Ухвала
від 22.05.2019 по справі 600/558/17
КОЗІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 600/558/17

Справа № 2/600/51/2019

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення до судового розгляду по суті

22 травня 2019 року смт. Козова Козівський районний суд Тернопільської області

у складі: головуючого судді - Гриновець О.Б.,

за участю: секретаря судового засідання - Липної О.А.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в смт. Козова справу за позовом ОСОБА_1 до Козівської районної державної адміністрації Тернопільської області, треті особі, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача: Головне управління Держгеокадастру у Тернопільській області, Будилівська сільська рада Козівського району Тернопільської області про визнання права власності на земельну частку (пай) , -

в с т а н о в и в:

позивач звернулася в суду із зазначеним позовом до відповідача про визнання права власності на земельну частку (пай) , з підстав викладених у позовній заяві.

В підготовче засідання позивач не з`явився, однак 21.05.2019 року через канцелярію суду представник позивача подав заяву, згідно з якою не заперечує проти закриття підготовчого провадження та просить розглядати справу без його участі (а.с.91).

Представник відповідача у підготовче засідання не з`явився, однак 22.05.2019 року через канцелярію суду подав "відзив у справі", згідно з яким проти визнання позовних вимог не заперечує та просить розглядати справу у його відсутності (а.с.92).

Представник Будилівської сільської ради Козівського району Тернопільської області у підготовче засідання не з`явився, однак 21.05.2019 року через канцелярію суду подав "відзив на позов", згідно з яким проти задоволення позовних вимог не заперечує та просить розглядати справу у його відсутності (а.с.88).

Відтак, судом вирішено всі питання, передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України, необхідні для проведення підготовчого засідання, його закриття та признання справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання, суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, зважаючи на те, що судом вирішено усі питання, передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України, суд вважає, що слід призначити справу до розгляду по суті, визначивши дату, час та місце проведення судового засідання.

Керуючись ст.ст.197, 200 ЦПК України, -

п о с т а н о в и в:

підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Козівської районної державної адміністрації Тернопільської області, треті особі, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача: Головне управління Держгеокадастру у Тернопільській області, Будилівська сільська рада Козівського району Тернопільської області про визнання права власності на земельну частку (пай) - закрити.

Призначити справу за позовом ОСОБА_1 до Козівської районної державної адміністрації Тернопільської області, треті особі, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача: Головне управління Держгеокадастру у Тернопільській області, Будилівська сільська рада Козівського району Тернопільської області про визнання права власності на земельну частку (пай) до судового розгляду по суті.

Судове засідання для розгляду справи по суті визначити на 12.00 год. 05.11.2019 року у приміщенні Козівського районного суду Тернопільської області, за адресою: Тернопільська область, Козівський район, смт. Козова, вул. Гвардійська, 2.

У судове засідання для розгляду справи по суті викликати учасників процесу та попередити про наслідки неявки до суду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.Б.Гриновець

СудКозівський районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення22.05.2019
Оприлюднено29.05.2019
Номер документу82034974
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —600/558/17

Рішення від 12.05.2020

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Гриновець О. Б.

Ухвала від 27.04.2020

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Гриновець О. Б.

Ухвала від 22.05.2019

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Гриновець О. Б.

Ухвала від 27.02.2019

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Гриновець О. Б.

Ухвала від 07.11.2018

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Гриновець О. Б.

Ухвала від 03.07.2017

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Гриновець О. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні