Ухвала
від 20.05.2019 по справі 461/2121/19
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/2121/19

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

20 травня 2019 року м.Львів

Галицький районний суд м.Львова

в складі:

головуючого судді Юрківа О.Р.

з участю:

секретаря судового засідання Кузьми Д.М.

розглянувши у судовому засіданні в залі суду в місті Львові справу за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Проектнадрбуд (адреса: Львівська обл., м. Городок, вул. Хмельницького, 6, код ЄДРПОУ 42572176) до Виконавчого комітету Львівської міської ради (адреса: 79000, м.Львів, пл. Ринок, 1) про скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення,-

В С Т А Н О В И В:

позивач звернувся до суду в порядку адміністративного судочинства з позовом до Виконавчого комітету Львівської міської ради про скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення, з підстав викладених у фабулі позову.

04 квітня 2019 р. від представника позивача ОСОБА_1 надійшла заява про залишення позовної заяви без розгляду.

Особи, які беруть участь у справі в судове засідання не з`явилися, хоча були належним чином повідомлені про час, дату та місце проведення судового засідання.

Згідно ч.4 ст.229 КАС України, у разі неявки у судове засідання всіх учасників справи або якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється за відсутності учасників справи (у тому числі при розгляді справи в порядку письмового провадження), фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Дослідивши подану заяву та матеріали справи, суд приходить до наступного висновку.

Відповідно до вимог п.5 ч.1 ст.240 КАС України , суд своєю ухвалою залишає позов без розгляду, якщо надійшла заява позивача про залишення позову без розгляду.

Отже, враховуючи вищенаведене та те, що від представника позивача надійшла заява про залишення позовної заяви без розгляду, що не порушує законних прав та інтересів сторін, тому суд приходить до висновку, що позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Проектнадрбуд до Виконавчого комітету Львівської міської ради про скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення, слід залишити без розгляду.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст.229, 240, 295-297 КАС України , суд, -

П О С Т А Н О В И В:

заяву задоволити.

Залишити без розгляду справу за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Проектнадрбуд (адреса: Львівська обл., м. Городок, вул. Хмельницького, 6, код ЄДРПОУ 42572176) до Виконавчого комітету Львівської міської ради (адреса: 79000, м.Львів, пл. Ринок, 1) про скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення.

Ухвала суду може бути оскаржена до Восьмого апеляційного адміністративного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня проголошення ухвали.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Повний текст ухвали виготовлено 20.05.2019 р.

Суддя О.Р. Юрків.

Дата ухвалення рішення20.05.2019
Оприлюднено26.05.2019
Номер документу81953641
СудочинствоАдміністративне
Сутьадміністративне правопорушення

Судовий реєстр по справі —461/2121/19

Ухвала від 20.05.2019

Адміністративне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

Ухвала від 27.03.2019

Адміністративне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні