Ухвала
від 16.04.2019 по справі 1.380.2019.001775
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД 79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (032)-261-58-10 Ухвала

про призначення до розгляду заяви

16 квітня 2019 року Справа № 1.380.2019.001775

Львівський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Качур Р.П. одержав заяву про забезпечення позову в адміністративній справі № 1.380.2019.001775 за позовом товариства з обмеженою відповідальністю Львівська інвестиційна компанія до головного інспектора будівельного нагляду відділу нагляду за діяльністю уповноважених органів з питань архітектури і містобудування Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області ОСОБА_1, головного інспектора будівельного нагляду відділу за діяльністю уповноважених органів з питань архітектури і містобудування Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області ОСОБА_2, Державної архітектурно-будівельної інспекції України про визнання протиправним та скасування рішення, -

у с т а н о в и в:

Товариство з обмеженою відповідальністю Львівська інвестиційна компанія звернулося до Львівського окружного адміністративного суду із позовною заявою до головного інспектора будівельного нагляду відділу нагляду за діяльністю уповноважених органів з питань архітектури і містобудування Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області ОСОБА_1, головного інспектора будівельного нагляду відділу нагляду за діяльністю уповноважених органів з питань архітектури і містобудування Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції України у Львівській області ОСОБА_2, Державної архітектурно-будівельної інспекції України про визнання протиправним та скасування рішення головного інспектора будівельного нагляду відділу нагляду за діяльністю уповноважених органів з питань архітектури і містобудування Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області ОСОБА_1 та головного інспектора будівельного нагляду відділу за діяльністю уповноважених органів з питань архітектури і містобудування Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області ОСОБА_2 від 01.02.2019 № 8мб/пз про скасування містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на будівництво комплексу багатоквартирних житлових будинків Східний пагорб з приміщеннями громадського призначення та підземними паркінгами на вул. Малоголосківській (будинки Д1-Д7 згідно з генпланом), які затверджені рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради № 854 від 22.09.2017.

15.04.2019 за вх. № 12855 від позивача надійшла заява про забезпечення позову, шляхом зупинення дії рішення головних інспекторів будівельного нагляду відділу нагляду за діяльністю уповноважених органів з питань архітектури і містобудування Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області Державної архітектурно-будівельної інспекції України ОСОБА_1 та ОСОБА_2 від 01.02.2019 № 8-мб/пз про скасування містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на будівництво комплексу багатоквартирних житлових будинків Східний пагорб , з приміщеннями громадського призначення та підземними паркінгами на вул. Малоголосківська (будинки Д1-Д7 згідно з генпланом) у м. Львові, які затверджені рішенням Виконавчого комітету Львівської міської ради № 854 від 22.09.2017, до набрання законної сили судовим рішенням у цій справі.

Ухвалою суду від 16.04.2019 позовну заяву залишено без руху.

Відповідно до ч.ч. 1-3 ст. 154 КАС України заява про забезпечення позову розглядається судом, у провадженні якого перебуває справа або до якого має бути поданий позов, не пізніше двох днів з дня її надходження, без повідомлення учасників справи. Суд, розглядаючи заяву про забезпечення позову, може викликати особу, яка подала заяву про забезпечення позову, для надання пояснень або додаткових доказів, що підтверджують необхідність забезпечення позову. У виняткових випадках, коли наданих заявником пояснень та доказів недостатньо для розгляду заяви про забезпечення позову, суд може призначити її розгляд у судовому засіданні з повідомленням заінтересованих сторін у встановлений судом строк.

У зв'язку з необхідністю повного з'ясування обставин у зв'язку з якими позивач просить про забезпечення позову, а також для отримання додаткових доказів, суд вважає за доцільне призначити розгляд цієї заяви у судовому засіданні з викликом сторін.

Керуючись ст. ст.154, 243, 248 КАС України, суд, -

у х в а л и в:

1. Призначити судове засідання з розгляду заяви про забезпечення позову в судовому засіданні.

2. Судове засідання відбудеться 17.04.2019 року о 09:30 год. у приміщенні Львівського окружного адміністративного суду (м. Львів, вул. Чоловського, 2, 1-й поверх).

3.Позивачу надати усі докази в обґрунтування вимог заяви.

4.Запропонувати відповідачам подати заперечення щодо вказаної заяви, якщо відповідачі проти такої заперечують, а також усі докази на її спростування, до судового засідання з розгляду цієї заяви чи в судовому засіданні з її розгляду.

5. Заяву розглядатиме суддя Качур Р.П. одноособово.

6. Копію ухвали надіслати учасникам справи факсимільним повідомленням або повідомити їх зміст засобами телефонного зв'язку. Відповідачам надіслати копію заяви про забезпечення позову факсимільним повідомленням, або електронною поштою або повідомити зміст такої засобами телефонного зв'язку.

Ухвала набирає законної сили негайно після її підписання.

Суддя Качур Р.П.

Дата ухвалення рішення16.04.2019
Оприлюднено16.04.2019
Номер документу81175427
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправним та скасування рішення

Судовий реєстр по справі —1.380.2019.001775

Рішення від 16.10.2019

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Качур Роксолана Петрівна

Ухвала від 27.06.2019

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Качур Роксолана Петрівна

Ухвала від 17.04.2019

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Качур Роксолана Петрівна

Ухвала від 16.04.2019

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Качур Роксолана Петрівна

Ухвала від 16.04.2019

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Качур Роксолана Петрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні