Ухвала
від 20.06.2019 по справі 160/5161/19
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

20 червня 2019 року Справа № 160/5161/19 Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Царікова О.В., розглянувши адміністративний позов Головного управління ДФС у Дніпропетровській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Варварівський елеватор" про підтвердження обгрунтованості умовного адміністративного арешту майна,-

ВСТАНОВИВ:

04 червня 2019 року до Дніпропетровського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Головного управління ДФС у Дніпропетровській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Варварівський елеватор» про підтвердження обгрунтованості умовного адміністративного арешту майна Товариства з обмеженою відповідальністю «Варварівський елеватор» .

Ухвалою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 06 червня 2019 року адміністративний позов Головного управління ДФС у Дніпропетровській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Варварівський елеватор» про підтвердження обгрунтованості умовного адміністративного арешту майна залишено без руху, надано позивачу строк для усунення недоліків протягом п`яти днів з дня отримання копії цієї ухвали шляхом надання до суду заяви про поновлення пропущеного строку звернення до адміністративного суду з доказами поважності причин його пропуску.

Означену ухвалу суду позивач отримав 11.06.2019, що підтверджується розпискою, яка міститься в матеріалах справи.

Проте, станом на 18 червня 2019 року, позивач не виконав вимоги ухвали суду від 06 червня 2019 року та не усунув недоліки позовної заяви у визначений судом строк, заяву про поновлення пропущеного строку звернення до адміністративного суду з доказами поважності причин його пропуску не надав, клопотання про продовження строку на виправлення недоліків в адміністративному позові до суду не надходило.

Згідно із положеннями п. 1 ч. 4 ст. 169 КАС України, позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху.

На підставі викладеного, керуючись ст. 169, 256, 295 КАС України, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Головного управління ДФС у Дніпропетровській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Варварівський елеватор» про підтвердження обгрунтованості умовного адміністративного арешту майна - повернути позивачеві.

Копію ухвали разом з позовною заявою та доданими матеріалами надіслати позивачу.

Роз`яснити позивачу, що повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала суду набирає законної сили відповідно до ст. 256 Кодексу адміністративного судочинства України та може бути оскаржена у строки, встановлені ст. 295 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя О.В. Царікова

Дата ухвалення рішення20.06.2019
Оприлюднено24.06.2019
Номер документу82493429
СудочинствоАдміністративне
Сутьпідтвердження обгрунтованості умовного адміністративного арешту майна

Судовий реєстр по справі —160/5161/19

Ухвала від 20.06.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Царікова Олена Василівна

Ухвала від 06.06.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Царікова Олена Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні