Ухвала
від 11.04.2019 по справі 452/1155/19
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 452/1155/19

У Х В А Л А

"11" квітня 2019 р. м.Самбір

Суддя Самбірського міськрайонного суду Львівської області Сенечин В.М., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до ДЗ Вузлова лікарня станції Самбір Державного територіально-галузевого об'єднання Львівська залізниця в особі в.о. головного лікаря ОСОБА_2 про стягнення заробітної плати та моральної шкоди,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1, який проживає у АДРЕСА_1, звернувся в суд із позовом до ДЗ Вузлова лікарня станції Самбір Державного територіально-галузевого об'єднання Львівська залізниця в особі в.о. головного лікаря ОСОБА_2, яке знаходиться у м. Самборі на вул. Степана Бандери, 17 Львівської області, про стягнення заробітної плати та моральної шкоди.

Справа підсудна Самбірському міськрайонному суду Львівської області.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Відповідно до частини 6 статті 19, пункту 1) частини 1 статті 274 та частини 5 статті 279 ЦПК України справу слід визнати малозначною і розглядати її у порядку спрощеного позовного провадження з повідомлення сторін.

Керуючись ст.ст. 187, 258-260, 274, 277-279, ЦПК України,

П О С Т А Н О В И В:

Прийняти до розгляду позовну заяву ОСОБА_1 до ДЗ Вузлова лікарня станції Самбір Державного територіально-галузевого об'єднання Львівська залізниця в особі в.о. головного лікаря ОСОБА_2 про стягнення заробітної плати та моральної шкоди.

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ДЗ Вузлова лікарня станції Самбір Державного територіально-галузевого об'єднання Львівська залізниця в особі в.о. головного лікаря ОСОБА_2 про стягнення заробітної плати та моральної шкоди, яку визнати малозначною, та розглянути її за правилами спрощеного позовного провадження з повідомлення сторін.

Справу призначити до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в залі суду на 7 травня 2019 року на 14 год. 00 хв. з викликом сторін.

Участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не можлива із-за відсутності технічної можливості.

Установити відповідачу ДЗ Вузлова лікарня станції Самбір Державного територіально-галузевого об'єднання Львівська залізниця в особі в.о. головного лікаря ОСОБА_2 строк до 3 травня 2019 року для подання відзиву на позов та документів, що підтверджують надіслання відзиву позивачу ОСОБА_1.

Установити позивачу ОСОБА_1 строк до 6 травня 2019 року для подання відповіді на відзив відповідача, а відповідачу ДЗ Вузлова лікарня станції Самбір Державного територіально-галузевого об'єднання Львівська залізниця в особі в.о. головного лікаря ОСОБА_2 - строк до 7 травня 2019 року для подання заперечення на відповідь позивача.

Учасникам справи надіслати копію даної ухвали.

Відповідачу надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню в апеляційному порядку окремо від рішення суду не підлягає, але може бути оскаржена в апеляційному порядку в частині відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності безпосередньо до Львівського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом п'ятнадцяти днів з дня її складення.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: https://sb.lv.court.gov.ua.

Суддя

СудСамбірський міськрайонний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення11.04.2019
Оприлюднено07.05.2019
Номер документу81540667
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —452/1155/19

Рішення від 21.05.2019

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

Рішення від 21.05.2019

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

Ухвала від 11.04.2019

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні