Ухвала
від 03.06.2019 по справі 757/52930/18-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/52930/18-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 червня 2019 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання третьої особи, щодо якої вирішувалось питання про накладення арешту на майно - ТОВ «Київ Інвест Груп» про скасування арешту майна, накладеного у кримінальному провадженні №42017000000002137,-

В С Т А Н О В И В :

До провадження слідчого судді надійшло клопотання третьої особи, щодо якої вирішувалось питання про накладення арешту на майно, - ТОВ «Київ Інвест Груп» про скасування арешту тимчасово вилученого під час проведення обшуку за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 72, офіс 137 ТОВ «Київ Інвест Груп» (ЄДРПОУ 38744775), накладеного на підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду м.Києва від 2.02.2018 року у справі № 757/5460/18-к, в межах кримінального провадження №42017000000002137.

Згідно з нормою ч.4 ст. 107 КПК України, фіксація під час розгляду клопотання слідчим суддею за допомогою технічних засобів не здійснювалась.

Слідчий в судове засідання не з`явився, письмових клопотань щодо розгляду справи за його відсутності до суду не надав. Про дату, час та місце був заздалегідь повідомлений.

Представник заявника - третьої особи, щодо якої вирішується питання про накладення арешту на майно, судове засідання не з`явилася, проте подала письмову заяву про розгляд клопотання за її відсутності, в якій клопотання з викладених у ньому підстав підтримала, просила задовольнити.

У відповідності до положеньст. 26 КПК України, сторони кримінального провадження є вільними у використанні своїх прав у межах та спосіб, передбачених цим Кодексом.

Зважаючи на ці положення закону та враховуючи принцип диспозитивності, слідчий суддя визнав можливим прийняти рішення по суті клопотання у відсутність не з`явившихся осіб, оскільки їх не прибуття не перешкоджає розгляду клопотання на підставі наданих доказів.

Вивчивши клопотання та докази, якими обґрунтовується клопотання, слідчий суддя дійшов наступних висновків.

02.02.2018 року Печерським районним судом м. Києва задоволено клопотання прокурора відділупроцесуального керівництвата підтриманнядержавного обвинуваченняуправління процесуальногокерівництва,підтримання державногообвинувачення тапредставництва всуді Департаментуз розслідуванняособливо важливихсправ усфері економікиГенеральної прокуратуриУкраїни ОСОБА_3 проарешт тимчасово вилучене майно, вилучене в ході проведення обшуку 30.01.2018 за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, буд. 72, офіс 147, за місцем здійснення фінансово- господарської діяльності ТОВ «КИЇВ ІНВЕСТ ГРУП» (код ЄДРПОУ 38744775), ТОВ «ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД» (код ЄДРПОУ 39526575) та ТОВ «СТЕНФОРД» (код ЄДРПОУ 39987829).

ТОВ «Київ Інвест Груп» зазначає, що арешт накладено необґрунтовано, без надання можливості представнику юридичної особи бути присутнім при розгляді клопотання про арешт майна, без надання права висловити свою правову позицію під час розгляду клопотання про арешт майна. Жодній посадовій особі товариства не повідомлено підозру, відносно товариства не здійснюється досудове розслідування, вказане товариство не має ознак фіктивності, є реально діючим товариством, що здійснює свою господарську діяльність. Відсутні та не зазначені докази того, що вилучене майно визнано речовим доказом у кримінальному провадженні. Крім того, накладений арешт паралізує роботу товариства.

Органом досудового розслідування жодним чином не доведено, що під час розслідування кримінального провадження №42017000000002137 від 01.07.2017 року стало відомо, та підтверджено, що у період діяльності ТОВ «Київ Інвест Груп» незаконно надходили кошти від інших суб`єктів господарювання (ст. 209 КК України легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом).

Відповідно до п. 1 ч. 1ст. 174 КПК Українипідозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження - судом.

Як встановлено п. 2 ч. 1ст. 174 КПК України, арешт майна може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

На даний час відносно ТОВ «Київ Інвест Груп» не здійснюється досудове розслідування. Жодній його посадовій особі не пред`явлено підозру.

Відповідно до абз. 2 п. 2.6. Узагальнення судової практики щодо розгляду слідчим суддею клопотань про застосування заходів забезпечення кримінального провадження Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних та кримінальних справ від 07.02.2014 року щодо осіб, які не є підозрюваними (яким у порядку, передбаченомуст. 276-279 КПК, повідомлено про підозру, або яка затримана за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення), обвинуваченими (особа, обвинувальний акт щодо якої передано до суду в порядку, передбаченомуст. 291 КПК) або особами, які в силу закону несуть цивільну відповідальність за шкоду, завдану діяннями підозрюваного, обвинуваченого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, не може бути прийнято ухвалу про арешт майна.

З огляду на наведене правильною є практика, коли слідчі судді визнають клопотання про накладення арешту на майно передчасними та відмовляють у їх задоволенні, оскільки на момент їх розгляду, особам, про майно яких йдеться в клопотанні, не повідомлено про підозру.

Отже арешт ухвалою слідчого судді на майно ТОВ «Київ Інвест Груп» накладено необґрунтовано, оскільки арешт накладено на майно юридичної особи, службові особи якої, не мають статусу підозрюваного або обвинуваченого та не несуть за законом матеріальну відповідальність за їх дії.

Статтями7,16 КПК Українивстановлено, що загальною засадою кримінального провадження є недоторканість права власності. Позбавлення або обмеження права власності під час кримінального провадження здійснюється лише на підставі вмотивованого судового рішення, ухваленого в порядку, передбаченому дим Кодексом.

Згідно зіст. 2 КПК Українизавданнями кримінального провадження є захист особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень, охорона прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, жоден невинуватий не був обвинувачений або засуджений, жодна особа не була піддана необґрунтованому процесуальному примусу і щоб до кожного учасника кримінального провадження була застосована належна правова процедура.

Відповідно дорішення Європейського суду з прав людини у справі "Ісмаїлов проти Росії" від 06.11.2008 року, де вказувалися порушення ст. 1 Першого протоколу доКонвенції про захист прав людини і основоположних свобод, в якому зазначено, що кожна фізична та юридична особа має право мирно володіти своїм майном. Ніхто не може бути позбавлений своєї власності інакше, як в інтересах суспільства на умовах, передбачених законом і загальними принципами міжнародного права".

Відповідно до Постанови Європейського Суду від 09.06.2005 по справі "Бакланов проти Російської Федерації", Постанови Європейського Суду від 24 березня 2005 року по справі "Фрізен проти Російської Федерації", Судом наголошується на тому, що перша та найбільш важлива вимога статті 1 Протоколу N 1 до Конвенції полягає у тому, що будь-яке втручання публічної влади у право на повагу до власності має бути законним, держави уповноважені здійснювати контроль за використанням власності шляхом виконання законів. Більше того, верховенство права, одна з засад демократичної держави, втілюється у статтях Конвенції. Питання у тому, чи було досягнуто справедливої рівноваги між вимогами загального інтересу та захисту фундаментальних прав особи, має значення для справи лише за умови, що спірне втручання відповідало вимогам законності і не було свавільним.

Окрім того, Європейський суд з прав людини через призму своїх рішень неодноразово акцентував увагу на тому, що володіння майном повинно бути законним (див. рішення у справі "Іатрідіс проти Греції" [ВП], заява N 31107/96, п. 58, ECHR 1999-И). Вимога щодо законності у розумінні Конвенції вимагає дотримання відповідних положень національного законодавства та відповідності принципові верховенства права, що включає свободу від свавілля (див. рішення у справі "Антріш проти Франції", від 22 вересня 1994 року, Series А N 296-А, п. 42, та "Кушоглу проти Болгарії", заява N 48191/99, п. п. 49 - 62, від 10 травня 2007 року). Будь-яке втручання державного органу у право на мирне володіння майном повинно забезпечити "справедливий баланс" між загальним інтересом суспільства та вимогами захисту основоположних прав конкретної особи. Необхідність досягнення такого балансу відображена в цілому в структурі статгі 1 Першого протоколу. Необхідного балансу не вдасться досягти, якщо на відповідну особу буде покладено індивідуальний та надмірний тягар (див., серед інших джерел, рішення від 23 вересня 1982 року у справі "Спорронг та Льонрот проти Швеції", п. п. 69 і 73, Series А N 52). Іншими словами, має існувати обґрунтоване пропорційне співвідношення між засобами, які застосовуються, та метою, яку прагнуть досягти (див., наприклад, рішення від 21 лютого 1986 року у справі "Джеймс та інші проти Сполученого Королівства", п. 50, Series А N 98).

Під час судового розгляду клопотання про скасування арешту майна встановлено, що процесуальний статус ТОВ «Київ Інвест Груп» у кримінальному провадженні не визначено, слідчим в судовому засіданні не було доведено, що вилучені документи отримані в результаті в результаті вчинення кримінального правопорушення чи є засобом або знаряддям його вчинення, а також якщо доступ до них обмежується їх власником, володільцем або утримувачем чи пов`язаний з подоланням системи логічного захисту, в противагу якому представником заявника обґрунтовано, що володіння є законним та воно ніякого відношення до будь-якої злочинної діяльності немає.

Між тим, при застосуванні заходів кримінального провадження слідчий суддя повинен діяти відповідно до вимог КПК України та судовою процедурою гарантувати дотримання прав, свобод та законних інтересів осіб, а також умов, за яких жодна особа не була б піддана необґрунтованому процесуальному обмеженню.

Слідчий суддя, враховуючи ту обставину, що однією з засад кримінального провадження є принцип змагальності, що передбачає самостійне обстоювання стороною обвинувачення і стороною захисту інших правових позицій, прав, свобод і законних інтересів засобами, передбаченими цим Кодексом, тоді як орган досудового розслідування не представив слідчому суддя належних доказів для безспірного висновку щодо необхідності продовження дії даного заходу забезпечення кримінального провадження, та принципу диспозитивності кримінального провадження, відповідно до якого сторони кримінального провадження є вільними у використанні свої прав у межах та у спосіб, передбачених цим Кодексом, а слідчий суддя, суд у кримінальному провадженні вирішують лише ті питання, що винесені на їх розгляд сторонами та віднесенні до їх повноважень цим Кодексом, слідчий суддя приходить висновку про відсутність в кримінальному провадженні даних, які б виправдовували подальше втручання держави у право на мирне володіння ТОВ «Київ Інвест Груп» належним йому майном, на підставі вище встановлених обставин, у зв`язку з чим вважає доцільним скасувати арешт майна, не вбачаючи підстава для подальшого застосування вказаного заходу забезпечення кримінального провадження.

З урахуванням наведеного суддя дійшов висновку задоволення клопотання про часткове скасування арешту.

Керуючись ст.174,309 КПК України,

У Х В А Л И В :

Клопотання третьої особи, щодо якої вирішувалось питання про накладення арешту на майно, - ТОВ «Київ Інвест Груп» про скасування арешту на майно, накладеного у кримінальному провадженні № 42017000000002137 - задовольнити частково.

Скасувати арешт, накладений ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 02.02.2018 року у справі № 757/5460/18-к на тимчасово-вилучене майно під час проведення обшуку за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 72, офіс 137 ТОВ «Київ Інвест Груп» (ЄДРПОУ 38744775), а саме:

- вісім аркушів паперу з чорновими записами;

- три блокноти з чорновими записами;

- чорнові записи на яких містяться написи про адресу АЗС, дату та суми;

- печатка підприємства нерезидента "GLORY ALLIANCE L.P. SCOTLAND";

- підшивка в якій містяться чорнові записи, яку прошито та пронумеровано на 160 арк.

- заявка на відвантаження товару N Н/3-3650 від 10.11.2017 на 2 арк.;

- заявка на відвантаження товару N Н/3-3653 від 10.11.2017 на 2 арк.;

- заявка на відвантаження товару N Н/3-3651 від 10.11.2017 на 2 арк.;

- заявка на відвантаження товару N Н/3-3652 від 10.11.2017 на 2 арк.;

- заявка на відвантаження товару N Н/3-3654 від 10.11.2017 на 2 арк.;

- заявка на відвантаження товару N Н/3-3640 від 09.11.2017 на 2 арк.;

- заявка на відвантаження товару N Н/3-3641 від 09.11.2017 на 2 арк.;

- заявка на відвантаження товару N Н/3-3642 від 09.11.2017 на 2 арк.;

- рахунок про попередню оплату на 1 арк.;

- договори щодо купівлі-продажу скрапленого газу ТОВ "СТЕНФОРД", ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" за 2017 рік;

- тека чорного кольору з документами стосовно компанії нерезидента "GLORY ALLIANCE L.P." (тендерна документація, договори з додатками) за 2016-2017 роки;

- тека червоного кольору з документами (договори поставки скрапленого газу ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД", незаповнені бланки погодження умов до договору на здійснення поставки скрапленого газу ПП "СЕРВІС АЗС", ТОВ "ІНТЕР ГЛОБАЛ", ТОВ "ТРАСТ 2000", ПП "ПРОМ-ПРОДУКТ", ТОВ "ЄВРО ТРАНС КОНТИНЕНТ-5" підписані ОСОБА_4 за 2017 рік;

- тека чорного кольору з документами (договори поставки скрапленого газу ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД", ТОВ "АПГ ТЕХНО", ТОВ "НВП "АВРОРА", ТОВ "ТРЕЙД ОИЛ СЕРВІС", ПП "АЛЬФА" Харківської обласної спілки інвалідів Афганістану, ФОП ОСОБА_5 , ТОВ "ПРИВАТ ЕНЕРДЖІ", ТОВ "ВЕНТА ГАЗ", ТОВ "НОВАТОР-ТРЕЙД", ТОВ "СВГ-ТРАНС", ТОВ "ДСВ-ТРЕЙД", ТОВ "ЕНЕРДЖІ ГАЗ ОІЛ", ТОВ "ЦПК КОММЕРЦ", ТОВ "КАІР-СЕРВІС", ТОВ "УКРБЕСТІНТАЙМ" з додатками, чорнові записи) за 2017-2018 роки;

- підшивка документів під умовним N 1 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" за 2017-2018 роки на 229 арк.

- підшивка документів під умовним N 2 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності та чорнові записи ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД", "GLORY ALLIANCE L.P." за 2016-2017 роки на 142 арк.;

- підшивка документів під умовним N 3 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності "GLORY ALLIANCE L.P." за 2017 рік на 175 арк.

- підшивка документів під умовним N 4 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності "GLORY ALLIANCE L.P." за 2016-2017 роки на 222 арк.

- підшивка документів під умовним N 5 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності ТОВ "СТЕНФОРД" за 2016-2017 роки на 107 арк.

- підшивка документів під умовним N 5 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності ТОВ "КИЇВ ІНВЕСТ ГРУП" (код ЄДРПОУ 38744775) на 104 арк.

- п`ятнадцять аркушів паперу з чорновими записами;

- аркуші паперу з відтиском ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" та підписом;

- аркуші паперу з відтиском ФОП ОСОБА_6 та підписом;

- два поліетиленові пакети з фрагментами документів;

- нотаріально завірена копія реєстраційних документів "GLORY ALLIANCE L.P." та довіреність на ім`я ОСОБА_7 на 11 арк.

- копії реєстраційних документів "GLORY ALLIANCE L.P." на 24 арк.

- копія контракту N 28-04-17/В-LTD від 28.04.2017 на 8 арк.

- шість аркушів з чорновими записами у вигляді розрахунків;

- договір про надання поворотної фінансової допомоги N Г/08/09/17 від 08.09.2017;

- договір про надання поворотної фінансової допомоги N Г/11/09/17 від 11.09.2017;

- договір про надання поворотної фінансової допомоги N 161014/1 від 14.10.2016;

- аркуш паперу з реквізитами ТОВ "ПАВЕР БАН";

- копія договору поставки від 30.08.2017;

- копія договору поставки N 2-С від 30.08.2017;

- копія договору купівлі-продажу N 1309/17-1 від 13.09.2017;

- договір поставки N 290817-1 від 29.08.2017;

- договір N 3-с від 13.09.2017;

- договір поставки від 30.08.2017;

- договір поставки від 30.08.2017;

- фінансово-господарська документація ТОВ "БАРС 2000";

- блокнот чорного кольору з чорновими записами;

- підшивка документів під умовним N 1 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме акти надання послуг, товарні накладні, рахунки на оплату ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 281 арк.

- підшивка документів під умовним N 2 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме акти надання послуг, видаткові накладні, акти звірки, довіреності ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 130 арк.

- підшивка документів під умовним N 3 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме акти видачі газу, акти звірки залишків газу, акти приймання-передачі скрапленого газу, договори поставки скрапленого газу, специфікації, довіреності, специфікації ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 250 арк.

- підшивка документів під умовним N 4 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме акти звірки взаєморозрахунків, чорнові записи, договори про переведення боргу, фінансові звіти, акти звірки руху готової продукції, видаткові накладні, договори про заміну боржника, специфікації ТОВ "СТЕНФОРД" на 97 арк.

- підшивка документів під умовним N 5 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме розрахунки, відомості, оборотно-сальдові відомості, витрати грошових коштів, реєстри, акти звіряння ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 396 арк.

- підшивка документів під умовним N 6 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме витрати грошових коштів, реєстри, заяви, рахунки ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" та ТОВ "СТЕНФОРД" на 82 арк.

- підшивка документів під умовним N 7 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме акти надання послуг, рахунки на оплату, таварні накладні ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 403 арк.

- підшивка документів під умовним N 8 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме акти надання послуг, рахунки на оплату, товарні накладні ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 269 арк.

- підшивка документів під умовним N 9 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме акти надання послуг, рахунки на оплату ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 124 арк.

- підшивка документів під умовним N 10 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме акти надання послуг, рахунки на оплату, товарні накладні, квитанції, відомості ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 254 арк.

- підшивка документів під умовним N 11 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме акти звіряння, акти взаємозаліку. Акти приймання-передачі ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 48 арк.

- підшивка документів під умовним N 12 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме виписки, рахунки на оплату, договори, контракти, акти прийому-передачі ТОВ "СТЕНФОРД" на 366 арк.

- підшивка документів під умовним N 13 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме заяви, виписки ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 186 арк.

- підшивка документів під умовним N 14 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме товарно-транспорті накладні, акти надання послуг, видаткові накладні, платіжні доручення, додаткові угоди, податкові накладні ТОВ "СТЕНФОРД" на 384 арк.

- підшивка документів під умовним N 15 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме договори ТОВ "СТЕНФОРД" на 36 арк.

- підшивка документів під умовним N 16 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме договори, додаткові угоди ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 88 арк.

- підшивка документів під умовним N 17 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме рахунки на оплату, виписки, податкові-повідомлення рішення, акти надання послуг, витяги ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 504 арк.

- підшивка документів під умовним N 18 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме заяви, виписки, додаткові угоди, аналіз рахунків ТОВ "СТЕНФОРД" на 124 арк.

- підшивка документів під умовним N 19 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме виписки, рахунки, договори, рахунки на оплату, витяги, описи, витяги ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 135 арк.

- підшивка документів під умовним N 20 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме видаткові накладні, товарно-транспортні накладні, рахунки-фактури, оборотно-сальдові відомості, акти надання послуг ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 300 арк.

- підшивка документів під умовним N 21 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме податкові накладні, договори, товарно-транспортні накладні, рахунки-фактури, оборотно-сальдові відомості, ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 118 арк.

- підшивка документів під умовним N 22 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме акти приймання-передачі, додаткові угоди, видаткові накладні, сертифікати, товарно-транспортні накладні ТОВ "СТЕНФОРД" на 432 арк.

- підшивка документів під умовним N 23 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме акти надання послуг, товарні накладні ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 260 арк.

- підшивка документів під умовним N 24 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме оборотно-сальдові відомості, договори, додаткові угоди ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 332 арк.

- підшивка документів під умовним N 25 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме матеріальні звіти, розпорядження, розписки, акти, договори, товарно-транспортні накладні, акти надання послуг, рахунки на оплату ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 235 арк.

- підшивка документів під умовним N 26 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме акти надання послуг, рахунки на оплату, товарні накладні, рахунки ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 365 арк.

- підшивка документів під умовним N 27 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме виписки, рахунки-фактури, рахунки на оплату, товарні накладні, платіжні доручення, договори ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 394 арк.

- підшивка документів під умовним N 28 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме акти надання послуг, рахунки на оплату, рахунки-фактури, товарні накладні ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 439 арк.

- підшивка документів під умовним N 29 в якій містяться документи фінансово-господарської діяльності, а саме акти звіряння, акти надання послуг, рахунки на оплату, рахунки-фактури, товарні накладні ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД" на 103 арк.

- печатка ТОВ "СТЕНФОРД";

- печатка ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД";

- факсиміле ОСОБА_8 ;

- електронний ключ ТОВ "ПРОМ ІНВЕСТ ЛТД"

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення03.06.2019
Оприлюднено16.02.2023
Номер документу82233372
СудочинствоКримінальне
Сутьскасування арешту майна, накладеного у кримінальному провадженні №42017000000002137

Судовий реєстр по справі —757/52930/18-к

Ухвала від 03.06.2019

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Карабань В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні