Постанова
від 18.06.2019 по справі 461/2968/19
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №461/2968/19

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

18 червня 2019 року м. Львів

Суддя Галицького районного суду м. Львова Радченко В.Є., з участю прокурора Германовича Н.Б., особи що притягується до адміністративної відповідальності ОСОБА_1 та захисника Ікавого М.Р., розглянувши матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності

ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина України, українця, працює командиром відділення 29 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону, зареєстрований та проживає за адресою: АДРЕСА_1 ,

за вчинення правопорушення, передбаченого ч.2 ст.172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі - КУпАП), -

в с т а н о в и в :

Згідно з протоколу про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією № 356, ОСОБА_1 , обіймаючи посаду командира відділення 29 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Львівській області який, відповідно до підпункту д пункту 1 частини 1 статті 3 Закону України Про запобігання корупції , являючись суб`єктом відповідальності за правопорушення, пов`язане з корупцією, примітки до статті 172-6 КУпАП, в порушення вимог ч. 2 ст. 52 Закону України Про запобігання корупції несвоєчасно повідомив про суттєві зміни у майновому стані, чим вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, відповідальність за яке передбачена частиною 2 статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Захисник особи, що притягується до адміністративної відповідальності ОСОБА_1 , адвокат Ікавий В.М., заявив клопотання про скерування справи на доопрацювання. Зазначив, що місце роботи ОСОБА_1 є 1 державний пожежно-рятувальний загін, що є окремою юридичною особою. Тому в протоколі про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією зазначене невірне місце вчинення правопорушення, що ставиться у вину ОСОБА_1

ОСОБА_1 в судовому засіданні підтримав клопотання захисника.

Прокурор Германович Н.Б. в судовому засіданні заперечив проти клопотання захисника.

Заслухавши пояснення захисника, врахувавши думку прокурора та думку особи, що притягується до адміністративної відповідальності, суд приходить до наступного висновку.

В судовому засіданні встановлено, що особа, яка притягається до адміністративної відповідальності, ОСОБА_1 , зареєстрований та проживає за адресою: АДРЕСА_1 .

Відповідно до ст.276 КУпАП справи про адміністративні правопорушення розглядаються за місцем його вчинення.

В протоколі про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією №356 зазначено, що місцем вчинення адміністративного правопорушення є юридична адреса ГУ ДСНС України у Львівській області, яке знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Підвальна, 6 у зв`язку із зайняттям посади командира відділення 29 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону.

Судом встановлено, що Головне управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області є юридичною особою, код ЄДРПОУ 38627339, адреса місцезнаходження: м. Львів, вул. Підвальна, 6.

Згідно з витягом з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, 1 державний пожежно-рятувальний загін Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області є окремою юридичною особою, ідентифікаційний код юридичної особи 38244006, місцезнаходження юридичної особи 79066, Львівська область, місто Львів, вулиця Вулецька, будинок 11 (Сихівський район м. Львова).

Тобто, місцем вчинення адміністративного правопорушення є юридична адреса 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області, яке знаходиться за адресою: 79066, Львівська область, місто Львів, вулиця Вулецька, будинок 11, оскільки ОСОБА_1 займає посаду саме командира відділення 29 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області .

Виходячи з вищезазначеного, з огляду на вимоги ст.276 КУпАП, суд вважає доцільним надіслати протокол про адміністративне правопорушення відносно ОСОБА_1 до Сихівського районного суду м. Львова на розгляд за підсудністю.

Керуючись ст. 276, 278 Кодексу України про адміністративні правопорушення,-

п о с т а н о в и в :

Матеріали адміністративної справи про притягнення до адміністративної відповідальності ОСОБА_1 за вчинення правопорушення, передбаченого ч.2 ст.172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення , - направити Сихівському районному суду м. Львова за підсудністю.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя В.Є. Радченко

Дата ухвалення рішення18.06.2019
Оприлюднено20.06.2019
Номер документу82486711
СудочинствоАдмінправопорушення

Судовий реєстр по справі —461/2968/19

Постанова від 17.07.2019

Адмінправопорушення

Сихівський районний суд м.Львова

Бойко О. М.

Постанова від 09.07.2019

Адмінправопорушення

Сихівський районний суд м.Львова

Бойко О. М.

Постанова від 18.06.2019

Адмінправопорушення

Галицький районний суд м.Львова

Радченко В. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні