Ухвала
від 22.05.2019 по справі 9/145-1956
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про призначення судового засідання

Справа № 9/145-1956

22 травня 2019 року м.Тернопіль

Суддя Тернопільського окружного адміністративного суду Чепенюк О.В., розглянувши заяву Тернопільського обласного центру зайнятості про заміну сторони виконавчого провадження по виконанню судового рішення в адміністративній справі за позовом Виконавчої дирекції Фонду загальнообов`язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття в особі Чортківського районного центру зайнятості до Приватного агропромислового підприємства Джурин про стягнення 27 231,03 грн заборгованості по страхових внесках на випадок безробіття,

ВСТАНОВИВ:

Постановою Господарського суду Тернопільської області від 12 вересня 2005 року адміністративний позов Виконавчої дирекції Фонду загальнообов`язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття в особі Чортківського районного центру зайнятості задоволено та стягнуто з Приватного агропромислового підприємства Джурин недоїмку по страхових внесках на випадок безробіття в сумі 27231,03 грн на користь робочого органу Виконавчої дирекції Фонду загальнообов`язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття в Чортківському районі, 12 вересня 2005 року за судовим рішенням видано виконавчий лист.

15 травня 2019 року Тернопільський обласний центр зайнятості звернувся до Господарського суду Тернопільської області із заявою, в якій просить замінити сторону виконавчого провадження (стягувача) з Чортківського районного центру зайнятості на його правонаступника Тернопільський обласний центр зайнятості.

Ухвалою Господарського суду Тернопільської області від 15 травня 2019 року заяву Тернопільського обласного центру зайнятості про заміну сторони виконавчого провадження разом із доданими до неї документами та матеріалами справи №9/145-1956 передано за підвідомчістю та підсудністю до Тернопільського окружного адміністративного суду.

Вказана ухвала Господарського суду Тернопільської області разом із матеріалами справи № 9/145-1956 надійшла до Тернопільського окружного адміністративного суду 21 травня 2019 року.

Відповідно до частини другої статті379 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС) суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та учасників справи.

За таких обставин, суд вважає за необхідне призначити судове засідання для розгляду питання про заміну сторони виконавчого провадження.

Керуючись статтями 248, 379 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Призначити судове засідання щодо розгляду заяви Тернопільського обласного центру зайнятості про заміну сторони виконавчого провадження на 30 травня 2019 року о 15.00 год в залі судових засідань Тернопільського окружного адміністративного суду за адресою: м. Тернопіль, вул. Кн. Острозького, 20.

В судове засідання викликати державного виконавця, осіб, які беруть участь у справі, та представника заінтересованої особи, яким необхідно мати при собі документ, який посвідчує їх особу, а представнику, крім того, довіреність на здійснення представництва в суді.

Роз`яснити, що відповідно до частини другої статті 379 КАС України неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Копію ухвали направити учасникам справи, Чортківському міськрайонному відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області та заінтересованій особі Тернопільському обласному центру зайнятості.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Оскарження ухвали окремо від рішення суду не допускається. Заперечення на ухвалу може бути включене до апеляційної скарги на рішення суду.

Головуючий суддя Чепенюк О.В.

З оригіналом згідно:

Суддя Чепенюк О.В.

Дата ухвалення рішення22.05.2019
Оприлюднено24.05.2019
Номер документу81886436
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —9/145-1956

Ухвала від 30.05.2019

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Чепенюк Ольга Володимирівна

Ухвала від 22.05.2019

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Чепенюк Ольга Володимирівна

Ухвала від 15.05.2019

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Хома С.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні