд.61 (літ. А) вилучено пачки цигарок (тютюнові вироби) із паперовими стрічками, схожими на марки акцизного податку встановленого зразка.

Вилучені на підставі ухвали слідчого судді зі складських приміщень ТОВ «Оптінвесттрейд», ТОВ «Оптінвест-трейд» пачки цигарок (тютюнові вироби) із паперовими стрічками, схожими на марки акцизного податку встановленого зразка 05.11.2018 визнано речовими доказами у кримінальному провадженні.

Документи щодо законності походження вилучених тютюнових виробів ТОВ «Оптінвесттрейд», ТОВ «Оптінвест-трейд» не надано.

Відповідно до висновку експерта від 13.12.2018 № 28/2.3/777 чотирнадцять марок акцизного податку України не відповідають за своїми характеристиками маркам акцизного податку України встановленого зразка (виготовленим на Поліграфічному комбінаті «Україна»).

Згідно з п.1ст.98 КПК Україниречовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом.

Статтею 170 КПК України передбачено, що арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Відповідно до частини 2 статті 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

У випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої статті 170 КПК України, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 КПК України.

У випадку, передбаченому пунктом 4 частини другої статті 170 КПК України, арешт накладається на майно підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, фізичної чи юридичної особи, яка в силу закону несе цивільну відповідальність за шкоду, завдану діями (бездіяльністю) підозрюваного, обвинуваченого, засудженого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, а також юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, за наявності обґрунтованого розміру цивільного позову у кримінальному провадженні, а так само обґрунтованого розміру неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, щодо якої здійснюється провадження.

Згідно ч. 10 ст. 170 КПК України арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Не може бути арештовано майно, якщо воно перебуває у власності добросовісного набувача, крім арешту майна з метою забезпечення збереження речових доказів.

Згідно ч. 2 ст. 173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої статті 170 КПК України); 3) наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (якщо арешт майна накладається у випадках, передбачених пунктами 3, 4 частини другої статті 170 КПК України); 3-1) можливість спеціальної конфіскації майна (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 2 частини другої статті 170 цього Кодексу); 4) розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 4 частини другої статті 170 цього Кодексу); 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; 6) наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Слідчий суддя, дійшов висновку про наявність підстав для задоволення клопотання, оскільки майно на яке просить слідчий накласти арешт є речовими доказами у кримінальному провадженні № 42017040000001477.

На підставі викладеного і керуючись ст. 107, 131, 132, 170173, 309 КПК України, слідчий суддя,

У Х В А Л И В :

Клопотання задовольнити.

Накласти арешт на речові докази у кримінальному провадженні № 42017040000001477, а саме на вилучені 01.11.2018 під час обшуку за адресою: м. Дніпро, вул. Січових Стрільців, буд. 94 літ. Ж-2 тютюнові вироби (пачки цигарок), які містяться в коробках і блоках:

Прима люкс № 8 -1 коробка;

Rothmans royals demi -1 коробка;

Jade La Bleue -1 коробка;

West red xl -1 коробка;

Rothmans demi - 37 коробок;

Rothmans royals - 7 коробок;

Parkers Simpson cpmpact silver - 2 коробки;

Parkers Simpson black -1 коробка;

Rothmans blue - 4 коробки;

Kent nano silver -1 коробка;

Kent navi blue -1 коробка;

Rothmans royals blue -1 коробка;

Davidoff reach сірого кольору -1 коробка;

Davidoff reach синього кольору -1 коробка;

LD violet - 2 коробки;

LD pink -1 коробка;

LD menthol -1 коробка;

LD blue 25-2 коробки;

LD red -1 коробка;

LD red 25-2 коробки;

LD impulse super slims purpls -1 коробка;

LD amber -1 коробка;

LD blue -1 коробка;

Marlboro -1 коробка;

Marlboro gold -1 коробка

LM loft mix - 2 коробки

LM loft blue - 2 коробки

LM loft double splash - 2 коробки

LM loft sea blue smart series -1 коробка

Winston blue - 2 коробки

Winston blue super slims -1 коробка

Winston silver super slims -1 коробка

Winston xs silver -1 коробка

West silver xl -1 коробка

West red xl -1 коробка

West bold red -1 коробка

Bond street smart series silver selection -1 коробка

Bond street premium blue -1 коробка

Bond street smart series blue selection -1 коробка

Bond street blue selection -1 коробка

Прилуки класичні 12-2 коробки

Прима срібна червона -1 коробка

Прима люкс № 6 -1 коробка

Pall mall blue -1 коробка

Pull de luxe blue -1 коробка

Pull de luxe red -1 коробка

Philip morris no vet mix summer - 2 коробки

Philip morris no vet mix - 3 коробки

Philip morris smart series red 25 edition -1 коробка

Коробки з цигарками:

west connect red - 250 пачок, sobranie white -110 пачок, sobranie pink - 90 пачок, sobranie black 140 пачок, політ -15 пачок.

west connect blue -280 пачок, west connect silver - 220 пачок.

Столичні - 440 пачок, прима люкс № 2 - 50 пачок, прима люкс № 4 -10 пачок.

Rothmans - 310 пачок, Winston xspcession purple - ЗО пачок, прима люкс № 2 - 80 пачок, winston classic - 250 пачок, Winston silver - 230 пачок, прима люкс № 8 - 310 пачок, прима люкс № 4 -110 пачок.

прима люкс one - 210 пачок, прима blue -140 пачок, прима red - 13 пачок, прима люкс № 4 20 пачок.

Rothmans purple - 350 пачок, Winchester blue -150 пачок.

Rothmans green - 280 пачок, Philip morris novel silver - 220 пачок.

Winchester red - 260 пачок, прилуки класичні - 230 пачок.

LM loft - 310 пачок, Philip morris novel silver - ЗО пачок, Rothmans royals -70 пачок, Danhil fain cut - 50 пачок.

west red - 210 пачок, west duo - 260 пачок.

west silver xl -160 пачок, west blue xl - 216 пачок.

прима срібна червона -140 пачок, прима срібна синя - 320 пачок.

Winston blue -190 пачок.

Winston presh menthol -180 пачок, Winston super slims - 300 пачок.

Rothmans royals red - 100 пачок, Winston white - 260 пачок. Winston x style duo green - 160 пачок.

Bond blue - 310 пачок, Bond silver - 20 пачок, Bond red -170 пачок.

Davidoff gold - 440 пачок.

Bond red - 250 пачок, Bond blue - 200 пачок, chesterfield red - 50 пачок.

Davidoff reach blue - 200 пачок, Davidoff reach сірі - 90 пачок. Kent - 200 пачок.

Bond silver - 480 пачок.

Winchester blue - 310 пачок, Rothmans blue -170 пачок.

Philip morris red - 480 пачок.

Camel - 430 пачок. Chestrfild blue - 20 пачок, Davidoff one - 50 пачок.

Camel blue - 420 пачок, Chestrfild blue - 80 пачок.

Davidoff classic - 320 пачок, Davidoff classic slims - 230 пачок, Davidoff blue - 20 пачок.

LM loft синя -180 пачок, LD impuls compact purple -150 пачок, LM loft чщзний - 70 пачок. Monte Carlo blue - 220 пачок, Marlbolo gold - 20 пачок, Parliament silver - 40 пачок, Monte Carlo red - 220 пачок.

LD silver - 230 пачок, LD red - 20 пачок, LD blue 25 - 86 пачок, LD special blue -130 пачок.

Kent aroma - 500 пачок.

Київ синій - 150 пачок, Київ червоний - 170 пачок, LS vanilla - 110 пачок, LS original - 40 пачок, marvel sweet vanilla -10 пачок, marvel platinum - 40 пачок.

Patkes simpson black - 90 пачок, Philip morris red - 50 пачок, Jade Larome - 150 пачок, Patkes simpson red - 88 пачок, Patkes simpson blue - 80 пачок.

Коробки c сигаретами в блоках

Sobranie blue - 24, West -1, sobranie gold -18, прилуки преміум - 8;

Rothmans demi - 31, Winchester compact blue -19,

Winston x style blue - 45,

Rothmans nano - 41, Rothmans royals - 4,

Parker Simpson - 9, Прима83 - 20, Прилуки класичні xl 12-15,

Jade La menthe - 4, Jade La blue - 45,

Winston x style - 6, Winston x style silver - 40,

Next dubliss -11, Parker simpson super slim blue - 9, Parlament super slims - 31,

Parlament peri blue - 4, LD super slims amber - 7, Winston super slims blue - 38,

Rothmans royals - 6, Rothmans nano - 42,

Kent nano 1-35, Kent feel - 4, Kent nano - 4,

LD mentol - 8, LD amber - 38,

LD pink - 46,

LD violet - 48,

Davidoff blue - 3, Glamour allure -18, Glamour amber - 27,

Winston XS pressio - 29, Winston x style duo -18,

Kent8 - 46, Kent swith - 4,

Pall mall -17 (no 12 пачокек у кожному), Pall mall silver -19,

Jadie la rose - 34, Jadie le ciel - 3, murati fresco - 5, murati zefiro - 8,

Parlament Corat -11, Phillip moris - 29,

Rothmans demi click - 37, Parlament Corat -10,

LD avtograph blue - 24, LD avtograph red - 23,

Philip morris novel mix red - 7, Philip morris novel mix - 2, west rich blue - 7, Rothmans demi 34, Marlboro gold -1, Marlboro - 46,

Прима - 4, Полет -1, Philip morris - 21,

Прима янтарна -10, Прилуки xl - 26,

West red xl -10, Rothmans blue 16, Rothmans demi - 9, Parlament blue - 2,

Rothmans demi - 50,

«Kent compact 6»- 3, Kent compact double - 25, Kent compact 6 blue - 3, Kent compact 4»-19, «Kent6»-2,

Прилуки класик - 416

Kent - 40, Kent 1-7, Kent swith - 3,

Київ синій - 24, Київ червоний -17, LS original - 9,

Camel compact blue - 29, Davidoff- 9, Davidoff blue - 6,

LD impuls compact - 31, LD compact lite ducat -14,

Parlament nith blue - 30, Parlament -16, muratti - 7,

LD impuls super slims purple - 20, LD club long - 21,

Marlboro silver - 8, Lucky strike - 26, Marlboro fine touch - 5, Marlboro micro - 8,

Kent - 30, LD club gold -16, LD club platinum - 4,

Next rosse -10, Lifa original - 9, Lifa strawberry -11, Ufa apple - 6, compliment - compliment blue -13,

Bond premium mix - 40, LD impuls compact pearl - 8,

LD blue - 35, LD red -14,

Marlboro touch -13, Davidoff gold - 29,

Philip morris red - 29, Rothmans demi - 7, Winchester compact silver -16.

Коробки з блоками сигарет:

Winston silver -1,

Winchester red - 3, Winston xs plus duo - 44,

Sobranie black - 5, Sobranie pinck - 4, La cigarette blue - 5, La cigarette menthe - La cigarette lilas - 6,

Winston xspession - 9, Marvel sweet vanilla - 8, Parliament silver - 33,

Winston super slims -19, Winston xs - 20,

Прилуки класичні - 53,

Danhill fane cut - 3, West прима люкс - 20, West прима люкс compact 6-16,

LM Loft mix - 3, LM Loft smart series - 52,

Chesterfield KS bronze - 29, Chesterfield red -1, Bond silver selection -19,

Philip morris novel blue - 23, Parker simpson compact - 23, Rothmans less smell -3,

LD Club platinum -17, Next dubliss violet - 25,

Capri azzurro super slims - 27, Capri bianco super slims - 29,

Bond silver selection - 3, Bond red selection - 46,

Bond premium blue - 44,

Kent 6 - 26, kent switch - 4, Davidoff absolute - 6, glamour lilac -18, Lucky strike original red - 28, LD club compact - 24,

Parker simpson blue - 44, Pall mall low smoke smell - 6,

LM silver Label -12, LM red label -18, LM smart series -16,

Parker simpson big red - 5, Philip morris blue - 45,

Parliament aqua blue 23, LD more - 9, Jade larome 14, PS super slims silver -15,

Philip morris red - 50,

De luxe pull червоні -10, De luxe pull сині - 36,

Київ блакитні - 210 пачок, strong blue - 20 пачок, marvell sweet chery - 30 пачок, marvell sweet vanilla - 30 пачок, sweet vanilla demi - 30 пачок, strong red - 20 пачок, LS cherry - 50 пачок, marvel demi - 60 пачок, marvel demi - 47 пачок;

«Київ червоний»- 500 пачок;

А такожвилучених підчас обшукуза адресою:Дніпропетровська область,Дніпропетровський район,смт.Слобожанське, вул.Сухомлинського Василя,буд.61 (літ. А) тютюнові вироби (пачки цигарок), які містяться в коробках і блоках:

1) Parker Simpson 12 (дванадцять) блоків; Прима Люкс 13 (тринадцять) блоків; LUCKYSTRIKE 11 (одинадцять) блоків; Прима срібна 1 (один) блок;

2) Rotmars 50 (п`ятдесят) блоків;

3) Davidoff 32 (тридцять два) блоки; LD 25 (двадцять п`ять) блоків;

4) DELUXE 50 (п`ятдесят) блоків;

5) Davidoff 24 (двадцять чотири) блоки; LD 25 (двадцять п`ять) блоків;

6) DELUXE 60 (шістдесят) блоків;

7) Danhill 5 (п`ять) блоків; West 10 (десять) блоків; Parliament 14 (чотирнадцять) блоків; Parker Simson 1 (один) блок; Sobranie 5 (п`ять) блоків; Monte Carlo 4 (чотири) блоки; Столічні без фільтра 3 (три) блоки; Прима без фільтру 4 (чотири) блоки;

8) Marlboro красні 37 (тридцять сім) блоків; Marlboro Silver 6 (шість) блоків; Marlboro Gold -5 (п`ять) блоків;

9) Rothmans Demi -50 (п`ятдесят) блоків;

10) Chesterfield KS Blue 9 (девять) блоків; Chesterfield Branze 5 (п`ять) блоків; Sobranie суперслім 5 (п`ять) блоків; Sobranie LETS SMOKE 5 (п`ять) блоків; Monte Carlo RED 2 (два) блоки; Sobranie суперслім розове 4 (чотири) блоки; Sobranie Lets Smoke SM 1 (один) блок; Marlboro micro 7 (сім) блоків; Camel compact 1 (один) блок; Camel compact 2 (два) блоки; Marlboro cunt 14 (чотирнадцять) блоків; Sobranie чорні 5 (п`ять) блоків;

11) Marlboro Premium 13 (тринадцять) блоків; Parliament silver 10 (десять) блоків; LD сині 5 (п`ять) блоків; LD красні 2 (два) блоки; Chesterfild KS Blue 10 (десять) блоків; LD сині 5 (п`ять) блоків; LD красні 2 (два) блоки; Chesterfild KS Blue 10 (десять) блоків; Winston XSTYLE 5 (п`ять) блоків; Winston XS Pression 3 (три) блоки; Marlboro toneh LESS SMELL 2 (два) блоки;

12) KENT 8 22 (двадцять два) блоки; Rothmans Less SMELL 33 ( тридцять три) блоки;

13) LM Fine cut 31 (тридцять один) блок; LM S MART 18 (вісімнадцять) блоків;

14) Bond 25 RED 28 (двадцять вісім)блоків; Bond RED 9 (дев`ять) блоків; Bond Premium 12 (дванадцять) блоків; Rothmans LESS SMELL 4 (чотири) блоки;

15) West RED XL 50 (п`ятдесят) блоків;

16) Rothmans DEMI 59 (п`ятдесят) блоків;

17) Rothmans Roxale 10 (десять) блоків; Rothmans сірі 21 (двадцять один) блок; Rothmans сині 18 (вісімнадцять) блоків;

18) Rothmans DEMI - 50 (п`ятдесят) блоків;

19) Прилуки класичні 22 (двадцять два) блоки; LM RED label 11 (одинадцять) блоків; LM Smart series 13 (тринадцять) блоків;

20) Davidoff slims 4 (чотири) блоки; Winston SXeression 1 (один) блок; LD Platinum 4 (чотири) блоки; LD superslims violet 4 (чотири) блоки; LD superslims fink 16 (шістнадцять) блоків; LD super slime Amber 7 (сім) блоків; Winston Fresh Menthol 12 (дванадцять) блоків;

21) Winston super slims 48 (сорок вісім) блоків;

22) Rothmans Demi click 3 (три) блока; Пріма люкс compact 4 2 (два) блоки; Пріма люкс

Compact 6 5 (п`ять) блоків; Пріма Оптіма Blue 3 (три) блоки; Parkersimson compact 8 (вісім) блоків; Marrel Sweet Cherry 2 (два) блока; Marvel Gold 1 (один) блок; Marvel Swet Vanilla 6 (шість) блоків; Marvel DEMIN 1 (один) блок; Compliment Blue 2 (два) блока; Lifa StrawBERRY 2 (два) блока; Lifa StrawBERRY 2 (два) блока; Lifa Menthol 1 (один) блок; Parkersimpson Liner 7 (сім) блоків; Parker simpson 1 (один) блок; LS CHERRY 2 (два) блока; LS ORIGINAL 2 (два) блока;

23) Marlboro Premium 35 (тридцять п`ять) блоків; Marlboro Gold 15 (п`ятнадцять) блоків.

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена протягом п`яти днів з дня її проголошення безпосередньо до суду апеляційної інстанції. Якщо ухвалу слідчого судді було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, строк апеляційного оскарження для такої особи обчислюється з дня отримання копії судового рішення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудПечерський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення01.04.2019
Оприлюднено15.02.2023
Номер документу80945563
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —757/11202/19-к

Ухвала від 01.04.2019

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Білоцерківець О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні