Ухвала
від 22.02.2018 по справі 757/9786/18-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/9786/18-к

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 лютого 2018 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , розглянувши в судовому засіданні в приміщенні суду в м. Києві клопотання слідчого в ОВС третього СВ управління з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 про проведення обшуку,-

В С Т А Н О В И В :

До провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 надійшло клопотання слідчого в ОВС третього СВ управління з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 про проведення обшуку, погоджене прокурором у кримінальному провадженні заступником начальника відділу процесуального керівництва та підтримання державного обвинувачення Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 про проведення обшуку.

Обґрунтовуючи внесене клопотання, сторона кримінального провадження вказує, що Управлінням з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №42017000000004215 від 17.11.2017, за фактом вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.5 ст.191 КК України.

Сторона кримінального провадження вказує, що в ході розслідування виникла необхідність у проведенні обшуку за адресою АДРЕСА_1 , яка фактично використовується ОСОБА_5 , та яка їй належить на праві власності.

В судовому засіданні слідчий підтримав клопотання, посилаючись на викладені в ньому доводи та на долучені до матеріалів клопотання документи.

Обшук, у відповідності з ст. 234 КПК України проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Заслухавши пояснення слідчого, дослідивши матеріали, якими обґрунтовується внесене клопотання, надходжу до висновку про наявність підстав для задоволення клопотання, з метою встановлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знарядь його вчинення, виявлення та вилучення документів, які матимуть значення доказів у кримінальному провадженні.

Разом з тим, слідчий суддя вважає, що клопотання про проведення обшуку в частині відшукання та вилучення грошових коштів отриманих внаслідок протиправної діяльності не підлягає задоволенню, оскільки слідчим не обґрунтовано та не конкретизовано клопотання в цій частині. Слідчий не позбавлений можливості при проведенні обшуку самостійно вилучити майно та в подальшому звернутися до слідчого судді з клопотанням про накладення арешту на тимчасово вилучене майно, якщо слідчий суддя встановить, що є достатні підстави вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ч. 2 ст. 167 КПК України.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 108, 234-235, 309 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В :

Клопотання слідчого в ОВС третього СВ управління з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 про проведення обшуку задовольнити частково.

Надати слідчому в особливо важливих справах третього слідчого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 (та відповідно до постанови про створення групи слідчих групі слідчих у кримінальному провадженні) та прокурору ОСОБА_6 (та відповідно до постанови про призначення групи прокурорів групі прокурорів у кримінальному провадженні), дозвіл на проведення обшуку за адресою АДРЕСА_1 , яка фактично використовується ОСОБА_5 , та яка їй належить на праві власності, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, а саме відшукання та вилучення:

- договори доручення, поруки, переуступки, фінансової допомоги, надання послуг, інші цивільно-правові договори, листування між ТОВ «Всеукраїнська енерго компанія» (ЄДРПОУ 37403140), ТОВ БУДІВЕЛЬНА АСОЦІАЦІЯ "СОЮЗ "ВИВАД" (ЄДРПОУ 36927568), «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРЕНЕРГОІНВЕСТ» (ЄДРПОУ 30415191), ПАТ «ДТЕК Дніпрообленерго», ДП ДАК «Хліб України» «Павлоградський комбінат хлібопродуктів», ДП «Дніпропетровський науково-виробничий комплекс «Електровозобудування», ДП «Виробниче об`єднання Південний машинобудівний завод імені О.М. Макарова», ПАТ «Дніпропетровський трубний завод», ПуАТ «Дніпропетровський завод прокатних валків», ДП «Криворізька теплоцентраль», ТОВ будівельно-інвестиційна компанія «ДАФІ», Спільне українсько-російсько-англійське ТОВ «Славсант», ТОВ «Тур Інвест», ДП «Науково-виробниче об`єднання «Павлоградський хімічний завод», ПАТ «Дніпроважмаш», ПАТ «Одеський припортовий завод», КП «Словянськводоканал, а також: ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , фінансово-господарської документації ТОВ «Всеукраїнська енерго компанія» (ЄДРПОУ 37403140) ТОВ БУДІВЕЛЬНА АСОЦІАЦІЯ "СОЮЗ "ВИВАД". (ЄДРПОУ 36927568), «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРЕНЕРГОІНВЕСТ» (код ЄДРПОУ 30415191) з питань укладення, візування, виконання зазначених договорів, печатки, штампи, факсимільні підписи, чорнові записи щодо діяльності вказаних фізичних і юридичних осіб журналів вхідної і вихідної кореспонденції ТОВ «Всеукраїнська енерго компанія» (ЄДРПОУ 37403140) ТОВ БУДІВЕЛЬНА АСОЦІАЦІЯ "СОЮЗ "ВИВАД". (ЄДРПОУ 36927568), «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «УКРЕНЕРГОІНВЕСТ» (ЄДРПОУ 30415191), реєстраційних, установчих документів ТОВ «Всеукраїнська енерго компанія» (ЄДРПОУ 37403140) ТОВ БУДІВЕЛЬНА АСОЦІАЦІЯ "СОЮЗ "ВИВАД". (ЄДРПОУ 36927568), «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРЕНЕРГОІНВЕСТ» (ЄДРПОУ 30415191);

- комп`ютерної техніки, електронних/магнітних носіїв інформації на яких можуть міститись документи та/або відомості, які мають значення для встановлення істини у даному кримінальному провадженні;

- чорнових записів, що можуть свідчити про планування службовими особами ТОВ «Всеукраїнська енерго компанія» та іншими особами дій, спрямованих на завдання державі збитків, та які можуть мати доказове значення у кримінальному провадженні.

В задоволенні інших вимог клопотання відмовити.

Визначити строк дії ухвали тривалістю тридцять днів, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Підготовлено в 2-х копіях.

Прим. __ слідчий ОСОБА_3

Виконавець: ОСОБА_1

22.02.2018

Дата ухвалення рішення22.02.2018
Оприлюднено27.02.2023
Номер документу81471846
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —757/9786/18-к

Ухвала від 22.02.2018

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Новак Р. В.

Ухвала від 22.02.2018

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Новак Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні