Ухвала
від 18.04.2019 по справі 754/5638/19
ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

1-кс/754/1759/19

Справа № 754/5638/19

У Х В А Л А

Іменем України

18 квітня 2019 року Слідчий суддяДеснянського районногосуду м.Києва ОСОБА_1 ,за участюсекретаря ОСОБА_2 ,старшого слідчогоз особливоважливих справтретього слідчоговідділу розслідуваннякримінальних провадженьслідчого управлінняфінансових розслідуваньГоловного управлінняДФС ум.Києві ОСОБА_3 ,розглянувши клопотаннястаршого слідчого з особливо важливих справ третього слідчого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у м. Києві ОСОБА_3 , про огляд вилученого майна у кримінальному проваджені, № 32018100000000311 від 19.12.2018 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України, -

В С Т А Н О В И В :

Старший слідчийз особливоважливих справтретього слідчоговідділу розслідуваннякримінальних провадженьслідчого управлінняфінансових розслідуваньГоловного управлінняДФС ум.Києві ОСОБА_3 ,звернувся доДеснянського районногосуду м.Києва зклопотанням,у кримінальномупровадженні,внесеному доЄдиного реєструдосудових розслідуваньза №32018100000000311від 19.12.2018,за ознакамикримінального правопорушення,передбаченого ч.3ст.212КК України,про оглядвилученого майна,в ході проведення обшуку 25.03.2019 року речей (предметів) згідно протоколів обшуку, частина яких в подальшому були передані на відповідальне зберігання ОСОБА_4 , а саме у нежитловому приміщенні шостого поверху № 1190 загальна площа приміщення 68.4 квадратні метри (згідно плану евакуації 6-го поверху) та нежитлових приміщень другого поверху № 18 загальна площа ЗО квадратні метри, № 19 загальна площа 45.5 квадратні метри (згідно плану евакуації) за адресою: АДРЕСА_1 , що використовується фізичною особою-підприємцем ОСОБА_4 (рнокпп НОМЕР_1 ) у власній фінансово-господарській діяльності, право власності на які згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно зареєстровано - земельна ділянка з кадастровим номером 8000000000:69:086:0001 площею 1.3526 га на праві власності Київської міської ради (код ЄДРПОУ 22883141); нежилий будинок з літерою А площею 13382 га на праві власності Київської міської організації Товариства сприяння обороні України (код ЄДРПОУ 02721873) та на праві оренди площею 2 529,5 кв.м. (приміщення, розташованих на сьомому, восьмому, дев`ятому та десятому поверхах) Приватному вищому навчальному закладу «Міжнародний медичний університет» (код ЄДРПОУ 41389283), та на праві оренди площею 2211,5 кв.м. ТОВ «ІБІС» (код ЄДРПОУ 32494516); нежиле приміщення (в літ. Л) площею 322,9 кв.м. на праві власності ПАТ F Є REALTY (код ЄДРПОУ 23496142), з метою перевірки стану схоронності вилученого майна та його інветаризації.

Клопотання мотивовано тим, що до третього слідчого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві надійшла ухвала Деснянського районного суду м. Києва № 1-кс/754/4610/18 від 14.12.2018 щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань та заява ОСОБА_5 про кримінальне правопорушення, відповідно до яких фізична особа-підприємець ОСОБА_4 (рнокпп НОМЕР_1 ) на території міста Києва, Київської та Чернівецької областей протягом 2017-2018 років, шляхом відображення недостовірних даних в податковій звітності про обсяги доходів за фінансово-господарськими операціями щодо придбання мобільних телефонів, ноутбуків, настільних персональних комп`ютерів, планшетів, смарт-годинників марки «Iphone» різних моделей та аксесуарів до них, імпортованих з Китаю та США та їх подальшої реалізації підприємствам та фізичним особам за рахунок роздрібної та оптової торгівлі у необлікованій готівковій формі, ухилився від сплати податків, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах.

Крім того, відповідно до заяви про кримінальне правопорушення, фізична особа-підприємець ОСОБА_4 (рнокпп НОМЕР_1 ) за реалізацію мобільних телефонів «Iphone» та іншої техніки марки «Apple» підприємствам та фізичними особам у необлікованій готівковій формі за місяць отримує прибуток - приблизно 5 млн. грн, що значно перевищує обсяги задекларованих доходів останнім.

ОСОБА_4 зареєстрований як фізична особа-підприємець 25.10.2013 у Чернівецькому міському управлінні юстиції, номер державної реєстрації 20380000000034953 та перебуває на обліку в Чернівецькій ОДПІ ГУ ДФС у Чернівецькій області, основний вид діяльності - роздрібна торгівля з лотків і на ринках іншими товарами. Вказана особа являється з 2013 року по теперішній час платником єдиного податку другої групи, реєстраційний номер 1524125109566 та платником єдиного соціального внеску, реєстраційний номер 10000000045428. Місце реєстрації ОСОБА_4 - АДРЕСА_2 .

Відповідно до підпункту статті 291.4 Податкового кодексу України, суб`єкти господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, поділяються на чотири групи платників єдиного податку. Друга група - фізичні особи - підприємці, які здійснюють господарську діяльність з надання послуг, у тому числі побутових, платникам єдиного податку та/або населенню, виробництво та/або продаж товарів, діяльність у сфері ресторанного господарства, за умови, що протягом календарного року відповідають сукупності таких критеріїв: не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, одночасно не перевищує 10 осіб; обсяг доходу не перевищує 1500000 гривень.

Відповідно до підпункту статті 293.8 Податкового кодексу України, платники єдиного податку другої групи, які перевищили у податковому (звітному) періоді обсяг доходу, визначений для таких платників у пункті 291.4 статті 291 цього Кодексу, в наступному податковому (звітному) кварталі за заявою переходять на застосування ставки єдиного податку, визначеної для платників єдиного податку третьої групи. Такі платники до суми перевищення зобов`язані застосувати ставку єдиного податку у розмірі 15 відсотків.

Окрім цього, відповідно до оглянутих відомостей з Автоматизованої інформаційної системи «Податковий блок» встановлено загальну суму доходу за звітний (податковий) період фізичної особи-підприємця ОСОБА_4 , а саме: за

2017 рік - 958 630 тис. грн., за 2018 рік - 970 320 тис. грн.

Таким чином, відповідно до чинного законодавства України, зокрема Податкового кодексу України та матеріалів кримінального провадження вбачається факт подання платником недостовірних даних щодо обсягу доходів, оскільки згідно матеріалів кримінального провадження, дохід ОСОБА_4 за реалізацію необлікованих телефонів та іншої техніки марки «Apple» досягає приблизно 5 млн. грн. за місяць. Так, фізична особа-підприємець ОСОБА_4 (рнокпп НОМЕР_1 ), в порушення підпунктів статей 291.4, 293.8 Податкового кодексу України, перевищив лише за останній податковий (звітний)

2018 рік обсяг доходів та ухилився від сплати податку на додану вартість та податку на прибуток в особливо великих розмірах, шляхом заниження суми фінансового результату внаслідок здійснення сумнівних фінансово-господарських операцій та подачі недостовірних даних в податковій декларації, що призвело до заниження суми податку на прибуток (обсягу доходів) та до фактичного ненадходження до бюджету коштів на загальну суму 9 000 000 грн.

Окрім цього, вищевказані відомості про вчинення кримінального правопорушення підтверджуються показами допитаного в якості свідка ОСОБА_5 , який показав, що фізична особа-підприємець ОСОБА_4 ухиляється від сплати податків в особливо великих розмірах та у своїй незаконній діяльності для пошуку клієнтів та подальшої реалізації відповідної необлікованої техніки марки «Apple» використовує мобільний додаток у мессенджері «Телеграм» за посиланням ІНФОРМАЦІЯ_1 а також з метою зберігання та збуту вказаного товару, орендує в тому числі складське (офісне) приміщення на другому та шостому поверсі за адресою: АДРЕСА_1 .

Відповідно до оглянутих відомостей з інтернет-ресурсу, а саме інформаційного каналу мобільного додатку « ІНФОРМАЦІЯ_2 » за посиланням ІНФОРМАЦІЯ_1 встановлено, що вищевказаний канал дійсно належить та використовується фізичною особою-підприємцем ОСОБА_4 для пошуку потенційних клієнтів з метою подальшого збуту необлікованої техніки марки «Apple». У вказаному ресурсі встановлено велику кількість «рекламних» фото та прайс-лист (ціни) за придбання необлікованих мобільних телефонів, планшетів, ноутбуків марки «Apple», разом із ознаками ідентифікації причетних осіб до реалізації вказаного товару, а саме відповідних надписів на коробках та в самому опису до товарів, із зазначенням контактної особи (продавця техніки) з надписом « ОСОБА_6 », особистий номер телефону вказаної особи.

Крім того, в ході досудового розслідування даного кримінального провадження встановлено, що злочинна діяльність ОСОБА_4 продовжується і по теперішній час.

В ході проведення негласних слідчих (розшукових) дій по вказаному кримінальному провадженню підтверджено факт здійснення незаконної діяльності у вигляді зберігання та подальшого збуту необлікованої техніки марки «Apple» фізичною особою-підприємцем ОСОБА_4 , в тому числі за адресою: АДРЕСА_1 .

Під час перебування за адресою: АДРЕСА_1 , встановлено багатоповерхову офісну будівлю. Зайшовши в дане приміщення та піднявшись на другий поверх згідно плану евакуації 2-го поверху було встановлено, що в приміщенні №18 (приблизно загальна площа приміщення становить ЗО квадратні метри) та №19 (загальна площа приміщення становить 45.5 квадратні метри) незаконно зберігаються мобільні телефони моделі «Iphone» та іншої техніки марки «Apple» для подальшої реалізація. На першому поверсі вищезазначеного офісного будинку охоронник повідомив (підтвердив), що приміщення, які розташовані на другому поверсі використовується ОСОБА_7 . Також підтверджено надані покази заявником ОСОБА_5 про те, що дійсно на вказаному поверсі зберігається та здійснюється незаконна реалізація мобільних телефонів моделі «Iphone» та іншої техніки марки «Apple».

Під час перебування за адресою: АДРЕСА_1 , встановлено багатоповерхову офісну будівлю. Зайшовши в дане приміщення та піднявшись на шостий поверх згідно плану евакуації 6-го поверху було встановлено, що в приміщенні №1190 загальна площа приміщення

становить 68.4 квадратні метри здійснюється незаконна реалізація мобільних телефонів моделі «Iphone» та іншої техніки марки «Apple». На першому поверсі вищезазначеного офісного будинку охоронник повідомив (підтвердив), що приміщення, яке розташоване на шостому поверсі використовується ОСОБА_7 . Також підтверджено надані покази заявником ОСОБА_5 про те, що дійсно на вказаному поверсі зберігається та здійснюється незаконна реалізація мобільних телефонів моделі «Iphone» та іншої техніки марки «Apple».

Враховуючи викладене, з матеріалів кримінального провадження вбачається, що до вчинення даного кримінального правопорушення причетний фізична особа-підприємець ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 (рнокпп НОМЕР_1 ), який у своїй незаконній діяльності у вигляді реалізації необлікованої техніки марки «Apple», ввезеної з Китаю та США з можливим порушенням вимог митного контролю, використовує в тому числі для зберігання та збуту нежитлові приміщення на другому та шостому поверсі в АДРЕСА_1 .

У подальшому співробітниками СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві проведено ряд обшуків приналежних ОСОБА_4 відповідних приміщень, в тому числі другого та шостого поверху будинку АДРЕСА_1 .

Так, в ході проведення обшуку 25.03.2019 на підставі ухвали слідчого судді Деснянського районного суду м. Києва ОСОБА_8 від 19.03.2019, за адресою: АДРЕСА_1 , на шостому поверсі у нежитловому приміщенні № 1190 (згідно плану евакуації) виявлено та вилучено значну кількість необлікованих мобільних телефонів марки «Apple» різних моделей, пусті коробки для мобільних телефонів. марки «Apple», аксесуари та запасні частини до мобільних телефонів марки «Apple» у великій кількості, матеріальні носії інформації, чорнові записи та обладнання, яке використовувалось фізичною особою-підприємцем ОСОБА_4 (рнокпп НОМЕР_1 ) для реалізації мобільних телефонів марки «apple» на території України.

Вилучені в ході проведення обшуку пусті коробки до мобільних пристроїв марки «apple» в кількості 2000 од. передані під письмову розписку на відповідальне зберігання ОСОБА_4 , на що особа надала свою згоду, а також була попереджена про кримінальну відповідальність, передбачену ст. 388 Кримінального кодексу України - «Незаконні дії щодо майна, на яке накладено арешт, заставленого майна або майна, яке описано чи підлягає конфіскації».

Окрім цього, в ході проведення обшуку 25.03.2019 на підставі ухвали слідчого судді Деснянського районного суду м. Києва ОСОБА_8 від 20.03.2019, за адресою: АДРЕСА_1 , на другому поверсі у нежитлових приміщень № 18 та №19 (згідно плану евакуації) виявлено та вилучено значну кількість запасних частин до мобільних телефонів марки «apple», велику кількість акссесуарів до техніки марки «apple» (зарядні блоки, чохли, навушники, захисні плівки, USB-кабелі та інші коплектуючі), пустих коробок для мобільних телефонів марки «Apple», матеріальні носії інофрмації, чорнові записи та обладнання, яке використовувалось фізичною особою-підприємцем ОСОБА_4 (рнокпп НОМЕР_1 ) для обирання мобільних телефонів марки «apple» запчастини до яких привозяться з території Китаю та США з метою їх подальшої реалізації на території України.

Вилучені в ході проведення обшуку пусті коробки до мобільних пристроїв марки «apple» в кількості 864 од. та інші акссесуари (чохли, навушники, зарядні блоки, захисні плівки, USB-кабелі та інші коплектуючі) та техніка марки «apple» (планшет, смарт-годинник) передані під письмову розписку на відповідальне зберігання ОСОБА_4 , на що особа надала свою згоду, а також була попереджена про кримінальну відповідальність, передбачену ст. 388 Кримінального кодексу України - «Незаконні дії щодо майна, на яке накладено арешт, заставленого майна або майна, яке описано чи підлягає конфіскації».

Вилучені та зазначені вище предмети та речі є предметом злочинної діяльності та визнані речовими доказами у кримінальному провадженні, оскільки мають значення для доказування здійснення фізичною особою підприємцем ОСОБА_4 зборки мобільних телефонів марки «apple» з метою подальшої їх реалізації на території України без відображення вказаних операцій у податковй звітності.

Крім цього, в ході обшуку слідчому не пред`явлені відповідні документи, щодо придбання вказаних товарів марки «apple» для здійснення ФОП підприємницької діяльності, але встановлено факт їх зберігання з метою подальшого збуту на території України шляхом не облікованої виручки та порушення норм, які визначені законодавчими актами України та які надають дозвіл на сборку мобільних телефонів марки «apple» та їх подальшу реалізацію.

01 квітня 2019 року ухвалою слідчого судді Деснянського районного суду м. Києва ОСОБА_8 на обладнання, на якому фізичною особою- підприємцем ОСОБА_4 (рнокпп НОМЕР_1 ) здійснювалось виготовлення мобільних телефонів марки «apple» з метою подальшої реалізації на території України, що було вилучене 25.03.2019 в ході обшуку нежитлових приміщень другого та шостого поверхів в АДРЕСА_1 , накладено арешт з метою збереження речових доказів у кримінальному провадженні.

Крім того, на даний час виникла необхідність в огляді вищевказаного майна в АДРЕСА_1 , яке було передане на відповідальне зберігання ОСОБА_4 під письмову розписку після його вилучення в ході проведених обшуків 25.03.2019 відповідних приміщень за адресою: АДРЕСА_1 (другий та шостий поверхи), а саме: пустих коробок для необлікованих мобільних телефонів марки «Apple» в загальній кількості 2864 од., акссесуарів (чохли, навушники, зарядні блоки, захисні плівки, USB-кабелі, коплектуючі) та техніки марки «apple» (планшет, смарт-годинник), з метою перевірки стану схоронності майна та його інвентаризації, оскільки в органу досудового розслідування є підстави вважати, що вищевказане вилучене майно може бути знищене фігурантом кримінального провадження з метою приховування слідів кримінального правопорушення.

Згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно №152190424 від 09.01.2019 право власності на нежитлові будівлі за адресою: м. Київ, вул. Вадима Гетьмана, 27 належить - земельна ділянка з кадастровим номером 8000000000:69:086:0001 площею 1.3526 га на праві власності Київської міської ради (код ЄДРПОУ 22883141); нежилий будинок з літерою А площею 13382 га на праві власності Київської міської організації Товариства сприяння обороні України (код ЄДРПОУ 02721873) та на праві оренди площею 2 529,5 кв.м. (приміщення, розташованих на сьомому, восьмому, дев`ятому та десятому поверхах) Приватному вищому навчальному закладу «Міжнародний медичний університет» (код ЄДРПОУ 41389283), та на праві оренди площею 2211,5 кв.м. ТОВ «ІБІС» (код ЄДРПОУ 32494516); нежиле приміщення (в літ. Л) площею 322,9 кв.м. на праві власності ПАТ F Є REALTY (код ЄДРПОУ 23496142).

У судовому засіданні слідчий, просив клопотання задовольнити.

Вивчивши матеріали клопотання, заслухавши слідчого, слідчий суддя дійшов до наступного.

Згідно з ч. 2ст. 30 Конституції України, не допускається проникнення до житла чи до іншого володіння особи, проведення в них огляду чи обшуку інакше як за вмотивованим рішенням суду.

Питання щодо проведення такої слідчої дії як огляд врегульованост. 237 КПК України.

Так, ч.1ст. 237 КПК Українивизначено: з метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення кримінального правопорушення слідчий, прокурор проводять огляд місцевості, приміщення, речей та документів.

При цьому зач.2 цієї статті Кодексуогляд житла чи іншого володіння особи здійснюється згідно з правилами цьогоКодексу, передбаченими для обшуку житла чи іншого володіння особи.

Згідно ч.5ст. 237 КПК Українипри проведенні огляду дозволяється вилучення лише речей і документів, які мають значення для кримінального провадження, та речей, вилучених з обігу. Усі вилучені речі і документи підлягають негайному огляду і опечатуванню із завіренням підписами осіб, які брали участь у проведенні огляду. У разі якщо огляд речей і документів на місці здійснити неможливо або їх огляд пов`язаний з ускладненнями, вони тимчасово опечатуються і зберігаються у такому вигляді доти, доки не буде здійснено їх остаточні огляд і опечатування.

Таким чином з урахуванням ч.2ст. 237 КПК Україниогляд житла чи іншого володіння особи здійснюється за правилами Кодексу, передбаченому для проведення обшуку.

При цьому клопотання має відповідати вимогам ч. 3ст. 234 КПК України, зокрема в ньому мають бути зазначені відомості про особу, якій належить житло чи інше володіння, та особу, у фактичному володінні якої воно знаходиться, про речі, документи або осіб, яких планується відшукати, та до клопотання також мають бути додані оригінали або копії документів та інших матеріалів, якими прокурор, слідчий обґрунтовує доводи клопотання, а також витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо кримінального провадження, в рамках якого подається клопотання.

Необхідність долучення до клопотання оригіналів чи копій документів, якими він обґрунтовує своє клопотання, є необхідним з метою перевірки слідчим суддею обставин, визначених у ч. 5 ст. 234КПК України.

Згідно з ч. 5ст. 234 КПК Українислідчий суддя відмовляє у задоволенні клопотання про обшук, якщо прокурор, слідчий не доведе наявність достатніх підстав вважати, що: 1) було вчинено кримінальне правопорушення; 2) відшукувані речі і документи мають значення для досудового розслідування; 3) відомості, які містяться у відшукуваних речах і документах, можуть бути доказами під час судового розгляду; 4) відшукувані речі, документи або особи знаходяться у зазначеному в клопотанні житлі чи іншому володінні особи.

Слідчий в своєму клопотанні зазначає, що в ході проведення обшуку 25.03.2019 на підставі ухвали слідчого судді Деснянського районного суду м. Києва ОСОБА_8 від 19.03.2019, за адресою: м. Київ, вул. Вадима Гетьмана, 27, на шостому поверсі у нежитловому приміщенні № 1190 (згідно плану евакуації) виявлено та вилучено значну кількість необлікованих мобільних телефонів марки «Apple» різних моделей, пусті коробки для мобільних телефонів. марки «Apple», аксесуари та запасні частини до мобільних телефонів марки «Apple» у великій кількості, матеріальні носії інформації, чорнові записи та обладнання, яке використовувалось фізичною особою-підприємцем ОСОБА_4 (рнокпп НОМЕР_1 ) для реалізації мобільних телефонів марки «apple» на території України.

Вилучені в ході проведення обшуку пусті коробки до мобільних пристроїв марки «apple» в кількості 2000 од. передані під письмову розписку на відповідальне зберігання ОСОБА_4 , на що особа надала свою згоду, а також була попереджена про кримінальну відповідальність, передбачену ст. 388 Кримінального кодексу України - «Незаконні дії щодо майна, на яке накладено арешт, заставленого майна або майна, яке описано чи підлягає конфіскації».

Окрім цього, слідчий вказує, що в ході проведення обшуку 25.03.2019 на підставі ухвали слідчого судді Деснянського районного суду м. Києва ОСОБА_8 від 20.03.2019, за адресою: АДРЕСА_1 , на другому поверсі у нежитлових приміщень № 18 та №19 (згідно плану евакуації) виявлено та вилучено значну кількість запасних частин до мобільних телефонів марки «apple», велику кількість акссесуарів до техніки марки «apple» (зарядні блоки, чохли, навушники, захисні плівки, USB-кабелі та інші коплектуючі), пустих коробок для мобільних телефонів марки «Apple», матеріальні носії інофрмації, чорнові записи та обладнання, яке використовувалось фізичною особою-підприємцем ОСОБА_4 (рнокпп НОМЕР_1 ) для обирання мобільних телефонів марки «apple» запчастини до яких привозяться з території Китаю та США з метою їх подальшої реалізації на території України.

Вилучені в ході проведення обшуку пусті коробки до мобільних пристроїв марки «apple» в кількості 864 од. та інші акссесуари (чохли, навушники, зарядні блоки, захисні плівки, USB-кабелі та інші коплектуючі) та техніка марки «apple» (планшет, смарт-годинник) передані під письмову розписку на відповідальне зберігання ОСОБА_4 , на що особа надала свою згоду, а також була попереджена про кримінальну відповідальність, передбачену ст. 388 Кримінального кодексу України - «Незаконні дії щодо майна, на яке накладено арешт, заставленого майна або майна, яке описано чи підлягає конфіскації».

01 квітня 2019 року ухвалою слідчого судді Деснянського районного суду м. Києва ОСОБА_8 на обладнання, на якому фізичною особою- підприємцем ОСОБА_4 (рнокпп НОМЕР_1 ) здійснювалось виготовлення мобільних телефонів марки «apple» з метою подальшої реалізації на території України, що було вилучене 25.03.2019 в ході обшуку нежитлових приміщень другого та шостого поверхів в АДРЕСА_1 , накладено арешт з метою збереження речових доказів у кримінальному провадженні.

Як зазначає слідчий у своєму клопотання у слідства є підстави вважати, що фізична особа-підприємець ОСОБА_4 з метою ухилення від кримінальної відповідальності має намір знищити вищезазначені речі, предмети та документи, які мають значення для кримінального провадження та можуть бути використані як докази по кримінальному провадженню.

Проте, слідчим не доведено наявність достатніх підстав для можливості задоволення клопотання.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.233-237,309 КПК України, слідчий суддя,-

УХВАЛИВ:

У задоволенні клопотання старшого слідчого з особливо важливих справ третього слідчого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у м. Києві ОСОБА_3 , про огляд вилученого майна у кримінальному проваджені, № 32018100000000311 від 19.12.2018 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України, - відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя

Дата ухвалення рішення18.04.2019
Оприлюднено17.02.2023
Номер документу81325850
СудочинствоКримінальне
Сутьогляд вилученого майна у кримінальному проваджені, № 32018100000000311 від 19.12.2018 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України

Судовий реєстр по справі —754/5638/19

Ухвала від 18.04.2019

Кримінальне

Деснянський районний суд міста Києва

Колегаєва С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні