Ухвала
від 25.04.2019 по справі 201/4916/19
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 201/4916/19

Провадження № 1-кс/201/2773/2019

УХВАЛА

25 квітня 2019 року Жовтневий районний суд

м. Дніпропетровська

у складі: головуючого

судді ОСОБА_1

з секретарем: ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м.Дніпрі клопотання старшого слідчого з ОВС 1-го ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Дніпропетровській області ОСОБА_3 , погодженого з прокурором відділу прокуратури Дніпропетровської області ОСОБА_4 про арешт майна,

ВСТАНОВИВ:

В провадження старшого слідчого з ОВС 1-го ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Дніпропетровській області ОСОБА_3 , погодженого з прокурором відділу прокуратури Дніпропетровської області ОСОБА_4 про арешт майна за матеріалами досудового розслідування внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 32019040000000001 від 14.01.2019 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України, згідного якого слідчий просить накласти арешт на майно, яке було вилучене в ході обшуку.

В обґрунтування заявленого клопотання слідчий посилається на те, що в період 2017 року службові особи ТОВ «Дніпроолія» (код 36726560), при здійсненні фінансово-господарських взаємовідносин з підприємствами, які мають ознаки фіктивності: ТОВ СВК «Гірниківський» (код 853091) та ТОВ «Солнекс Груп» (код 400902215), а саме операцій з придбання насіння соняшникового, ухилились від сплати податку на додану вартість на загальну суму 6 212 266, 68 грн., що призвело до несплати до державного бюджету ПДВ в особливо великих розмірах.

Також встановлено, що в злочинній схемі, яку використовують службові особи ТОВ «Дніпроолія» в 2017 році, задіяні інші СГД, а саме: ТОВ «СГ Плодородне» (код 41199069) та ТОВ «Арнок» (код 41506275).

Частину рухомого майна ТОВ «Дніпроолія» орендує у ТОВ «ІК Актив» (код 36208668) та ТОВ «Бізнесвектор» (код 38200634).

Крім цього, ТОВ «Дніпроолія» орендує у ТОВ «ІК Актив» олійно-екстракційний завод, який розташований за адресою: Дніпропетровська область, м.Кривий Ріг, вул. Коломойцівська, 3.

Юридичною адресою ТОВ «Дніпроолія», згідно реєстраційних документів, є: м.Дніпропетровськ, вул. Комсомольська, буд. 6, офіс 2.

Але, оперативним управлінням ГУ ДФС у Дніпропетровській області встановлено, що з початку 2018 року ТОВ «Дніпроолія» не знаходиться за своєю юридичною адресою, а фактичною адресою ТОВ «Дніпроолія» на сьогоднішній день є: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, будинок 19-21 Літера А, 3-й поверх, де зберігаються документи, звітність, печатки, комп`ютери та інші речі та документи ТОВ «Дніпроолія» та їх підприємств-контрагентів. В цьому приміщенні розташовується офіс підконтрольного ТОВ «Дніпроолія» підприємства ТОВ «Алом» (код 40782668), яке раніше знаходилось, також разом з ТОВ «Дніпроолія», у м. Дніпропетровськ.

23.04.2019 року по кримінальному провадженню № 32019040000000001 від 14.01.2019 року на підстав ухвали слідчого судді Жовтневого районного суду м.Дніпропетровська ОСОБА_1 від 11.04.2019 року проведено обшук в офісному приміщенні ТОВ «Алом» (код 40782668), яке використовується ТОВ «Дніпроолія» для зберігання документів та речей, а саме за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, будинок 19-21 Літера А, 3-й поверх.

В ході вказанного обшуку вилучено документи та речі, які не входять до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл на відшукання в ухвалі про дозвіл на проведення обшуку Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська від 11.04.2019 року, але які мають значення для кримінального провадження, а саме: фінансово-господарські та банківські документи наступних підприємств: ТОВ «Алом» (код 40782668), ТОВ «Санпро» (код 41940795), ТОВ «Професійні Аграрні Інвестиції» (код 42270409), ТОВ «Західноукраїнський оптовий ринок сільськогосподарської продукції» (код 36570438) та печатку підприємства-нерезидента «Oileks Makina Danismanlik Gida ve Tarim Urunleri Sanayi ve Ticaret Limited Sirketi» (Туреччина).

Також, 23.04.2019 року по кримінальному провадженню №32019040000000001 від 14.01.2019 року на підстав ухвали слідчого судді Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська ОСОБА_1 від 11.04.2019 року проведено обшук в нежилих приміщеннях і спорудах олійно-екстракційного заводу, розташованого за адресою: Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Коломойцівська, 3, який ТОВ «Дніпроолія» орендує у ТОВ «ІК Актив».

В ході вказанного обшуку вилучено документи та речі, які не входять до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл на відшукання в ухвалі про дозвіл на проведення обшуку Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська від 11.04.2019 року, але які мають значення для кримінального провадження, а саме: фінансово-господарські та банківські документи та печатку ТОВ «Санпро» (код 41940795).

Вищевказані підприємства входять до однієї злочинної групи, мають спільних засновників та службових осіб та відмінні ознаки, а саме:

ТОВ «Алом» - засновником підприємства є ОСОБА_5 (Туреччина), який є родичем засновників ТОВ «Дніпроолія»: Тюрккан Люфтю та ОСОБА_6 (Туреччина). Головним бухгалтером підприємства є ОСОБА_7 , який фактично веде бухгалтерію ТОВ «Дніпроолія». ТОВ «Алом» має спільних з ТОВ «Дніпроолія» імпортерів та експортерів, а саме підприємства-нерезиденти: Cereales Y harinas Garsan S.L. та Turkkan Yag San. Tic. A.S. (Туреччина). ТОВ «Алом» використовує виробничі потужності за адресою м. Кривий Ріг, вул. Коломойцівська, 3 (олійно-екстракційний завод), який підприємство, як і ТОВ «Дніпроолія», орендує у ТОВ «ІК Актив». Основний вид діяльності підприємства, як і у ТОВ «Дніпроолія», це оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням i кормами для тварин. Документація ТОВ «Алом» фактично знаходиться на одній адресі: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, будинок 19-21 Літера А, 3-й поверх, разом з документами ТОВ «Дніпроолія», ТОВ «Алом», ТОВ «Санпро», ТОВ «Західноукраїнський оптовий ринок сільськогосподарської продукції».

Також, під час вилучення виписок по банківським рахункам ТОВ «Дніпроолія» встановлено значне перерахування грошових коштів за сумніві взаємовідносини з ТОВ «Алом».

ТОВ «Санпро» - керівником підприємства є Чалишканер Озер (Туреччина), який також був присутній під час обшуку в офісному приміщенні ТОВ «Алом», яке використовується ТОВ «Дніпроолія» та ТОВ «Санпро» для зберігання документів та речей за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, будинок 19-21 Літера А, 3-й поверх. ТОВ «Санпро» використовує виробничі потужності за адресою м. Кривий Ріг, вул. Коломойцівська, 3 (олійно-екстракційний завод), який підприємство, як і ТОВ «Дніпроолія» і ТОВ «Алом», орендує у ТОВ «ІК Актив». Основний вид діяльності підприємства, як і у ТОВ «Дніпроолія» і ТОВ «Алом», це оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням i кормами для тварин. Документація ТОВ «Санпро» фактично знаходиться на одній адресі: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, будинок 19-21 Літера А, 3-й поверх, разом з документами ТОВ «Дніпроолія», ТОВ «Алом», ТОВ «Професійні Аграрні Інвестиції», ТОВ «Західноукраїнський оптовий ринок сільськогосподарської продукції».

Також, під час вилучення виписок по банківським рахункам ТОВ «Дніпроолія» встановлено значне перерахування грошових коштів за сумніві взаємовідносини з ТОВ «Санпро».

ТОВ «Західноукраїнський оптовий ринок сільськогосподарської продукції» - Один з основних контрагентів ТОВ «Дніпроолія» та ТОВ «Алом». ТОВ «Західноукраїнський оптовий ринок сільськогосподарської продукції» має спільних з ТОВ «Дніпроолія» та ТОВ «Алом» імпортерів та експортерів, а саме підприємства-нерезиденти: Cereales Y harinas Garsan S.L. та Turkkan Yag San. Tic. A.S. (Туреччина). Основний вид діяльності підприємства, як і у ТОВ «Дніпроолія», це оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням i кормами для тварин. Документація ТОВ «Західноукраїнський оптовий ринок сільськогосподарської продукції» фактично знаходиться на одній адресі: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, будинок 19-21 Літера А, 3-й поверх, разом з документами ТОВ «Дніпроолія», ТОВ «Алом», ТОВ «Санпро», ТОВ «Професійні Аграрні Інвестиції».

Також, під час вилучення виписок по банківським рахункам ТОВ «Дніпроолія» встановлено значне перерахування грошових коштів за сумніві взаємовідносини з ТОВ «Західноукраїнський оптовий ринок сільськогосподарської продукції».

ТОВ «Професійні Аграрні Інвестиції» - керівником підприємства за документами значиться ОСОБА_8 , який працює менеджером ТОВ «Алом», і який був присутній під час обшуку в офісному приміщенні ТОВ «Алом», яке використовується ТОВ «Дніпроолія» для зберігання документів та речей за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, будинок 19-21 Літера А, 3-й поверх. Також ОСОБА_8 є директором ще декількох підприємств, документи яких теж зберігаються в офісі ТОВ «Алом». Підприємство використовує виробничі потужності за адресою м. Кривий Ріг, вул. Коломойцівська, 3 (олійно-екстракційний завод), який підприємство, як і ТОВ «Дніпроолія», орендує у ТОВ «ІК Актив». Основний вид діяльності підприємства, як і у ТОВ «Дніпроолія», це оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням i кормами для тварин. Документація ТОВ «Професійні Аграрні Інвестиції» фактично знаходиться на одній адресі: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, будинок 19-21 Літера А, 3-й поверх, разом з документами ТОВ «Дніпроолія», ТОВ «Алом», ТОВ «Санпро», ТОВ «Західноукраїнський оптовий ринок сільськогосподарської продукції».

Також, під час вилучення виписок по банківським рахункам ТОВ «Дніпроолія» встановлено значне перерахування грошових коштів за сумніві взаємовідносини з ТОВ «Професійні Аграрні Інвестиції».

Слідчий на задоволенні клопотання наполягав, з підстав зазначених в останньому.

Вивчивши клопотання та докази, якими воно обґрунтовується, суд приходить до наступних висновків.

Судом встановлено, що 14.01.2019 року внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32019040000000001 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України.

Відповідно до абзацу другого частини 1 статті 170 КПК України завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Відповідно до пункту 1 ч. 2 ст. 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

Згідно ч. 3 ст. 170 КПК України у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Відповідно до ч. 1 ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

З огляду на викладене у вилучених в ході проведеного огляду за вищевказаною адресою документах та речах збереглися сліди та відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі документи, які підшукані, виготовлені, пристосовані чи використані як засоби чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення та (або) зберегли на собі його сліди.

Як убачається із п. 7 ч. 2 ст. 131 КПК України, заходом забезпечення кримінального провадження для досягнення його дієвості є арешт майна.

Відповідно до абзацу другого ч. 5 ст. 171 КПК України у разі тимчасового вилучення майна під час обшуку, огляду, здійснюваних на підставі ухвали слідчого судді, передбаченої статтею 235 цього Кодексу, клопотання про арешт такого майна повинно бути подано слідчим, прокурором протягом 48 годин після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, в якої його було вилучено.

Дослідивши матеріали клопотання та надані суду матеріали кримінального провадження, суд вважає клопотання обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню, оскільки дані викладені у матеріалах кримінального провадження дають підстави для висновку, що також з метою належної фіксації доказів у провадженні, виявлені та вилучені речі, відповідно до ст. 98 КПК України, є предметами, використаними як засоби та знаряддя вчинення кримінального правопорушення та зберігають його сліди, а також необхідні для забезпечення належної фіксації таких доказів у кримінальному провадженні та забезпечення збереження таких речових доказів, у зв`язку із чим арешт на тимчасово вилучене майно є необхідним.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 110, 168-169, 170-173 КПК України,

УХВАЛИВ:

Клопотання задовольнити.

Накласти арешт на тимчасово вилучене майно, вилучене 23.04.2019 року в ході обшуку по кримінальному провадженню № 32019040000000001 в офісному приміщенні ТОВ «Алом» (код 40782668), яке використовується ТОВ «Дніпроолія» для зберігання документів та речей, а саме за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, будинок 19-21 Літера А, 3-й поверх, а саме:

- Печатка підприємства-нерезидента «Oileks Makina Danismanlik Gida ve Tarim Urunleri Sanayi ve Ticaret Limited Sirketi» (Туреччина) 3 шт.;

- Виписки по рахункам ТОВ «Професійні Аграрні Інвестиції» на 61 аркуші;

- Декларація ТОВ «Професійні Аграрні Інвестиції» на 7 аркушах;

- Договір ТОВ «Професійні Аграрні Інвестиції» № 03413032019 суборенди нежитлового приміщення на 4 аркушах;

- Попередній договір ТОВ «Професійні Аграрні Інвестиції» № 1454 на 1 аркуші;

- Акт здачі прийняття робіт № 1- 00002322 на 1 аркуші;

- Угода ТОВ «Професійні Аграрні Інвестиції» від 31 серпня 2018 року на 4 аркушах;

- Контракт ТОВ «Професійні Аграрні Інвестиції» від 06.10.2018 на 4 аркушах;

- Рішення про неврахування Таблиці даних платників податків ТОВ «Професійні Аграрні Інвестиції» від 06.08.2018 №871074/40782668 на 39 аркушах;

- Виписки по рахункам ТОВ «Алом» на 91 аркуші;

- Відомості про особу, яка бере участь у контрольних операціях за 2016 рік на 7 аркушах;

- Адміністративна скарга ТОВ «Професійні аграрні інвестиції» № 11/01-19-5 від 11.01.2019 р. на 18 аркушах;

- Адміністративна скарга ТОВ «Професійні аграрні інвестиції» № 11/01-19-4 від 11.01.2019 р. на 18 аркушах;

- Адміністративна скарга ТОВ «Професійні аграрні інвестиції» № 11/01-19-3 від 11.01.2019 р. на 18 аркушах;

- Адміністративна скарга ТОВ «Професійні аграрні інвестиції» № 11/01-19-2 від 11.01.2019 р. на 18 аркушах;

- Адміністративна скарга ТОВ «Професійні аграрні інвестиції» № 11/01-19-1 від 11.01.2019 р. на 18 аркушах;

- Пояснення ТОВ «Професійні аграрні інвестиції» № 31/01-2019 від 31.01.2019 р. на 12 аркушах;

- Пояснення ТОВ «Професійні аграрні інвестиції» № 22/01-2019 від 22.04.2019 р. на 5 аркушах;

- Пояснення ТОВ «Професійні аграрні інвестиції» № 22/04-2019 від 22.04.2019 р. на 6 аркушах;

- Договір суборенди земельної ділянки між ТОВ «ІК АКТИВ» та ТОВ «АЛОМ» на 25 аркушах;

- Запит про надання інформації від 19.03.2019 р. ТОВ «Професійні аграрні інвестиції» на 16 аркушах

- Адміністративна скарга ТОВ «Професійні аграрні інвестиції» № 11/01-19-1 від 11.01.2019 р. на 12 аркушах;

- Довідка №091/2018 від 09.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №29112018 від 29.11.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №8102018 від 08.10.2018 на 2 арк.;

- Інвойс №24092018 від 24.09.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №26092018 від 26.09.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №22/01/18-1 від 22.01.2018 на 1 арк.;

- Рахунок-Фактура №СФ-202/ЭН від 26.02.2019 на 1 арк.;

- Акт №ОУ-0000093 б/д на 2 арк.;

- Митна декларація №504060/2019/001198 від 26.02.2019 на 2 арк.;

- Рахунок-фактура №СФ-239/ЭН від 21.03.2019 на 1 арк.;

- Акт №ОУ-0000118 б/д на 2 арк.;

- Митна декларація №504060/2019/001829 від 21.03.2019 на 2 арк.

- Лист ТОВ «ВИБО-ТРАНС» №506/04-19 від 05.04.2019 на 1 арк.;

- Інвойс №6 від 11.02.2019 на 1 арк.;

- Інвойс №3 від 18.12.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №4 від 26.12.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №1 від 18.02.2019 на 1 арк.;

- Інвойс №2 від 29.11.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №1 від 27.11.2018 на 1 арк.;

- Чернетки на 3 арк.;

- Інвойс №2102019/1 від 21.02.2019 на 1 арк.;

- Інвойс №1102019/1 від 11.02.2019 на 1 арк.;

- Інвойс №1102019/1 від 11.02.2019 на 1 арк.;

- Інвойс №1202019/1 від 12.02.2019 на 1 арк.;

- Інвойс №1402019/1 від 14.02.2019 на 1 арк.;

- Чернетка по ПП «БІГ» на 1 арк.;

- Інвойс №19112018-1 від 19.11.2018 на 1 арк.;

- Чернетка по ПП «БІГ» на 1 арк.;

- Інвойс №211118 від 21.11.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №191118 від 19.11.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №151118 від 15.11.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №141118 від 14.11.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №131118 від 13.11.2018на 1 арк.;

- Інвойс №3119 від 03.01.2019 на 1 арк.;

- Інвойс №22112018 від 22.11.2018 з реєстром на 2 арк.;

- Інвойс №21112018 від 21.11.2018 з реєстром на 2 арк.;

- Інвойс №20112018 від 20.11.2018 з реєстром на 2 арк.;

- Інвойс №19112018 від 19.11.2018 з реєстром на 2 арк.;

- Інвойс №22112018-1 від 22.11.2018 з реєстром на 2 арк.;

- Інвойс №21112018-1 від 21.11.2018 з реєстром на 2 арк.;

- Інвойс №20112018-1 від 20.11.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №18122018 від 18.12.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №181218 від 18.12.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №141218 від 14.12.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №14122018 від 14.12.2018 з реєстром на 2 арк.;

- Інвойс №20122018 від 20.12.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №261218 від 26.12.2018 з реєстром на 2 арк..;

- Інвойс №26122018-1 від 26.12.2018 з реєстром на 2 арк.;

- Інвойс №291118 від 29.11.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №281118 від 28.11.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №261118 від 26.11.2018 на 1 арк;

- Інвойс №19122018-1 від 19.12.2018 з реєстрами на 4 арк.;

- Інвойс №18122018-1 від 18.12.2018;

- Інвойс №08102018 від 08.10.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі товару б/н від 08.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №08102018 від 08.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №241018 від 24.10.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі товару б/н від 24.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №231018 від 23.10.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі товару б/н від 23.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №221018 від 22.10.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі твоару б/н від 22.10.20108 на 1 арк.;

- Інвойс №191018 від 19.10.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі товару б/н від 19.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №181018 від 18.10.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі б/н від 18.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №171018 від 17.10.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі товару б/н від 17.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №161018-1 від 16.10.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі товару б/н від 16.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №161018 від 16.10.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі товару б/н від 16.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №12102018 від 12.10.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі товару б/н від 12.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №11102018 від 11.10.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі товару б/н від 11.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №09102018 від 09.10.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі товару б/н від 09.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №08102018 від 08.10.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі б/н від 08.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №26092018 від 26.09.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі б/н від 26.09.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №24092018/1 від 24.09.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №17092018 від 17.09.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №28092018 від 28.09.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі б/н від 28.09.2018 на 2 арк.;

- Інвойс №11102018/2 від 11.10.2018 з реєстрами на 3 арк.;

- Інвойс №6122018 від 06.12.2018 з реєстром на 2 арк.;

- Інвойс №3122018 від 03.12.2018 з реєстром на 2 арк.;

- Інвойс №29112018 від 29.11.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №61218 від 06.12.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №31218 від 03.12.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №301118 від 30.11.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №24102018 від 24.10.2018 з реєстрами на 3 арк.;

- Інвойс №11102018 від 11.10.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі товару б/н від 11.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №09102018 від 09.10.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі товару б/н від 09.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №08102018 від 08.10.2018 з реєстром на 1 арк.;

- Інвойс №16102018/2 від 16.10.2018 з реєстром на 2 арк.;

- Інвойс №12102018/2 від 12.10.2018 з реєстром на 2 арк.;

- Інвойс №03092018/1 від 03.09.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №28082018/1 від 28.08.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №20082018 від 20.08.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №16082018 від 16.08.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №10082018/1 від 10.08.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №06082018/2 від 06.08.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №06082018/1 від 06.08.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №01082018/1 від 01.08.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №51118 від 05.11.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі товару б/н від 05.11.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №21118 від 02.11.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі товару б/н від 02.11.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №11118 від 01.11.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі товару б/н від 01.11.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №291018 від 29.10.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі товару б/н від 29.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №251018 від 25.10.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-предачі товару б/н від 25.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №51018 від 05.10.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі товару б/н від 05.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №01102018 від 01.10.2018 на 1 арк.;

- Акт прийому-передачі товару б/н від 01.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №28092018/1 від 28.09.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №26092018/1 від 26.09.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №19102018 від 19.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №18102018 від 18.10.2018 з реєстром на 2 арк.;

- Інвойс №17102018 від 17.10.2018 з реєстром на 2 арк.;

- Інвойс №23102018 від 23.10.2018 на 1 арк.;

- Інвойс №22102018 від 22.10.2018 з реєстром на 2 арк.;

- Інвойс №291118 від 29.11.2018 з реєстром на 2 арк.;

- Інвойс №29112018 від 29.11.2018 на 1 арк.;

- Митна декларація №110050005/2015/000602 від 31.03.2015 на 2 арк.;

- Митна декларація №110050005/2015/001094 від 28.05.2015 на 1 арк.;

- Митна декларація №110050005/2015/001346 від 17.06.2015 на аркушах 1 арк.;

- Фактура №053108 від 21.05.2015 на 2 арк.;

- Фактура №053116 від 25.05.2015 на 1 арк.;

- Фактура №053107 від 21.05.2015 на 3 арк.;

- Фактура №053145 від 01.06.2015 на 1 арк.;

- Фактура №053144 від 01.06.2015 на 2 арк.;

- Митна декларація №110050005/2015/001258 від 09.06.2015 на 2 арк.;

- Фактура №008182 від 07.08.2015 на 2 арк.;

- Фактура №008181 від 07.08.2015 на 1 арк.;

- Фактура №008443 від 18.01.2016 на 1 арк.;

- Фактура №008499 від 18.03.2016 на 1 арк.;

- Фактура №008520 від 12.04.2016 на 2 арк.;

- Фактура №008444 від 18.01.2016 на 2 арк.;

- Фактура №090028 від 22.11.2016 на 2 арк.;

- Фактура №090161 від 13.02.2016 на 2 арк.;

- Е-Фактура б/н від 11.10.2017 на 1 арк.;

- Лист №04/05-18 від 04.05.2018 на 1 арк.;

- Лист №13/04-18 від 13.04.2018 на 1 арк.;

- Лист №12/04-18 від 12.04.2018 на 1 арк.;

- Лист №11/04-18 від 11.04.2018 на 1 арк.;

- Лист №10/04-18 від 10.05.2018 на 1 арк.;

- Лист №06/04-18 від 06.04.2018 на 1 арк.;

- Лист №05/04-18 від 05.04.2018 на 1 арк.;

- Лист №04/04-18 від 04.04.2018 на 1 арк.;

- Лист №04/02-19 від 04.02.2019 на 1 арк.;

- Папка с копією виписки по особовим рахункам з 20.07.2018 по 23.07.2018 на 1 арк.;

- Платіжні доручення ТОВ «ПРОФЕСІЙНІ АГРАРНІ ІНВЕСТЦІЇ» на 24 арк.;

- Виписки по рахункам ТОВ «ПРОФЕСІЙНІ АГРАРНІ ІНВЕСТЦІЇ» у гривні за період з 10.07.2018 по 29.12.2018 на 139 арк.;

- Виписки по рахункам в доларах ТОВ «ПРОФЕСІЙНІ АГРАРНІ ІНВЕСТЦІЇ» за період з 09.07.2018 по 14.12.2018 на 103 арк.;

- Фінансовий звіт суб`єкта малого підприємництва ТОВ «САНПРО» на 3 арк.;

- Виписки по рахункам у гривні ТОВ «САНПРО» за період з 14.05.2018 по 29.12.2018 на 43 арк.;

3. Накласти арешт на тимчасово вилучене майно, вилучене 23.04.2019 року в ході обшуку по кримінальному провадженню № 32019040000000001 в нежилих приміщеннях і спорудах олійно-екстракційного заводу, розташованого за адресою: Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Коломойцівська, 3, який ТОВ «Дніпроолія» орендує у ТОВ «ІК Актив», а саме:

- Печатка ТОВ «Санпро» (код 41940795) 1 шт.;

- Виписка ТОВ «САНПРО» -1 арк.

- Виписка ТОВ «САНПРО» -1 арк.

- Виписка ТОВ «САНПРО» - 2 арк.

- Виписка ТОВ «САНПРО» -1 арк.

- Опис документів, що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії «Корегування» ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- Запит ТОВ «САНПРО» -1 арк.

- Виписка ТОВ «САНПРО» - 2 арк.

- Витяг ТОВ «САНПРО» - 5 арк.

- Витяг з реєстру платників ПДВ 1 арк.

- Витяг з реєстру платників ПДВ 1 арк.

- Довіреність ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- Ліцензійний реєстр ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- Сертифікат ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- Контракт №1 з директором ТОВ «САНПРО» - 3 арк.

- Рішення єдиного учасника ТОВ «САНПРО» -1арк.

- Протокол загальних зборів учасників ТОВ «САНПРО» -1арк.

- Протокол загальних зборів учасників ТОВ «САНПРО» - 4 арк

- Наказ про прийняття на роботу 1 арк.

- Статут ТОВ «САНПРО» - 9 арк.

- Опис документів, що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії «Корегування» ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- Безкоштовний запит ТОВ «САНПРО» - 3 арк.

- Безкоштовний запит ТОВ «САНПРО» - 3 арк.

- Особовий кабінет ТОВ «САНПРО» (картка платника) 3 арк.

- Наказ про прийняття на роботу ТОВ «САНПРО» 1 арк.

- Рішення про державну реєстрацію потужності ТОВ «САНПРО» 1 арк.

- Заява для проведення перевірки та реєстрацію особи ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- Експлуатаційний дозвіл № 04-26-92 PFТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- Договір оренди № 10/08/18 ТОВ «ІК АКТИВ» та ТОВ «САНПРО» - 3 арк.

- Заява по відкриття поточного рахунку ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- Договір анкета відкриття та обслуговування банківського рахунку № НОМЕР_1 АТ «УКРСИББАНК» та ТОВ «САНПРО» - 2 арк.

- Договір № 7513157001 АТ «УКРСИББАНК» та ТОВ «САНПРО» - 2 арк.

- Картка з реквізитами та ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- Картка із зразками підписів та ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- Анкета опитувальник юридичної особи ТОВ «САНПРО» - 8 арк.

- Копія паспорта 4 арк.

- Копія паспорта 3 арк.

- Картка платника податків 1 арк.

- Дозвіл на застосування праці іноземців та осіб без громадянства 1 арк.

- Картка із зразками підписів та ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- Анкета опитувальник юридичної особи ТОВ «САНПРО» - 7 арк.

- Картка платника податків 1 арк.

- Анкета опитувальник юридичної особи ТОВ «САНПРО» - 4 арк.

- Відомость про звільнення 3 арк.

- Фінансовий звіт ТОВ «САНПРО» - 2 арк.

- Договір № 29 про надання консультаційно інформаційних робіт у сфері охорони праці 6 арк.

- Протокол погодження договірної ціни на надання консультаційно інформаційних робіт 1 арк.

- Договір оренди нежитлового приміщення 4 арк.

- Акт надання послуг № 226 від 05 вересня 2018 року ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- Акт № ОУ-000017 здачі прийняття робіт (надання послуг) 1 арк.

- Видаткова накладна № ОФ005 364 від 26 жовтня 2018 року 1 арк.

- Рахунок на оплату № 5731 від 24 жовтня 2018 року 1 арк.

- Акт № ОУ 0000198 здачі прийняття робіт (надання послуг) 1 арк.

- Акт надання послуг № 4529 від 01 листопада 2018 року ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- Акт надання послуг № 3975 від 19 вересня 2018 року ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- Акт надання послуг № 3964 від 20 вересня 2018 року ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- Акт надання послуг № 4589 від 07 листопада 2018 року ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- Акт надання послуг № 4590 від 07 листопада 2018 року ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- Акт виконання послуг до договору № 38 від 01.11.2018р. 1 арк.

- Зразок заповнення платіжного рахунку 1 арк.

- Заява ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- Акт № ОУ-0000011 здачі прийняття робіт (надання послуг) 1 арк.

- Акт № ОУ-0000219 здачі прийняття робіт (надання послуг) 1 арк.

- Акт № 0000002608 від 31.01.2019 здачі прийняття робіт (надання послуг) 1 арк.

- Акт № 0000001527 від 31.01.2019 здачі прийняття робіт (надання послуг) 1 арк.

- Акт № ОУ 0000033 здачі прийняття робіт (надання послуг) - 1 арк.

- Акт № ОУ 0000045 здачі прийняття робіт (надання послуг) 1 арк.

- Рахунок фактура № СФ-0000045 від 1 березня 2019 року 1 арк.

- Рахунок № 318400 від 31.03.2019 року ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- АКТ прийому передачі № 82489 від 14 травня 2018 року 1 арк.

- АКТ прийому передачі № 3598 від 29 листопада 2018 року 1 арк.

- Договір № КРМКТ000613 1 арк.

- Рахунок на оплату № 69001956 від 28 березня 2019 року - 1 арк.

- АКТ прийому передачі від 23.04. 2018 року 1 арк.

- АКТ прийому передачі № ССС-41940795 від 23.04.18 р. ТОВ «САНПРО» 1 арк.

- АКТ прийому передачі від 22.05. 2018 рокуТОВ «САНПРО» 1 арк.

- АКТ прийому передачі № ССС-41940795 від 22.05.18 р. ТОВ «САНПРО» 1 арк.

- АКТ прийому передачі від 03.10.2018 р. ТОВ «САНПРО» 1 арк.

- АКТ прийому передачі № ССС-41940795 від 03.10.18 р. ТОВ «САНПРО» 1 арк.

- АКТ № 1-74-ІВ/2019 від 06.08.2019 р. 1 арк.

- Рахунок фактура № СФ-003-62 від 21 березня 2019 року 1 арк.

- АКТ № ДОЗ89011352 від 07.03.2019 1 арк.

- Рахунок на оплату № 69014157 від 31 березня 2019 року 4 арк.

- Рахунок фактура № 106 від 2 квітня 2019 року 1 арк.

- Рахунок №319193 від 31.03.19 р. ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- АКТ № КРЯ89001326 1 арк.

- АКТ приймання передачі природного газу №КР00000797 1 арк.

- Зразок заповнення платіжного доручення 1 арк.

- Рахунок фактура № СФ-003-99 від 6 серпня 2018 року 1 арк.

- Рахунок фактура № СФ-003-100 від 6 серпня 2018 року 1 арк.

- Договір № 74 ІВ/2018 ТОВ «САНПРО» 14 арк.

- Договір № 73 АВ/2018 ТОВ «САНПРО» 7 арк.

- Договір про надання послуг № 106 ТОВ «САНПРО» - 3 арк.

- Направлення договору №106 від 02.04.19р. 1 арк.

- Протокол узгодження ціни (про надання послуг № 19/03/14 від 14.03.2019 р. 1 арк.

- Заявка про проведення сертифікації системи управління безпечністю харчових продуктів ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- Табель обліку використання робочого часу ТОВ «САНПРО» - 3 арк.

- Розрахункова відомість ТОВ «САНПРО» - 1 арк.

- Розрахункова відомість ТОВ «ПРОФЕСІЙНІ АГРАРНІ ІНВЕСТИЦІЇ» - 1 арк.

- Табель обліку використання робочого часу ТОВ «ПРОФЕСІЙНІ АГРАРНІ ІНВЕСТИЦІЇ» - 1 арк.

- Розрахункова відомість ТОВ «АЛОМ» - 1 арк.

- Табель обліку використання робочого часу ТОВ «АЛОМ» - 3 арк.

Ухвала може бути оскаржена до Дніпровського апеляційного суду протягом 5 днів з моменту її проголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення25.04.2019
Оприлюднено17.02.2023
Номер документу81439902
СудочинствоКримінальне
Сутьарешт майна

Судовий реєстр по справі —201/4916/19

Ухвала від 25.04.2019

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Федоріщев С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні