Ухвала
від 02.05.2019 по справі 493/748/19
БАЛТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 493/748/19

Номер провадження 2/493/409/19

У Х В А Л А

02 травня 2019 року м. Балта Одеської області

Суддя Балтського районного суду Одеської області Мясківська І.М., розглянувши клопотання представника позивача адвоката Печарського В . Д. про витребування доказів у цивільній справі за позовом ОСОБА_3 до Пужайківської сільської ради Балтського району Одеської області про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування,

В С Т А Н О В И Л А :

ОСОБА_3 звернулася до Балтського районного суду Одеської області із позовом до Пужайківської сільської ради Балтського району Одеської області про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування.

Представник позивача адвокат Печарський В. Д . разом з поданням позовної заяви звернувся до суду з клопотанням про витребування з Відділу Держгеокадастру в Балтському районі Одеської області витягу з Державного земельного кадастру на земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, площею 3,25 га, кадастровий номер: НОМЕР_1 , розташованої на території Пужайківської сільської ради Балтського району Одеської області згідно державного акта на право власності на землю серії НОМЕР_2 та про витребування з Кодимської державної нотаріальної контори Одеської області, приватного нотаріуса Балтського районного нотаріального округу Пантілєєвої І.П., приватного нотаріуса Балтського районного нотаріального округу Смірнової Н.С. інформацію чи заводилась спадкова справа до майна ОСОБА_5 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 та до майна ОСОБА_6 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Суддя, дослідивши матеріали справи, вважає за необхідне витребувати вищевказані докази, оскільки вони необхідні для усунення позивачем недоліків позовної заяви та для всебічного та об`єктивного розгляду справи.

На підставі викладеного та керуючись: ст. 84 ЦПК України, суддя,

У Х В А Л И Л А :

Клопотання представника позивача ОСОБА_7 адвоката Печарського В.Д. про витребування доказів у цивільній справі за позовом до Піщанської сільської ради Балтського району Одеської області про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування - задовольнити.

Витребувати з Відділу Держгеокадастру в Балтському районі Одеської області витягу з Державного земельного кадастру на земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, площею 3,25 га, кадастровий номер: НОМЕР_1 , розташованої на території Пужайківської сільської ради Балтського району Одеської області згідно державного акта на право власності на землю серії НОМЕР_2 .

Витребувати з Кодимської державної нотаріальної контори Одеської області, приватного нотаріуса Балтського районного нотаріального округу Одеської області Пантілєєвої І.П., приватного нотаріуса Балтського районного нотаріального округу Одеської області Смірнової Н.С. інформацію чи заводилась спадкова справа до майна ОСОБА_5 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 та до майна ОСОБА_6 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_2 .

За правилами ч. 7 ст. 84 ЦПК України особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

СУДДЯ

СудБалтський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення02.05.2019
Оприлюднено03.05.2019
Номер документу81499346
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —493/748/19

Рішення від 11.11.2019

Цивільне

Балтський районний суд Одеської області

Мясківська І. М.

Ухвала від 24.05.2019

Цивільне

Балтський районний суд Одеської області

Мясківська І. М.

Ухвала від 02.05.2019

Цивільне

Балтський районний суд Одеської області

Мясківська І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні