Ухвала
від 11.05.2019 по справі 587/701/19
СУМСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 587/701/19

УХВАЛА

про відмову у видачі судового наказу

11 травня 2019 року суддя Сумського районного суду Сумської області Черних О.М., розглянувши матеріали заяви публічного акціонерного товариства Сумиобленерго (смт. Степанівка, вул. Центральна, 53, Сумського району, Сумської області), боржник: ОСОБА_1 , про видачу судового наказу,

встановив:

Представник заявника звернулася до суду з заявою про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості за спожиту електричну енергію.

Відповідно до ч. 5 ст. 165 ЦПК України суддя з метою визначення підсудності, крім випадків подання заяви про видачу судового наказу в електронній формі до боржника, який має офіційну електронну адресу, не пізніше наступного дня з дня отримання заяви про видачу судового наказу перевіряє зазначене у заяві місцезнаходження боржника за відомостями, внесеними до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

Крім того, згідно з ч. 9 ст. 165 ЦПК України у разі якщо отримана судом інформація не дає можливості встановити зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування) фізичної особи - боржника, суд відмовляє у видачі судового наказу.

Зважаючи на те, що відповідно до інформації Низівської селищної ради Сумського району Сумської області від 26.04.2019 року ОСОБА_1 на території Низівської селищної ради Сумського району не зареєстрована, суд відмовляє у видачі судового наказу.

Керуючись ст. ст. 161,165,166, 261,353 ЦПК України, суд-

ухвалив:

Відмовити у видачі судового наказу за заявою публічного акціонерного товариства Сумиобленерго (смт. Степанівка, вул. Центральна, 53, Сумського району, Сумської області), боржник: ОСОБА_1 про видачу судового наказу.

Ухвала суду може бути оскаржена безпосередньо до Сумського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з моменту її складання. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Відповідно до п.п 15.5 п.15 Перехідних положень ЦПК України до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційна скарга подається учасниками справи до Сумського апеляційного суду через Сумський районний суд Сумської області.

Суддя О.М.Черних

Дата ухвалення рішення11.05.2019
Оприлюднено12.05.2019
Номер документу81653749
СудочинствоЦивільне
Сутьвидачу судового наказу

Судовий реєстр по справі —587/701/19

Ухвала від 13.09.2019

Цивільне

Сумський районний суд Сумської області

Черних О. М.

Ухвала від 11.05.2019

Цивільне

Сумський районний суд Сумської області

Черних О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні