Ухвала
від 18.06.2019 по справі 420/2220/19
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 420/2220/19

У Х В А Л А

18 червня 2019 року м. Одеса

Одеський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Стефанова С.О.,

за участю секретаря судового засідання - Мельника Ю.В.,

представника ОСОБА_1 та громадської організації «Одеська обласна організація «Зелений лист» - Попова ОСОБА_2 М ОСОБА_3 (на підставі ордеру),

представника позивача - громадської організації «Всеукраїнське об`єднання «Автомайдан» - Мельникова О.М. (за довіреністю),

представників відповідача - виконавчий комітет Одеської міської ради - Вінюкова В.В., Неруш А.Ю. (за довіреностями),

представника Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об`єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації - Ткачук І.М. (за довіреністю),

розглянувши у підготовчому судовому засіданні клопотання представника Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об`єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації щодо виправлення описки в ухвалі Одеського окружного адміністративного суду від 07 червня 2019 року у справі за позовом громадської організації «Одеська обласна організація «Зелений лист» , громадської організації «Всеукраїнське об`єднання «Автомайдан» , Квасніцької ОСОБА_4 до виконавчого комітету Одеської міської ради, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивачів - Департамент культури, національностей, релігій та охорони об`єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: товариство з обмеженою відповідальністю «СТАР СТРОЙ ЮГ» , товариство з обмеженою відповідальністю «Літній театр» , товариство з обмеженою відповідальністю «Міський літній театр» про визнання протиправним та скасування рішення виконавчого комітету Одеської міської ради №123 від 28.03.2019 року «Про затвердження проекту благоустрою Літнього театру у Міському саду м. Одеси» , -

В С Т А Н О В И В:

До Одеського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов громадської організації «Одеська обласна організація «Зелений лист» , громадської організації «Всеукраїнське об`єднання «Автомайдан» , Квасніцької ОСОБА_4 до виконавчого комітету Одеської міської ради, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивачів - Департамент культури, національностей, релігій та охорони об`єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: товариство з обмеженою відповідальністю «СТАР СТРОЙ ЮГ» , товариство з обмеженою відповідальністю «Літній театр» , товариство з обмеженою відповідальністю «Міський літній театр» , про визнання протиправним та скасування рішення виконавчого комітету Одеської міської ради №123 від 28.03.2019 року Про затвердження проекту благоустрою Літнього театру у Міському саду м. Одеси .

Ухвалою судді від 18 квітня 2019 року позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження за правилами загального позовного провадження. Підготовче засідання по справі призначено на 10 травня 2019 року.

Ухвалою суду від 07 червня 2019 року залучено до участі в справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивачів - Управління культури, національностей, релігій та охорони об`єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації (вул. Канатна, 63, 6 поверх, м. Одеса, 65107, код ЄДРПОУ 00022585).

В судовому засіданні, яке було призначене на 18 червня 2019 року, ухвалою суду на місці, яка була занесена до протоколу судового засідання, задоволено клопотання представника третьої особи на стороні позивачів, здійснено заміну назви третьої особи з Управління культури, національностей, релігій та охорони об`єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації на Департамент культури, національностей, релігій та охорони об`єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації, враховуючи Розпорядження Одеської обласної державної адміністрації №351/А-2019 від 19.03.2019 року Про внесення змін до структури та граничної чисельності працівників апарату та структурних підрозділів Одеської обласної державної адміністрації .

В судовому засіданні, 18 червня 2019 року представник Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об`єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації заявила клопотання про виправлення технічної описки в ухвалі Одеського окружного адміністративного суду від 07 червня 2019 року про залучення до участі у справі в якості третьої особи - Управління культури, національностей, релігій та охорони об`єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації, шляхом зазначення вірного коду ЄДРПОУ 4005626.

Представники сторін щодо виправлення описки в ухвалі Одеського окружного адміністративного суду від 07 червня 2019 року не заперечували.

Розглянувши клопотання представника третьої особи на стороні позивачів, суд вважає, що воно підлягає задоволенню з наступних підстав.

Судом встановлено, що при виготовленні ухвали суду від 07 червня 2019 року про залучення до участі у справі в якості третьої особи на стороні позивачів, суд припустився технічної описки щодо зазначення коду ЄДРПОУ Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об`єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації, а саме: помилково зазначено код ЄДРПОУ 00022585, замість вірного коду ЄДРПОУ 40055626.

Відповідно до частини 1 статті 253 КАС України суд, який постановив судове рішення, може з власної ініціативи або за заявою учасника справи чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання представника Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об`єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації про виправлення описки в ухвалі Одеського окружного адміністративного суду від 07 червня 2019 року.

На підставі викладено та керуючись ст.ст.241, 248, 253, 256 КАС України, суд -

УХВАЛИВ

Задовольнити клопотання представника Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об`єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації про виправлення описки в ухвалі Одеського окружного адміністративного суду від 07 червня 2019 року.

Виправити описку в ухвалі Одеського окружного адміністративного суду від 07 червня 2019 року, а саме: замість коду ЄДРПОУ 00022585, вірним вважати код ЄДРПОУ 40055626.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена шляхом подачі через суд першої інстанції протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення апеляційної скарги до П`ятого апеляційного адміністративного суду.

Суддя С.О. Стефанов

СудОдеський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення18.06.2019
Оприлюднено19.06.2019
Номер документу82462473
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —420/2220/19

Постанова від 28.01.2021

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Чиркін С.М.

Ухвала від 01.12.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Чиркін С.М.

Ухвала від 18.12.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Чиркін С.М.

Постанова від 28.10.2019

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н. В.

Ухвала від 04.09.2019

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н. В.

Ухвала від 27.08.2019

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н. В.

Ухвала від 09.08.2019

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Потапчук В.О.

Рішення від 12.07.2019

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Стефанов С. О.

Ухвала від 18.06.2019

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Стефанов С. О.

Ухвала від 18.06.2019

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Стефанов С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні