Ухвала
від 22.04.2019 по справі 617/898/15-ц
ВОВЧАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 617/898/15-ц

Провадження № 6/617/3/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 квітня 2019 рокуВовчанський районний суд Харківської області в складі:

головуючого - судді Глоби М.М.,

за участю секретаря судового засідання - Борщ Л.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Вовчанську Харківської області заяву представника ОСОБА_1 - ОСОБА_2 про визнання виконавчого документу таким, що не підлягає виконанню,

ВСТАНОВИВ:

Представник ОСОБА_1 - ОСОБА_2 звернувся до суду із заявою про визнання виконавчого документа таким, що не підлягає виконанню, виданого на виконання рішення Вовчанського районного суду Харківської області від 21 липня 2016 року у справі за позовом заступника прокурора Харківської області в інтересах держави, в особі Державного агентства лісових ресурсів України, Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства, Державного підприємства Вовчанське лісове господарство до Вовчанської районної державної адміністрації Харківської області, ОСОБА_1, Реєстраційної служби Вовчанського районного управління юстиції про визнання недійсними та скасування розпоряджень та повернення земельної ділянки.

У судове засідання ОСОБА_1 не з'явився, про час та місце розгляду справи сповіщався судом завчасно та належним чином, про причини неявки суд не повідомив.

Представник ОСОБА_1 - ОСОБА_2 у судове засідання не з'явився, про час та місце розгляду справи сповіщався завчасно та належним чином. Надав до суду заяву про залишення без розгляду заяви ОСОБА_1 про визнання виконавчого документу таким, що не підлягає примусовому виконанню.

Представник Державного підприємства Вовчанське лісове господарство у судове засідання не з'явився, сповіщався про час та місце розгляду справи завчасно та належним чином, причини неявки суду не повідомив.

Представник Вовчанського районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Харківській області у судове засідання не з'явився, сповіщався про час та місце розгляду справи завчасно та належним чином. Надав суду заяву про розгляд справи без його участі.

Згідно ст. 432 ЦПК України, неявка в судове засідання стягувача і боржника не є перешкодою для розгляду заяви.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи в разі якщо відповідно до положень ЦПК України розгляд справи здійснюється судом за відсутності осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Судом встановлено, що 21 липня 2016 року Вовчанським районним судом Харківської області ухвалено рішення по справі № 617/898/15-ц, яким позовні вимоги заступника прокурора Харківської області в інтересах держави в особі Державного агентства лісових ресурсів України, Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства, Державного підприємства Вовчанське лісове господарство до Вовчанської районної адміністрації Харківської області, ОСОБА_1, Реєстраційної служби Вовчанського РУЮ про визнання недійсними розпоряджень та повернення земельних ділянок задоволено.

На виконання судового рішення Вовчанським районним судом Харківської області видано виконавчий лист, який звернуто до примусового виконання, та за яким Вовчанським районним відділом Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Харківській області відкрито виконавче провадження АСВП № 52887552.

02 квітня 2019 року представником ОСОБА_1 - ОСОБА_2 надана заява про залишення без розгляду заяви ОСОБА_1 поданої в порядку ст. 432 ЦПК України про визнання виконавчого документу, виданого на виконання рішення Вовчанського районного суду від 21 липня 2016 року справа № 617/898/15-ц таким, що не підлягає примусовому виконанню.

Відповідно до вимог п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Таким чином, враховуючи, що представником заява про залишення без розгляду подана до початку розгляду справи по суті, її задоволення не суперечить інтересам сторін та закону, суд вважає, що заява про визнання виконавчого документу, таким, що не підлягає виконаннюпідлягає залишенню без розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст. 2, 247, 257, 260, 261, 432 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Заяву представника ОСОБА_1 - ОСОБА_2 про залишення без розгляду заяви ОСОБА_1 про визнання виконавчого документу таким, що не підлягає виконанню - задовольнити.

Заяву ОСОБА_1, подану представником ОСОБА_2 про визнання виконавчого документа таким, що не підлягає виконанню, виданого на виконання рішення Вовчанського районного суду Харківської області від 21 липня 2016 року - залишити без розгляду

Ухвала суду може бути оскаржене до Харківського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому повне рішення або ухвала не були вручені у день його (її) проголошення або складання, має право на поповнення пропущеного строку на апеляційне оскарження на ухвалу суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Відповідно до пп. 15.5 п. 15 Розділу VII Перехідні положення ЦПК України в редакції Закону № 2147-VIII до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а матеріали справ витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією Кодексу.

Заявник - ОСОБА_1, місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_1 в'їзд, 3, реєстраційний номер облікової картки платника податків - НОМЕР_1.

Представник заявника - ОСОБА_2,місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_2, оф. 1.

Заінтересована особа - Державне підприємство Вовчанське лісове господарство , місцезнаходження: Харківська область, Вовчанський район, с. Ізбицьке, вул. Слобідська, 29-А, код 00993136.

Заінтересована особа - Вовчанський районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Харківській області, адреса місцезнаходження: Харківська область, м. Вовчанськ, вул. Торгова, 2, код - 34678348.

Суддя -

Дата ухвалення рішення22.04.2019
Оприлюднено03.05.2019

Судовий реєстр по справі —617/898/15-ц

Ухвала від 17.11.2020

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Уханьова І. С.

Ухвала від 06.08.2020

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Уханьова І. С.

Ухвала від 05.09.2019

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Уханьова І. С.

Ухвала від 07.08.2019

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Уханьова І. С.

Ухвала від 07.06.2019

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Бурлака І. В.

Ухвала від 14.05.2019

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Бурлака І. В.

Ухвала від 22.04.2019

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Глоба М. М.

Ухвала від 01.04.2019

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Глоба М. М.

Ухвала від 13.12.2018

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Глоба М. М.

Ухвала від 26.12.2018

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Глоба М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні