Ухвала
від 06.05.2019 по справі 639/2462/18
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 639/2462/19

Провадження №1-кс/639/1461/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06 травня 2019 року м. Харків

Слідчий суддя Жовтневого районного суду м. Харкова ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши у закритому судовому засіданні в залі суду в м. Харкові клопотання прокурора Харківської місцевої прокуратури №2 Харківської області ОСОБА_3 про проведення обшуку по кримінальному провадженню, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42018221080000126 від 27.04.2019, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.321 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

До Жовтневого районного суду м. Харкова надійшло клопотання прокурора Харківської місцевої прокуратури №2 Харківської області ОСОБА_3 про проведення обшуку по кримінальному провадженню, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42018221080000126 від 27.04.2019, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.321 КК України.

Клопотання обґрунтоване наступним.

СВ Новобаварського ВП ГУНП в Харківській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42018221080000126 від 27.04.2018 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.321 КК України.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у вказаному кримінальному провадженні здійснює Харківська місцева прокуратура №2 Харківської області.

Згідно матеріалів УСБУ в Харківській області, які надійшли до Харківської місцевої прокуратури №2, встановлено, що на території м.Харкова (в тому числі Новобаварського району) та Харківського району посадові особи ТОВ «Юніпак.» (код ЄДРПОУ 41544258, юридична адреса: м.Київ, вул. Завальна, буд. 10-В, кв. 50, фактична адреса: Харківська обл., Харківський р-н, с. Черкаські Тишки, вул. Пісчана, буд. 6, засновники: ОСОБА_4 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 ; ОСОБА_5 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_2 ; ОСОБА_6 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_3 ; ОСОБА_7 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_4 ; ОСОБА_8 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_5 ; керівник ОСОБА_8 ) та ТОВ «Пром Агро Торг» (код ЄДРПОУ 39604532, юридична адреса: Харківська обл., Харківський р-н, с. Черкаські Тишки, вул. Пісчана, буд. 6, засновники: ОСОБА_7 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_4 ; ОСОБА_9 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_6 ; ОСОБА_8 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_5 ; керівник ОСОБА_7 ) разом з іншими невстановленими на теперішній час особами, діючи, в порушення вимог ЗУ «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», ЗУ «Про пестициди та агрохімікати» та Порядку одержання допуску (посвідчення) на право роботи пов`язаної з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами та агрохімікатами Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, організували незаконну діяльність з виготовлення (фасування), зберігання та реалізації контрафактних пестицидів та агрохімікатів на основі діючих хімічних речовин («Імідаклоприд», «Тіаклоприд», «Тіаметоксам», «Клотіанідин», «Фіпроніл» та ін.) виробництва Китайської Народної Республіки, які відноситься згідно ВООЗ (всесвітня організація охорони здоров`я) до отруйних речовин (2 та 3 клас токсичності), в тому числі, під маркуванням російської продукції, а також під виглядом відомих світових відомих брендів «Сингента», «Байєр», «Дюпон», «Укравіт», «Ранголі» та інші.

Згідно Державного стандарту безпеки праці. Шкідливі речовини. Класифікація та вимоги безпеки при роботі зі шкідливими речовинами, ГОС 12.1.007-76 від 10.03.76, №579, препарати на основі імідаклоприду та тіаклоприд відносяться до третього (ІІІ) класу небезпеки.

За ступенем впливу на організм людини відносяться до токсичних (отруйних) речовин, визначених, як помірно небезпечні.

Пестициди та агрохімікати фасуються за вказівками посадовців ТОВ «Юніпак.» та ТОВ «Пром Агро Торг» невстановленими особами (з числа родичів та друзів) під маркуванням російської продукції та під виглядом відомих світових та українських брендів «Сингента», «Байєр», «Дюпон», «Укравіт», «Вассма Кемікал», «Сімейний Сад» та інші. Частина таких препаратів є: інсектицид, «АКТОР 6г», фунгіцид «Голд М 25г.», «Голд М 50г.», гербіцид «Монстр 20г», «Монстр 100г» - для використання приватним с/г сектором (правовласник реєстраційного посвідчення є ТОВ «Ранголі», тільки для використання в промислових цілях на полях), інсектицид «Актара» (правовласник торгової марки «Сингента») та інші невстановлені препарати.

Наявна інформація в Державному реєстрі пестицидів і агрохімікатів, дозволених до використання в Україні свідчить, що за ТОВ «Юніпак.» та ТОВ «Пром Агро Торг» відсутні реєстраційні посвідчення, які видаються Міністерством екології та природній ресурсів України.

Вказана діяльність здійснюється всупереч Законів України «Про пестициди та агрохімікати», «Про захист рослин», без отримання в органах Держпродспоживслужби відповідних дозволів на право роботи з пестицидами, а продукція зберігається та реалізовується без дозвільних документів (сертифікати якості та безпечності продукції, тощо), що може призвести до нанесення значної шкоди здоров`ю людей та навколишньому природному середовищу.

Проведеним аналізом податкової звітності встановлено, що на ТОВ «Юніпак.» офіційно працевлаштовано 2 особи та встановлено, що за 2018-2019 роки закуплено товарів та послуг на понад 600 тис. грн. (банки, плівка, картон, наліпки, штанцформи з найменуванням «Актор», «Голд М», «Азтек», «Армор», «Монстр», тощо), при цьому, за вказаний період відсутня будь-яка реалізація готової хімічної продукції.

Водночас, встановлено, що за 2018-2019 роки у ТОВ «Юніпак.» та ТОВ «Пром Агро Торг» відсутній приход (закупівля) хімічних речовин (діюча речовина), з яких в подальшому фасується продукція, що свідчить про «тіньове» походження отруйних речовин.

Виготовлена хімічна продукція зберігається у житлових приміщеннях та приміщеннях, які не відповідають санітарним нормам та призводить до нанесення шкоди навколишньому природному середовищу та здоров`ю людей.

Проведеними заходами, встановлені адреси виготовлення (в тому числі фасування) та зберігання контрафактної хімічної продукції с/г призначення посадовими особами ТОВ «Юніпак.» та ТОВ «Пром Агро Торг» та іншими причетними особами, а саме: Харківська обл., Харківський р-н, с. Черкаські Тишки, вул. Пісчана, буд. 6 виробничий цех з виробництва (фасування, пакування) отруйної хімічної продукції та декілька приміщень для її зберігання.

За вказаною адресою розмішені станки для виготовлення та приладдя для фасування зазначених хімічних речовин. Фасування відбувається в упаковки з назвами відомих брендів відповідних хімічних речовин для використання в сільськогосподарській сфері без жодних дозвільних документів, які передбачені чинним законодавством, що зумовлює грубі порушення діючих норм під час виконання робіт з небезпечною продукцією, внаслідок чого створюється загроза загибелі людей та настання інших тяжких наслідків.

Вказана діяльність здійснюється в порушення Державних санітарних правил ДСП 8.8.1.2.001-98 «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві», затверджених наказом Міністерства охорони здоров`я України 03.08.1998р. № 1 та в супереч вимогам ст. 11 Закону України «Про пестициди та агрохімікати», ст. 18 Закону України «Про захист рослин» та постанови КМУ від 18.09.1995 р. № 746 «Про затвердження Порядку одержання Допуску (посвідчення) на право роботи, пов`язаної з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами».

Зокрема, у ТОВ «Юніпак.» та ТОВ «Пром Агро Торг» відсутні санітарні паспорти на виробничі приміщення (ширина санітарно-захисних зон для складів встановлюється в залежності від їхньої місткості та повинна становити не меньш ніж 200 метрів від жилої забудови), які видаються Головним управлінням Держпродспоживслужби в Харківській області та до роботи з пестицидами допускаються особи, які пройшли спеціальну підготовку та мають на те відповідне посвідчення і допуск, що видаються центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері захисту рослин, щороку.

Відповідно до Державних санітарних правил ДСП 8.8.1.2.001-98 «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві», затверджених наказом Міністерства охорони здоров`я України 03.08.1998р. № 1, до роботи з пестицидами допускаються особи, що пройшли медичний огляд, спеціальну підготовку та мають відповідні посвідчення, допуск та наряд на виконання робіт з пестицидами відповідно до «Порядку одержання допуску (посвідчення) на право роботи, пов`язаної з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами» (затв. Постановою Кабінету Міністрів України N 746 від 18.09.95р.).

Також, транспорт для перевезення пестицидів повинен мати сигнальне фарбування кузова і бортовий напис ОСОБА_10 відповідно до ГОСТ. На транспорті, що виділяється для перевезень пестицидів, повинні встановлюватися сигнальні прапорні, які кріпляться до кабіни і на кутах кузова. Транспорт для перевезення пестицидів підлягає паспортизації санітарно-епідеміологічного службою, повинен бути справним і легко піддаватися знезараженню. Транспортування здійснюється лише за маршрутами руху, погодженими територіальною санепідстанцією і державтоінспекцією.

Відповідно до ст.16 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» ввезення, реалізація та використання продукції закордонного виробництва дозволяється лише після отримання позитивного висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи.

Відповідно до ст.25 вказаного Закону виробництво, зберігання, транспортування, використання отруйних речовин, у тому числі продуктів біотехнології та інших біологічних агентів, здійснюються за умови дотримання санітарних норм.

Відповідно до ст.1 Закону України «Про пестициди та агрохімікати» фальсифіковані пестициди і агрохімікати це продукція, яка не відповідає встановленим вимогам, що висуваються до пестицидів і агрохімікатів, у тому числі вимогам щодо маркування та пакування, розміщення інформації про товар на його упаковці тощо, та/або продукція, на упаковці якої зареєстрований знак для товарів та послуг використано з порушенням прав власника.

Відповідно до ст.2 вказаного закону основними принципами державної політики у сфері діяльності, пов`язаної з пестицидами і агрохімікатами є державна підконтрольність їх ввезення на митну територію України, реєстрації, виробництва, зберігання, транспортування, торгівлі і застосування; безпечність для здоров`я людини та навколишнього природного середовища під час їх виробництва, транспортування, зберігання, випробування і застосування за умови дотримання вимог, встановлених державними стандартами, санітарними нормами, регламентами та іншими нормативними документами.

Відповідно до ст.3 вказаного закону забороняються ввезення на митну територію України, виробництво, торгівля, застосування та рекламування пестицидів і агрохімікатів до їх державної реєстрації, крім випадків, встановлених цим Законом.

Відповідно до ст.7 вказаного закону Перелік пестицидів і агрохімікатів, дозволених для використання, регламенти їх застосування та щорічні доповнення до нього ведуться центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері охорони навколишнього природного середовища в порядку, передбаченому Кабінетом Міністрів України.

Відповідно до ст.10 вказаного закону пестициди і агрохімікати, що використовуються в Україні, пакуються і маркуються відповідно до чинного законодавства.

Розфасування пестицидів і агрохімікатів може здійснюватися лише за наявності дозволу його виробника або власника знака для товарів і послуг.

Відповідно до ст.11 вказаного Закону особи, діяльність яких пов`язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням пестицидів і агрохімікатів та торгівлею ними, повинні мати допуск (посвідчення) на право роботи із зазначеними пестицидами і агрохімікатами. Порядок одержання такого допуску визначається Кабінетом Міністрів України.

Відповідно до ст.20 вказаного закону Порушення законодавства про пестициди і агрохімікати тягне за собою цивільну, дисциплінарну, адміністративну або кримінальну відповідальність згідно з чинним законодавством. Відповідальність несуть особи, винні у: приховуванні або перекрученні інформації, що могло спричинити або спричинило загрозу життю та здоров`ю людини, а так само майну і навколишньому природному середовищу; застосуванні пестицидів, агрохімікатів, технічних засобів, які не пройшли державних випробувань, реєстрації, перереєстрації; використанні завідомо фальсифікованих пестицидів і агрохімікатів.

Згідно статті 18 Закону України «Про захист рослин», статті 11 Закону України «Про пестициди і агрохімікати», Постанови КМУ №746 від 18.09.1995р. «Про затвердження Порядку одержання допуску (посвідчення) на право роботи, пов`язаної з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами» працівники, робота яких пов`язана із застосуванням, зберіганням, транспортуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами повинні мати допуск (посвідчення) на право роботи з пестицидами і агрохімікатами. Вимоги даного законодавства поширюються на всі галузі суспільного виробництва, де застосовуються пестициди і агрохімікати.

Допуск (посвідчення) на право роботи, пов`язаної з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами видається працівникам підприємств, установ, організацій, робота яких безпосередньо пов`язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами, включаючи організаторів цих робіт.

За інформацією, отриманою в ході виконання доручення, в тому числі моніторингу відкритих реєстрів, ТОВ «Юніпак.» та ТОВ «Пром Агро Торг» не отримували вищевказаних дозвільних документів та сертифікатів на отруйні хімічні речовини сільськогосподарського призначення, що виробляються підпільно.

Таким чином, посадовими особами ТОВ «Юніпак.» та ТОВ «Пром Агро Торг» створена злочинна схема з виробництва, зберігання, перевезення та продажу хімічних речовин сільськогосподарського призначення, які містять в своєму складі отруйні компоненти (пестициди та агрохімікати), шляхом: фасування та подальшого маркування товару під виглядом відомих брендів; продаж таких фальсифікованих пестицидів та агрохімікатів; здійснення діяльності з продажу отруйних речовин без передбаченого законом дозволу (допуску); маскування фінансово-господарських операцій з продажу не сертифікованих, фальсифікованих товарів сільськогосподарського призначення без складання відповідних первинних фінансово-господарських документів та з приховуванням реального стану справ від контролюючих органів; здійснення такої діяльності поза державним контролем, що створює загрозу заподіяння шкоди, як навколишньому природному середовищі так і людям; отримання та вивід грошових коштів у спосіб, що суперечить вимогам податкового законодавства.

Проведеним досудовим розслідуванням встановлено, що фасування та зберігання контрафактних отруйних хімічних речовин сільськогосподарського призначення, а також зберігання чорнових записів фінансово-господарської злочинної діяльності, пов`язаної зі придбанням, продажем, зберіганням, транспортування та продажем таких речовин, які містять докази протиправної діяльності вищевказаних причетних до кримінального правопорушення - посадових осіб ТОВ «Юніпак.» та ТОВ «Пром Агро Торг» та їх спільників, здійснюється за наступною адресою:

-Харківська обл., Харківський р-н, с. Черкаські Тишки, вул.Пісчана, буд. 6 виробничий цех з виробництва (фасування, пакування) отруйної хімічної продукції та декілька приміщень для її зберігання., відповідно до інформації з реєстру речових прав належить ОСОБА_11 .

Таким чином, в діях посадових осіб ТОВ «Юніпак.» та ТОВ «Пром Агро Торг» та їх спільників, які здійснюють незаконне виробництво, придбання, перевезення, зберігання з метою збуту, а також збут не сертифікованих отруйних речовин сільськогосподарського призначення без відповідного дозволу в особливо-великих розмірах вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.321 КК України - «незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних речовин» - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту, збут отруйних речовин, що не є наркотичними або психотропними, вчинені без спеціального на те дозволу, вчинене не за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах.

Враховуючи вищевикладене, на теперішній час достовірно встановлено, що за адресою: АДРЕСА_7 , здійснюється незаконна фінансово - господарська діяльність, пов`язана з незаконним виробництвом, виготовленням, придбанням, перевезенням, пересиланням, зберіганням з метою збуту, збутом отруйних речовин, всупереч вимог ЗУ «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», ЗУ «Про пестициди та агрохімікати» та Порядку одержання допуску (посвідчення) на право роботи, пов`язаної з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами, затвердженого постановою КМУ від 18 вересня 1995 р. N 746, тобто здійснюється кримінальне правопорушення, передбачене ч.4 ст.321 КК України.

Згідно ст. 98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі речі набуті кримінально протиправним шляхом.

Враховуючи те, що відповідно до ст. 91 КПК України до обставин, що підлягають доказуванню в ході досудового розслідування даного кримінального провадження відносяться, окрім іншого, факт незаконного виробництва, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту, збут отруйних речовин, посадовими особами ТОВ «Юніпак.» та ТОВ «Пром Агро Торг» та їх спільниками, з метою перевірки наявності в діях останніх вказаних ознак об`єктивної сторони зазначеного злочину, у сторони обвинувачення виникла обґрунтована необхідність у проведенні обшуку земельної ділянки та приміщень за місцем здійснення вищевказаної незаконної фінансово-господарської діяльності ТОВ «Юніпак.» та ТОВ «Пром Агро Торг» за адресою: Харківська обл., Харківський р-н, с.Черкаські Тишки, вул. Пісчана, буд. 6, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення, майна, яке здобуте у результаті його вчинення, а саме: хімічних речовин сільськогосподарського призначення, які містять отруйні компоненти, виробничого устаткування, яке використовується для незаконного фасування та маркування, транспортних засобів, які використовуються в ході вчинення кримінального правопорушення, готової продукції - товарів, отриманих внаслідок вчинення кримінального правопорушення, грошових коштів, отриманих в результаті злочинної діяльності пов`язаної з незаконним виробництвом, виготовленням, придбанням, перевезенням, пересиланням, зберіганням з метою збуту, збутом отруйних речовин, документів фінансово-господарської діяльності, чорнових записів та електронних носіїв інформації (комп`ютери, ноутбуки, жорсткі диски, лазерні диски, USB-флеш-накопичувачі, мобільні телефони), на яких зберігаються відомості господарської діяльності, пов`язані з вказаною діяльністю.

Беручи до уваги вищевикладене та враховуючи, що в матеріалах кримінального провадження вбачається наявність достатніх підстав вважати, що вказані предмети мають суттєве значення для встановлення обставин, що підлягають доказуванню у кримінальному провадженні, а саме підтверджують злочинну діяльність посадових осіб ТОВ «Юніпак.» та ТОВ «Пром Агро Торг» та їх спільників, пов`язаної з незаконним виробництвом, виготовленням, придбанням, перевезенням, пересиланням, зберіганням з метою збуту, збутом отруйних речовин, необхідно отримати дозвіл на проведення обшуку земельної ділянки та приміщень за місцем здійснення вищевказаної незаконної фінансово-господарської діяльності ТОВ «Юніпак.» та ТОВ «Пром Агро Торг» за адресою: Харківська обл., Харківський р-н, с.Черкаські Тишки, вул. Пісчана, буд. 6.

В судове засідання прокурор не з`явився, надавши до суду заяву в якій просив розгляд клопотання проводити без його участі та клопотання задовольнити.

Дослідивши надані матеріали, приходжу до висновку, що клопотання є обґрунтованим та підлягає задоволенню.

Відповідно до ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб. Обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді.

Вимоги до змісту клопотання про надання дозволу на проведення обшуку житла чи іншого володіння особи визначені ч. 3 ст. 234 КПК України.

Клопотання, що є предметом даного судового розгляду, відповідає вимогам ч. 3 ст. 234 КПК України.

Наданими матеріалами доведено вищенаведені обставини та доведено наявність достатніх підстав вважати, що було вчинено кримінальне правопорушення, відшукуванні речі та документи мають значення для досудового розслідування, відомості, які містяться у відшукуваних речах та документах, можуть бути доказами під час судового розгляду, та вони можуть знаходитися у зазначеному в клопотанні володінні.

В наданих матеріалах міститься достатньо підстав вважати, що з метою виявлення та фіксації слідів скоєння кримінального правопорушення, для його розкриття та встановлення істини по справі, необхідно провести обшук земельної ділянки та приміщень за місцем здійснення господарської діяльності ТОВ «Юніпак» та ТОВ «Пром Агро Торг» за адресою: Харківська обл., Харківський р-н, с.Черкаські Тишки, вул.Пісчана, буд.6.

Слідчий суддя звертає увагу на необхідність дотримання порядку виконання даної процесуальної дії з метою запобігання порушення прав інших осіб та суб`єктів господарювання. Дії органу досудового розслідування не повинні бути перешкодою для здійснення господарської діяльності фізичних та юридичних осіб.

Слідчий суддя наголошує на недопустимості вилучення електронних носіїв інформації, проте з метою фіксації обставин вчинення кримінального правопорушення надає дозвіл на зняття з них інформації.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 30, 234, 235 КПК України, слідчий суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання прокурораХарківської місцевоїпрокуратури №2Харківської області ОСОБА_3 про проведенняобшуку покримінальному провадженню,внесеному доЄдиного реєструдосудових розслідуваньза №42018221080000126від 27.04.2019,за ознакамикримінального правопорушення,передбаченого ч.4ст.321КК України- задовольнити.

Надати дозвіл на проведення обшуку земельної ділянки та приміщень, розташованих за адресою: Харківська обл., Харківський р-н, с.Черкаські Тишки, вул. Пісчана, буд. 6, тобто за місцем здійснення господарської діяльності ТОВ «Юніпак.» та ТОВ «Пром Агро Торг», з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення, майна, яке здобуте у результаті його вчинення, а саме: хімічних речовин сільськогосподарського призначення, які містять отруйні компоненти, виробниче устаткування, яке використовується для незаконного фасування та маркування, транспортних засобів, які використовуються в ході вчинення кримінального правопорушення, готової продукції - товарів, отриманих внаслідок вчинення кримінального правопорушення, грошових коштів, отриманих в результаті злочинної діяльності пов`язаної з незаконним виробництвом, виготовленням, придбанням, перевезенням, пересиланням, зберіганням з метою збуту, збутом отруйних речовин, документів фінансово-господарської діяльності, чорнових записів та електронних носіїв інформації (комп`ютери, ноутбуки, жорсткі диски, лазерні диски, USB-флеш-накопичувачі, мобільні телефони), на яких зберігаються відомості господарської діяльності, пов`язані з вказаною незаконною діяльністю.

Дозвіл на проведення обшуку у кримінальному провадженні №42018221080000126 від 27.04.2018 надати слідчим, які здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні та групі процесуальних керівників-прокурорів у даному кримінальному провадженні:

- прокурорам Харківської місцевої прокуратури №2 Харківської області ОСОБА_3 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , а також за їх дорученням оперативним підрозділам.

Строк дії ухвали встановити до: 06.06.2019 року.

Ухвала остаточна та оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення06.05.2019
Оприлюднено16.02.2023
Номер документу81548977
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку по кримінальному провадженню, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42018221080000126 від 27.04.2019, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.321 КК України

Судовий реєстр по справі —639/2462/18

Ухвала від 06.05.2019

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Макаров В. О.

Ухвала від 26.04.2019

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Макаров В. О.

Ухвала від 26.04.2019

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Макаров В. О.

Ухвала від 26.04.2019

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Макаров В. О.

Ухвала від 26.04.2019

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Макаров В. О.

Ухвала від 26.04.2019

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Макаров В. О.

Ухвала від 26.04.2019

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Макаров В. О.

Ухвала від 26.04.2019

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Макаров В. О.

Ухвала від 26.04.2019

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Макаров В. О.

Ухвала від 26.04.2019

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Макаров В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні