Ухвала
від 09.01.2019 по справі 234/276/19
КРАМАТОРСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 234/276/19

Провадження № 2/234/1010/19

УХВАЛА

про відкриття провадження по цивільній справі

09 січня 2019 року м.Краматорськ

Суддя Краматорського міського суду Донецької області Марченко Л.М., розглянувши цивільну справу №234/276/19 за позовом

ОСОБА_1

(місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_1)

до Публічного акціонерного товариства По газопостачанню та газифікації Донецькоблгаз

(місце знаходження: вул.Південна, 1, м.Краматорськ, Донецька область, 84300)

про стягнення заборгованості по заробітній платі, -

В С Т А Н О В И В:

08.01.2019 року до суду надійшла позовна заява ОСОБА_1 до ПАТ Донецькоблгаз про стягнення заборгованості по заробітній платі.

Позовна заява подана з дотриманням правил підсудності.

Позовна заява за формою та змістом відповідає вимогам ЦПК України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Предметом даного позову є -стягнення заборгованості по заробітній платі.

Підставою даного позову є - несвоєчасна виплата заробітної плати відповідачу.

Дану справу на підставі ст.ст.274 ч.ч.1-3 слід розглядати за правилами спрощеного позовного провадження з повідомлення сторін.

Заяв чи клопотань позивачем разом із позовом не надано.

Перше судове засіданні у справі на підставі ст.279 ч.4 ЦПК України слід провести не пізніше 30 днів з дня відкриття провадження у справі, призначивши його на 08.02.2019 року на 08-45 годину, викликавши учасників справи.

Відповідачу слід визначити строк, який становить 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, для подання заяви із запереченнями щодо розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження та відзиву з доказами в підтвердження викладених заперечень на позов.

Якщо відповідач не наддасть у встановлений судом строк заперечення щодо порядку розгляду справи, він мають право ініціювати перехід до розгляду справи за правилами загального позовного провадження лише у випадку, якщо доведе, що пропустив строк з поважних причин.

Відзив викладається у письмовій формі відповідно до ст.178 ЦПК України.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

На підставі ст.193 ЦПК України відповідач має право пред'явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Учасників справи слід сповістити, що вони можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на сторінці офіційного веб-порталу судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою http://court.gov.ua/fair/sud0528/ .

Суд має відповідну технічну можливість проведення судових засідань в режимі відеоконференції (ст.212 ЦПК України).

Копію даної ухвали, а відповідачу - разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї документів, слід надіслати учасникам справи в порядку, встановленому ст.272 ЦПК України.

Керуючись ст.ст.187, 190, 277 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

Прийняти до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження з повідомлення сторін та відкрити провадження у цивільній справі №234/276/19 за позовом ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства По газопостачанню та газифікації Донецькоблгаз про стягнення заборгованості по заробітній платі.

Призначити судове засідання на 08.02.2019 року на 08-45 годину в залі судових засідань №11/3 Краматорського міського суду Донецької області (3 поверх, вул.Маяковського, 21, м.Краматорськ, Донецька обл.).

У судове засідання викликати учасників справи.

Встановити відповідачу строк, який становить 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, для подання заяви із запереченнями щодо розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження та відзиву з доказами в підтвердження викладених заперечень проти позову.

Роз'яснити відповідачу, що копія заперечень проти порядку розгляду справи, копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинні бути надіслані (надані) одночасно з надісланням (наданням) вказаних документів до суду. У разі ненадання відповідачем заперечень та відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи. На підставі ст.193 ЦПК України відповідач має право пред'явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Учасників справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на сторінці офіційного веб-порталу судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою http://court.gov.ua/fair/sud0528/ .

Копію даної ухвали, а відповідачу - разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї документів, надіслати учасникам справи в порядку, встановленому ст.272 ЦПК України.

Ухвала про відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом 15 днів з дня її винесення, в іншій її частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Краматорського міського суду ОСОБА_2

СудКраматорський міський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення09.01.2019
Оприлюднено17.04.2019
Номер документу81191614
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —234/276/19

Рішення від 09.04.2019

Цивільне

Краматорський міський суд Донецької області

Марченко Л. М.

Ухвала від 09.01.2019

Цивільне

Краматорський міський суд Донецької області

Марченко Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні