Ухвала
від 07.05.2019 по справі 233/1196/15-ц
КОСТЯНТИНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

233 Справа № 233/1196/15-ц

УХВАЛА

07 травня 2019 року м. Костянтинівка

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області в складі: Головуючого судді Каліуш О. В. за участі секретаря судового засідання Франчук А.О., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Костянтинівка цивільну справу за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю Глобал Спліт , первісний стягувач Публічне акціонерне товариство Всеукраїнський банк розвитку , боржник ОСОБА_1 про заміну сторони виконавчого провадження ,

В С Т А Н О В И В:

01 квітня 2019 року Товариство з обмеженою відповідальністю Глобал Спліт звернулось до суду із заявою, в якій просить замінити сторону відносно виконання виконавчого листа по справі № 233/1196/15-ц щодо стягнення з ОСОБА_1 на користь кредитора заборгованість за кредитним договором, а саме на стягувача Товариство з обмеженою відповідальністю Глобал Спліт .

Ухвалою судді Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області від 02 квітня 2019 року відкрито провадження у справі, справу призначено до судового розгляду.

Представник заявника у судове засідання не з'явився, надавши суду заяву про розгляд справи у його відсутність.

Представник первісного стягувача ПАТ ВБР , боржник ОСОБА_1, будучи належним чином повідомленим про дату, час та місце розгляду справи, у судове засідання не з'явились, причини неявки не повідомили.

Під час розгляду справи, встановлено, що провадження у справі відкрито за позовною заявою, поданою без додержання вимог ст.ст. 442, 177, 95 ЦПК України, а саме:

Відповідно до ч.5 ст. 177 ЦПК України, позивач зобов'язаний додати до позовної заяви всі наявні в нього докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються позовні вимоги (якщо подаються письмові чи електронні докази позивач може додати до позовної заяви копії відповідних доказів).

Статтею 95 ЦПК України передбачено, що письмові докази подають в оригіналі або в належним чином засвідченій копії, якщо інше не передбачено цим Кодексом. Якщо для вирішення спору має значення лише частина документа, подається засвідчений витяг з нього (ч.2). Копії документів вважаються засвідченими належним чином, якщо їх засвідчено в порядку, встановленому чинним законодавством (ч.4). Учасник справи підтверджує відповідність копії письмового доказу оригіналу, який знаходиться у нього, своїм підписом із зазначенням дати такого засвідчення (ч.5). Якщо подано копію (електронну копію) письмового доказу, суд за клопотанням учасниками справи або з власної ініціативи може витребувати у відповідної особи оригінал письмового доказу (ч.6).

В порушення вимог ч.ч. 2, 5 ст. 95 ЦПК України копії доказів, що додані до заяви про заміну стягувача, не засвідчені належним чином.

Отже, заявнику слід надати суду копії доказів, що додані до заяви про заміну стягувача, засвідчені у відповідності до ст. 95 ЦПК України.

За таких обставин, заяву слід залишити без руху, надавши заявнику строк для усунення недоліків.

Керуючись ст. 185 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Глобал Спліт , первісний стягувач Публічне акціонерне товариство Всеукраїнський банк розвитку , боржник ОСОБА_1 про заміну сторони виконавчого провадження - залишити без руху.

Надати позивачу строк для усунення недоліків до 27 травня 2019 року.

При не усуненні недоліків у встановлений строк позовна заява згідно із п. 8 ч.1 ст. 257 ЦПК України буде залишена без розгляду.

Розгляд справи відкласти на 08 годину 30 хвилин 27 травня 2019 року, про час та місце судового засідання повідомити заявника, первісного стягувача, боржника.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя: О.В. Каліуш

СудКостянтинівський міськрайонний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення07.05.2019
Оприлюднено08.05.2019
Номер документу81560469
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —233/1196/15-ц

Ухвала від 27.05.2019

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Каліуш О. В.

Ухвала від 07.05.2019

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Каліуш О. В.

Ухвала від 02.04.2019

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Каліуш О. В.

Рішення від 19.05.2015

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Каліуш О. В.

Рішення від 19.05.2015

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Каліуш О. В.

Ухвала від 20.03.2015

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Каліуш О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні