Ухвала
від 27.05.2019 по справі 717/77/19
КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 717/77/19

Номер провадження 2/676/1025/19

УХВАЛА

27 травня 2019 року м. Кам`янець-Подільський

в складі головуючої судді - Швець О.Д.

з участю секретаря - Чекашкіної О.Л.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Кам`янець-Подільському цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Дністровської сільської ради, Кельменецького району, Чернівецької області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини,-

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до Дністровської сільської ради, Кельменецького району, Чернівецької області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

До початку судового засідання представник позивача подала клопотання просить залучити до участі у справі у якості співвідповідача Колибаївську сільську раду, оскільки земельна ділянка, яку позивач хоче успадкувати згідно державного акту на право приватної власності на землю, що належала при житті ОСОБА_2 , розташована на території Колибаївської сільської ради.

Представник Дністровської сільської ради у судове засідання не з`явився, подав заяву про слухання справи у його відсутності.

Згідно, ст. 51 ЦПК України суд першої інстанції має право за клопотанням позивача до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання залучити до участі у ній співвідповідача. Якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання за клопотанням позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі.

Суд, вивчивши матеріали справи, вважає за необхідне клопотання задовольнити, залучити до участі у справі в якості співвідповідача Колибаївську сільську раду, оскільки саме вона має відповідати за даним позовом.

Керуючись ст. 51 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Залучити до участі у справі за позовом ОСОБА_1 до Дністровської сільської ради, Кельменецького району, Чернівецької області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини в якості співвідповідача Колибаївську сільську раду.

Особі, залученій до участі у справі надіслати копію заяви та копії документів долучених до заяви.

Суддя Кам`янець-Подільського

міськрайонного суду Швець О.Д.

СудКам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення27.05.2019
Оприлюднено05.06.2019
Номер документу82178689
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —717/77/19

Рішення від 01.07.2019

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Швець О. Д.

Рішення від 01.07.2019

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Швець О. Д.

Ухвала від 27.05.2019

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Швець О. Д.

Ухвала від 19.04.2019

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Швець О. Д.

Ухвала від 26.02.2019

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Швець О. Д.

Ухвала від 28.01.2019

Цивільне

Кельменецький районний суд Чернівецької області

Туржанський В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні