Ухвала
від 12.10.2018 по справі 810/3800/17
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про поновлення пропущеного строку

для пред`явлення до виконання виконавчого листа

12 жовтня 2018 року м. Київ № 810/3800/17

Суддя Київського окружного адміністративного суду Брагіна О.Є., розглянувши в порядку письмового провадження заяву Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області про поновлення строку пред`явлення виконавчого листа до виконання у справі за адміністративним позовом Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Київській області до Черняхівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів про застосування заходів реагування,-

В С Т А Н О В И В:

Головне управління ДСНС у Київській області звернулось до суду із заявою про поновлення пропущеного строку пред`явлення виконавчого листа до виконання, який був оформлений та виданий у даній справі. Заява обґрунтовується тим, що виконавчий лист отримано стягувачем після спливу строку , який зазначено у виконавчому листі - 19.07.2018 р., тому об`єктивно рішення неможливо виконати.

У призначений для розгляду справи час, учасники справи, повідомлені належним чином про дату та місце проведення судового засідання, до суду не прибули, що відповідно до ст.205 КАСУ, не є перешкодою для розгляду справи.

Дослідивши матеріали справи та оцінивши їх у сукупності, судом встановлено наступне:

рішенням Київського окружного адміністративного суду від 19.03.2018 задоволено позовні вимоги Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області у справі за адміністративним позовом головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Київській області до Черняхівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів про застосування заходів реагування, до відповідача застосовані заходи реагування у вигляді повного зупинення експлуатації (роботи) будівель та приміщень Черняхівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області, 13.08.2018 р., звернулося до Київського окружного адміністративного суду із заявою про видачу виконавчого листа.

Як слідує із матеріалів справи, представник Борецький С ОСОБА_1 . за довіреністю Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області, виконавчий лист отримав особисто 14.09.2018 р. Строк пред`явлення виконавчого документа, вказаний у документі ,- до 19.07.2018 р.

Відповідно до вимог ч. 1 ст. 376 КАС України, стягувачам, які пропустили строк для пред`явлення виконавчого листа до виконання з причин, визнаних судом поважними, пропущений строк може бути поновлено.

З урахуванням того, що виконавчий лист був одержаний позивачем несвоєчасно з вини суду, суд дійшов висновку, що пропущення ГУ ДСНС у Київській області строку пред`явлення виконавчого листа до виконання відбулось з поважних причин, у зв`язку з чим цей строк цей строк підлягає поновленню на один рік.

Керуючись ст.ст. 205, 243, 248, 250 376, КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

заяву про поновлення пропущеного строку пред`явлення виконавчого листа до виконання - задовольнити.

Поновити Головному управлінню з надзвичайних ситуацій у Київській області строк пред`явлення до виконання виконавчого листа, виданого Київським окружним адміністративним судом 14.09.2017 в адміністративній справі № 810/3800/17 за позовом Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Київській області до Черняхівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів про застосування заходів реагування на один рік, до 19.07.2019 р.

Встановити строк пред`явлення вказаного виконавчого листа до виконаннядо 19.07.2019 р.

Копію ухвали надіслати (вручити) особам, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення. Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або у судовому засіданні у разі неявки учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Київського апеляційного адміністративного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо у судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, апеляційна скарга подається протягом п`ятнадцяти днів з дня складення повного тексту ухвали.

Суддя Брагіна О.Є.

СудКиївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення12.10.2018
Оприлюднено06.06.2019
Номер документу82221590
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —810/3800/17

Ухвала від 12.10.2018

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Брагіна О.Є.

Ухвала від 01.03.2018

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Брагіна О.Є.

Рішення від 19.03.2018

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Брагіна О.Є.

Ухвала від 09.11.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Брагіна О.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні