Ухвала
від 15.05.2019 по справі 646/2559/19
ЧЕРВОНОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 646/2559/19

№ провадження 1-кс/646/2929/2019

У Х В А Л А

15.05.2019 року м. Харків

Слідчий суддя Червонозаводського районного суду м. Харкова ОСОБА_1 ,

з участю секретаря ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3 ,

представника власника майна ОСОБА_4 ,

розглянувши в відкритому судовому засіданні клопотання прокурора у кримінальному провадженні ОСОБА_3 про арешт майна у кримінальному провадженні № 42018220000001440 від 08.11.2018 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України,

в с т а н о в и в:

В провадження слідчого судді надійшло вищезазначене клопотання, в обґрунтування якого прокурор зазначив, що у провадженні першого слідчого відділу слідчого управління прокуратури області перебуває кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем з метою одержання неправомірної грошової винагороди для себе чи інших осіб окремими працівниками ГУ ДФС у Харківській області, які діють всупереч інтересам служби з метою одержання неправомірної вигоди в обмін на нереагування з їх боку на незаконні дії працівників АТ «Харківське кар`єроуправління», що спричинило тяжкі наслідки. Зокрема, співробітниками УЗЕ в Харківській області ДЗЕ НП України 27.02.2019 та 28.02.2019 здійснено виїзд за місцем здійснення діяльності АТ «Харківське кар`єроуправління», за адресою: Харківська область, Харківський район, с. Безлюдівка, вул. Нагірна, для встановлення фактичного функціонування родовища - Безлюдівське, ділянка - Південна, в ході якого встановлено, що вказане підприємство, проводить роботи пов`язані з промисловими розробками родовища спеціалізованою технікою та фактично проводить реалізацію видобутої продукції. Ухвалою слідчого судді Червонозаводського районного суду м. Харкова від 12.04.2019 надано дозвіл на проведення обшуку за адресою: м. Харків, вул. Гуданова, 16, в ході якого 23.04.2019 за вказаною адресою виявлено та вилучено речі, які визнані речовими доказами. Вилучене майно може свідчити про протиправні дії окремих посадових осіб ГУ ДФС в Харківській області та інших осіб. На теперішній час у органу досудового розслідування мається необхідність проведення ряду експертних досліджень та інших процесуальних дій з вилученим майном. З метою фіксації слідів злочину за вилученими вищевказаними під час обшуку речами, встановлення їх походження, достовірності та наявності на них інших слідів, необхідно провести відповідні судові експертизи.

Прокурор в судовому засіданні підтримав клопотання у повному обсязі.

Представник власника майна ОСОБА_5 - ОСОБА_4 заперечувала проти задоволення клопотання в частині накладення арешту на майно, яке належить ОСОБА_5 , посилаючись на необґрунтованість клопотання. Зазначила, що з витягу з ЄРДР не вбачається, що відносно АТ «Харківське кар`єроуправління» проводиться досудове розслідування, дане підприємство не є стороною будь-якого кримінального провадження. Вилучене майно не є речовим доказом у даному кримінальному провадженні.

Заслухавши прокурора, представника власника майна, дослідивши надані матеріали, слідчий суддя приходить до наступного.

Встановлено, що 08.11.2018 р. внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42018220000001440 щодо зловживання службовим становищем службовими особами територіального органу ГУ ДФС в Харківській області в інтересах АТ «Харківське кар`єроуправління» за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

Відповідно до ухвали слідчого судді Червонозаводського районного суду м. Харкова від 12.04.2019 р. надано дозвіл на проведення обшуку приміщень будівлі літ. «А-2», розташованої за адресою: м. Харків, вул. Гуданова, 16, які використовуються АТ «Харківське кар`єроуправління», з метою знаходження та вилучення наступних предметів, речей і документів: первинні бухгалтерські, облікові, звітні, дозвільні та інші документи щодо видобування корисних копалин, у тому числі піску, їх реалізації, проведення пов`язаних із цим робіт, книги обліку, журнали, чорнові записи, грошові кошти та цінності, отримані незаконним шляхом (тобто такі, походження яких не буде підтверджено належним чином), мобільні телефони та інші засоби зв`язку, флеш-носії, у тому числі й жорсткі диски, а також інші документи та носії електронної інформації, які можуть містити відомості щодо розрахунків (передання неправомірної грошової винагороди або інших цінностей) працівникам ГУ ДФС України у Харківській області, а також інших правоохоронних та контролюючих органів.

Відповідно до протоколу обшуку від 23.04.2019 р. за адресою м. Харків, вул. Гуданова, 16 було виявлено та вилучено майно, про яке ставить питання про накладення арешту у клопотанні прокурор.

- Згідно із ч. 2 ст.170КПК України арештмайна допускаєтьсяз метоюзабезпечення: 1)збереження речовихдоказів; 2)спеціальної конфіскації; 3)конфіскації майнаяк видупокарання абозаходу кримінально-правовогохарактеру щодоюридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Відповідно до ч. 3 ст.170КПК України у випадку, передбаченому п. 1 ч. 2 цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Частиною 1 статті 98КПК України визначено, що речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Відповідно до ч. 2 ст. 131 КПК України арешт майна є одним з видів заходів забезпечення кримінального провадження, а отже за вимогами ст. 132 КПК України його застосування не допускається, якщо слідчий, прокурор не доведе, що:

1) існує обґрунтована підозра щодо вчинення кримінального правопорушення такого ступеня тяжкості, що може бути підставою для вжиття заходів забезпечення кримінального провадження;

2) потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи, про який йдеться у клопотанні слідчого або прокурора;

3) може бути виконане завдання, для виконання якого слідчий, прокурор звертається з клопотанням.

Згідно із ч. 1 ст.173КПК України слідчий суддя, суд відмовляють у задоволенні клопотання про арешт майна, якщо особа, що його подала, не доведе необхідність такого арешту, а також наявність ризиків, передбачених абзацом другим частини першої статті 170 цього Кодексу.

Рішенням Європейського суду з прав людини від 07.06.2007 р. у справі «Смирнов проти Росії» визначено правову позицію про те, що при вирішенні питання про можливість утримання державою речових доказів належить забезпечувати справедливу рівновагу між, з одного боку, суспільним інтересом та правомірною метою, а з іншого боку вимогами охорони фундаментальних прав особи. Для утримання речей державою у кожному випадку має існувати очевидна істотна причина.

Аналіз вилученого майна під час обшуку за адресою АДРЕСА_1 у виді фотографії, на яких, зі слів ОСОБА_5 , зафіксовано незаконний видобуток піску на території, на яку AT «Харківське кар`єроуправління» надано дозвіл на видобуток піску, аркуш, на якому зазначені дати народжень співробітників офісу на ОСОБА_6 , копії паспорта ОСОБА_5 , чорнового запису щодо виробництва пічей, копії свідоцтва платника єдиного податку ОСОБА_7 , копії ухвал судів ніяким чином не свідчить про протиправні дії окремих посадових осіб ТУ ДФС в Харківській області, відомості щодо яких внесені до ЄРДР за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України. Прокурором не доведено, а слідчим суддею не встановлено, що зазначене майно є речовим доказом відповідно до ст. 98 КПК України. Також прокурором не доведено необхідність проведення експертних досліджень та інших процесуальних дій саме з вищезазначеним вилученим майном з метою встановлення їх походження, достовірності та наявності на них інших слідів. Враховуючи вищенаведене в задоволенні клопотання про накладення арешту в даній частині необхідно відмовити у зв`язку з відсутністю правових підстав.

В іншій частині при зверненні з дійсним клопотанням про накладення арешту з метою збереження речових доказів прокурором доведена необхідність накладення арешту на вищезазначене майно, оскільки воно може бути використане як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

При цьому слідчий суддя, враховуючи вимоги ст. 173 КПК України, що стосуються принципу розумності і співрозмірності обмеження права власності завданням кримінального провадження та наслідками арешту майна для його власника, вважає за необхідне накласти арешт на вилучений під час обшуку моноблок строком на 1 місяць.

З огляду на викладене, слідчий суддя приходить до висновку про задоволення клопотання про накладення арешту частково.

Керуючись ст. ст. 170-173, 372 КПК України, слідчий суддя, -

у х в а л и в:

Клопотання прокурора у кримінальному провадженні ОСОБА_3 про арешт майна у кримінальному провадженні № 42018220000001440 від 08.11.2018 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України задовольнити частково.

Накласти арешт шляхом заборони володіти, користуватися та розпоряджатися, на наступне майно, вилучене в ході огляду, проведеного 23.04.2019 р. за адресою м. Харків, вул. Гуданова, 16:

наказ голови правління АТ «Харківське кар`єроуправління» №22-к від 10.04.2019 без підпису - 1 арк.;

службову записку ОСОБА_8 від 05.04.2019 - 1 арк.;

протокол засідання наглядової ради АТ «ХКУ» від 11.04.2019 на 1 арк.;

протокол засідання наглядової ради АТ «ХКУ» від 31.01.2018 - 1 арк.;

протокол засідання наглядової ради АТ «ХКУ» від 01.03.2018 - 1 арк.;

протокол засідання наглядової ради АТ «ХКУ» від 29.03.2018 - 1 арк.;

протокол засідання наглядової ради АТ «ХКУ» від 27.06.2018 - 1 арк.;

протокол засідання наглядової ради АТ «ХКУ» від 09.07.2018 - 1 арк.;

протокол засідання наглядової ради АТ «ХКУ» від 01.10.2018 - 1 арк.;

протокол засідання наглядової ради АТ «ХКУ» від 31.10.2018 - 1 арк.;

протокол засідання наглядової ради АТ «ХКУ» від 26.10.2018 - 1 арк.;

протокол засідання наглядової ради АТ «ХКУ» від 30.11.2018 - 1 арк.;

протокол засідання наглядової ради АТ «ХКУ» від 21.12.2018 - 1 арк.;

протокол засідання наглядової ради АТ «ХКУ» від 29.12.2018 - 1 арк.;

документи щодо юридичних осіб, статутного капіталу, складу, учасників, договорів щодо AT «ХКУ» та інших підприємств - 6 арк.;

блокнот зеленого кольору «2018», у якому містяться чорнові записи стосовно кар`єру;

блокнот зеленого кольору «2019», у якому містяться чорнові записи стосовно кар`єру;

блокнот блакитного кольору ПАТ «Полтавагаз» - 1 шт.;

штатний розпис на 2018 рік AT «Харківське кар`єроуправління» - 2 арк.;

довідка AT «Харківське кар`єроуправління» - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 28.02.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 31.01.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 28.02.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 31.01.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 31.01.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 31.01.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 30.04.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 30.04.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 31.05.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 31.05.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 30.06.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 30.06.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 31.07.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 31.07.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 31.08.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 31.08.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 30.09.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 30.09.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 31.12.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 31.12.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 31.10.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 31.10.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 30.1 1.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 30.11.2018 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 31.01.2019 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 31.01.2019 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 31.03.2019 - 1 акр.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 31.03.2019 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 28.02.2019 - 1 арк.;

акт AT «Харківське кар`єроуправління» від 28.02.2019 - 1 арк.;

інформаційну довідку. Витрати вже понесені на оформлення нової дільниці 43га. (1арк).

таблицю прізвищ з чорновими написами. (2 арк.)

чорновий запис «Фінансові показники на 2018 р.» - 1 арк.

чорновий запис розрахунку 2018 р. - 1 арк.

чорновий запис штатного розпису АТ «Харківське кар`єроуправління» станом на 11.01.2018 р. - 3 арк.

копію листа Державної служби геології та надр України (б/н) 2 арк.

чорновий запис штатного розпису АТ «Харківське кар`єроуправління» станом на :: 0.2018 р. -2 арк.

копію доповідної від 18.01.2018 р. - 1 арк.

роздруківку руху грошових коштів по касі за квітень 2018 р. - 5 арк.

роздруківку руху грошових коштів по касі за березень 2018 р. - 5 арк.

роздруківку нарахувань заробітної плати за період липень.2017- лютий.2018 р. - 1 арк. штатний розпис на 01.04.2018 р. (без підпису) 2 арк.

роздруківка руху грошових коштів по касі за лютий.2018 р. З додатком про звіт руху грошових коштів по р/р АТ «Таскомбанк» за лютий 2018 р. - 6 арк.

роздруківка руху грошових коштів по касі за лютий.2018 р. З додатком про звіт руху грошових коштів по р/р АТ «Укрсиббанк» за січень 2018 р. - 5 арк.

оригінал акту від 31.05.2018 р. Про винагороду між АТ «Харківське кар`єроуправління» і ОСОБА_9 - 1 арк.

оригінал видаткового касового ордеру від 04.06.2018 р. АТ «Харківське кар`єроуправління» - 1 арк.

протокол № 10 засідання Наглядової Ради АТ «Харківське кар`єроуправління» від 21.05.2018 р. - 1 арк.

протокол № 9 засідання Наглядової Ради АТ «Харківське кар`єроуправління» від 20.04.2018 р. - 1 арк.

наказ № 31-К АТ «Харківське кар`єроуправління» від 01.06.2018 р. (з трьома підписами) 2 арк.

чорновий запис листа на ім`я Голови Правління АТ «Харківське кар`єроуправління» ОСОБА_10 (б/н,дати)

роздруківка руху грошових коштів по касі за липень 2018 р. З додатком про звіт руху грошових коштів по р/р АТ «Укрсиббанк» за липень 2018 р. - 6 арк.

роздруківка руху грошових коштів по касі за серпень 2018 р. З додатком про звіт руху грошових коштів по р/р АТ «Укрсиббанк» за серпень 2018 р. - 6 арк.

роздруківка руху грошових коштів по касі за травень 2018 р. З додатком про звіт руху грошових коштів по р/р АТ «Укрсиббанк» за травень 2018 р. - 6 арк.

роздруківка руху грошових коштів по касі за червень 2018 р. З додатком про звіт руху грошових коштів по р/р АТ «Укрсиббанк» за червень 2018 р. - 6 арк.

чорновий запис листа АТ «Харківське кар`єроуправління» до державного агентства Лісових ресурсів України щодо надання роз`яснень та інформації (б/н, без дати та без підпису)- 2 арк.

протокол № 8 засідання Наглядової Ради АТ «Харківське кар`єроуправління» від 16.04.2018 р. - 2 арк.

копію звернення акціонера ОСОБА_11 № 24/4 від 24.04.2018 р. - 1 арк.

чорновий запис нарахувань на 1 арк.

проект порядку денного АТ «Харківське кар`єроуправління» річних загальних зборів 10.04.2018 року на 2 арк.

інформацію про рух грошових коштів по касі за грудень 2018 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів АТ «Харківське кар`єроуправління» за грудень 2018 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів по р/р АТ «Укрсиббанк» за грудень 2018 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів по р/р АТ ТАСКОМБАНК за грудень 2018 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів по р/р АТ «Укрсиббанк» депозитний за грудень 2018 року на 1 арк.

інформацію про рух грошових коштів по касі за листопад 2018 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів АТ «Харківське кар`єроуправління» за листопад 2018 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів по р/р АТ «Укрсиббанк» за листопад 2018 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів по р/р АТ ТАСКОМБАНК за жовтень 2018 року на 2 арк.

звіт руху грошових коштів по р/р АТ «Укрсиббанк» депозитний за листопад 2018 року на 1 арк.

інформацію про рух грошових коштів по касі за жовтень 2018 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів АТ «Харківське кар`єроуправління» за жовтень 2018 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів по р/р АТ «Укрсиббанк» за жовтень 2018 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів по р/р АТ ТАСКОМБАНК за вересень 2018 року на 2 арк.

звіт руху грошових коштів по р/р АТ «Укрсиббанк» депозитний за жовтень 2018 року на 1 арк.

інформацію про рух грошових коштів по касі за вересень 2018 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів АТ «Харківське кар`єроуправління» за вересень 2018 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів по р/р АТ «Укрсиббанк» за вересень 2018 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів по р/р АТ ТАСКОМБАНК за вересень 2018 року на 2 арк.

звіт руху грошових коштів по р/р АТ «Укрсиббанк» депозитний за вересень 2018 року на 1 арк.

інформацію про рух грошових коштів по касі за січень 2019 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів АТ «Харківське кар`єроуправління» за січень 2019 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів по р/р АТ «Укрсиббанк» за січень 2019 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів по р/р АТ ТАСКОМБАНК за січень 2019 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів по р/р АТ «Укрсиббанк» депозитний за січень 2019 року на 1 арк.

інформацію про рух грошових коштів по касі за лютий 2019 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів АТ «Харківське кар`єроуправління» за лютий 2019 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів по р/р АТ «Укрсиббанк» за лютий 2019 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів по р/р АТ ТАСКОМБАНК за лютий 2019 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів по р/р АТ «Укрсиббанк» депозитний за лютий 2019 року на 1 арк.

інформацію про рух грошових коштів по касі за березень 2019 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів АТ «Харківське кар`єроуправління» за березень 2019 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів по р/р АТ «Укрсиббанк» за березень 2019 року на 1 арк.

звіт руху грошових коштів по р/р АТ ТАСКОМБАНК за березень 2019 року на 2 арк.

звіт руху грошових коштів по р/р АТ «Укрсиббанк» депозитний за березень 2019 року на 1 арк.

інформацію про очікувані витрати в період відсутності відгрузки за умови здійснення намиву (розрахунок на один місяць) на 1 арк.

копію листа Державного агентства лісових ресурсів України до АТ «Харківське кар`єроуправління» та Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства щодо гірничого відводу № 02-33/14572-18 від 11.10.2018 року 2 примірника на 1 арк.

копію листа ДП Жовтневе лісове господарство до АТ «Харківське кар`єроуправління» № 10-07/958 від 19.10.2018 року на 1 арк.

копію листа ДП Жовтневе лісове господарство до АТ «Харківське кар`єроуправління» № 02-07/136 від 20.02.2017 року на 1 арк.

копію листа АТ «Харківське кар`єроуправління» до ДП Жовтневе лісове господарство № 1601/17-1 від 16.01.2017 року на 2 арк.

копію листа АТ «Харківське кар`єроуправління» до Харківської обласної ради № 2304/18-1 від 23.04.2018 року на 2 арк.

копію листа Постійної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування Харківської обласної ради до АТ «Харківське кар`єроуправління» № 05-08/42 від 05.07.2018 року на 2 арк.

чорновий запис проекту листа Державного лісового агентства України до АТ «Харківське кар`єроуправління» на 1 арк.

чорновий запис із зазначенням сум грошових коштів на 1 арк.

копію листа Державного агентства лісових ресурсів України до АТ «Харківське кар`єроуправління» та Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства щодо гірничого відводу № 02-33/15470-18 від 09.11.2018 року на 1 арк.

копію штатного розпису з 01 квітня 2018 року АТ «Харківське кар`єроуправління», затвердженого наказом від 29.03.2018 року № 16-К на 2 арк.

проект порядку денного АТ «Харківське кар`єроуправління» річних загальних зборів 11.04.2019 року на 2 арк.

чорновий запис щодо інформації про обсяги реалізації піску по АТ «Харківське кар`єроуправління» (табл. №7) за період з січня по липень 2018 року на 1 арк.

чорновий запис щодо інформації про обсяги реалізації піску по АТ «Харківське кар`єроуправління» (табл. №7) за період з січня по серпень 2018 року на 1 арк.

чорновий запис щодо інформації про обсяги реалізації піску по АТ «Харківське кар`єроуправління» (табл. №7) за період з січня по вересень 2018 року на 1 арк.

чорновий запис щодо інформації про обсяги реалізації піску по АТ «Харківське кар`єроуправління» (табл. №7) за період з січня по жовтень 2018 року на 1 арк.

чорновий запис щодо інформації про обсяги реалізації піску по АТ «Харківське кар`єроуправління» (табл. №7) за період з січня по листопад 2018 року на 1 арк.

чорновий запис щодо інформації про обсяги реалізації піску по АТ «Харківське кар`єроуправління» (табл. №7) за період з січня по грудень 2018 року на 1 арк.

чорновий запис щодо інформації про обсяги реалізації піску по АТ «Харківське кар`єроуправління» (табл. №7) за січень 2019 року на 1 арк.

чорновий запис щодо інформації про обсяги реалізації піску по АТ «Харківське кар`єроуправління» (табл. №7) за період з січня по лютий 2019 року на 1 арк.

чорновий запис щодо інформації про обсяги реалізації піску по АТ «Харківське кар`єроуправління» (табл. №7) за період з січня по березень 2019 року на 1 арк.

копію фінансового звіту суб`єкта малого підприємництва ПАТ «Харківське кар`єроуправління» від 01.04.2018 року з відміткою електронного цифрового підпису на 2 арк.

проект фінансового звіту суб`єкта малого підприємництва ПАТ «Харківське кар`єроуправління» від 01.07.2018 року без зазначення підписів на 2 арк.

копію фінансового звіту суб`єкта малого підприємництва ПАТ «Харківське кар`єроуправління» від 01.10.2018 року з відміткою електронного цифрового підпису на 1арк.

копію фінансового звіту суб`єкта малого підприємництва ПАТ «Харківське кар`єроуправління» від 01.01.2019 року з відміткою електронного цифрового підпису на 2 арк.

проект (чорновий запис) звернення трудового колективу ПАТ «Харківське кар`єроуправління» до народного депутата України ОСОБА_12 щодо бездіяльності органів державної влади України по припиненню порушень правил охорони або використання надр та зловживання посадовими особами Державної служби геології та надр України на 3 арк.

копію фрагменту Акту Державної екологічної інспекції у Харківській області, складеного за результатом проведення планового заходу державного нагляду (контролю) щодо додержання ПАТ «Харківське кар`єроуправління» вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів № 704/01-04/02-09 на 20 арк.

проект наказу Державної служби геології та надр України від 26.11.2018 року № 443 без підпису із додатком № 2 всього на 7 арк.

копію Акту перевірки ПАТ «Харківське кар`єроуправління», проведеної Департаментом державного геологічного контролю Центрального міжрегіонального відділу Державної служби геології та надр України № 06-02/20/2018-63/п(190) від 21.09.2018 року на 12 арк.

копію Акту перевірки ПАТ «Харківське кар`єроуправління», проведеної Департаментом державного геологічного контролю Центрального міжрегіонального відділу Державної служби геології та надр України № 06-02/20/2018-62/п(189) від 21.09.2018 року на 13 арк.

копію припису Державної екологічної інспекції у Харківської області від 27.09.2018 року № 02-21/68 на 4 арк.

Накласти арешт строком на 1 місяць на

моноблок Asus білого кольору FCCID: PPD-QCNFA435, IC: 4104A-QCNFA435, J7PTCJ00W42629A, з адаптером.

В іншій частині клопотання у задоволенні відмовити.

Ухвала підлягає негайному виконанню слідчим, прокурором.

Підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження - судом.

Ухвала може бути оскаржена до Харківського апеляційного суду протягом 5днів з дня її оголошення.

Повний текст ухвали оголошено 20.05.2019 року.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

СудЧервонозаводський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення15.05.2019
Оприлюднено16.02.2023
Номер документу81814273
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —646/2559/19

Ухвала від 03.06.2019

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Яковлева В. С.

Ухвала від 03.06.2019

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Бездітко В. М.

Ухвала від 03.06.2019

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Бездітко В. М.

Ухвала від 03.06.2019

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Яковлева В. С.

Ухвала від 03.06.2019

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Бездітко В. М.

Ухвала від 03.06.2019

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Бездітко В. М.

Ухвала від 15.05.2019

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 15.05.2019

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 15.05.2019

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 15.05.2019

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні