Ухвала
від 24.04.2019 по справі 212/575/19
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа №:212/575/19

Провадження №: 2/755/3541/19

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

"24" квітня 2019 р. суддя Дніпровського районного суду м. Києва Марфіна Н.В. вивчивши матеріали позовної заяви Товариства з обмеженою відповідальністю Фасад до ОСОБА_1, Головного управління Держгеокадастру в м. Києві, треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю Гостинність Групп , Товариство з обмеженою відповідальністю Київський університет туризму, економіки та права , про стягнення штрафу, зобов'язання виконання умов договору, зміну цільового призначення та використання земельної ділянки, зобов'язання вчинити дії, -

у с т а н о в и в:

19.04.2019 року до Дніпровського районного суду м. Києва разом з ухвалою Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області від 23.01.2019 року про передачу справи на розгляд Дніпровського районного суду м. Києва надійшла позовна заява Товариства з обмеженою відповідальністю Фасад до ОСОБА_1, Головного управління Держгеокадастру в м. Києві, треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю Гостинність Групп , Товариство з обмеженою відповідальністю Київський університет туризму, економіки та права , про стягнення штрафу, зобов'язання виконання умов договору, зміну цільового призначення та використання земельної ділянки, зобов'язання вчинити дії

Вивчивши матеріали справи приходжу до висновку про те, що позовна заява підлягає поверненню позивачу, з огляду на наступне.

Відповідно до положень п. 3 ч. 4 ст. 185 ЦПК України, заява повертається у випадках, коли до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від позивача надійшла заява про врегулювання спору або заява про відкликання позовної заяви.

В матеріалах справи наявна заява представника позивача про відкликання позовної заяви у якій представник просить повернути позовну заяву та винести ухвалу про повернення сплаченого позивачем судового збору.

Оскільки у даній справі ухвала про відкриття провадження не постановлялась, заява позивача про відкликання позовної заяви шляхом її повернення підлягає до задоволення.

За змістом п. 2 ч. 1 ст. 7 Закону України Про судовий збір , сплачена сума судового збору повертається за клопотанням особи, яка його сплатила за ухвалою суду в разі повернення заяви або скарги.

За таких умов клопотання позивача про повернення сплаченого судового збору також підлягає до задоволення.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 185, 279, 353-355 ЦПК України, Законом України Про судовий збір , -

п о с т а н о в и л а:

Заяву позивача про відкликання позовної заяви - задовольнити.

Позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Фасад до ОСОБА_1, Головного управління Держгеокадастру в м. Києві, треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю Гостинність Групп , Товариство з обмеженою відповідальністю Київський університет туризму, економіки та права , про стягнення штрафу, зобов'язання виконання умов договору, зміну цільового призначення та використання земельної ділянки, зобов'язання вчинити дії - повернути позивачу.

Повернути Товариству з обмеженою відповідальністю ФАСАД (02002, м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 11, корпус А, код ЄДРПОУ 32628761)з державного бюджету судовий збір в сумі 9605 (дев'ять тисяч шістсот п'ять) грн. 00 коп., який сплачено на підставі квитанції №19194391 від 22.01.2019 року на рахунок №31217206004022, код банку отримувача №899998, отримувач УК у Покровському районі м. Кривого Рогу, код отримувача 38031627, банк отримувача Казначейство України.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Ухвала може бути оскаржена шляхом подання апеляційної скарги на ухвалу суду до Київського апеляційного суду через Дніпровський районний суд м. Києва протягом п'ятнадцяти днів з дня складення повного тексту ухвали.

Учасник справи, якому повний текст ухвали суду не був вручений у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Повний текст ухвали складений 24.04.2019 року.

Суддя -

Дата ухвалення рішення24.04.2019
Оприлюднено26.04.2019
Номер документу81412410
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення штрафу, зобов'язання виконання умов договору, зміну цільового призначення та використання земельної ділянки, зобов'язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —212/575/19

Ухвала від 24.04.2019

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Марфіна Н. В.

Ухвала від 23.01.2019

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Борис О. Н.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні