Рішення
від 27.05.2019 по справі 910/2727/19
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-В, тел. (044) 284-18-98, E-mail: inbox@ki.arbitr.gov.ua РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

м. Київ

27.05.2019Справа № 910/2727/19 Господарський суд міста Києва у складі судді Грєхової О.А., за участю секретаря судового засідання Коверги П.П., розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали господарської справи

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Торговий дім Молочна слобода

до Товариства з обмеженою відповідальністю Коліонс Трейд

про стягнення 1 260 880,06 грн.

Представники сторін:

від позивача: Дерев`янчук В.А., ордер серія КВ № 751165;

від відповідача: не з`явився.

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Товариство з обмеженою відповідальністю Торговий дім Молочна слобода звернулось до Господарського суду міста Києва із позовними вимогами до Товариства з обмеженою відповідальністю Коліонс Трейд про стягнення 1 260 880,06 грн.

Позовні вимоги обґрунтовані порушенням відповідачем зобов`язань за Договором поставки на умовах дистриб`юції № 05КФ17-2 від 16.01.2017, в частині здійснення розрахунків.

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 06.03.2019 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі, постановлено здійснювати розгляд справи за правилами загального позовного провадження, підготовче засідання призначено на 08.04.2019.

У судове засідання 08.04.2019 представник позивача з`явився, представник відповідача не з`явився.

За результатами судового засідання судом постановлено ухвалу про відкладення підготовчого судового засідання до 06.05.2019, яку занесено до протоколу судового засідання.

У судове засідання 06.05.2019 представник позивача з`явився та подав клопотання про включення витрат не професійну правничу допомогу до складу судових витрат.

Представник відповідача у судове засідання не з`явився.

За результатами підготовчого засідання, призначеного на 06.05.2019, судом постановлено протокольну ухвалу про закриття підготовчого засідання та призначено справу до судового розгляду по суті на 27.05.2019.

У судове засідання 27.05.2019 представник позивача з`явився, представник відповідача не з`явився.

Відповідно до ч. 11 ст. 242 Господарського процесуального кодексу України у випадку розгляду справи за матеріалами в паперовій формі судові рішення надсилаються в паперовій формі рекомендованим листом з повідомленням про вручення.

Згідно з ч. 4 ст. 89 Цивільного кодексу України відомості про місцезнаходження юридичної особи вносяться до Єдиного державного реєстру.

За приписами частини 1 статті 7 Закону України Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Єдиний державний реєстр створюється з метою забезпечення державних органів та органів місцевого самоврядування, а також учасників цивільного обороту достовірною інформацією про юридичних осіб, громадські формування, що не мають статусу юридичної особи, та фізичних осіб - підприємців з Єдиного державного реєстру.

Так, з метою повідомлення відповідача про розгляд справи судом та його право подати відзив на позовну заяву, на виконання приписів Господарського процесуального кодексу України, ухвала про відкриття провадження у справі та ухвали про повідомлення про дату, час і місце судового засідання направлялися судом рекомендованими листами з повідомленням про вручення на адресу місцезнаходження відповідача, зазначену в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань та на адресу, зазначену в Договорі.

Однак, конверти з ухвалами суду були повернуті до суду відділенням поштового зв`язку із закінченням терміну їх зберігання на відділенні.

Водночас, відповідно до ч. 7 ст. 120 ГПК України учасники судового процесу зобов`язані повідомляти суд про зміну свого місцезнаходження чи місця проживання під час розгляду справи.

У разі відсутності заяви про зміну місця проживання ухвала про повідомлення чи виклик надсилається учасникам судового процесу, які не мають офіційної електронної адреси, та за відсутності можливості сповістити їх за допомогою інших засобів зв`язку, які забезпечують фіксацію повідомлення або виклику, за останньою відомою суду адресою і вважається врученою, навіть якщо відповідний учасник судового процесу за цією адресою більше не знаходиться або не проживає.

Враховуючи наведене, оскільки відповідачем не повідомлено суд про зміну місцезнаходження та не забезпечено внесення відповідних змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, суд дійшов висновку, що неотримання листів з ухвалами суду відповідачем та повернення їх до суду є наслідком свідомого діяння (бездіяльності) відповідача щодо їх належного отримання, тобто є власною волею відповідача.

У даному випаду судом також враховано, що за приписами частини 1 статті 9 Господарського процесуального кодексу України ніхто не може бути позбавлений права на інформацію про дату, час і місце розгляду своєї справи або обмежений у праві отримання в суді усної або письмової інформації про результати розгляду його судової справи. Будь-яка особа, яка не є учасником справи, має право на доступ до судових рішень у порядку, встановленому законом.

Відповідно до частини 2 статті 2 Закону України Про доступ до судових рішень усі судові рішення є відкритими та підлягають оприлюдненню в електронній формі не пізніше наступного дня після їх виготовлення і підписання.

Згідно з ч.ч. 1, 2 ст. 3 Закону України Про доступ до судових рішень для доступу до судових рішень загальної юрисдикції Державна судова адміністрація України забезпечує ведення Єдиного державного реєстру судових рішень. Єдиний державний реєстр судових рішень - автоматизована система збирання, зберігання, захисту, обліку, пошуку та надання електронних копій судових рішень.

Судові рішення, внесені до Реєстру, є відкритими для безоплатного цілодобового доступу на офіційному веб-порталі судової влади України (ч. 1 ст. 4 Закону України Про доступ до судових рішень ).

Враховуючи наведене, господарський суд зазначає, що відповідач не був позбавлений права та можливості ознайомитись, зокрема, з ухвалою про відкриття провадження у справі від 06.03.2019 у Єдиному державному реєстрі судових рішень (www.reyestr.court.gov.ua).

Згідно з ч. 9 ст. 165 Господарського процесуального кодексу України у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Згідно з ч. 2 ст. 178 Господарського процесуального кодексу України у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

При цьому, за приписами ч. 4 ст. 13 Господарського процесуального кодексу України кожна сторона несе ризик настання наслідків, пов`язаних з вчиненням чи невчиненням нею процесуальних дій.

Зважаючи на викладене, оскільки неявка представника відповідача не перешкоджає всебічному, повному та об`єктивному розгляду всіх обставин справи, суд вважає за можливе розглянути справу за наявними в ній матеріалами.

Представник позивача в судовому засіданні позовні вимоги підтримав у повному обсязі, а також просив стягнути витрати на професійну правничу допомогу.

На виконання вимог ст. 223 Господарського процесуального кодексу України складено протоколи судових засідань, які долучено до матеріалів справи.

Відповідно до ст. 219 ГПК України рішення у даній справі прийнято у нарадчій кімнаті за результатами оцінки доказів, поданих сторонами.

У судовому засіданні 27.05.2019 відповідно до ст. 240 Господарського процесуального кодексу України судом проголошено вступну та резолютивну частини рішення.

Розглянувши подані документи і матеріали, заслухавши пояснення представника позивача, з`ясувавши фактичні обставини, на яких ґрунтується позов, об`єктивно оцінивши докази, які мають значення для розгляду справи і вирішення спору по суті, господарський суд міста Києва,

ВСТАНОВИВ:

16 січня 2017 року між Товариством з обмеженою відповідальністю Торговий дім Молочна слобода (далі - продавець, позивач) та Товариством з обмеженою відповідальністю Коліонс трейд (далі - дистриб`ютор, відповідач) укладено Договір поставки на умовах дистриб`юції № 05КФ17-2 (далі - Договір) за умовами якого дистриб`ютор за домовленістю з постачальником одержує комплекс прав та обов`язків на дистриб`юцію продукту виключно на території дистриб`ютора м. Київ, Київська область.

Загальний об`єм та загальна вартість продукту, що поставляється по цьому Договору, визначаються в період строку дії Договору, виходячи з цін на продукт, асортименту та загальної кількості продукту, поставленого дистриб`ютору згідно з умовами Договору (п. 1.2 Договору).

Відповідно до п. 2.1 Договору постачальник, на умовах передбачених цим Договором, зобов`язується передавати партіями продукт у власність дистриб`ютора, а дистриб`ютор зобов`язується його прийняти.

Партією продукту є продукт, поставлений по одній накладній на відпуск товарно-матеріальних цінностей.

Згідно з п. 3.1 Договору приймання-передача продукту здійснюється:

1) по кількості - згідно накладної на відпуск товарно-матеріальних цінностей та фактичної кількості згідно товарно-транспортної накладної;

Б) по якості - згідно документів, що підтверджують якість продукту відповідно вимог, передбачених чинним законодавством України.

Перехід права власності та ризиків на продукт відбувається після підписання уповноваженою особою дистриб`ютора накладних на відпуск товарно-матеріальних цінностей, що свідчить про фактичну передачу продукту.

У відповідності до п. 5.1 Договору постачальник постачає дистриб`ютору продукт за договірною ціною, що вказана в прайс-листі.

За умовами. 5.2 Договору оплата дистриб`ютором за продукт здійснюється в строки, передбачені Додатком № 3 до Договору з моменту поставки продукту. У випадку, коли закінчення терміну сплати припадає на вихідний або святковий день, оплата переноситься на перший робочий день.

Період здійснення оплати за поставлений продукт вказується в пункті 2 Додатку № 3.

Оплата здійснюється шляхом безготівкового перерахування грошових коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що вказаний в розділі 13 цього Договору.

У відповідності до 5.6 Договору сторони здійснюють підписання актів звірки по продукту та тари станом на перше число кожного місяця, що слідує за звітним, але не пізніше 25 числа наступного місяця. Якщо акт звіряння розрахунків з підтвердженням або запереченням не надійшов до постачальника до 25 числа наступного за звітним, то він вважається прийнятим в редакції постачальника.

Пунктом 6.2.2 Договору визначено. що дистриб`ютор зобов`язаний своєчасно проводити оплату за переданий йому продукт, згідно п. 2 Додатку № 3.

Даний Договір набирає сили з 16.01.2017 і діє до 31.12.2019, але в будь-якому випадку до повного виконання сторонами грошових зобов`язань.

Додатком № 1 до Договору сторонами узгоджено комерційні умови договору дистрибуції.

Згідно з п. 2 Додатку 1 до Договору відстрочення платежу з моменту відвантаження продукту зі складу постачальник складає двадцять вісім банківських днів.

Як зазначає позивач, на виконання умов Договору ТОВ ТД Молочна слобода у період з 01.10.2017 по 08.02.2018 поставило ТОВ Коліонс трейд продукції на загальну суму 1 791 665,97 грн., яка з урахуванням наданої позивачем, та погодженої відповідачем, знижки у розмірі 283 781,24 грн., оплачена частково, в зв`язку з чим, за відповідачем обліковується заборгованість у розмірі 1 260 880,06 грн.

Оцінивши подані докази за своїм внутрішнім переконанням, що ґрунтується на повному, всебічному і об`єктивному розгляді в судовому засіданні всіх обставин справи в їх сукупності, суд дійшов наступного висновку.

Підставами виникнення цивільних прав та обов`язків, відповідно до статті 11 Цивільного кодексу України є, зокрема, договори. Договором є домовленість двох або більше сторін, спрямована на встановлення, зміну або припинення цивільних прав та обов`язків.

Згідно із п. 3 ч. 1 ст.174 Господарського кодексу України господарські зобов`язання можуть виникати, зокрема, із господарського договору та інших угод, передбачених законом, а також з угод, не передбачених законом, але таких, які йому не суперечать.

Згідно частини першої статті 509 Цивільного кодексу України, зобов`язанням є правовідношення, в якому одна сторона (боржник) зобов`язана вчинити на користь другої сторони (кредитора) певну дію (передати майно, виконати роботу, надати послугу, сплатити гроші тощо) або утриматися від певної дії, а кредитор має право вимагати від боржника виконання його обов`язку.

Частинами 1, 3, 5 ст. 626 Цивільного кодексу України встановлено, що договором є домовленість двох або більше сторін, спрямована на встановлення, зміну або припинення цивільних прав та обов`язків. Договір є двостороннім, якщо правами та обов`язками наділені обидві сторони договору. Договір є відплатним, якщо інше не встановлено договором, законом, або не випливає із суті договору.

У відповідності до положень ст.ст. 6, 627 Цивільного кодексу України, сторони є вільними в укладенні договору, виборі контрагента та визначенні умов договору з урахуванням вимог цього Кодексу, інших актів цивільного законодавства, звичаїв ділового обороту, вимог розумності та справедливості.

Частиною 1 ст. 638 Цивільного кодексу України визначено, що договір є укладеним, якщо сторони в належній формі досягли згоди з усіх істотних умов договору.

Аналіз правовідносин, які виникли між сторонами, свідчить, що між сторонами фактично був укладений договір поставки, який підпадає під правове регулювання норм § 3 глави 54 Цивільного кодексу України та § 1 глави 30 Господарського кодексу України.

Згідно з ч. 1 ст. 265 Господарського кодексу України за договором поставки одна сторона - постачальник зобов`язується передати (поставити) у зумовлені строки (строк) другій стороні - покупцеві товар (товари), а покупець зобов`язується прийняти вказаний товар (товари) і сплатити за нього певну грошову суму.

Відповідно до ст. 193 Господарського кодексу України до виконання господарських договорів застосовуються відповідні положення Цивільного кодексу України з урахуванням особливостей, передбачених цим Кодексом.

Згідно зі ст. 712 Цивільного кодексу України за договором поставки продавець (постачальник), який здійснює підприємницьку діяльність, зобов`язується передати у встановлений строк (строки) товар у власність покупця для використання його у підприємницькій діяльності або в інших цілях, не пов`язаних з особистим, сімейним, домашнім або іншим подібним використанням, а покупець зобов`язується прийняти товар і сплатити за нього певну грошову суму.

До договору поставки застосовуються загальні положення про купівлю-продаж, якщо інше не встановлено договором, законом або не випливає з характеру відносин сторін.

Відповідно до ст. 655 ЦК України за договором купівлі-продажу одна сторона (продавець) передає або зобов`язується передати майно у власність другій стороні (покупцю), а покупець приймає або зобов`язується прийняти майно і сплатити за нього певну грошову суму.

Як зазначає позивач, що не спростовано відповідачем, у період з 01.10.2017 по 08.02.2018 позивачем поставлено відповідачу продукції на загальну суму 1791665,97 грн. згідно наявних в матеріалах справи видаткових накладних: №ФТД00063089 від 02.10.2017 на суму 318,00 грн.; №ФТД00064655 від 02.10.2017 на суму 842,52 грн.; №ФТД000 від 02.10.2017 на суму 226,68 грн.; №ФТД00064374 від 02.10.2017 на суму 2551,50 грн.; №ФТД00064375 від 02.10.2017 на суму 431,46 грн.; №ФТД00064376 від 02.10.2017 на суму 394,20 грн.; №ФТД00064377 від 02.10.2017 на суму 994,80 грн.; №ФТД00064378 від 02.10.2017 на суму 1372,56 грн.; №ФТД00064379 від 02.10.2017 на суму 194,94 грн.; №ФТД00064380 від 02.10.2017 на суму 1488,30 грн.; №ФТД00064381 від 02.10.2017 на суму 2207,10 грн.; №ФТД00064382 від 02.10.2017 на суму 534,30 грн.; №ФТД00064383 від 472,14 грн.; №ФТД00064384 від 02.10.2017 на суму 3053,70 грн.; №ФТД00064385 від 02.10.2017 на суму 1423,56 грн.; №ФТД00064386 від 02.10.2017 на суму 1628,34 грн.; №ФТД00064387 від 02.10.2017 на суму 367,38 грн.; №ФТД00064388 від 02.10.2017 на суму 817,32 грн.; №ФТД00064389 від 02.10.2017 на суму 1517,46 грн.; №ФТД00064390 від 02.10.2017 на суму 1404,66 грн.; №ФТД00064391 від 2509,80 грн.; №ФТД00064392 від 1286,64 грн.; №ФТД00064393 від 02.10.2017 на суму 629,52 грн.; №ФТД00064394 від 02.10.2017 на суму 462,60 грн.; №ФТД00064395 від 02.10.2017 на суму 277,20 грн.; №ФТД00064396 від 02.10.2017 на суму 818,64 грн.; №ФТД00064397 від 02.10.2017 на суму 957,24 грн.; №ФТД00064398 від 02.10.2017 на суму 780,42 грн.; №ФТД00064399 від 02.10.2017 на суму 2411,34 грн.; №ФТД00064402 від 02.10.2017 на суму 02.10.2017 на суму 12738,48 грн.; №ФТД00064403 від 02.10.2017 на суму 609,84 грн.; №ФТД00064404 від 02.10.2017 на суму 622,86 грн.; №ФТД00064405 від 02.10.2017 на суму 187,80 грн.; №ФТД00064406 від 02.10.2017 на суму 1091,10 грн.; №ФТД00064407 від 02.10.2017 на суму 489,90 грн.; №ФТД00064408 від 02.10.2017 на суму 495,00 грн.; №ФТД00064409 від 02.10.2017 на суму 299,10 грн.; №ФТД00064410 від 02.10.2017 на суму 781,86 грн.; №ФТД00064416 від 02.10.2017 на суму 1811,10 грн.; №ФТД00064418 від 02.10.2017 на суму 355,14 грн.; №ФТД00064420 від 02.10.2017 на суму 207,90 грн.; №ФТД00064422 від 02.10.2017 на суму 1920,75 грн.; №ФТД00064424 від 02.10.2017 на суму 219,60 грн.; №ФТД00064426 від 02.10.2017 на суму 221,58 грн.; №ФТД00064428 від 02.10.2017 на суму 276,42 грн.; №ФТД00064430 від 02.10.2017 на суму 575,58 грн.; №ФТД00064432 від 02.10.2017 на суму 207,06 грн.; №ФТД00064434 від 02.10.2017 на суму 689,52 грн.; № ФТД00064436 від 02.10.2017 на суму 454,29 грн.; №ФТД00064439 від 02.10.2017 на суму 586,71 грн.; №ФТД0006440 від 02.10.2017 на суму 452,04 грн.; №ФТД00064442 від 02.10.2017 на суму 402,18 грн.; №ФТД00064444 від 02.10.2017 на суму 453,00 грн.; №ФТД00064446 від 02.10.2017 на суму 387,90 грн.; №ФТД00064449 від 02.10.2017 на суму 210,36 грн.; №ФТД00064451 від 02.10.2017 на суму 384,36 грн.; №ФТД00064453 від 02.10.2017 на суму 263,70 грн.; №ФТД00064456 від 02.10.2017 на суму 459,36 грн.; №ФТД00064458 від 02.10.2017 на суму 319,62 грн.; №ФТД00064460 від 02.10.2017 на суму 429,90 грн.; №ФТД00064463 від 02.10.20174 на суму 422,40 грн.; №ФТД00064646 від 02.10.2017 на суму 313,02 грн.; №ФТД00064647 від 02.10.2017 на суму 259,92 грн.; №ФТД00064648 від 02.10.2017 на суму 709,50 грн.; №ФТД00064649 від 02.10.2017 на суму 289,14 грн.; №ФТД00064650 від 02.10.2017 на суму 398,52 грн.; №ФТД00064651 від 02.10.2017 на суму 251,58 грн.; №ФТД00064652 від 02.10.2017 на суму 730,80 грн.; №ФТД00064653 від 02.10.2017 на суму 386,16 грн.; №ФТД00064654 від 02.10.2017 на суму 368,82 грн.; №ФТД00064699 від 02.10.2017 на суму 2063,85 грн.; №ФТД00064700 від 02.10.2017 на суму 3117,60 грн.; №ФТД00064701 від 02.10.2017 на суму 2274,60 грн.; №ФТД00064702 від 02.10.2017 на суму 3429,09 грн.; №ФТД00064703 від 02.10.2017 на суму 1864,29 грн.; №ФТД00064373 від 02.10.2017 на суму 226,68 грн.; №ФТД00064374 від 02.10.2017 на суму 2551,50 грн.; №ФТД00064375 від 02.10.2017 на суму 431,46 грн.; №ФТД00064376 від 02.10.2017 на суму 394,20 грн.; №ФТД00064377 від 02.10.2017 на суму 994,80 грн.; №ФТД00064378 від 02.10.2017 на суму 1372,56 грн.; №ФТД00064379 від 02.10.2017 на суму 194,94 грн.; №ФТД00064380 від 02.10.2017 на суму 1488,30 грн.; №ФТД00064381 від 02.10.2017 на суму 2207,10 грн.; №ФТД00064382 від 02.10.2017 на суму 534,30 грн.; №ФТД00064383 від 02.10.2017 на суму 472,147 грн.; №ФТД00064384 від 02.10.2017 на суму 3053,70 грн.; №ФТД00064385 від 02.10.2017 на суму 1423,56 грн.; №ФТД00064386 від 02.10.2017 на суму 1628,34 грн.; №ФТД00064387 від 02.10.20174 на суму 367,38 грн.; №ФТД00064388 від 02.10.2017 на суму 817,32 грн.; №ФТД00064389 від 02.10.2017 на суму 1517,46 грн.; №ФТД000643390 від 02.10.2017 на суму 1404,66 грн.; №ФТД00064391 від 02.10.2017 на суму 2509,80 грн.; №ФТД000643925 від 02.10.2017 на суму 1286,64 грн.; №ФТД00064393 від 02.10.2017 на суму 629,52грн.; №ФТД00064394 від 02.10.2017 на суму 462,60 грн.; №ФТД00064395 від 02.10.2017 на суму 277,20 грн.; №ФТД00064396 від 02.10.2017 на суму 818,64 грн.; №ФТД00064397 від 02.10.2017 на суму 957,24 грн.; №ФТД00064398 від 02.10.2017 на суму 870,42 грн.; №ФТД00064399 від 02.10.2017 на суму 2411,34 грн.; №ФТД00064402 від 02.10.2017 на суму 11738,48 грн.; №ФТД00064403 від 02.10.2017 на суму 609,84 грн.; №ФТД00064404 від 02.10.2017 на суму 622,86 грн.; №ФТД00064405 від 02.10.2017 на суму 187,80 грн.; №ФТД00064406 від 02.10.2017 на суму 1091,10 грн.; №ФТД00064407 від 02.10.2017 на суму 489,90 грн.; №ФТД00064408 від 02.10.2017 на суму 495,00 грн.; №ФТД00064409 від 02.10.2017 на суму 299,10 грн.; №ФТД00064410 від 02.10.2017 на суму 781,86 грн.; №ФТД00064416 від 02.10.2017 на суму 1811,10 грн.; №ФТД00064418 від 02.10.2017 на суму 355,14 грн.; №ФТД00064420 від 02.10.2017 на суму 207,90 грн.; №ФТД00064422 від 02.10.2017 на суму 1920,75 грн.; №ФТД00064424 від 02.10.2017 на суму 219,60 грн.; №ФТД00064426 від 02.10.2017 на суму 221,58 грн.; №ФТД00064428 від 02.10.2017 на суму 276,42 грн.; №ФТД00064430 від 02.10.2017 на суму 575,58 грн.; №ФТД00064432 від 02.10.2017 на суму 207,06 грн.; №ФТД00064434 від 02.10.2017 на суму 689,52 грн.; №ФТД00064436 від 02.10.2017 на суму 454,29 грн.; №ФТД00064439 від 02.10.2017 на суму 586,71 грн.; №ФТД00064440 від 02.10.2017 на суму 452,04 грн.; №ФТД00064442 від 02.10.2017 на суму 402,18 грн.; №ФТД00064444 від 02.10.2017 на суму 453,00 грн.; №ФТД00064446 від 02.10.2017 на суму 387,90 грн.; №ФТД00064449 від 02.10.2017 на суму 210,36 грн.; №ФТД00064451 від 02.10.2017 на суму 384,36 грн.; №ФТД00064453 від 02.10.2017 на суму 263,70 грн.; №ФТД00064456 від 02.10.2017 на суму 459,36 грн.; №ФТД00064458 від 02.10.2017 на суму 319,62 грн.; №ФТД00064460 від 02.10.2017 на суму 429,90 грн.; №ФТД00064463 від 02.10.2017 на суму 422,40 грн.; №ФТД00064646 від 02.10.2017 на суму 313,02 грн.; №ФТД00064647 від 02.10.2017 на суму 259,92 грн.; №ФТД00064648 від 02.10.2017 на суму 709,50 грн.; №ФТД00064649 від 02.10.2017 на суму 289,14 грн.;№ФТД00064648 від 02.10.2017 на суму 709,50 грн.;№ФТД00064650 від 02.10.2017 на суму 398,52 грн.; №ФТД00064651 від 02.10.2017 на суму 251,58 грн.; №ФТД00064652 від 02.10.2017 на суму 730,80 грн.; №ФТД00064653 від 02.10.2017 на суму 386,16 грн.; №ФТД00064654 від 02.10.2017 на суму 368,82 грн.; №ФТД00064699 від 02.10.2017 на суму 2063,85 грн.; №ФТД00064700 від 02.10.2017 на суму 3117,60 грн.; №ФТД00064701 від 02.10.2017 на суму 2274,60 грн.; №ФТД00064702 від 02.10.2017 на суму 3429,09 грн.; №ФТД00064703 від 02.10.2017 на суму 1864,29 грн.; №ФТД00064655 від 02.10.2017 на суму 842,52 грн.; №ФТД00064705 від 03.10.2017 на суму 3912,00 грн.; №ФТД00064750 від 03.10.2017 на суму 279,18 грн.; №ФТД00064752 від 03.10.2017 на суму 519,90 грн.; №ФТД00064754 від 03.10.2017 на суму 434,58 грн.; №ФТД00064756 від 03.10.2017 на суму 379,14 грн.; №ФТД00064758 від 03.10.2017 на суму 291,12 грн.; №ФТД00064760 від 03.10.2017 на суму 459,36 грн.; №ФТД00064762 від 03.10.2017 на суму 207,90 грн.; №ФТД00064764 від 03.10.2017 на суму 337,32 грн.; №ФТД00064766 від 03.10.2017 на суму 367,80 грн.; №ФТД00064768 від 03.10.2017 на суму 2265,60 грн.; №ФТД00064770 від 03.10.2017 на суму 456,78 грн.; №ФТД00064772 від 03.10.2017 на суму 191,28 грн.; №ФТД00064774 від 03.10.2017 на суму 8372,16 грн.; №ФТД00064777 від 03.10.2017 на суму 317,52 грн.; №ФТД00064779 від 03.10.2017 на суму 342,24 грн.; №ФТД00064781 від 03.10.2017 на суму 490,98 грн.; №ФТД00064783 від 03.10.2017 на суму 19560,00 грн.; №ФТД00064785 від 03.10.2017 на суму 263,52 грн.; №ФТД00064787 від 03.10.2017 на суму 194,04 грн.; №ФТД00064789 від 03.10.2017 на суму 251,46 грн.; №ФТД00064792 від 03.10.2017 на суму 307,77 грн.; №ФТД00064918 від 03.10.2017 на суму 643,50 грн.; №ФТД00064943 від 03.10.2017 на суму 663,54 грн.; №ФТД00064946 від 03.10.2017 на суму 453,12 грн.; №ФТД00064959 від 03.10.2017 на суму 2210,40 грн.; №ФТД00064705 від 03.10.2017 на суму 3912,00 грн.; №ФТД00065924 від 09.10.2017 на суму 1095,36 грн.; №ФТД00065925 від 09.10.2017 на суму 37,56 грн.; №ФТД00065926 від 09.10.2017 на суму 27600,90 грн.; №ФТД00065927 від 09.10.2017 на суму 1205,64 грн.; №ФТД00065928 від 09.10.2017 на суму 1427,70 грн.; №ФТД00065929 від 09.10.2017 на суму 500,16 грн.; №ФТД00065930 від 09.10.2017 на суму 187,80 грн.; №ФТД00065931 від 09.10.2017 на суму 1573,80 грн.; №ФТД00065932 від 09.10.2017 на суму 1064,10 грн.; №ФТД00065933 від 09.10.2017 на суму 2064,36 грн.; №ФТД00065934 від 09.10.2017 на суму 1183,92 грн.; №ФТД00065935 від 09.10.2017 на суму 2509,92 грн.; №ФТД00065936 від 09.10.2017 на суму 831,60 грн.; №ФТД00065938 від 09.10.2017 на суму 749,52 грн.; №ФТД00065939 від 09.10.2017 на суму 837,42 грн.; №ФТД00065940 від 09.10.2017 на суму 817,32 грн.; №ФТД00065941 від 09.10.2017 на суму 2078,40 грн.; №ФТД00065942 від 09.10.2017 на суму 2207,10 грн.; №ФТД00065943від 09.10.2017 на суму 1505,70 грн.; №ФТД00065944 від 09.10.2017 на суму 636,60 грн.; №ФТД00065945 від 09.10.2017 на суму 3192,30 грн.; №ФТД00065946 від 09.10.2017 на суму 1114,62 грн.; №ФТД00065947 від 09.10.2017 на суму 333,54 грн.; №ФТД00065948 від 09.10.2017 на суму 1199,46 грн.; №ФТД00065949 від 09.10.2017 на суму 680,04 грн.; №ФТД00065950 від 09.10.2017 на суму 12558,96 грн.; №ФТД00065951 від 09.10.2017 на суму 1498,68 грн.; №ФТД00065952 від 09.10.2017 на суму 431,46 грн.; №ФТД00065953 від 09.10.2017 на суму 242,28 грн.; №ФТД00065954 від 09.10.2017 на суму 207,90 грн.; №ФТД00065955 від 09.10.2017 на суму 560,22 грн.; №ФТД00065989 від 09.10.2017 на суму 293,76 грн.; №ФТД00065992 від 09.10.2017 на суму 1192,92 грн.; №ФТД00065995 від 09.10.2017 на суму 739,08 грн.; №ФТД00065999 від 09.10.2017 на суму 187,80 грн.; №ФТД0006002 від 09.10.2017 на суму 279,90 грн.; №ФТД00066005 від 09.10.2017 на суму 187,80 грн.; №ФТД00066008 від 09.10.2017 на суму 425,94 грн.; №ФТД00066012 від 09.10.2017 на суму 469,86 грн.; №ФТД00066015 від 09.10.2017 на суму 423,18 грн.; №ФТД00066019 від 09.10.2017 на суму 219,60 грн.; №ФТД00066022 від 09.10.2017 на суму 505,68 грн.; №ФТД00066025 від 09.10.2017 на суму 150,24 грн.; №ФТД00066027 від 09.10.2017 на суму 496,32 грн.; №ФТД00066029 від 09.10.2017 на суму 2898,48 грн.; №ФТД00066031 від 09.10.2017 на суму 456,84 грн.; №ФТД00066033 від 09.10.2017 на суму 459,36 грн.; №ФТД00066035 від 09.10.2017 на суму 691,62 грн.; №ФТД00066037 від 09.10.2017 на суму 263,88 грн.; №ФТД00066039 від 09.10.2017 на суму 213,36 грн.; №ФТД00066041 від 09.10.2017 на суму 138,60 грн.; №ФТД00066043 від 09.10.2017 на суму 641,64 грн.; №ФТД00066045 від 09.10.2017 на суму 321,60 грн.; №ФТД00066047 від 09.10.2017 на суму 1904,58 грн.; №ФТД00066049 від 09.10.2017 на суму 217,20 грн.; №ФТД00066051 від 09.10.2017 на суму 1553,70 грн.; №ФТД00066053 від 09.10.2017 на суму 327,48 грн.; №ФТД00066055 від 09.10.2017 на суму 508,32 грн.; №ФТД00066057 від 09.10.2017 на суму 319,08 грн.; №ФТД00066059 від 09.10.2017 на суму 492,72 грн.; №ФТД00066061 від 09.10.2017 на суму 424,80 грн.; №ФТД00066063 від 09.10.2017 на суму 159,00 грн.; №ФТД00066065 від 09.10.2017 на суму 392,34 грн.; №ФТД00066067 від 09.10.2017 на суму 330,72 грн.; №ФТД00066069 від 09.10.2017 на суму 291,72 грн.; №ФТД00066071 від 09.10.2017 на суму 311,94 грн.; №ФТД00066073 від 09.10.2017 на суму 269,52 грн., №ФТД00066075 від 09.10.2017 на суму 368,82 грн., №ФТД00066077 від 09.10.2017 на суму 450,54 грн., №ФТД00066079 від 09.10.2017 на суму 476,58 грн., №ФТД00066081 від 09.10.2017 на суму 267,00 грн., №ФТД00066250 від 09.10.2017 на суму 193,44 грн., №ФТД00066269 від 09.10.2017 на суму 1330,32 грн., №ФТД00066270 від 09.10.2017 на суму 4981,62 грн., №ФТД00066270 від 09.10.2017 на суму 4981,62 грн., №ФТД00066271 від 09.10.2017 на суму 1268,64 грн., №ФТД00066272 від 09.10.2017 на суму 2883,36 грн., №ФТД00066273 від 09.10.2017 на суму 2891,88 грн., №ФТД00066274 від 09.10.2017 на суму 1213,62 грн., №ФТД00066278 від 09.10.2017 на суму 592,20 грн., №ФТД00066279 від 09.10.2017 на суму 5868,00 грн., №ФТД00066286 від 09.10.2017 на суму 362,40 грн., №ФТД00066287 від 09.10.2017 на суму 3425,04 грн., №ФТД00000066309 від 10.10.2017 на суму 248,40 грн., №ФТД00066310 від 10.10.2017 на суму 191,16 грн., №ФТД00066311 від 10.10.2017 на суму 395,16 грн., №ФТД00066312 від 10.10.2017 на суму 194,04 грн., №ФТД00066313 від 10.10.2017 на суму 240,90 грн., №ФТД00066314 від 10.10.2017 на суму 190,80 грн., №ФТД00066315 від 10.10.2017 на суму 159,00 грн., №ФТД00066316 від 10.10.2017 на суму 405,84 грн., №ФТД00066317 від 10.10.2017 на суму 336,18 грн., №ФТД00066318 від 10.10.2017 на суму 79,50 грн., №ФТД00066320 від 10.10.2017 на суму 573,54 грн., №ФТД00066321 від 10.10.2017 на суму 483,30 грн., №ФТД00066323 від 10.10.2017 на суму 421,02 грн., №ФТД00066327 від 10.10.2017 на суму 725,40 грн., №ФТД00066329 від 10.10.2017 на суму 1003,68 грн., №ФТД00066331 від 10.10.2017 на суму 749,52 грн., №ФТД00066333 від 10.10.2017 на суму 7824,00 грн., №ФТД00066335 від 10.10.2017 на суму 259,74 грн., №ФТД00066337 від 10.10.2017 на суму 584,64 грн., №ФТД00066339 від 10.10.2017 на суму 257,70 грн., №ФТД00066341 від 10.10.2017 на суму 514,80 грн., №ФТД00066343 від 10.10.2017 на суму 275,04 грн., №ФТД00066345 від 10.10.2017 на суму 232,80 грн., №ФТД00066348 від 10.10.2017 на суму 7620,30 грн., №ФТД00066350 від 10.10.2017 на суму 337,50 грн., №ФТД00066352 від 10.10.2017 на суму 459,36 грн., №ФТД00066354 від 10.10.2017 на суму 945,60 грн., №ФТД00066357 від 10.10.2017 на суму 424,56 грн., №ФТД00066359 від 10.10.2017 на суму 1292,40 грн., №ФТД00066521 від 10.10.2017 на суму 437,16 грн., №ФТД00066535 від 10.10.2017 на суму 120,96 грн., №ФТД00066542 від 10.10.2017 на суму 100,80 грн., №ФТД00066548 від 10.10.2017 на суму 477,00 грн., №ФТД00066575 від 10.10.2017 на суму 159,00 грн., №ФТД00066576 від 10.10.2017 на суму 159,00 грн., №ФТД00066577 від 10.10.2017 на суму 79,50 грн., №ФТД00066578 від 10.10.2017 на суму 79,50 грн., №ФТД00066579 від 10.10.2017 на суму 318,00 грн., №ФТД00066580 від 10.10.2017 на суму 318,00 грн., №ФТД00066581 від 10.10.2017 на суму 318,00 грн., №ФТД00066582 від 10.10.2017 на суму 286,20 грн., №ФТД00066544 від 10.10.2017 на суму 100,80 грн., №ФТД00066545 від 10.10.2017 на суму 100,80 грн., №ФТД00066546 від 10.10.2017 на суму 100,80 грн., №ФТД00066547 від 10.10.2017 на суму 100,80 грн., №ФТД00067699 від 16.10.2017 на суму 1386,00 грн., №ФТД00067527 від 16.10.2017 на суму 884,16 грн., №ФТД00067708 від 16.10.2017 на суму 339,42 грн., №ФТД00067709 від 16.10.2017 на суму 350,76 грн., №ФТД00067710 від 16.10.2017 на суму 2187,90 грн., №ФТД00067711 від 16.10.2017 на суму 1057,32 грн., №ФТД00067712 від 16.10.2017 на суму 2307,60 грн., №ФТД00067713 від 16.10.2017 на суму 2842,68 грн., №ФТД00067714 від 16.10.2017 на суму 717,36 грн., №ФТД00067717 від 16.10.2017 на суму 351,60 грн., №ФТД00067718 від 16.10.2017 на суму 414,72 грн., №ФТД00067719 від 16.10.2017 на суму 1251,30 грн., №ФТД00067720 від 16.10.2017 на суму 1018,68 грн., №ФТД00067721 від 16.10.2017 на суму 15648,00 грн., №ФТД00067722 від 16.10.2017 на суму 3484,86 грн., №ФТД00067723 від 16.10.2017 на суму 2528,28 грн., №ФТД00067724 від 16.10.2017 на суму 205,44 грн., №ФТД00067725 від 16.10.2017 на суму 1725,96 грн., №ФТД00067727 від 16.10.2017 на суму 741,60 грн., №ФТД00067729 від 16.10.2017 на суму 248,64 грн., №ФТД00067730 від 16.10.2017 на суму 526,74 грн., №ФТД00067731 від 16.10.2017 на суму 11553,84 грн., №ФТД00067734 від 16.10.2017 на суму 528,66 грн., №ФТД00067735 від 16.10.2017 на суму 4689,36 грн., №ФТД00067736 від 17.10.2017 на суму 187,80 грн., №ФТД00067737 від 17.10.2017 на суму 352,32 грн., №ФТД000677386 від 17.10.2017 на суму 1045,32 грн., №ФТД00067739 від 17.10.2017 на суму 2168,46 грн., №ФТД00067740 від 17.10.2017 на суму 187,80 грн., №ФТД00067741 від 17.10.2017 на суму 5345,64 грн., №ФТД00067742 від 17.10.2017 на суму 1517,46 грн., №ФТД00067743 від 17.10.2017 на суму 3474,90 грн., №ФТД00067744 від 17.10.2017 на суму 465,00 грн., №ФТД00067745 від 17.10.2017 на суму 166,32 грн., №ФТД00067746 від 17.10.2017 на суму 2488,44 грн., №ФТД00067747 від 17.10.2017 на суму 187,80 грн., №ФТД00067748 від 17.10.2017 на суму 676,32 грн., №ФТД00067749 від 17.10.2017 на суму 2943,00 грн., №ФТД00067750 від 17.10.2017 на суму 837,42 грн., №ФТД00067751 від 17.10.2017 на суму 1505,70 грн., №ФТД00067752 від 17.10.2017 на суму 1202,70 грн., №ФТД00067753 від 17.10.2017 на суму 1398,66 грн., №ФТД00067754 від 17.10.2017 на суму 693,60 грн., №ФТД00067755 від 17.10.2017 на суму 333,54 грн., №ФТД00067756 від 17.10.2017 на суму 394,50 грн., №ФТД00067757 від 17.10.2017 на суму 1924,08 грн., №ФТД00067759 від 17.10.2017 на суму 1029,30 грн., №ФТД00067760 від 17.10.2017 на суму 1863,48 грн., №ФТД00067761 від 17.10.2017 на суму 187,80 грн., №ФТД00067762 від 17.10.2017 на суму 730,56 грн., №ФТД00067763 від 17.10.2017 на суму 2959,80 грн., №ФТД00067764 від 17.10.2017 на суму 187,80 грн., №ФТД00067765 від 17.10.2017 на суму 731,46 грн., №ФТД00067766 від 17.10.2017 на суму 756,18 грн., №ФТД00067767 від 17.10.2017 на суму 411,78 грн., №ФТД00067768 від 17.10.2017 на суму 3687,00 грн., №ФТД00067769 від 17.10.2017 на суму 1933,26 грн., №ФТД00067770 від 17.10.2017 на суму 187,80 грн., №ФТД00067833 від 17.10.2017 на суму 353,58 грн., №ФТД00067836 від 17.10.2017 на суму 519,90 грн., №ФТД00067839 від 17.10.2017 на суму 219,60 грн., №ФТД00067841 від 17.10.2017 на суму 311,94 грн., №ФТД00067844 від 17.10.2017 на суму 384,96 грн., №ФТД00067846 від 17.10.2017 на суму 326,82 грн., №ФТД00067848 від 17.10.2017 на суму 584,64 грн., №ФТД00067854 від 17.10.2017 на суму 338,94 грн., №ФТД00067859 від 17.10.2017 на суму 79,50 грн., №ФТД00067861 від 17.10.2017 на суму 79,50 грн., №ФТД00067864 від 17.10.2017 на суму 319,74 грн., №ФТД00068010 від 17.10.2017 на суму 1640,82 грн., №ФТД00068012 від 17.10.2017 на суму 153,96 грн., №ФТД00068014 від 17.10.2017 на суму 451,86 грн., №ФТД00068016 від 17.10.2017 на суму 220,98 грн., №ФТД00068019 від 17.10.2017 на суму 209,40 грн., №ФТД00068022 від 17.10.2017 на суму 485,10 грн., №ФТД00068025 від 17.10.2017 на суму 612,00 грн., №ФТД00068028 від 17.10.2017 на суму 4702,74 грн., №ФТД00068031 від 17.10.2017 на суму 384,12 грн., №ФТД00068034 від 17.10.2017 на суму 732,36 грн., №ФТД00068036 від 17.10.2017 на суму 267,72 грн., №ФТД00068056 від 17.10.2017 на суму 422,04 грн., №ФТД00068058 від 17.10.2017 на суму 1224,90 грн., №ФТД00069009 від 23.10.2017 на суму 387,48 грн., №ФТД00069010 від 23.10.2017 на суму 333,54 грн., №ФТД00069011 від 23.10.2017 на суму 1009,56 грн., №ФТД00069012 від 23.10.2017 на суму 2353,80 грн., №ФТД00069013 від 23.10.2017 на суму 1548,90 грн., №ФТД00069014 від 23.10.2017 на суму 1441,86 грн., №ФТД00069015 від 23.10.2017 на суму 629,52 грн., №ФТД00069016 від 23.10.2017 на суму 671,34 грн., №ФТД00069017 від 23.10.2017 на суму 20775,48 грн., №ФТД00069018 від 23.10.2017 на суму 1686,00 грн., №ФТД00069019 від 23.10.2017 на суму 2266,80 грн., №ФТД00069020 від 23.10.2017 на суму 1165,14 грн., №ФТД00069021 від 23.10.2017 на суму 1064,10 грн., №ФТД00069022 від 23.10.2017 на суму 352,32 грн., №ФТД00069023 від 23.10.2017 на суму 2559,42 грн., №ФТД00069024 від 23.10.2017 на суму 3053,70 грн., №ФТД00069025 від 23.10.2017 на суму 1417,44 грн., №ФТД00069026 від 23.10.2017 на суму 617,58 грн., №ФТД00069027 від 23.10.2017 на суму 629,52 грн., №ФТД00069028 від 23.10.2017 на суму 415,80 грн., №ФТД00069029 від 23.10.2017 на суму 887,94 грн., №ФТД00069030 від 23.10.2017 на суму 837,42 грн., №ФТД00069031 від 23.10.2017 на суму 1221,48 грн., №ФТД00069032 від 23.10.2017 на суму 1427,70 грн., №ФТД00069033 від 23.10.2017 на суму 2852,28 грн., №ФТД00069034 від 23.10.2017 на суму 1202,70 грн., №ФТД00069035 від 23.10.2017 на суму 10894,02 грн., №ФТД00069046 від 23.10.2017 на суму 4353,30 грн., №ФТД00069209 від 23.10.2017 на суму 560,10 грн., №ФТД00069213 від 23.10.2017 на суму 459,84 грн., №ФТД00069216 від 23.10.2017 на суму 266,10 грн., №ФТД00069218 від 23.10.2017 на суму 687,78 грн., №ФТД00069225 від 23.10.2017 на суму 396,18 грн., №ФТД00069228 від 23.10.2017 на суму 237,48 грн., №ФТД00069230 від 23.10.2017 на суму 249,90 грн., №ФТД00069232 від 23.10.2017 на суму 79,50 грн., №ФТД00069236 від 23.10.2017 на суму 355,98 грн., №ФТД00069240 від 23.10.2017 на суму 234,48 грн., №ФТД00069243 від 23.10.2017 на суму 887,46 грн., №ФТД00069244 від 23.10.2017 на суму 884,16 грн., №ФТД00069245 від 23.10.2017 на суму 306,72 грн., №ФТД00069246 від 23.10.2017 на суму 481,62 грн., №ФТД00069247 від 23.10.2017 на суму 160,56 грн., №ФТД00069248 від 23.10.2017 на суму 255,78 грн., №ФТД00069249 від 23.10.2017 на суму 250,56 грн., №ФТД00069250 від 23.10.2017 на суму 218,52 грн., №ФТД00069251 від 23.10.2017 на суму 447,72 грн., №ФТД00069252 від 23.10.2017 на суму 349,92 грн., №ФТД00069253 від 23.10.2017 на суму 194,04 грн., №ФТД00069254 від 23.10.2017 на суму 816,48 грн., №ФТД00069255 від 23.10.2017 на суму 723,96 грн., №ФТД00069256 від 23.10.2017 на суму 235,98 грн., №ФТД00069257 від 23.10.2017 на суму 689,04 грн., №ФТД00069258 від 23.10.2017 на суму 319,98 грн., №ФТД00069259 від 23.10.2017 на суму 207,90 грн., №ФТД00069297 від 23.10.2017 на суму 219,60 грн., №ФТД00069307 від 23.10.2017 на суму 171,96 грн., №ФТД00069318 від 23.10.2017 на суму 3347,70 грн., №ФТД00069319 від 23.10.2017 на суму 166,32 грн., №ФТД00069320 від 23.10.2017 на суму 1309,92 грн., №ФТД00069321 від 23.10.2017 на суму 357,42 грн., №ФТД00069324 від 23.10.2017 на суму 646,20 грн., №ФТД00069327 від 23.10.2017 на суму 3524,64 грн., №ФТД00069328 від 23.10.2017 на суму 5854,20 грн., №ФТД00069330 від 23.10.2017 на суму 4687,02 грн., №ФТД00069331 від 23.10.2017 на суму 1293,12 грн., №ФТД00069332 від 23.10.2017 на суму 587,46 грн., №ФТД00069333 від 23.10.2017 на суму 516,60 грн., №ФТД00069334 від 23.10.2017 на суму 459,36 грн., №ФТД00069335 від 23.10.2017 на суму 1736,04 грн., №ФТД00069336 від 23.10.2017 на суму 2604,18 грн., №ФТД00069337 від 23.10.2017 на суму 1126,98 грн., №ФТД00069339 від 23.10.2017 на суму 426,72 грн., №ФТД00069357 від 23.10.2017 на суму 1215,00 грн., №ФТД00069358 від 24.10.2017 на суму 9780,00 грн., №ФТД00069361 від 24.10.2017 на суму 868,32 грн., №ФТД00069365 від 24.10.2017 на суму 6439,08 грн., №ФТД00069370 від 24.10.2017 на суму 300,54 грн., №ФТД00069373 від 24.10.2017 на суму 225,24 грн., №ФТД00069375 від 24.10.2017 на суму 281,52 грн., №ФТД00069377 від 24.10.2017 на суму 566,70 грн., №ФТД00069379 від 24.10.2017 на суму 276,78 грн., №ФТД00069381 від 24.10.2017 на суму 326,88 грн., №ФТД00069383 від 24.10.2017 на суму 584,64 грн., №ФТД00069385 від 24.10.2017 на суму 553,92 грн., №ФТД00069387 від 24.10.2017 на суму 312,66 грн., №ФТД00069389 від 24.10.2017 на суму 504,42 грн., №ФТД00069391 від 24.10.2017 на суму 317,42 грн., №ФТД00069395 від 24.10.2017 на суму 3130,50 грн., №ФТД00069397 від 24.10.2017 на суму 265,92 грн., №ФТД00069399 від 24.10.2017 на суму 327,00 грн., №ФТД00069401 від 24.10.2017 на суму 483,48 грн., №ФТД00069403 від 24.10.2017 на суму 217,80 грн., №ФТД00069405 від 24.10.2017 на суму 426,54 грн., №ФТД00069407 від 24.10.2017 на суму 766,08 грн., №ФТД00069592 від 24.10.2017 на суму 282,90 грн., №ФТД00069608 від 24.10.2017 на суму 480,96 грн., №ФТД00070596 від 30.10.2017 на суму 152,40 грн., №ФТД00070564 від 30.10.2017 на суму 9780,00 грн., №ФТД00070565 від 30.10.2017 на суму 1478,40 грн., №ФТД00070566 від 30.10.2017 на суму 1494,96 грн., №ФТД00070567 від 30.10.2017 на суму 402,36 грн., №ФТД00070568 від 30.10.2017 на суму 414,60 грн., №ФТД00070569 від 30.10.2017 на суму 1260,00 грн., №ФТД00070570 від 30.10.2017 на суму 1299,36 грн., №ФТД00070571 від 30.10.2017 на суму 2374,80 грн., №ФТД00070572 від 30.10.2017 на суму 1609,44 грн., №ФТД00070573 від 30.10.2017 на суму 1634,64 грн., №ФТД00070574 від 30.10.2017 на суму 711,12 грн., №ФТД00070575 від 30.10.2017 на суму 1055,76 грн., №ФТД00070576 від 30.10.2017 на суму 586,92 грн., №ФТД00070577 від 30.10.2017 на суму 160,68 грн., №ФТД00070578 від 30.10.2017 на суму 2435,04 грн., №ФТД00070579 від 30.10.2017 на суму 2049,48 грн., №ФТД00070580 від 30.10.2017 на суму 435,60 грн., №ФТД00070581 від 30.10.2017 на суму 432,36 грн., №ФТД00070582 від 30.10.2017 на суму 969,60 грн., №ФТД00070583 від 30.10.2017 на суму 930,24 грн., №ФТД00070584 від 30.10.2017 на суму 877,32 грн., №ФТД00070585 від 30.10.2017 на суму 329,76 грн., №ФТД00070586 від 30.10.2017 на суму 1308,48 грн., №ФТД00070587 від 30.10.2017 на суму 475,20 грн., №ФТД00070588 від 30.10.2017 на суму 2860,80 грн., №ФТД00070589 від 30.10.2017 на суму 3199,20 грн., №ФТД00070590 від 30.10.2017 на суму 1220,64 грн., №ФТД00070593 від 30.10.2017 на суму 11842,02 грн., №ФТД00070609 від 30.10.2017 на суму 597,72 грн., №ФТД00070619 від 30.10.2017 на суму 251,88 грн., №ФТД00070630 від 30.10.2017 на суму 263,10 грн., №ФТД00070650 від 30.10.2017 на суму 174,24 грн., №ФТД00070659 від 30.10.2017 на суму 795,60 грн., №ФТД00070662 від 30.10.2017 на суму 435,00 грн., №ФТД00070665 від 30.10.2017 на суму 393,60 грн., №ФТД00070667 від 30.10.2017 на суму 190,68 грн., №ФТД00070668 від 30.10.2017 на суму 445,68 грн., №ФТД00070671 від 30.10.2017 на суму 573,60 грн., №ФТД00070686 від 30.10.2017 на суму 559,32 грн., №ФТД00070704 від 30.10.2017 на суму 219,60 грн., №ФТД00070715 від 30.10.2017 на суму 312,00 грн., №ФТД00070717 від 30.10.2017 на суму 254,28 грн., №ФТД00070734 від 30.10.2017 на суму 203,28 грн., №ФТД00070735 від 30.10.2017 на суму 1181,64 грн., №ФТД00070740 від 30.10.2017 на суму 338,52 грн., №ФТД00070746 від 30.10.2017 на суму 472,20 грн., №ФТД00070750 від 30.10.2017 на суму 516,18 грн., №ФТД00070753 від 30.10.2017 на суму 3581,82 грн., №ФТД00070754 від 30.10.2017 на суму 1251,00 грн., №ФТД00070758 від 30.10.2017 на суму 553,92 грн., №ФТД00070759 від 30.10.2017 на суму 727,68 грн., №ФТД00070771 від 30.10.2017 на суму 512,94 грн., №ФТД00070773 від 30.10.2017 на суму 554,46 грн., №ФТД00070776 від 30.10.2017 на суму 1050,60 грн., №ФТД00070779 від 30.10.2017 на суму 444,36 грн., №ФТД00070783 від 30.10.2017 на суму 285,90 грн., №ФТД00070801 від 30.10.2017 на суму 563,28 грн., №ФТД00070817 від 30.10.2017 на суму 761,40 грн., №ФТД00070837 від 30.10.2017 на суму 306,42 грн., №ФТД00070843 від 30.10.2017 на суму 642,66 грн., №ФТД00070852 від 30.10.2017 на суму 197,16 грн., №ФТД00070904 від 30.10.2017 на суму 261,48 грн., №ФТД00070905 від 30.10.2017 на суму 1254,60 грн., №ФТД00070906 від 30.10.2017 на суму 2012,70 грн., №ФТД00070907 від 30.10.2017 на суму 3879,42 грн., №ФТД00070908 від 30.10.2017 на суму 1809,42 грн., №ФТД00070909 від 30.10.2017 на суму 1113,60 грн., №ФТД00070910 від 30.10.2017 на суму 2655,18 грн., №ФТД00070914 від 30.10.2017 на суму 380,40 грн., №ФТД00070915 від 30.10.2017 на суму 380,40 грн., №ФТД00070916 від 30.10.2017 на суму 570,60 грн., №ФТД000711567 від 30.10.2017 на суму 380,40 грн., №ФТД00070911 від 31.10.2017 на суму 978880,00 грн., №ФТД00070924 від 31.10.2017 на суму 198,96 грн., №ФТД00070927 від 31.10.2017 на суму 466,08 грн., №ФТД00070935 від 31.10.2017 на суму 631,92 грн., №ФТД00070938 від 31.10.2017 на суму 855,36 грн., №ФТД00070941 від 31.10.2017 на суму 281,28 грн., №ФТД00070944 від 31.10.2017 на суму 292,92 грн., №ФТД00070948 від 31.10.2017 на суму 7806,90 грн., №ФТД00070951 від 31.10.2017 на суму 356,76 грн., №ФТД00070954 від 31.10.2017 на суму 1202,40 грн., №ФТД00070957 від 31.10.2017 на суму 388,08 грн., №ФТД00070960 від 31.10.2017 на суму 1093,62 грн., №ФТД00070964 від 31.10.2017 на суму 405,54 грн., №ФТД00070967 від 31.10.2017 на суму 15648,00 грн., №ФТД00070970 від 31.10.2017 на суму 1051,20 грн., №ФТД00070973 від 31.10.2017 на суму 356,10 грн., №ФТД00070976 від 31.10.2017 на суму 338,82 грн., №ФТД00070979 від 31.10.2017 на суму 500,58 грн., №ФТД00070982 від 31.10.2017 на суму 525,60 грн., №ФТД00070987 від 31.10.2017 на суму 721,44 грн., №ФТД00070992 від 31.10.2017 на суму 630,24 грн., №ФТД00070995 від 31.10.2017 на суму 414,18 грн., №ФТД00070999 від 31.10.2017 на суму 584,64 грн., №ФТД00071056 від 31.10.2017 на суму 486,36 грн., №ФТД00071058 від 31.10.2017 на суму 403,02 грн., №ФТД00071060 від 31.10.2017 на суму 539,46 грн., №ФТД00071062 від 31.10.2017 на суму 245,46 грн., №ФТД00071064 від 31.10.2017 на суму 466,92 грн., №ФТД00071066 від 31.10.2017 на суму 276,18 грн., №ФТД00071068 від 31.10.2017 на суму 388,38 грн., №ФТД00071070 від 31.10.2017 на суму 385,74 грн., №ФТД00071072 від 31.10.2017 на суму 785,52 грн., №ФТД00071074 від 31.10.2017 на суму 290,40 грн., №ФТД00071076 від 31.10.2017 на суму 221,04 грн., №ФТД00071175 від 31.10.2017 на суму 609,12 грн., №ФТД00071176 від 31.10.2017 на суму 212,82 грн., №ФТД00071177 від 31.10.2017 на суму 1518,60 грн., №ФТД00071177 від 31.10.2017 на суму 1518,60 грн., №ФТД00071178 від 31.10.2017 на суму 766,08 грн., №ФТД00071181 від 31.10.2017 на суму 738,00 грн., №ФТД00072072 від 06.11.2017 на суму 1062,24 грн., №ФТД00072073 від 06.11.2017 на суму 1349,76 грн., №ФТД00072074 від 06.11.2017 на суму 452,04 грн., №ФТД00072075 від 06.11.2017 на суму 1623,60 грн., №ФТД00072076 від 06.11.2017 на суму 1114,80 грн., №ФТД00072077 від 06.11.2017 на суму 39,36 грн., №ФТД00072078 від 06.11.2017 на суму 3991,92 грн., №ФТД00072079 від 06.11.2017 на суму 877,32 грн., №ФТД00072080 від 06.11.2017 на суму 2976,00 грн., №ФТД00072081 від 06.11.2017 на суму 435,00 грн., №ФТД00072082 від 06.11.2017 на суму 1458,72 грн., №ФТД00072083 від 06.11.2017 на суму 59,04 грн., №ФТД00072084 від 06.11.2017 на суму 547,56 грн., №ФТД00072085 від 06.11.2017 на суму 1022,52 грн., №ФТД00072086 від 06.11.2017 на суму 3199,20 грн., №ФТД00072087 від 06.11.2017 на суму 789,84 грн., №ФТД00072088 від 06.11.2017 на суму 2860,80 грн., №ФТД00072089 від 06.11.2017 на суму 25714,92 грн., №ФТД00072090 від 06.11.2017 на суму 1589,76 грн., №ФТД00072091 від 06.11.2017 на суму 358,80 грн., №ФТД00072092 від 06.11.2017 на суму 1269,60 грн., №ФТД00072094 від 06.11.2017 на суму 986,40 грн., №ФТД00072095 від 06.11.2017 на суму 783,72 грн., №ФТД00072096 від 06.11.2017 на суму 417,48 грн., №ФТД00072097 від 06.11.2017 на суму 349,44 грн., №ФТД00072098 від 06.11.2017 на суму 1614,00 грн., №ФТД00072099 від 06.11.2017 на суму 1550,40 грн., №ФТД00072104 від 06.11.2017 на суму 3912,00 грн., №ФТД00072347 від 06.11.2017 на суму 232,20 грн., №ФТД00072348 від 06.11.2017 на суму 894,00 грн., №ФТД00072349 від 06.11.2017 на суму 580,44 грн., №ФТД00072350 від 06.11.2017 на суму 728,88 грн., №ФТД00072351 від 06.11.2017 на суму 424,32 грн., №ФТД00072352 від 06.11.2017 на суму 1712,40 грн., №ФТД00072353 від 06.11.2017 на суму 697,20 грн., №ФТД00072354 від 06.11.2017 на суму 522,54 грн., №ФТД00072355 від 06.11.2017 на суму 280,20 грн., №ФТД00072357 від 06.11.2017 на суму 330,06 грн., №ФТД00072358 від 06.11.2017 на суму 553,92 грн., №ФТД00072359 від 06.11.2017 на суму 240,12 грн., №ФТД00072360 від 06.11.2017 на суму 352,14 грн., №ФТД00072361 від 06.11.2017 на суму 197,16 грн., №ФТД00072362 від 06.11.2017 на суму 566,64 грн., №ФТД00072363 від 06.11.2017 на суму 884,16 грн., №ФТД00072364 від 06.11.2017 на суму 196,80 грн., №ФТД00072365 від 06.11.2017 на суму 167,22 грн., №ФТД00072366 від 06.11.2017 на суму 12378,66 грн., №ФТД00072367 від 06.11.2017 на суму 499,68 грн., №ФТД00072369 від 06.11.2017 на суму 626,40 грн., №ФТД00072370 від 06.11.2017 на суму 331,20 грн., №ФТД00072072 від 06.11.2017 на суму 1062,24 грн., №ФТД00072073 від 06.11.2017 на суму 1349,76 грн., №ФТД00072074 від 06.11.2017 на суму 452,04 грн., №ФТД00072075 від 06.11.2017 на суму 1623,60 грн., №ФТД00072076 від 06.11.2017 на суму 1114,80 грн., №ФТД00072077 від 06.11.2017 на суму 39,36 грн., №ФТД00072078 від 06.11.2017 на суму 3991,92 грн., №ФТД00072079 від 06.11.2017 на суму 877,32 грн., №ФТД00072080 від 06.11.2017 на суму 2976,00 грн., №ФТД00072081 від 06.11.2017 на суму 435,00 грн., №ФТД00072082 від 06.11.2017 на суму 1458,72 грн., №ФТД00072083 від 06.11.2017 на суму 59,04 грн., №ФТД00072084 від 06.11.2017 на суму 547,56 грн., №ФТД00072085 від 06.11.2017 на суму 1022,52 грн., №ФТД00072086 від 06.11.2017 на суму 3199,20 грн., №ФТД00072087 від 06.11.2017 на суму 789,84 грн., №ФТД00072088 від 06.11.2017 на суму 2860,80 грн., №ФТД00072089 від 06.11.2017 на суму 25714,92 грн., №ФТД00072090 від 06.11.2017 на суму 1589,76 грн., №ФТД00072091 від 06.11.2017 на суму 358,80 грн., №ФТД00072092 від 06.11.2017 на суму 1269,60 грн., №ФТД00072093 від 06.11.2017 на суму 785,04 грн., №ФТД00072094 від 06.11.2017 на суму 986,40 грн., №ФТД00072095 від 06.11.2017 на суму 783,72 грн., №ФТД00072096 від 06.11.2017 на суму 417,48 грн., №ФТД00072097 від 06.11.2017 на суму 349,44 грн., №ФТД00072098 від 06.11.2017 на суму 1614,00 грн., №ФТД00072099 від 06.11.2017 на суму 1550,40 грн., №ФТД00072104 від 06.11.2017 на суму 3912,00 грн., №ФТД00072347 від 06.11.2017 на суму 232,20 грн., №ФТД00072348 від 06.11.2017 на суму 894,00 грн., №ФТД00072349 від 06.11.2017 на суму 580,44 грн., №ФТД00072350 від 06.11.2017 на суму 728,88 грн., №ФТД00072351 від 06.11.2017 на суму 424,32 грн., №ФТД00072352 від 06.11.2017 на суму 1712,40 грн., №ФТД00072353 від 06.11.2017 на суму 697,20 грн., №ФТД00072354 від 06.11.2017 на суму 522,54 грн., №ФТД00072355 від 06.11.2017 на суму 280,20 грн., №ФТД00072357 від 06.11.2017 на суму 330,06 грн., №ФТД00072358 від 06.11.2017 на суму 553,92 грн., №ФТД00072359 від 06.11.2017 на суму 240,12 грн., №ФТД00072360 від 06.11.2017 на суму 352,14 грн., №ФТД00072361 від 06.11.2017 на суму 197,16 грн., №ФТД00072362 від 06.11.2017 на суму 566,64 грн., №ФТД00072363 від 06.11.2017 на суму 884,16 грн., №ФТД00072364 від 06.11.2017 на суму 196,80 грн., №ФТД00072365 від 06.11.2017 на суму 167,22 грн., №ФТД00072366 від 06.11.2017 на суму 12378,66 грн., №ФТД00072367 від 06.11.2017 на суму 499,68 грн., №ФТД00072369 від 06.11.2017 на суму 626,40 грн., №ФТД00072370 від 06.11.2017 на суму 331,20 грн., №ФТД00072417 від 06.11.2017 на суму 1784,52 грн., №ФТД00072418 від 06.11.2017 на суму 2477,76 грн., №ФТД00072419 від 06.11.2017 на суму 4356,72 грн., №ФТД00072420 від 06.11.2017 на суму 3753,24 грн., №ФТД00072421 від 06.11.2017 на суму 2208,54 грн., №ФТД00072422 від 06.11.2017 на суму 2288,16 грн., №ФТД00072423 від 06.11.2017 на суму 468,00 грн., №ФТД00072424 від 06.11.2017 на суму 904,80 грн., №ФТД00072425 від 06.11.2017 на суму 5868,00 грн., №ФТД00072429 від 07.11.2017 на суму 385,26 грн., №ФТД00072430 від 07.11.2017 на суму 1827,36 грн., №ФТД00072432 від 07.11.2017 на суму 5138,04 грн., №ФТД00072434 від 07.11.2017 на суму 453,42 грн., №ФТД00072436 від 07.11.2017 на суму 283,32 грн., №ФТД00072438 від 07.11.2017 на суму 306,06 грн., №ФТД00072442 від 07.11.2017 на суму 296,64 грн., №ФТД00072445 від 07.11.2017 на суму 290,40 грн., №ФТД00072448 від 07.11.2017 на суму 350,10 грн., №ФТД00072451 від 07.11.2017 на суму 584,64 грн., №ФТД00072457 від 07.11.2017 на суму 300,12 грн., №ФТД00072475 від 07.11.2017 на суму 1052,94 грн., №ФТД00072477 від 07.11.2017 на суму 744,18 грн., №ФТД00072482 від 07.11.2017 на суму 2642,64 грн., №ФТД00072484 від 07.11.2017 на суму 301,08 грн., №ФТД00072486 від 07.11.2017 на суму 7824,00 грн., №ФТД00072488 від 07.11.2017 на суму 300,90 грн., №ФТД00072490 від 07.11.2017 на суму 397,74 грн., №ФТД00072494 від 07.11.2017 на суму 101,64 грн., №ФТД00072496 від 07.11.2017 на суму 305,58 грн., №ФТД00072668 від 07.11.2017 на суму 237,18 грн., №ФТД00072669 від 07.11.2017 на суму 525,60 грн., №ФТД00072682 від 07.11.2017 на суму 776,70 грн., №ФТД00072684 від 08.11.2017 на суму 237,48 грн., №ФТД00072685 від 08.11.2017 на суму 1609,44 грн., №ФТД00072686 від 08.11.2017 на суму 1731,24 грн., №ФТД00072687 від 08.11.2017 на суму 949,92 грн., №ФТД00072688 від 08.11.2017 на суму 871,20 грн., №ФТД00072689 від 08.11.2017 на суму 571,68 грн., №ФТД00072690 від 08.11.2017 на суму 1260,00 грн., №ФТД00072691 від 08.11.2017 на суму 586,92 грн., №ФТД00072692 від 08.11.2017 на суму 435,60 грн., №ФТД00072693 від 08.11.2017 на суму 1994,28 грн., №ФТД00072694 від 08.11.2017 на суму 3102,00 грн., №ФТД00072695 від 08.11.2017 на суму 2002,32 грн., №ФТД00072696 від 08.11.2017 на суму 1042,80 грн., №ФТД00072697 від 08.11.2017 на суму 547,56 грн., №ФТД00072698 від 08.11.2017 на суму 572,04 грн., №ФТД00072699 від 08.11.2017 на суму 417,48 грн., №ФТД00072700 від 08.11.2017 на суму 877,32 грн., №ФТД00072701 від 08.11.2017 на суму 929,16 грн., №ФТД00072702 від 08.11.2017 на суму 2315,40 грн., №ФТД00072703 від 08.11.2017 на суму 546,96 грн., №ФТД00072704 від 08.11.2017 на суму 474,96 грн., №ФТД00072705 від 08.11.2017 на суму 2178,00 грн., №ФТД00072705 від 08.11.2017 на суму 2860,80 грн., №ФТД00073678 від 13.11.2017 на суму 2384,16 грн., №ФТД00073679 від 13.11.2017 на суму 1167,60 грн., №ФТД00073680 від 13.11.2017 на суму 1723,56 грн., №ФТД00073681 від 13.11.2017 на суму 584,64 грн., №ФТД00073682 від 13.11.2017 на суму 737,04 грн., №ФТД00073683 від 13.11.2017 на суму 2137,80 грн., №ФТД00073684 від 13.11.2017 на суму 1260,00 грн., №ФТД00073685 від 13.11.2017 на суму 1131,96 грн., №ФТД00073686 від 13.11.2017 на суму 804,72 грн., №ФТД00073687 від 13.11.2017 на суму 1316,76 грн., №ФТД00073688 від 13.11.2017 на суму 526,68 грн., №ФТД00073689 від 13.11.2017 на суму 1160,16 грн., №ФТД00073690 від 13.11.2017 на суму 414,60 грн., №ФТД00073691 від 13.11.2017 на суму 824,40 грн., №ФТД00073692 від 13.11.2017 на суму 3666,72 грн., №ФТД00073693 від 13.11.2017 на суму 276,84 грн., №ФТД00073694 від 13.11.2017 на суму 1396,20 грн., №ФТД00073695 від 13.11.2017 на суму 783,72 грн., №ФТД00073696 від 13.11.2017 на суму 3393,60 грн., №ФТД00073697 від 13.11.2017 на суму 1393,80 грн., №ФТД00073698 від 13.11.2017 на суму 894,24 грн., №ФТД00073685 від 13.11.2017 на суму 354,45 грн., №ФТД00073787 від 13.11.2017 на суму 497,04 грн., №ФТД00073793 від 13.11.2017 на суму 226,02 грн., №ФТД00073797 від 13.11.2017 на суму 472,44 грн., №ФТД00073814 від 13.11.2017 на суму 580,44 грн., №ФТД00073818 від 13.11.2017 на суму 109,08 грн., №ФТД00073851 від 13.11.2017 на суму 416,52 грн., №ФТД00073853 від 13.11.2017 на суму 472,04 грн., №ФТД00073859 від 13.11.2017 на суму 258,00 грн., №ФТД0007362 від 13.11.2017 на суму 5635,08 грн., №ФТД00073865 від 13.11.2017 на суму 336,36 грн., №ФТД00073886 від 13.11.2017 на суму 240,72 грн., №ФТД00073889 від 13.11.2017 на суму 361,50 грн., №ФТД00073891 від 13.11.2017 на суму 232,14 грн., №ФТД00073911 від 13.11.2017 на суму 188,76 грн., №ФТД00073915 від 13.11.2017 на суму 574,08 грн., №ФТД00073919 від 13.11.2017 на суму 553,92 грн., №ФТД00073935 від 13.11.2017 на суму 557,52 грн., №ФТД00073946 від 13.11.2017 на суму 556,74 грн., №ФТД00073950 від 13.11.2017 на суму 1683,42 грн., №ФТД00073954 від 13.11.2017 на суму 763,86 грн., №ФТД00073971 від 13.11.2017 на суму 304,38 грн., №ФТД00073973 від 13.11.2017 на суму 287,58 грн., №ФТД00073975 від 13.11.2017 на суму 649,92 грн., №ФТД00073976 від 13.11.2017 на суму 146,88 грн., №ФТД00073856 від 13.11.2017 на суму 400,80 грн., №ФТД00073996 від 13.11.2017 на суму 624,12 грн., №ФТД00073997 від 13.11.2017 на суму 451,26 грн., №ФТД00074005 від 13.11.2017 на суму 2448,78 грн., №ФТД00074006 від 13.11.2017 на суму 2080,80 грн., №ФТД00074007 від 13.11.2017 на суму 2334,30 грн., №ФТД00074008 від 13.11.2017 на суму 1781,52 грн., №ФТД00074009 від 13.11.2017 на суму 3288,90 грн., №ФТД00074010 від 13.11.2017 на суму 3086,88 грн., №ФТД00074011 від 13.11.2017 на суму 9985,80 грн., №ФТД00074014 від 13.11.2017 на суму 4818,90 грн., №ФТД00074015 від 13.11.2017 на суму 1894,68 грн., №ФТД00074017 від 13.11.2017 на суму 285,30 грн., №ФТД00074018 від 13.11.2017 на суму 190,20 грн., №ФТД00074019 від 13.11.2017 на суму 380,40 грн., №ФТД00074020 від 13.11.2017 на суму 285,30 грн., №ФТД00074022 від 13.11.2017 на суму 500,40 грн., №ФТД00074024 від 13.11.2017 на суму 333,60 грн., №ФТД00074025 від 13.11.2017 на суму 333,60 грн., №ФТД00074026 від 13.11.2017 на суму 250,20 грн., №ФТД00074027 від 13.11.2017 на суму 500,40 грн., №ФТД00074028 від 13.11.2017 на суму 500,40 грн., №ФТД00074031 від 13.11.2017 на суму 285,30 грн., №ФТД00074034 від 13.11.2017 на суму 380,40 грн., №ФТД00073762 від 14.11.2017 на суму 624,12 грн., №ФТД00074021 від 14.11.2017 на суму 171,18 грн.; №ФТД00074086 від 14.11.2017 на суму 190,20 грн.; №ФТД00074088 від 14.11.2017 на суму 288,84 грн.; №ФТД00074090 від 14.11.2017 на суму 190,20 грн.; №ФТД00074092 від 14.11.2017 на суму 465,36 грн.; №ФТД00074094 від 14.11.2017 на суму 157,44 грн.; №ФТД00074035 від 13.11.2017 на суму 83,40 грн.; №ФТД00074096 від 14.11.2017 на суму 366,90 грн.; №ФТД00074098 від 14.11.2017 на суму 380,40 грн.; №ФТД00074099 від 14.11.2017 на суму 290,52 грн.; №ФТД00074101 від 14.11.2017 на суму 435,60 грн.; №ФТД00074103 від 14.11.2017 на суму 525,60 грн.; №ФТД00074105 від 14.11.2017 на суму 190,20 грн.; №ФТД00074107 від 14.11.2017 на суму 9312,60 грн.; №ФТД00074109 від 14.11.2017 на суму 4420,80 грн.; №ФТД00074111 від 14.11.2017 на суму 380,40 грн.; №ФТД00074115 від 14.11.2017 на суму 761,40 грн.; №ФТД00074117 від 14.11.2017 на суму 379,56 грн.; №ФТД00074119 від 14.11.2017 на суму 369,00 грн.; №ФТД00074121 від 14.11.2017 на суму 541,68 грн.; №ФТД00074123 від 14.11.2017 на суму 227,70 грн.; №ФТД00074125 від 14.11.2017 на суму 190,20 грн.; №ФТД00074127 від 14.11.2017 на суму 316,14 грн.; №ФТД00074129 від 14.11.2017 на суму 220,14 грн.; №ФТД00074131 від 14.11.2017 на суму 884,16 грн.; №ФТД00074133 від 14.11.2017 на суму 227,70 грн.; №ФТД00074137 від 14.11.2017 на суму 190,20 грн.; №ФТД00074135 від 14.11.2017 на суму 218,76 грн.; №ФТД00074139 від 14.11.2017 на суму 737,34 грн.; №ФТД00074141 від 14.11.2017 на суму 95,10 грн.; №ФТД00074143 від 14.11.2017 на суму 766,08 грн.; №ФТД00074145 від 14.11.2017 на суму 290,40 грн.; №ФТД00074147 від 14.11.2017 на суму 399,48 грн.; №ФТД00074149 від 14.11.2017 на суму 525,60 грн.; №ФТД00074151 від 14.11.2017 на суму 190,20 грн.; №ФТД00074153 від 14.11.2017 на суму 423,90 грн.; №ФТД00074159 від 14.11.2017 на суму 190,20 грн.; №ФТД00074161 від 14.11.2017 на суму 487,92 грн.; №ФТД00074163 від 14.11.2017 на суму 522,72 грн.; №ФТД00074165 від 14.11.2017 на суму 95,10 грн.; №ФТД00074167 від 14.11.2017 на суму 1291,68 грн.; №ФТД00074169 від 14.11.2017 на суму 95,10 грн.; №ФТД00074171 від 14.11.2017 на суму 251,82 грн.; №ФТД00074173 від 14.11.2017 на суму 285,30 грн.; №ФТД00074175 від 14.11.2017 на суму 301,86 грн.; №ФТД00074178 від 14.11.2017 на суму 238,44 грн.; №ФТД00074181 від 14.11.2017 на суму 220,92 грн.; №ФТД00074307 від 14.11.2017 на суму 304,56 грн.; №ФТД00074309 від 14.11.2017 на суму 621,00 грн.; №ФТД00074312 від 14.11.2017 на суму 1768,32 грн.; №ФТД00074313 від 15.11.2017 на суму 196,80 грн.; №ФТД00074314 від 15.11.2017 на суму 462,00 грн.; №ФТД00074315 від 15.11.2017 на суму 295,20 грн.; №ФТД00074316 від 15.11.2017 на суму 498,36 грн.; №ФТД00074317 від 15.11.2017 на суму 320,88 грн.; №ФТД00074318 від 15.11.2017 на суму 78,72 грн.; №ФТД00074319 від 15.11.2017 на суму 59,04 грн.; №ФТД00074320 від 15.11.2017 на суму 505,56 грн.; №ФТД00074321 від 15.11.2017 на суму 442,32 грн.; №ФТД00074322 від 15.11.2017 на суму 541,92 грн.; №ФТД00074323 від 15.11.2017 на суму 542,28 грн.; №ФТД00074324 від 15.11.2017 на суму 478,68 грн.; №ФТД00074325 від 15.11.2017 на суму 78,72 грн.; №ФТД00074326 від 15.11.2017 на суму 357,00 грн.; №ФТД00075451 від 20.11.2017 на суму 267,06 грн.; №ФТД00075452 від 20.11.2017 на суму 579,00 грн.; №ФТД00075453 від 20.11.2017 на суму 722,58 грн.; №ФТД00075454 від 20.11.2017 на суму 411,54 грн.; №ФТД00075455 від 20.11.2017 на суму 553,92 грн.; №ФТД00075456 від 20.11.2017 на суму 217,80 грн.; №ФТД00075457 від 20.11.2017 на суму 351,12 грн.; №ФТД00075458 від 20.11.2017 на суму 225,84 грн.; №ФТД00075459 від 20.11.2017 на суму 625,44 грн.; №ФТД00075460 від 20.11.2017 на суму 668,16 грн.; №ФТД00075461 від 20.11.2017 на суму 280,02 грн.; №ФТД00075462 від 20.11.2017 на суму 584,64 грн.; №ФТД00075463 від 20.11.2017 на суму 298,56 грн.; №ФТД00075464 від 20.11.2017 на суму 417,60 грн.; №ФТД00075465 від 20.11.2017 на суму 432,60 грн.; №ФТД00075466 від 20.11.2017 на суму 382,02 грн.; №ФТД00075467 від 20.11.2017 на суму 108,96 грн.; №ФТД00075468 від 20.11.2017 на суму 186,42 грн.; №ФТД00075469 від 20.11.2017 на суму 877,08 грн.; №ФТД00075470 від 20.11.2017 на суму 11736,00 грн.; №ФТД00075471 від 20.11.2017 на суму 345,18 грн.; №ФТД00075472 від 20.11.2017 на суму 363,00 грн.; №ФТД00075473 від 20.11.2017 на суму 269,82 грн.; №ФТД00075481 від 20.11.2017 на суму 393,30 грн.; №ФТД00075482 від 20.11.2017 на суму 283,26 грн.; №ФТД00075483 від 20.11.2017 на суму 304,50 грн.; №ФТД00075484 від 20.11.2017 на суму 337,74 грн.; №ФТД00075490 від 20.11.2017 на суму 219,60 грн.; №ФТД00075534 від 20.11.2017 на суму 238,32 грн.; №ФТД00075535 від 20.11.2017 на суму 3106,20 грн.; №ФТД00075537 від 20.11.2017 на суму 17590,80 грн.; №ФТД00075538 від 20.11.2017 на суму 1965,90 грн.; №ФТД00075539 від 20.11.2017 на суму 2296,80 грн.; №ФТД00075540 від 20.11.2017 на суму 3924,60 грн.; №ФТД00075541 від 20.11.2017 на суму 2978,16 грн.; №ФТД00075542 від 20.11.2017 на суму 1763,22 грн.; №ФТД00075543 від 20.11.2017 на суму 3181,92 грн.; №ФТД00075544 від 20.11.2017 на суму 3912,00 грн.; №ФТД00075545 від 20.11.2017 на суму 741,60 грн.; №ФТД00075548 від 20.11.2017 на суму 285,30 грн.; №ФТД00075549 від 20.11.2017 на суму 190,20 грн.; №ФТД00075547 від 21.11.2017 на суму 2131,92 грн.; №ФТД00075668 від 21.11.2017 на суму 540,90 грн.; №ФТД00075670 від 21.11.2017 на суму 2210,40 грн.; №ФТД00075672 від 21.11.2017 на суму 193,86 грн.; №ФТД00075674 від 21.11.2017 на суму 83,40 грн.; №ФТД00075676 від 21.11.2017 на суму 597,60 грн.; №ФТД00075678 від 21.11.2017 на суму 553,92 грн.; №ФТД00075680 від 21.11.2017 на суму 229,38 грн.; №ФТД00075682 від 21.11.2017 на суму 260,52 грн.; №ФТД00075684 від 21.11.2017 на суму 114,12 грн.; №ФТД00075686 від 21.11.2017 на суму 225,90 грн.; №ФТД00075688 від 21.11.2017 на суму 285,30 грн.; №ФТД00075690 від 21.11.2017 на суму 217,80 грн.; №ФТД00075692 від 21.11.2017 на суму 95,10 грн.; №ФТД00075694 від 21.11.2017 на суму 8567,88 грн.; №ФТД00075696 від 21.11.2017 на суму 3527,10 грн.; №ФТД00075698 від 21.11.2017 на суму 269,82 грн.; №ФТД00075700 від 21.11.2017 на суму 189,12 грн.; №ФТД00075703 від 21.11.2017 на суму 594,78 грн.; №ФТД00075705 від 21.11.2017 на суму 254,28 грн.; №ФТД00075707 від 21.11.2017 на суму 278,52 грн.; №ФТД00075709 від 21.11.2017 на суму 290,40 грн.; №ФТД00075711 від 21.11.2017 на суму 95,10 грн.; №ФТД00075713 від 21.11.2017 на суму 354,48 грн.; №ФТД00075715 від 21.11.2017 на суму 309,60 грн.; №ФТД00075717 від 21.11.2017 на суму 390,48 грн.; №ФТД00075719 від 21.11.2017 на суму 726,18 грн.; №ФТД00075721 від 21.11.2017 на суму 276,00 грн.; №ФТД00075723 від 21.11.2017 на суму 239,88 грн.; №ФТД00075725 від 21.11.2017 на суму 100,08 грн.; №ФТД00075727 від 21.11.2017 на суму 190,20 грн.; №ФТД00075729 від 21.11.2017 на суму 461,40 грн.; №ФТД00075730 від 21.11.2017 на суму 95,10 грн.; №ФТД00075798 від 21.11.2017 на суму 766,08 грн.; №ФТД00075803 від 21.11.2017 на суму 525,60 грн.; №ФТД00075819 від 21.11.2017 на суму 1696,50 грн.; №ФТД00075820 від 21.11.2017 на суму 654,00 грн.; №ФТД00075870 від 21.11.2017 на суму 166,80 грн.; №ФТД00075880 від 21.11.2017 на суму 333,60 грн.; №ФТД00075889 від 21.11.2017 на суму 250,20 грн.; №ФТД00076134 від 21.11.2017 на суму 3846,12 грн.; №ФТД00076135 від 21.11.2017 на суму 141,48 грн.; №ФТД00076136 від 21.11.2017 на суму 313,92 грн.; №ФТД00076137 від 21.11.2017 на суму 174,24 грн.; №ФТД00076138 від 21.11.2017 на суму 1242,78 грн.; №ФТД00075907 від 22.11.2017 на суму 493,80 грн.; №ФТД00075911 від 22.11.2017 на суму 457,80 грн.; №ФТД00075917 від 22.11.2017 на суму 651,66 грн.; №ФТД00075922 від 22.11.2017 на суму 194,76 грн.; №ФТД00075928 від 22.11.2017 на суму 177,96 грн.; №ФТД00075932 від 22.11.2017 на суму 7202,88 грн.; №ФТД00075937 від 22.11.2017 на суму 246,84 грн.; №ФТД00075942 від 22.11.2017 на суму 428,52 грн.; №ФТД00075952 від 22.11.2017 на суму 2589,30 грн.; №ФТД00075959 від 22.11.2017 на суму 2577,48 грн.; №ФТД00075966 від 22.11.2017 на суму 236,76 грн.; №ФТД00075970 від 22.11.2017 на суму 299,52 грн.; №ФТД00075980 від 22.11.2017 на суму 322,44 грн.; №ФТД00075984 від 22.11.2017 на суму 525,36 грн.; №ФТД00075993 від 22.11.2017 на суму 485,10 грн.; №ФТД00076098 від 22.11.2017 на суму 280,68 грн.; №ФТД00076755 від 27.11.2017 на суму 306,36 грн.; №ФТД00076761 від 27.11.2017 на суму 358,38 грн.; №ФТД00076764 від 27.11.2017 на суму 13319,22 грн.; №ФТД00076767 від 27.11.2017 на суму 363,24 грн.; №ФТД00076770 від 27.11.2017 на суму 549,54 грн.; №ФТД00076773 від 27.11.2017 на суму 295,08 грн.; №ФТД00076776 від 27.11.2017 на суму 364,50 грн.; №ФТД00076779 від 27.11.2017 на суму 525,60 грн.; №ФТД00076782 від 27.11.2017 на суму 525,60 грн.; №ФТД00076785 від 27.11.2017 на суму 584,64 грн.; №ФТД00076788 від 27.11.2017 на суму 290,40 грн.; №ФТД00076791 від 27.11.2017 на суму 4240,80 грн.; №ФТД00076794 від 27.11.2017 на суму 267,12 грн.; №ФТД00076797 від 27.11.2017 на суму 351,42 грн.; №ФТД00076800 від 27.11.2017 на суму 641,58 грн.; №ФТД00077005 від 27.11.2017 на суму 553,92 грн.; №ФТД00077006 від 27.11.2017 на суму 561,06 грн.; №ФТД00077007 від 27.11.2017 на суму 624,60 грн.; №ФТД00077010 від 27.11.2017 на суму 923,52 грн.; №ФТД00077011 від 27.11.2017 на суму 470,64 грн.; №ФТД00077013 від 27.11.2017 на суму 1831,26 грн.; №ФТД00077014 від 27.11.2017 на суму 338,64 грн.; №ФТД00077030 від 27.11.2017 на суму 1690,80 грн.; №ФТД00077031 від 27.11.2017 на суму 1668,12 грн.; №ФТД00077032 від 27.11.2017 на суму 4307,16 грн.; №ФТД00077033 від 27.11.2017 на суму 3908,16 грн.; №ФТД00077035 від 27.11.2017 на суму 2682,24 грн.; №ФТД00077036 від 27.11.2017 на суму 2081,88 грн.; №ФТД00077043 від 27.11.2017 на суму 401,28 грн.; №ФТД00077044 від 27.11.2017 на суму 167,10 грн.; №ФТД00077046 від 27.11.2017 на суму 109,44 грн.; №ФТД00077037 від 28.11.2017 на суму 3912,00 грн.; №ФТД00077038 від 28.11.2017 на суму 6373,98 грн.; №ФТД00077039 від 28.11.2017 на суму 525,60 грн.; №ФТД00077042 від 28.11.2017 на суму 1222,26 грн.; №ФТД00077164 від 28.11.2017 на суму 576,18 грн.; №ФТД00077166 від 28.11.2017 на суму 1051,20 грн.; №ФТД00077168 від 28.11.2017 на суму 525,60 грн.; №ФТД00077170 від 28.11.2017 на суму 399,48 грн.; №ФТД00077176 від 28.11.2017 на суму 428,70 грн.; №ФТД00077178 від 28.11.2017 на суму 1532,16 грн.; №ФТД00077180 від 28.11.2017 на суму 1202,40 грн.; №ФТД00077182 від 28.11.2017 на суму 245,28 грн.; №ФТД00077184 від 28.11.2017 на суму 269,58 грн.; №ФТД00077186 від 28.11.2017 на суму 303,06 грн.; №ФТД00077188 від 28.11.2017 на суму 238,80 грн.; №ФТД00077190 від 28.11.2017 на суму 365,88 грн.; №ФТД00077192 від 28.11.2017 на суму 810,72 грн.; №ФТД00077200 від 28.11.2017 на суму 345,90 грн.; №ФТД00077202 від 28.11.2017 на суму 638,64 грн.; №ФТД00077204 від 28.11.2017 на суму 355,80 грн.; №ФТД00077206 від 28.11.2017 на суму 961,92 грн.; №ФТД00077208 від 28.11.2017 на суму 697,08 грн.; №ФТД00078325 від 01.12.2017 на суму 301,20 грн.; №ФТД00078326 від 01.12.2017 на суму 769,20 грн.; №ФТД00078615 від 01.12.2017 на суму 145,20 грн.; №ФТД00078616 від 01.12.2017 на суму 166,80 грн.; №ФТД00078617 від 01.12.2017 на суму 250,20 грн.; №ФТД00078618 від 01.12.2017 на суму 250,20 грн.; №ФТД00078311 від 04.12.2017 на суму 16172,16 грн.; №ФТД00078314 від 04.12.2017 на суму 13342,74 грн.; №ФТД00078315 від 04.12.2017 на суму 26699,94 грн.; №ФТД00078331 від 04.12.2017 на суму 4086,00 грн.; №ФТД00078355 від 04.12.2017 на суму 538,68 грн.; №ФТД00078358 від 04.12.2017 на суму 263,04 грн.; №ФТД00078361 від 04.12.2017 на суму 875,70 грн.; №ФТД00078364 від 04.12.2017 на суму 1697,10 грн.; №ФТД00078366 від 04.12.2017 на суму 219,60 грн.; №ФТД00078372 від 04.12.2017 на суму 503,40 грн.; №ФТД00078375 від 04.12.2017 на суму 600,12 грн.; №ФТД00078377 від 04.12.2017 на суму 407,40 грн.; №ФТД00078401 від 04.12.2017 на суму 584,64 грн.; №ФТД00078403 від 04.12.2017 на суму 429,66 грн.; №ФТД00078405 від 04.12.2017 на суму 478,80 грн.; №ФТД00078407 від 04.12.2017 на суму 481,14 грн.; №ФТД00078409 від 04.12.2017 на суму 408,00 грн.; №ФТД00078411 від 04.12.2017 на суму 229,80 грн.; №ФТД00078414 від 04.12.2017 на суму 386,34 грн.; №ФТД00078417 від 04.12.2017 на суму 263,52 грн.; №ФТД00078420 від 04.12.2017 на суму 227,16 грн.; №ФТД00078422 від 04.12.2017 на суму 278,76 грн.; №ФТД00078604 від 04.12.2017 на суму 334,32 грн.; №ФТД00078607 від 04.12.2017 на суму 311,94 грн.; №ФТД00078619 від 04.12.2017 на суму 761,40 грн.; №ФТД00078620 від 04.12.2017 на суму 155,76 грн.; №ФТД00078621 від 04.12.2017 на суму 868,20 грн.; №ФТД00078688 від 04.12.2017 на суму 2567,46 грн.; №ФТД00078689 від 04.12.2017 на суму 1511,70 грн.; №ФТД00078690 від 04.12.2017 на суму 3789,96 грн.; №ФТД00078691 від 04.12.2017 на суму 3095,94 грн.; №ФТД00078692 від 04.12.2017 на суму 2013,42 грн.; №ФТД00078693 від 04.12.2017 на суму 3150,84 грн.; №ФТД00078695 від 04.12.2017 на суму 621,00 грн.; №ФТД00078971 від 04.12.2017 на суму 86,52 грн.; №ФТД00078972 від 04.12.2017 на суму 218,10 грн.; №ФТД00078600 від 04.12.2017 на суму 166,80 грн.; №ФТД00078601 від 04.12.2017 на суму 217,80 грн.; №ФТД00078602 від 04.12.2017 на суму 83,40 грн.; №ФТД00078772 від 05.12.2017 на суму 424,32 грн.; №ФТД00078774 від 05.12.2017 на суму 376,80 грн.; №ФТД00078777 від 05.12.2017 на суму 538,68 грн.; №ФТД00078779 від 05.12.2017 на суму 362,40 грн.; №ФТД00078781 від 05.12.2017 на суму 408,96 грн.; №ФТД00078783 від 05.12.2017 на суму 273,30 грн.; №ФТД00078785 від 05.12.2017 на суму 310,56 грн.; №ФТД00078787 від 05.12.2017 на суму 439,92 грн.; №ФТД00078798 від 05.12.2017 на суму 54,78 грн.; №ФТД00078791 від 05.12.2017 на суму 328,98 грн.; №ФТД00078793 від 05.12.2017 на суму 520,98 грн.; №ФТД00078795 від 05.12.2017 на суму 227,82 грн.; №ФТД00078797 від 05.12.2017 на суму 605,94 грн.; №ФТД00078799 від 05.12.2017 на суму 278,76 грн.; №ФТД00078801 від 05.12.2017 на суму 54,90 грн.; №ФТД00078803 від 05.12.2017 на суму 279,96 грн.; №ФТД00078805 від 05.12.2017 на суму 4847,10 грн.; №ФТД00078807 від 05.12.2017 на суму 656,46 грн.; №ФТД00078810 від 05.12.2017 на суму 480,90 грн.; №ФТД00078812 від 05.12.2017 на суму 651,72 грн.; №ФТД00078814 від 05.12.2017 на суму 355,26 грн.; №ФТД00078816 від 05.12.2017 на суму 1539,48 грн.; №ФТД00078818 віж 05.12.2017 на суму 242,70 грн.; №ФТД00078820 від 05.12.2017 на суму 516,96 грн.; №ФТД00078824 від 05.12.2017 на суму 408,06 грн.; №ФТД00078826 від 05.12.2017 на суму 370,32 грн.; №ФТД00078829 від 05.12.2017 на суму 8148,36 грн.; №ФТД00078831 від 05.12.2017 на суму 296,82 грн.; №ФТД00078833 від 05.12.2017 на суму 365,16 грн.; №ФТД00078835 від 05.12.2017 на суму 409,32 грн.; №ФТД00078837 від 05.12.2017 на суму 379,86 грн.; №ФТД00078839 від 05.12.2017 на суму 43,56 грн.; №ФТД00078841 від 05.12.2017 на суму 242,52 грн.; №ФТД00078843 від 05.12.2017 на суму 238,56 грн.; №ФТД00078963 від 05.12.2017 на суму 1051,20 грн.; №ФТД00078964 від 05.12.2017 на суму 961,92 грн.; №ФТД00078965 від 05.12.2017 на суму 1051,20 грн.; №ФТД00078966 від 05.12.2017 на суму 525,60 грн.; №ФТД00078967 від 05.12.2017 на суму 721,44 грн.; №ФТД00078968 від 05.12.2017 на суму 480,96 грн.; №ФТД00078969 від 05.12.2017 на суму 525,60 грн.; №ФТД00078970 від 05.12.2017 на суму 589,68 грн.; №ФТД00078974 від 05.12.2017 на суму 123,00 грн.; №ФТД00079568 від 05.12.2017 на суму 1682,70 грн.; №ФТД00079900 від 11.12.2017 на суму 14739,96 грн.; №ФТД00079976 від 11.12.2017 на суму 4548,72 грн.; №ФТД00080020 від 11.12.2017 на суму 6607,44 грн.; №ФТД00080402 від 13.12.2017 на суму 1330,56 грн.; №ФТД00080498 від 13.12.2017 на суму 3708,00 грн.; №ФТД00080509 від 13.12.2017 на суму 2845,92 грн.; №ФТД00080709 від 13.12.2017 на суму 284,58 грн.; №ФТД00080712 від 13.12.2017 на суму 1923,96 грн.; №ФТД00080715 від 13.12.2017 на суму 520,92 грн.; №ФТД00080718 від 13.12.2017 на суму 531,84 грн.; №ФТД00080720 від 13.12.2017 на суму 145,20 грн.; №ФТД00080724 від 13.12.2017 на суму 255,30 грн.; №ФТД00080726 від 13.12.2017 на суму 315,00 грн.; №ФТД00080728 від 13.12.2017 на суму 8610,54 грн.; №ФТД00080730 від 13.12.2017 на суму 300,42 грн.; №ФТД00080732 від 13.12.2017 на суму 694,08 грн.; №ФТД00080734 від 13.12.2017 на суму 1501,98 грн.; №ФТД00080736 від 13.12.2017 на суму 871,86 грн.; №ФТД00080738 від 13.12.2017 на суму 109,80 грн.; №ФТД00080740 від 13.12.2017 на суму 1112,10 грн.; №ФТД00080741 від 13.12.2017 на суму 593,52 грн.; №ФТД00080742 від 13.12.2017 на суму 387,96 грн.; №ФТД00080743 від 13.12.2017 на суму 466,08 грн.; №ФТД00080744 від 13.12.2017 на суму 4531,20 грн.; №ФТД00080745 від 13.12.2017 на суму 141,48 грн.; №ФТД00080746 від 13.12.2017 на суму 192,54 грн.; №ФТД00080747 від 13.12.2017 на суму 1349,70 грн.; №ФТД00080748 від 13.12.2017 на суму 412,38 грн.; №ФТД00080749 від 13.12.2017 на суму 409,26 грн.; №ФТД00080751 від 13.12.2017 на суму 296,46 грн.; №ФТД00080753 від 13.12.2017 на суму 603,84 грн.; №ФТД00080755 від 13.12.2017 на суму 548,88 грн.; №ФТД00080758 від 13.12.2017 на суму 2506,20 грн.; №ФТД00080759 від 13.12.2017 на суму 766,08 грн.; №ФТД00080761 від 13.12.2017 на суму 3932,70 грн.; №ФТД00080762 від 13.12.2017 на суму 3911,94 грн.; №ФТД00080764 від 13.12.2017 на суму 1324,74 грн.; №ФТД00080765 від 13.12.2017 на суму 207,36 грн.; №ФТД00080767 від 13.12.2017 на суму 2271,54 грн.; №ФТД00080768 від 13.12.2017 на суму 349,92 грн.; №ФТД00080785 від 13.12.2017 на суму 396,90 грн.; №ФТД00080787 від 13.12.2017 на суму 418,20 грн.; ФТД00080789 від 13.12.2017 на суму 213,06 грн.; №ФТД00080790 від 13.12.2017 на суму 72,60 грн.; №ФТД00080791 від 13.12.2017 на суму 627,30 грн.; №ФТД00080791 від 13.12.2017 на суму 627,30 грн.; №ФТД00081374 від 18.12.2017 на суму 16739,52 грн.; №ФТД00081375 від 18.12.2017 на суму 19001,34 грн.; №ФТД00081377 від 18.12.2017 на суму 3666,00 грн.; №ФТД00082978 від 26.12.2017 на суму 13850,04 грн.; №ФТД00082979 від 26.12.2017 на суму 1719,60 грн.; №ФТД00083187 від 26.12.2017 на суму 584,64 грн.; №ФТД00000851 від 04.01.2018 на суму 18144,00 грн.; №ФТД00002713 від 15.01.2018 на суму 3402,48 грн.; №ФТД00002491 від 15.01.2018 на суму 22193,88 грн.; №ФТД00003216 від 17.01.2018 на суму 605,28 грн.; №ФТД00003972 від 22.01.2018 на суму 15131,28 грн.; №ФТД00004250 від 22.01.2018 на суму 16951,32 грн.; №ФТД00005417 від 29.01.2018 на суму 22279,56 грн.; №ФТД00005420 від 29.01.2018 на суму 2722,56 грн.; №ФТД00005423 від 29.01.2018 на суму 907,92 грн.; №ФТД00005425 від 29.01.2018 на суму 14250,30 грн.; №ФТД00005429 від 29.01.2018 на суму 80746,26 грн.; №ФТД00005442 від 29.01.2018 на суму 5188,80 грн.; №ФТД00005445 від 29.01.2018 на суму 273,24 грн.; №ФТД00005447 від 29.01.2018 на суму 256,02 грн.; №ФТД00005451 від 29.01.2018 на суму 540,60 грн.; №ФТД00005454 від 29.01.2018 на суму 545,64 грн.; №ФТД00005457 від 29.01.2018 на суму 390,24 грн.; № ФТД00005460 від 29.01.2018 на суму 296,04 грн.; №ФТД00005464 від 29.01.2018 на суму 373,44 грн.; №ФТД00005466 від 29.01.2018 на суму 564,00 грн.; №ФТД00005469 від 29.01.2018 на суму 296,16 грн.; №ФТД00005472 від 29.01.2018 на суму 318,54 грн.; №ФТД00005474 від 29.01.2018 на суму 4101,18 грн.; №ФТД00005478 від 29.01.2018 на суму 2825,04 грн.; №ФТД00005482 від 29.01.2018 на суму 478,80 грн.; №ФТД00005484 від 29.01.2018 на суму 541,08 грн.; №ФТД00005488 від 29.01.2018 на суму 183,36 грн.; №ФТД00005491 від 29.01.2018 на суму 252,00 грн.; №ФТД00005493 від 29.01.2018 на суму 109,80 грн.; №ФТД00005496 від 29.01.2018 на суму 3998,52 грн.; №ФТД00005500 від 29.01.2018 на суму 2057,46 грн.; №ФТД00005504 від 29.01.2018 на суму 2151,60 грн.; №ФТД00005508 від 29.01.2018 на суму 490,32 грн.; №ФТД00005510 від 29.01.2018 на суму 241,68 грн.; №ФТД00005512 від 29.01.2018 на суму 407,16 грн.; №ФТД00005516 від 29.01.2018 на суму 546,30 грн.; №ФТД00005519 від 29.01.2018 на суму 353,16 грн.; №ФТД00005523 від 29.01.2018 на суму 3020,70 грн.; №ФТД00005527 від 29.01.2018 на суму 546,12 грн.; №ФТД00005529 від 29.01.2018 на суму 1124,88 грн.; №ФТД00005532 від 29.01.2018 на суму 203,28 грн.; №ФТД00005709 від 29.01.2018 на суму 648,00 грн.; №ФТД00005722 від 29.01.2018 на суму 654,00 грн.; №ФТД00005723 від 29.01.2018 на суму 284,16 грн.; №ФТД00005726 від 29.01.2018 на суму 2340,00 грн.; №ФТД00005728 від 29.01.2018 на суму 1301,40 грн.; №ФТД00006332 від 31.01.2018 на суму 2160,00 грн.; №ФТД00005071 від 01.02.2018 на суму 570,24 грн.; №ФТД00006936 від 05.02.2018 на суму 1030,44 грн.; №ФТД00006939 від 05.02.2018 на суму 12841,80 грн.; №ФТД00006941 від 05.02.2018 на суму 2496,84 грн.; №ФТД00007259 від 06.02.2018 на суму 18144,00 грн.; №ФТД00007849 від 08.02.2018 на суму 5400,00 грн., які підписані представниками сторін без зауважень та заперечень.

В силу вимог ч. 1 ст. 692 ЦК України покупець зобов`язаний оплатити товар після його прийняття або прийняття товаророзпорядчих документів на нього, якщо договором або актами цивільного законодавства не встановлений інший строк оплати товару.

Якщо у зобов`язанні встановлений строк (термін) його виконання, то воно підлягає виконанню у цей строк (термін) (ч. 1 ст. 530 ЦК України).

За умовами. 5.2 Договору оплата дистриб`ютором за продукт здійснюється в строки, передбачені Додатком № 3 до Договору з моменту поставки продукту. У випадку, коли закінчення терміну сплати припадає на вихідний або святковий день, оплата переноситься на перший робочий день.

Період здійснення оплати за поставлений продукт вказується в пункті 2 Додатку № 3.

Оплата здійснюється шляхом безготівкового перерахування грошових коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що вказаний в розділі 13 цього Договору.

Згідно з п. 2 Додатку 1 до Договору відстрочення платежу з моменту відвантаження продукту зі складу постачальник складає двадцять вісім банківських днів.

При цьому, з матеріалів справи вбачається, що сторонами було узгоджено знижку на отриману у спірний період продукцію у розмірі 283 781,24 грн., що в свою чергу підтверджується підписаними у двосторонньому порядку розрахунками суми дистрибуторської знижки за жовтень 2017р., за листопад 2017р., грудень 2017р., січень 2018р., лютий 2018р.

Відповідач, в свою чергу, з урахуванням отриманої знижки за поставлений товар розрахувався частково, про що свідчить наявна в матеріалах справи банківська виписка з особового рахунку позивача в АТ "УкрСиббанк" за період з 01.10.2017 до 31.08.2018, внаслідок чого за відповідачем обліковується заборгованість в розмірі 1 260 880,06 грн.

Статтею 599 ЦК України передбачено, що зобов`язання припиняється виконанням, проведеним належним чином.

Доказів на підтвердження оплати заборгованості у повному обсязі, в тому числі станом на час розгляду справи в суді, до матеріалів справи не надано.

Відповідно до ст. 193 Господарського кодексу України, суб`єкт господарювання та інші учасники господарських відносин повинні виконувати господарські зобов`язання належним чином відповідно до закону, інших правових актів, договору, а за відсутності конкретних вимог щодо виконання зобов`язання - відповідно до вимог, що у певних умовах звичайно ставляться. До виконання господарських договорів застосовуються відповідні положення Цивільного кодексу України.

Згідно зі ст.ст. 525, 526 Цивільного кодексу України, зобов`язання повинні виконуватися належним чином відповідно до умов договору та вимог цього Кодексу, інших актів цивільного законодавства, а за відсутності таких умов і вимог - відповідно до звичаїв ділового обороту або інших вимог, що звичайно ставляться. Одностороння відмова від виконання зобов`язання або одностороння зміна його умов не допускається, якщо інше не встановлено договором або законом.

Згідно ст. 610 Цивільного кодексу України порушенням зобов`язання є його невиконання або виконання з порушенням умов, визначених змістом зобов`язання (неналежне виконання).

З урахуванням вищевикладеного, враховуючи, що факт порушення відповідачем своїх договірних зобов`язань в частині своєчасної та повної оплати заборгованості за Договором про переведення боргу не спростований відповідачем, суд дійшов висновку про обґрунтованість позовних вимог в частині стягнення основного боргу в сумі 1 260 880,06 грн грн.

Статтею 13 Господарського процесуального кодексу України встановлено, що судочинство у господарських судах здійснюється на засадах змагальності сторін. Учасники справи мають рівні права щодо здійснення всіх процесуальних прав та обов`язків, передбачених цим Кодексом. Кожна сторона повинна довести обставини, які мають значення для справи і на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених законом.

Статтею 74 Господарського процесуального кодексу України встановлено, що кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається, як на підставу своїх вимог та заперечень.

Відповідно до ст.ст. 76, 77 Господарського процесуального кодексу України, належними є докази, на підставі яких можна встановити обставини, які входять в предмет доказування. Суд не бере до розгляду докази, які не стосуються предмета доказування. Обставини справи, які відповідно до законодавства повинні бути підтверджені певними засобами доказування, не можуть підтверджуватись іншими засобами доказування.

Відповідач під час розгляду справи не надав суду жодних доказів, які б спростовували заявлені позовні вимоги та свідчили про відсутність у нього обов`язку сплатити заявлену до стягнення заборгованість.

За таких обставин, оцінивши подані докази за своїм внутрішнім переконанням, що ґрунтується на повному, всебічному і об`єктивному розгляді в судовому засіданні всіх обставин справи в їх сукупності, суд дійшов висновку про задоволення позовних вимог, з покладенням судового збору на відповідача в порядку ст. 129 Господарського процесуального кодексу України.

Позивачем також заявлено клопотання про стягнення з відповідача витрат, пов`язаних з наданням правової допомоги у розмірі 5 000,00 грн.

Відповідно до ч. 1, ч. 3 ст. 123 Господарського процесуального кодексу України судові витрати складаються з судового збору та витрат, пов`язаних з розглядом справи. До витрат, пов`язаних з розглядом справи, належать, зокрема, витрати на професійну правничу допомогу.

Частиною 1 статті 126 Господарського процесуального кодексу України передбачено, що витрати, пов`язані з правничою допомогою адвоката, несуть сторони, крім випадків надання правничої допомоги за рахунок держави.

За результатами розгляду справи витрати на професійну правничу допомогу адвоката підлягають розподілу між сторонами разом із іншими судовими витратами (ч. 2 ст. 126 ГПК України).

Згідно із ч. 3 ст. 126 Господарського процесуального кодексу України, для цілей розподілу судових витрат: 1) розмір витрат на професійну правничу допомогу адвоката, в тому числі гонорару адвоката за представництво в суді та іншу професійну правничу допомогу, пов`язану зі справою, включаючи підготовку до її розгляду, збір доказів тощо, а також вартість послуг помічника адвоката, визначається згідно з умовами договору про надання правничої допомоги та на підставі відповідних доказів щодо обсягу наданих послуг і виконаних робіт та їх вартості, що сплачена або підлягає сплаті відповідною стороною або третьою особою; 2) розмір суми, що підлягає сплаті в порядку компенсації витрат адвоката, необхідних для надання правничої допомоги, встановлюється згідно з умовами договору про надання правничої допомоги на підставі відповідних доказів, які підтверджують здійснення відповідних витрат.

Розмір витрат на оплату послуг адвоката має бути співмірним із: 1) складністю справи та виконаних адвокатом робіт (наданих послуг); 2) часом, витраченим адвокатом на виконання відповідних робіт (надання послуг); 3) обсягом наданих адвокатом послуг та виконаних робіт; 4) ціною позову та (або) значенням справи для сторони, в тому числі впливом вирішення справи на репутацію сторони або публічним інтересом до справи (ч. 4 ст. 126 ГПК України).

Відповідачем в свою чергу, заперечень проти суми витрат на правничу допомогу, не надано.

Водночас, необхідною умовою для вирішення питання про розподіл судових витрат на професійну правничу допомогу є наявність доказів, які підтверджують фактичне здійснення таких витрат учасником справи.

Таким чином, на підтвердження фактичного здійснення учасником справи судових витрат на професійну правничу допомогу суду має бути надано належні фінансові документи, що свідчать про перерахування цією особою коштів адвокату за надані послуги на підставі договору про надання правової допомоги.

Аналогічна правова позиція викладена в постановах Верховного Суду від 31.01.2019 у справі № 19/64/2012/5003, від 05.01.2019 у справі № 906/194/18, від 19.02.2019 у справі № 917/1071/18.

На підтвердження понесених витрат на правничу допомогу, позивачем надано Додаткову угоду № 1 від 01.04.2019 до Договору про надання юридичних послуг (юридичне обслуговування) та платіжне доручення № 592 від 10.04.2019 на суму 5 000,00 грн.

Таким чином, оскільки матеріали справи містять докази понесення позивачем реальних витрат у розмірі 5 000,00 грн., як вартості адвокатських витрат, суд задовольняє вимоги позивача про стягнення з відповідача витрат на правову допомогу адвоката, у відповідності до приписів ст. 129 ГПК України.

Керуючись ст.ст. 74, 76-80, 129, 236 - 240 Господарського процесуального кодексу України, суд,

ВИРІШИВ:

1. Позов задовольнити повністю.

2. Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю Коліонс трейд (04201, м. Київ, вулиця Полярна, будинок 8-А, офіс 21; ідентифікаційний код: 40909927) на користь Товариства з обмеженою відповідальністю Торговий дім Молочна слобода (63702, Харківська область, м. Куп`янськ, вул. Ломоносова, будинок 26; ідентифікаційний код: 32358958) заборгованість в розмірі 1 260 880 (один мільйон двісті шістдесят тисяч вісімсот вісімдесят) грн. 06 коп., витрати по сплаті судового збору в розмірі 18 913 (вісімнадцять тисяч дев`ятсот тринадцять) грн. 20 коп. та витрати на професійну правничу допомогу у розмірі 5 000 (п`ять тисяч) грн. 00 коп.

3. Після набрання рішенням Господарського суду міста Києва законної сили видати відповідний наказ.

Рішення господарського суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається до апеляційного господарського суду через відповідний місцевий господарський суд протягом двадцяти днів з дня його проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення суду, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Повне рішення складено: 06.06.2019

Суддя О.А. Грєхова

Дата ухвалення рішення27.05.2019
Оприлюднено07.06.2019
Номер документу82219779
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення 1 260 880,06 грн

Судовий реєстр по справі —910/2727/19

Рішення від 27.05.2019

Господарське

Господарський суд міста Києва

Грєхова О.А.

Рішення від 27.05.2019

Господарське

Господарський суд міста Києва

Грєхова О.А.

Ухвала від 06.05.2019

Господарське

Господарський суд міста Києва

Грєхова О.А.

Ухвала від 08.04.2019

Господарське

Господарський суд міста Києва

Грєхова О.А.

Ухвала від 06.03.2019

Господарське

Господарський суд міста Києва

Грєхова О.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні