Ухвала
від 13.05.2019 по справі 439/1811/18
БРОДІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 439/1811/18

УХВАЛА

про витребування доказів

13 травня 2019 року м.Броди

Бродівський районний суд Львівської області в складі головуючої судді Бунда А.О., з участю секретаря Мартинюк О.С., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Броди клопотання представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Багрій Б. Є . про витребування доказів у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 , Бродівської міської ради, третя особа відділ Держземагентсва у Бродівському районі Львівської області,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні суду перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 , Бродівської міської ради, третя особа відділ Держземагентсва у Бродівському районі Львівської області .

Представник позивача подав письмове клопотання про витребування доказів, в якому просить витребувати технічну документацію та обмінні файли з інформацією по спірних земельних ділянках, які належать сторонам.

Представники відповідачів не заперечили щодо задоволення клопотання.

Розглянувши клопотання, суд приходить до висновку про наявність правових підстав для його задоволення.

Відповідно до ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

З врахуванням обставин справи, зазначених у позовній заяві, а також характеру спірних правовідносин, зважаючи, що вказана інформація має важливе значення для повного та обєктивного дослідження доказів, суд приходить до висновку, що клопотання про витребування доказів, які не можуть самостійно надати учасники справи, слід задовольнити.

Керуючись ст. 84, 197 ЦПК України , суд, -

у х в а л и в:

Витребувати у відділі Держгеокадастру у Бродівському районі, який знаходиться м.Броди, вул.22 Січня,17 технічну документацію на земельну ділянку, належну ОСОБА_1 , що розташована в АДРЕСА_1 та на земельну ділянку, належну ОСОБА_4 , що розташована за адресою АДРЕСА_2 та обмінні файли з інформацією по цих земельних ділянках.

Витребувати у ФОП ОСОБА_5 , який знаходиться за адресою АДРЕСА_3 технічну документацію на земельну ділянку, належну ОСОБА_1 , що розташована в АДРЕСА_1 та обмінні файли з інформацією по цій земельній ділянці.

Витребувати у ФОП ОСОБА_6 , який знаходиться АДРЕСА_4 технічну документацію на земельну ділянку, належну ОСОБА_4 , що розташована за адресою АДРЕСА_2 та обмінні файли з інформацією по цій земельній ділянці.

Вказані докази направити на адресу Бродівського районного суду Львівської області безпосередньо в строк до 25 травня 2019 року .

У випадку неможливості подачі витребуваних доказів взагалі або у строк визначений судом відділу Держгеокадастру у Бродівському районі, ФОП ОСОБА_5 , ФОП ОСОБА_6 слід повідомити суд протягом п`яти днів з дня отримання ухвали із зазначенням причин неможливості виконання ухвали.

Підготовче судове засідання відкласти на 31 травня 2019 року на 12.00 год.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя А.О.Бунда

СудБродівський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення13.05.2019
Оприлюднено15.05.2019
Номер документу81669952
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —439/1811/18

Ухвала від 26.06.2019

Цивільне

Бродівський районний суд Львівської області

Бунда А. О.

Ухвала від 13.05.2019

Цивільне

Бродівський районний суд Львівської області

Бунда А. О.

Ухвала від 12.12.2018

Цивільне

Бродівський районний суд Львівської області

Бунда А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні