Ухвала
від 26.03.2019 по справі 646/9169/18
ЧЕРВОНОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 646/9169/18

№ провадження 1-кс/646/2120/2019

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

26.03.19року м. Харків

Слідчий суддя Червонозаводського районного суду м. Харкова ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю прокурора ОСОБА_3 розглянувши у закритому судовому засіданні в залі місцевого суду клопотання слідчого в ОВС другого слідчого відділу слідчого управління прокуратури Харківської області ОСОБА_4 про проведення обшуку в межах кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань 22.10.2018 за № 42018220000001300,

В С Т А Н О В И В :

В провадження слідчого судді надійшло вказане клопотання слідчого про проведення обшуку, в обґрунтування якого зазначено, що службові особи ТОВ «Аптека Аірмед» ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 та ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ,шляхом перерахуваннягрошових коштівна картковірахунки здійснювалинадання неправомірноївигоди керівникуКП "Центрповодження зтваринами»ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_3 у вигляді «бонусів» у розмірі 5% від суми грошових коштів, що надходить на банківські рахунки ТОВ «Аптека Аірмед» за надання переваг при проведенні процедур публічних закупівель, укладання договорів щодо придбання лікарських засобів, погодження завищеної ціни придбання лікарських засобів, своєчасне та в повному обсязі перерахування грошових коштів, в тому числі бюджетних, на банківські рахунки ТОВ «Аптека Аірмед».

За даними досудового слідства встановлено, що між ТОВ «Аметрін ФК», код 38218086 та ТОВ «Аптека Аірмед», код 41465365 протягом 2018 року укладено ряд договорів на постачання фармацевтичних товарів та медичного обладнання комунальним та державним закладам охорони здоров`я, державним та іншим підприємствам.

Зазначені протиправні дії вчиняються в інтересах засновника ТОВ «Аметрін ФК» ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , а деталі вчинення злочину безпосередньо узгоджуються з директором ТОВ Аметрін ФК ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_5 та засновником ТОВ Аметрін ФК ОСОБА_10 , ІНФОРМАЦІЯ_6 на робочому місці та засобами зв`язку.

Згідно данихУЗЕ вХарківській областіДЗЕ НПУкраїни вказані протиправні дії здійснювались ОСОБА_5 та ОСОБА_6 шляхом зарахування неправомірної вигоди на особисті банківські (карткові) рахунки службових осіб (або їх родичів) комунальних та державних закладів охорони здоров`я, державних та інших підприємств, в приміщенні відділення №124 Харківське ГРУ АТ КБ Приватбанк, МФО 351533, що розташоване за адресою: м. Харків, проспект Московський, буд. 51 в період з вересня 2018 року по теперішній час.

На даний час в органу досудового слідства виникла необхідність у проведенні обшуку за місцем мешкання ОСОБА_8 , а саме у житловому будинку літ. «А-2» загальною площею 578 кв.м. за адресою: АДРЕСА_1 , що належить на праві приватної власності ОСОБА_8 , з метою виявлення і вилучення фінансово-господарських та інших документів ТОВ «Аметрін ФК» та ТОВ «Аптека Аірмед», в тому числі, по взаємовідносинам з комунальними, державними закладами охорони здоров`я, державними підприємствами (договори з додатками та специфікаціями, податкові та товарно-транспортні накладні, рахунки-фактури, акти виконаних робіт, акти приймання-передачі товарів, банківські виписки, що підтверджують розрахунок за товар та роботи), а також тендерна документація по зазначеним відносинам, чорнові записи, які свідчать про обставини вчинення кримінального правопорушення, грошові кошти, які є предметом неправомірної вигоди, та грошові кошти здобуті в наслідок неправомірної діяльності, електронні інформаційні системи та їх частини, флеш накопичувачі, комп`ютерна техніка, якщо така містить відомості стосовно обставин вчинення кримінального правопорушення, мобільні термінали систем зв`язку та інші предмети та документи, які мають суттєве значення для встановлення важливих обставин та можуть бути доказами у кримінальному провадженні.

У судовомузасіданні прокурор клопотання слідчого підтримав та просив задовольнити.

Слідчий суддя, вислухавши прокурора, вивчивши надані суду матеріали кримінального провадження, приходить до наступного.

Згідно до вимогст. 234 КПК України, обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення.

Згідно витягу з кримінального провадження 42018220000001300 до ЄРДР були внесені відомості за ч. 2 ст. 364, ч. 3 ст. 369, ч. 1 ст. 368 КК України.

Клопотання слідчого обґрунтовується доданими до нього документами.

Згідно даних УЗЕ в Харківській області ДЗЕ НП України встановлено, що ОСОБА_8 фактично мешкає за адресою: АДРЕСА_1 .

Згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно № 160541979 від 21.03.2019 житловий будинок літ. «А-2» загальною площею 578 кв.м. за адресою: АДРЕСА_1 належить на праві приватної власності ОСОБА_8 .

Таким чином,слідчий суддявважає,що слідчим доведено наявність законних підстав дляпроведення обшуку за місцем мешкання ОСОБА_8 , а саме у житловому будинку літ. «А-2» загальною площею 578 кв.м. за адресою: АДРЕСА_1 , що належить на праві приватної власності ОСОБА_8 , і відповідно клопотання підлягає задоволенню.

Виходячи з викладеного, керуючись статтями234, 235 КПК України, слідчий суддя,

У Х В А Л И В :

Клопотання слідчого - задовольнити.

Надати дозвілслідчому вОВС другогослідчого відділуслідчого управлінняпрокуратури Харківськоїобласті ОСОБА_4 ,слідчому вОВС другогослідчого відділуслідчого управлінняпрокуратури Харківськоїобласті ОСОБА_11 ,старшому слідчомудругого слідчоговідділу слідчогоуправління прокуратуриХарківської області ОСОБА_12 ,слідчому вОВС другогослідчого відділуслідчого управлінняпрокуратури Харківськоїобласті ОСОБА_13 ,слідчому вОВС другогослідчого відділуслідчого управлінняпрокуратури Харківськоїобласті ОСОБА_14 ,старшому слідчомудругого слідчоговідділу слідчогоуправління прокуратуриХарківської області ОСОБА_15 ,заступнику начальникадругого слідчоговідділу слідчогоуправління прокуратуриХарківської області ОСОБА_16 ,прокурору відділупроцесуального керівництвауправління процесуальногокерівництва укримінальних провадженняхслідчих регіональноїпрокуратури прокуратуриХарківської області ОСОБА_3 ,прокурору відділупроцесуального керівництвауправління процесуальногокерівництва укримінальних провадженняхслідчих регіональноїпрокуратури прокуратуриХарківської області ОСОБА_17 на проведення обшуку за місцеммешкання ОСОБА_8 ,а самеу житловомубудинку літ.«А-2»загальною площею578кв.м.за адресою: АДРЕСА_1 , що належить на праві приватної власності ОСОБА_8 , з метою виявлення і вилучення фінансово-господарських та інших документів ТОВ «Аметрін ФК» та ТОВ «Аптека Аірмед», в тому числі, по взаємовідносинам з комунальними, державними закладами охорони здоров`я, державними підприємствами (договори з додатками та специфікаціями, податкові та товарно-транспортні накладні, рахунки-фактури, акти виконаних робіт, акти приймання-передачі товарів, банківські виписки, що підтверджують розрахунок за товар та роботи), а також тендерна документація по зазначеним відносинам, чорнові записи, які свідчать про обставини вчинення кримінального правопорушення, грошові кошти, які є предметом неправомірної вигоди, та грошові кошти здобуті в наслідок неправомірної діяльності, електронні інформаційні системи та їх частини, флеш накопичувачі, комп`ютерна техніка, якщо така містить відомості стосовно обставин вчинення кримінального правопорушення, мобільні термінали систем зв`язку та інші предмети та документи, які мають суттєве значення для встановлення важливих обставин та можуть бути доказами у кримінальному провадженні.

Строк дії ухвали один місяць.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення26.03.2019
Оприлюднено17.02.2023
Номер документу81257462
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку в межах кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань 22.10.2018 за № 42018220000001300

Судовий реєстр по справі —646/9169/18

Ухвала від 17.09.2019

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Гребенюк В. В.

Ухвала від 17.09.2019

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Гребенюк В. В.

Ухвала від 17.09.2019

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Гребенюк В. В.

Ухвала від 17.09.2019

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Гребенюк В. В.

Ухвала від 17.09.2019

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Гребенюк В. В.

Ухвала від 17.09.2019

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Гребенюк В. В.

Ухвала від 17.09.2019

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Гребенюк В. В.

Ухвала від 17.09.2019

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Гребенюк В. В.

Ухвала від 17.09.2019

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Гребенюк В. В.

Ухвала від 17.09.2019

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Гребенюк В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні