Ухвала
від 21.06.2019 по справі 548/1276/19
ХОРОЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 548/1276/19

Провадження №2/548/508/19

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

21 червня 2019 року м. Хорол

Суддя Хорольського районного суду Полтавської області Коновод О.В., розглянувши позовну заяву Вишняківського будинку - інтернат для громадян похилого віку та інвалідів, що знаходиться с. Вишняки, вул. Шевченка, 100 Хорольського району Полтавської області, в інтересах підопічної ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , що проживає с. Ялосовецьке Хорольського району Полтавської області, за участю третьої особи Хорольського РВ ДВС ГТУЮ в Полтавській області , адреса місцезнаходження АДРЕСА_1 . Хорол АДРЕСА_2 Полтавської області про збільшення розміру аліментів на утримання непрацездатної особи ОСОБА_1 , перевіривши виконання вимог статей 184-187 ЦПК України,-

В С Т А Н О В И В :

18.06.2019 року до Хорольського районного суду Полтавської області надійшла позовна заява Вишняківського будинку - інтернат для громадян похилого віку та інвалідів, в інтересах підопічної ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , за участю третьої особи Хорольського РВ ДВС ГТУЮ в Полтавській області про збільшення розміру аліментів на утримання непрацездатної особи ОСОБА_3 .

Позовна заява подана і оформлена в порядку, встановленому ЦПК України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження у справі на час постановлення ухвали відсутні.

Є підстави для відкриття провадження у цивільній справі у порядку загального позовного провадження.

Ураховуючи зазначене, керуючись ст.ст. 20, 28, 56, 187-193, 353 ЦПК України, суддя

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом Вишняківського будинку - інтернат для громадян похилого віку та інвалідів, в інтересах підопічної ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , за участю третьої особи Хорольського РВ ДВС ГТУЮ в Полтавській області про збільшення розміру аліментів на утримання непрацездатної особи ОСОБА_3 .

Призначити підготовче засідання за правилами загального позовного провадження з повідомленням (викликом) учасників справи на « 15.07.2019» року о 08:45 год. . .в залі судових засідань Хорольського районного суду за адресою: м. Хорол, вул. Незалежності, 82, Полтавської області.

Строк для подання відповідачем відзиву на позов (заперечень проти позову) 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. У вказаний строк відповідач має право надіслати: 1) суду відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; 2) позивачу, іншим відповідачам, а також третім особам копію відзиву та доданих до нього документів. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи. Інші вимоги до відзиву встановлено ст. 178 ЦПК України. Відповідач має право предявити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою http://court.gov.ua/fair/

Надіслати учасникам справи копію ухвали, а відповідачеві також копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала набираєзаконної силипісля закінченнястроку поданняапеляційної скаргивсіма учасникамисправи,якщо апеляційнускаргу небуло подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку безпосередньо до Апеляційного суду Полтавської області щодо відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності протягом 15-ти днів з дня її постановлення у порядку, передбаченому ст.ст. 351-356 ЦПК України. В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Коновод О. В.

Дата ухвалення рішення21.06.2019
Оприлюднено23.06.2019
Номер документу82551153
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —548/1276/19

Рішення від 06.11.2019

Цивільне

Хорольський районний суд Полтавської області

Коновод О. В.

Ухвала від 16.10.2019

Цивільне

Хорольський районний суд Полтавської області

Коновод О. В.

Ухвала від 09.09.2019

Цивільне

Хорольський районний суд Полтавської області

Коновод О. В.

Ухвала від 15.07.2019

Цивільне

Хорольський районний суд Полтавської області

Коновод О. В.

Ухвала від 21.06.2019

Цивільне

Хорольський районний суд Полтавської області

Коновод О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні