Ухвала
від 29.03.2019 по справі 752/20825/17
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 752/20825/17

Провадження по справі № 1-кс/752/540/19

У Х В А Л А

29.03.2019 року слідчийсуддя Голосіївськогорайонного судум.Києва ОСОБА_1 ,за участюсекретаря судовогозасідання ОСОБА_2 ,розглянувши клопотаннястаршого слідчогослідчого відділуГолосіївського УПГУ НПу м.Києві капітанаполіції ОСОБА_3 погоджене прокуроромКиївської місцевоїпрокуратури №1 ОСОБА_4 в межахкримінального провадження №12017100010007744,за ознакамикримінальних правопорушень,передбачених ч.2ст.15ч.5ст.191,ч.1ст.366та ч.4ст.358 КК України , про накладення арешту,

ВСТАНОВИВ:

до провадженняслідчого суддіГолосіївського районногосуду м.Києванадійшло клопотанняслідчого слідчоговідділу ГолосіївськогоУП ГУНП ум.Києві капітанполіції ОСОБА_3 погоджене прокуроромКиївської місцевоїпрокуратури №1 ОСОБА_4 в межахкримінального провадження №12017100010007744,за ознакамикримінальних правопорушень,передбачених ч.2ст.15ч.5ст.191,ч.1ст.366та ч.4ст.358 КК України про накладення арешту.

В обгрунтування заявлених вимог слідчий слідчого відділу Голосіївського УП ГУ НП у м. Києві капітан поліції ОСОБА_3 зазначив, що у провадженні слідчого відділу Голосіївського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві перебувають матеріали кримінального провадження внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за 22.08.2017року до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12017100010007744, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.15 ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 та ч.4 ст. 358 КК України, по факту замаху на привласнення, розтрати майна або заволодіння ним, шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому в особливо великих розмірах, внесенням службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей та використанням службовою особою завідомо неправдивих документів.

Просив накласти арешт на майно, яке було вилучено під час обшуку приміщення ТОВ «БК Легенда» за адресою: м. Київ, вулиця Деміївська, будинок №41.

Власники майна на яке просить накласти арешт старший слідчий слідчого відділу Голосіївського УП ГУ НП у м. Києві капітан поліції ОСОБА_3 у судове засідання не з"явилися, про дату, час та місце розгляду клопотання повідомлялися належним чином, з будь-якими клопотаннями до суду не зверталися.

Начальниквідділення СВГолосіївського УПГУ НПу м.Києві ОСОБА_5 ,який входитьдо складугрупи слідчиху межахкримінального провадження№ 12017100010007744 подавдо судуклопотання про розглядзаявлених уклопотанні пронакладення арештувимог зайого відсутності, просив клопотання задовольнити.

За правилами ст. 107 КПК України, під час розгляду клопотання про накладенн арешту, фіксування технічними засобами судового засідання не здійснювалось у зв`язку з відсутністю у судовому засіданні осіб, які беруть участь у судовому провадженні.

Дослідивши клопотання та додані до нього додатки, приходжу до висновку, що заявлені вимоги про накладення арешту підлягають задоволенню з наступних підстав.

За даними витягу з єдиного реєстру досудових розслідувань щодо кримінального провадження №12017100010007744 від 22.08.2017 року внесено повідомлення про те, що посадові особи Державної установи розробили злочинний противоправний механізм знаходячись в злочинній змові з різними суб`єктами господарювання, що призвело до розкрадання бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

Органом досудового розслідування встановлено, що посадовими особами Голосіївської районної в місті Києві державною адміністрації та підпорядкованими підприємствами (організації, установи) за попередньою змовою зі службовими особами юридичних осіб (підрядними організаціями), розробили протиправний злочинний механізм спрямований на заволодіння грошовими коштами державного бюджету в особливо великих розмірах, повторно, під час виконання будівельних (ремонтних робіт ) та інших робіт на соціального призначення на території Голосіївського району. Зокрема проведеним досудовим розслідуванням встановлено, що Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація вид діяльності якої є Державне управління загального характеру, якій підпорядковано ряд підприємств по органам управління та підпорядковані підприємства по розпорядникам Голосіївська РДА розташована за адресою: м. Київ, проспект Голосіївський, 42 в місті Києві. Одним із структурних підрозділів Голосіївської РДА та розпорядником бюджетних коштів є управління будівництва та архітектури, яке є утримувачем бюджетних грошових коштів, які виділяються для виконання будівельних робіт ( ремонтних робіт ) на території Голосіївського району. Крім того, в структуру адміністрації входить Комунальне підприємство капітального будівництва, реконструкції та інвестицій «Голосіїво-Будінвест», яке згідно рішення Київської міської ради від 31.03.2011 №102/5489 «Про деякі питання діяльності комунальних підприємств, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Києва та передаються до сфери управління Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації» передано до сфери управління Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальне підприємство «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Голосіївського району м. Києва», яке обслуговує об`єкти житлового фонду району та подає список об`єктів які підлягають ремонту.

Крім того, встановлено, що посадові особи Голосіївської районної в місті Києві державною адміністрації, спільно з посадовими особами управлінням будівництва та архітектури Голосіївського районної в місті Києві державної адміністрації, посадовими особами комунального підприємства капітального будівництва, реконструкції та інвестицій «Голосіїво-Будінвест» та комунальним підприємством «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Голосіївського району м. Києва» розробили протиправний злочинний механізм спрямований на розтрату бюджетних грошових коштів шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненого в особливо великих розмірах, з метою особистого збагачення. Предметом злочинного посягання посадові особи вищезазначених установ, визначили бюджетні кошти, які виділяються з місцевого бюджету міста Києва для реалізації програми соціального економічного розвитку міста Києва, бюджет якого затверджується на поточний рік та може змінюватися на підставі наданих документів голови районної адміністрації.

В подальшому з метою реалізації власного злочинного умислу оголошують державні закупівлі, які публікуються в системі «ProZorro» (система проведення відкритих та ефективних публічних закупівель прозоро, яка забезпечує створення, розміщення та публікацію тендерів онлайн, обмін між учасниками торгів інформацією та документами в електронному вигляді, доступність для аналізу та громадського контролю) де заздалегідь вносяться вимоги до учасників тендерних закупівель, за якими переможцем має бути виключно ті підприємства, які підконтрольні посадовим особам Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, управління будівництва та архітектури Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації та комунального підприємства капітального будівництва, реконструкції та інвестицій «Голосіїво-Будінвест», або ті підприємства з якими було заздалегідь налагоджені взаємовідносини по отриманню «відкатів» від суми бюджетних грошових коштів, які будуть перераховані на розрахункові рахунки підприємств після перемоги в процедурі тендерних закупівель. Крім того в систему «ProZorro» посадовими особами вищевказаних установ вноситься дефектні акти (встановлена законодавством форма документу в якому зазначається обсяг будівельних робіт, які необхідно виконати та умови їх виконання), з неправильним переліком робіт, які необхідно виконати (зазначаються той обсяг робіт, який вже виконаний попередньо був; значно більші об`єми робіт, які необхідно виконати), з метою чого є збільшення суми бюджетних грошових коштів, які можливо розтратити з метою особистого збагачення.

В подальшому з метою створення вигляду проведення законної процедури державних закупівель, які публікувалися в системі «ProZorro», посадовими особами підконтрольних підприємств подавалися завідомо підроблені документи, а саме довідки щодо наявності працівників відповідної категорії та їх належної кількості, а також наявності техніки та відповідних інструментів.

По результатам проведення державних закупівель з використанням системи «ProZorro», посадовими особами управління будівництва та архітектури Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації та комунального підприємства капітального будівництва, реконструкції та інвестицій «Голосіїво-Будінвест», які виступають замовниками виконання робіт, у випадку якщо переможцем може стати підприємство, яке не підконтрольне їх, по формальним причинам відміняють здійснення тендерних закупівель, та через деякий час оголошують повторно. По результатам проведення якого перемагає підконтрольне посадовим особам Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, управління будівництва та архітектури Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації та комунального підприємства капітального будівництва, реконструкції та інвестицій «Голосіїво-Будінвест», або ті підприємства з якими було заздалегідь налагоджені взаємовідносини по отриманню «відкатів» від суми бюджетних грошових коштів, які будуть перераховані на розрахункові рахунки підприємств після перемоги в процедурі тендерних закупівель.

Для реалізації свого противоправного злочинного умислу спрямованого на розтрату бюджетних грошових коштів шляхом зловживання своїм службовим становищем з метою особистого збагачення, посадові особи Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, управління будівництва та архітектури Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, за попередньою змовою з службовими особами КП «Голосіїво-Будінвест» (код ЄДРПОУ 32525198), переслідуючи спільну мету особисте збагачення за рахунок бюджетних грошових коштів вступили в попередню змову з службовими особи ряду суб`єктів господарювання, а саме: ПП «Проект-Актів» (код ЄДРПОУ 40186902), ТОВ «БК Богдан» (код ЄДРПОУ 37423240),?ТОВ «АВФ» (код ЄДРПОУ 38950562),?ТОВ «Авант ВК» (код ЄДРПОУ 33377589),?ТОВ «Бігма ЛТО» (код ЄДРПОУ 21451652)?ТОВ «Акорд» (код ЄДРПОУ 31256811),?ТОВ «Укржитлопроект» (код ЄДРПОУ 35572319),?ТОВ «Північні-Вікна» (код ЄДРПОУ 32490291);?ТОВ «МЕНАС» (код ЄДРПОУ 36588094),?ТОВ «Проектно монтажна компанія-17» (код ЄДРПОУ 39336553), ТОВ «Тех Проф Строй» ( код ЄДРПОУ 41674593), ТОВ «Дамрембуд» (код 41093380); ТОВ «Українська Інжинірингово-Інноваційна Компанія» ( код ЄДРПОУ 37933001), ФОП « ОСОБА_6 », ТОВ «С.В.С.» ( код ЄДРПОУ 37165039), ТОВ «Мега-Буд» ( код ЄДРПОУ 40709918); ТОВ «Кск-Блок» ( код ЄДРПОУ 31283761), ТОВ «Богдан Ліфт» ( код ЄДРПОУ 35282075), ТОВ «Монтажспецбуд» ( код ЄДРПОУ 25385127), ТОВ «Імперія Капітал Буд» (код ЄДРПОУ 42109793);?ТОВ «Бік Новобуд» (код ЄДРПОУ 37855348);?ТОВ «Елітводотепломонтаж» (код ЄДРПОУ 36692233),?ТОВ «Беатус» (код ЄДРПОУ 39591162),?ТОВ «Спецінжбуд» (код ЄДРПОУ 31108085), ТОВ «Беатус» (код ЄДРПОУ 39591162)?ТОВ «Будівельно-інноваційна компанія» (код ЄДРПОУ 40954367), ТОВ «Алекс ОСТ» (код ЄДРПОУ 20068483);?ПП «Сучастні будівельні технології-12» (код ЄДРПОУ 38889859);?ТОВ «БК Легенда» ?(код ЄДРПОУ 41097295);?ФОП « ОСОБА_7 » (код ЄДРПОУ 3087221874); ПП «Експлуатація» (код ЄДРПОУ 25635515),ТОВ «Будзв`язоксервіс» (код ЄДРПОУ 30212511),?ПП «Татоян Арташес Гарнікович» (код ЄДРПОУ 36432040), яким надається перевага перемоги під час проведення тендерних закупівель, що призвело до збитків державі в особливо великих розмірах.

Встановлено, що злочинні дії службових осіб Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, управління будівництва та архітектури Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації спільно з службовими особами КП «Голосіїво-Будінвест» (код ЄДРПОУ 32525198) та КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Голосіївського району міста Києва» призводить до завдання збитків держаному бюджету в особливо великих розмірах.

Звертаючись до слідчого судді з клопотанням слідчий зазначає, що на підставі ухвали Голосіївського районного суду міста Києва від 21.12.2018 року було проведено обшук приміщення ТОВ «БК Легенда» за адресою: м. Київ, вулиця Деміївська, будинок №41 під час якого було виявлено та вилучено документи, арешт на які просить накласти слідчий.

Постановою слідчого СВ Голосіївського УП ГУ НП у м. Києві ОСОБА_8 винесеною 22.12.2018 року речі та документи вилучені під час зазначеного вище обшуку визнано речовим доказом та передано їх на зберігання.

Як видно зі змісту клопотання та доданих до нього додатків, у органу досудового розслідування є підстави вважати, що нерухоме майно, на яке просить накласти арешт старшого слідчого слідчого відділу Голосіївського УП ГУ НП у м. Києві капітана поліції ОСОБА_3 , відповідно до ст.98 КПК України є об"єктами, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Відповідно до статті 170 КПК, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Крім того, відповідно до правил ст. 170 КПК України, а саме п. 1 ч. 2, арешт накладається на майно будь-якої фізичної особи або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 КПК України .

За змістом частини 1 статті 98 Кримінального процесуального кодексу, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддями вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості ,які були використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

За результатами розгляду клопотання старшого слідчого слідчого відділу Голосіївського УП ГУ НП у м. Києві капітана поліції ОСОБА_3 погодженого прокурором Київської місцевої прокуратури №1 ОСОБА_4 про арешт майна вилученого під час обшуку, перевірки та доданих до клопотання копій матеріалів кримінального провадження, вважаю за необхідне задовольнити заявлене клопотання про накладення арешту на вилучене майно під час обшуку, оскільки має статус речових доказазів у кримінальному провадженні №12017100010007744,за ознакамикримінальних правопорушень,передбачених ч.2ст.15ч.5ст.191,ч.1ст.366та ч.4ст.358 КК України.

На підставі викладеного, керуючись ст. 170-175 КПК України, слідчий суддя,-

УХВАЛИВ:

клопотання старшогослідчого слідчоговідділу ГолосіївськогоУП ГУНП ум.Києві капітанаполіції ОСОБА_3 погоджене прокуроромКиївської місцевоїпрокуратури №1 ОСОБА_4 в межахкримінального провадження №12017100010007744,за ознакамикримінальних правопорушень,передбачених ч.2ст.15ч.5ст.191,ч.1ст.366та ч.4ст.358 КК України,про накладенняарешту навилучене майнопід часобшуку задовольнити.

Накласти арешт на майно, яке було вилучено під час обшуку офісного приміщення ТОВ «БК Легенда» за адресою: м. Київ, вулиця Деміївська, будинок №41, а саме на:

1.Договір підряду №113 від 11.07.2017 з додатками на 28-ми арк.;

2.Довідка форми КБ-3 №25/09 до договору №113 (1 арк.);

3.Акт №1 форми КБ-2 в до договору №113 (5 арк.);

4.Підсумкова відомість до договору №113 (4 арк.);

5.Договір підряду №150 від 31.07.2017 з додатками (31 арк.);

6.Довідка форми КБ-3 № 09/10 до договору №150 (1 арк.);

7.Довідка форми КБ-2 до договору №150 (4 арк.);

8.Підсумкова відомість до договору №150 (4 арк.);

9.Копія договору підряду №155 від 31.07.2018 з додатками (19 арк.);

10.Договір підряду №156 від 01.08.2017 з додатками (34 арк.);

11.Довідка форми КБ-3 №35/10 до договору №156 (1 арк.);

12.Акт до КБ-2в до договору №156 (4 арк.);

13.Підсумкова відомість до договору №156 (4 арк.);

14.Договір форми КБ-3 №10/10 до договору №156 (1 арк.);

15.Акт до форми КБ-2в до договору №156 (5 арк.);

16.Підсумкова відомість (3 арк.);

17.Договір підряду №163 від 31.07.2018 з додатками (37 арк.);

18.Довідка форми КБ-3 (2 арк.);

19.Акт форми КБ-2в до договору №163 (6 арк.);

20.Підсумкова відомість до договору №163 (4 арк.);

21.Договір підряду №165 від 03.08.2017 з додатками (32 арк.);

22.Довідка КБ-3 до договору №165 (1 арк.);

23.Акт КБ-2в до договору №165 (4 арк.);

24.Підсумкова відомість до договору № 165 (4 арк.);

25.Договір підряду №169 від 04.08.2017 з додатками (45 арк.);

26.Довідка КБ-3 до договору №169 (1 арк.);

27.Акт КБ-2в до договору №169 (4 арк.);

28.Підсумкова відомість до договору №169 (5 арк.);

29.Договір підряду №172 від 16.08.2018 з додатками (54 арк.);

30.Довідка КБ-3 до договору №172 (1 арк.);

31.Акт КБ-2в до договору №172 (5 арк.);

32.Підсумкова відомість до договору №172 (4 арк.);

33.Договір підряду №177 від 16.08.2017 з додатками (32 арк.);

34.Довідка КБ-3 до договору №177 (1 арк.);

35.Акт КБ-2в до договору №177 (4 арк.);

36.Підсумкова відомість ресурсів до договору №177 (3 арк.);

37.Довідка КБ-3 до договору № 177 (2 арк.);

38.Акт КБ-2в до договору №177 (5 арк.);

39.Підсумкова відомість до договору №177 (4 арк.);

40.Довідка КБ-3 №08/10 до договору №172 (1 арк.);

41.Акт КБ-2в до договору №172 (4 арк.);

42.Підсумкова відомість до договору №172 (4 арк.);

43.Договір підряду №183 від 05.09.2017 з додатками (75 арк.);

44.Довідка КБ-3 №08/12 до договору №183 (1 арк.);

45.Акт до КБ-2в до договору №183 (4 арк.);

46.Підсумкові відомість до договору №183 (4 арк.);

47.Довідка КБ-3 №06/11 до договору № 183 за листопад (1 арк.);

48.Акт до КБ-2в за листопад до договору №183 (5 арк.);

49.Підсумкова відомість до договору №183 (3 арк.);

50.Довідка КБ-3 № 31\11 до договору №183 (1 арк.);

51.Акт №2 до КБ-2в за листопад (8 арк.);

52.Підсумкова відомість до договору №183 (4 арк.);

53.Договір підряду №184 від 08.09.2017 з додатками (30 арк.);

54.Довідка №33/10 КБ-3 (1 арк.);

55.Акт №1 КБ-2в (4 арк.);

56.Підсумкова відомість (4 арк.);

57.Договір підряду №185 від 05.09.2017 з додатками (47 арк.);

58.Довідка КБ-3 №51/12 (1 арк.);

59.Акт №51/12 КБ-2в (5 арк.);

60.Договір підряду №196 від 28.09.2018 з додатками (32 арк.)

61.Підсумкова відомість (7 арк.);

62.Додаткова угода №2 (1 арк.);

63.Додаток №3 (1 арк.);

64.Довідка КБ-3 №25/12 (1 арк.);

65.Акт КБ-2в (3 арк.);

66.Підсумкова відомість (3 арк.);

67.Папка скорозшивач зеленогокольору з файлами

68.Наказ №19 про припинення трудового договору (контракту) 1 арк

69.Повідомлення ОСОБА_9 щодо заробітної плати 1 арк

70.Заява про звільнення 1 арк

71.Особова картка працівника ОСОБА_10 1 арк

72.Заява про прийняття на роботу 1 арк

73.Заява щодо перерахування заробітної плати 1 арк

74.Наказ №9 про припинення трудового договору (контракту) 1 арк

75.Згода на обробку персональних даних 1 арк

76.Договір про повну індивідуальну матеріальну відповідальність 1 арк

77.Договір про нерозголошення конфіденційної інформації 2 арк

78.Заява про звільнення 1 арк

79.Копія паспорту 1 арк

80.Особова картка працівника ОСОБА_11 1 арк

81.Заява про звільнення 1 арк

82.Заява щодо перерахування заробітної плати 1 арк

83.Заява про прийняття на роботу 1 арк

84.Договір про повну індивідуальну матеріальну відповідальність 1 арк

85.Згода на обробку персональних даних 1 арк

86.Копія сторінок трудової книжки 1 арк

87.Заява про перерахування заробітної плати 1 арк

88.Папка скорозшивач фіолетового кольору з файлами:

89.Видаткова накладна №187 від 27.12.2017 1 арк 2 екземпляри

90.Рахунок на оплату №142 від 09.11.2017 1 арк

91.Рахунок-фактура №СФ-0000269 від 11.12.2017 1 арк

92.Рахунок-фактура №СФ-0000256 від 26.12.2017 1 арк -2 екхемляри

93.Папка скорозшивач сірого кольору з файлами:

94.Заява про прийняття на посаду ОСОБА_12 1 арк

95.Копія паспорту ОСОБА_12 1 арк

96.Копія ідентифікаційного коду ОСОБА_12 1 арк

97.Заява про виплату грошової допомоги 1 арк

98.Заява про прийняття на посаду ОСОБА_13 1 арк

99.Заява про перерахування заробітної плати 1 арк

100.Копія паспорту ОСОБА_13 3арк

101.Копія ідентифікаційного коду ОСОБА_13 1 арк

102.Згода на обробку персональних даних 1 арк

103.Заява про прийняття на посаду ОСОБА_14 1 арк

104.Заява про перерахування заробітної плати 1 арк

105.Копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_14 3арк

106.Згода на обробку персональних даних 1 арк

107.Папка скорозшивач червоного кольору з файлами:

108.Договір №06/11 про надання безвідсоткової зворотної фінансової допомоги від 06.11.2017р. 1 арк

109.Договір №10/11 про надання безвідсоткової зворотної фінансової допомоги від 10.11.2017р. 1 арк

110.Договір №05/12 про надання безвідсоткової зворотної фінансової допомоги від 05.12.2017р. 1 арк

111.Договір №07/12 про надання безвідсоткової зворотної фінансової допомоги від 07.12.2017р. 1 арк

112.Договір №07/12 про надання безвідсоткової зворотної фінансової допомоги від 07.12.2017р. 1 арк

113.Договір №18 про надання безвідсоткової зворотної фінансової допомоги від 18.12.2017р. 1 арк

114.Договір №20 про надання безвідсоткової зворотної фінансової допомоги від 20.12.2017р. 1 арк

115.Договір №11 про надання безвідсоткової зворотної фінансової допомоги від 11.01.2018р. 1 арк

116.Договір №16/1 про надання безвідсоткової зворотної фінансової допомоги від 16.01.2018р. 1 арк

117.Договір №26 про надання безвідсоткової зворотної фінансової допомоги від 26.01.2018р. 1 арк

118.Договір №4 про надання безвідсоткової зворотної фінансової допомоги від 04.05.2018р. 1 арк

119.Папка скорозшивач червоного кольору з файлами:

120.Договір №03/10 про надання безвідсоткової зворотної фінансової допомоги від 03.10.2017р. 1 арк

121.Договір №31/10 про надання безвідсоткової зворотної фінансової допомоги від 31.10.2017р. 1 арк

122.Договір №06/11/17 про надання безвідсоткової зворотної фінансової допомоги від 06.11.2017р. 1 арк

123.Договір №01/12 про надання безвідсоткової зворотної фінансової допомоги від 01.12.2017р. 1 арк

124.Договір №2 про надання безвідсоткової зворотної фінансової допомоги від 12.12.2017р. 1 арк

125.Договір №4 про надання безвідсоткової зворотної фінансової допомоги від 12.12.2017р. 1 арк

126.Договір №12 про надання безвідсоткової зворотної фінансової допомоги від 12.12.2017р. 1 арк

127.Договір №14 про надання безвідсоткової зворотної фінансової допомоги від 14.12.2017р. 1 арк

128.Договір №26 про надання безвідсоткової зворотної фінансової допомоги від 26.12.2017р. 1 арк

129.Договір №28 про надання безвідсоткової зворотної фінансової допомоги від 28.12.2017р. 1 арк

130.Папка скорозшивач фіолетового кольору:

131.Рахунок №26 від 02.10.2017 1 арк

132.Рахунок №23 від 13.09.2017 1 арк

133.Рахунок №22 від 13.09.2017 1 арк

134.Рахунок №21 від 13.09.2017 1 арк

135.Рахунок №20 від 06.09.2017 1 арк

136.Рахунок №19 від 06.09.2017 1 арк

137.Рахунок №18 від 15.08.2017 1 арк

138.Рахунок №17 від 15.08.2017 1 арк

139.Рахунок №16 від 15.08.2017 1 арк

140.Рахунок №15 від 07.08.2017 1 арк

141.Рахунок №14 від 07.08.2017 1 арк

142.Рахунок №13 від 07.08.2017 1 арк

143.Рахунок №12 від 07.08.2017 1 арк

144.Рахунок №11 від 07.08.2017 1 арк

145.Рахунок №10 від 07.08.2017 1 арк

146.Рахунок №9 від 07.08.2017 1 арк

147.Рахунок №8 від 07.08.2017 1 арк

148.Рахунок №7від 07.08.2017 1 арк

149.Рахунок №6 від 07.08.2017 1 арк

150.Рахунок №5 від 07.08.2017 1 арк

151.Рахунок №4 від 24.07.2017 1 арк

152.Рахунок №3 від 24.07.2017 1 арк

153.Рахунок №1 від 05.07.2017 1 арк

154.Папка скорозшивач синього кольору:

155.Податкова накладна 52 від 14.09.2017 1 арк

156.Податкова накладна 50 від 13.09.2017 1 арк

157.Папка скорозшивач червоного кольору:

158.Податкова накладна 89 від 27.10.2017 1 арк

159.Квитанція №1 1 арк

160.Податкова накладна 88 від 25.10.2017 1 арк

161.Квитанція №1 1 арк

162.Податкова накладна 87 від 23.10.2017 1 арк

163.Квитанція №1 1 арк

164.Податкова накладна 86 від 23.10.2017 1 арк

165.Квитанція №1 1 арк

166.Податкова накладна 85 від 17.10.2017 1 арк

167.Квитанція №1 1 арк

168.Податкова накладна 80 від 10.10.2017 1 арк

169.Квитанція №1 1 арк

170.Податкова накладна 79 від 09.10.2017 1 арк

171.Квитанція №1 1 арк

172.Податкова накладна 78 від 06.10.2017 1 арк

173.Квитанція №1 1 арк

174.Податкова накладна 77 від 06.10.2017 1 арк

175.Квитанція №1 1 арк

176.Податкова накладна 76 від 09.10.2017 1 арк

177.Квитанція №1 1 арк

178.Податкова накладна 75 від 06.10.2017 1 арк

179.Квитанція №1 1 арк

180.Податкова накладна 74 від 05.10.2017 1 арк

181.Квитанція №1 1 арк

182.Податкова накладна 73 від 05.10.2017 1 арк

183.Квитанція №1 1 арк

184.Податкова накладна 72 від 03.10.2017 1 арк

185.Квитанція №1 1 арк

186.Податкова накладна 71 від 02.10.2017 1 арк

187.Квитанція №1 1 арк

188.Податкова накладна 70 від 02.10.2017 1 арк

189.Квитанція №1 1 арк

190.Папка скорозшивач зеленого кольору:

191.Податкова накладна 48 від 31.08.2017 1 арк

192.Податкова накладна 47 від 30.08.2017 1 арк

193.Податкова накладна 46 від 30.08.2017 1 арк

194.Податкова накладна 45 від 28.08.2017 1 арк

195.Податкова накладна 43 від 15.08.2017 1 арк

196.Податкова накладна 42 від 15.08.2017 1 арк

197.Податкова накладна 41 від 14.08.2017 1 арк

198.Податкова накладна 40 від 30.08.2017 1 арк

199.Податкова накладна 39 від 14.08.2017 1 арк

200.Податкова накладна 38 від 14.08.2017 1 арк

201.Податкова накладна 37 від 14.08.2017 1 арк

202.Податкова накладна 36 від 14.08.2017 1 арк

203.Податкова накладна 35 від 14.08.2017 1 арк

204.Податкова накладна 34 від 14.08.2017 1 арк

205.Податкова накладна 33 від 14.08.2017 1 арк

206.Податкова накладна 32 від 14.08.2017 1 арк

207.Податкова накладна 31 від 21.08.2017 1 арк

208.Податкова накладна 30 від 08.08.2017 1 арк

209.Податкова накладна 29 від 07.08.2017 1 арк

210.Податкова накладна 28 від 04.08.2017 1 арк

211.Податкова накладна 27 від 02.08.2017 1 арк

212.Податкова накладна 26 від 02.08.2017 1 арк

213.Податкова накладна 25 від 01.08.2017 1 арк

214.Папка скорозшивач синього кольору:

215.Податкова накладна 92 від 31.08.2017 1 арк

216.Податкова накладна 31084 від 31.08.2017 1 арк

217.Податкова накладна 78 від 30.08.2017 1 арк

218.Податкова накладна 88 від 31.08.2017 1 арк

219.Податкова накладна 87 від 31.08.2017 1 арк

220.Податкова накладна 86 від 31.08.2017 1 арк

221.Податкова накладна 86 від 30.08.2017 1 арк

222.Податкова накладна 112 від 23.08.2017 1 арк

223.Податкова накладна 30082 від 30.08.2017 1 арк

224.Податкова накладна 952 від 18.08.2017 1 арк

225.Податкова накладна 951 від 18.08.2017 1 арк

226.Податкова накладна 950 від 18.08.2017 1 арк

227.Податкова накладна 17084 від 17.08.2017 1 арк

228.Податкова накладна 1456 від 29.08.2017 1 арк

229.Податкова накладна 953 від 18.08.2017 1 арк

230.Податкова накладна 119 від 16.08.2017 1 арк

231.Податкова накладна 117 від 16.08.2017 1 арк

232.Податкова накладна 118 від 16.08.2017 1 арк

233.Податкова накладна 2101 від 16.08.2017 1 арк

234.Податкова накладна 69 від 15.08.2017 1 арк

235.Податкова накладна 68 від 15.08.2017 1 арк

236.Податкова накладна 74 від 15.08.2017 1 арк

237.Податкова накладна 73 від 15.08.2017 1 арк

238.Податкова накладна 72 від 15.08.2017 1 арк

239.Податкова накладна 71 від 15.08.2017 1 арк

240.Податкова накладна 70 від 15.08.2017 1 арк

241.Податкова накладна 286 від 07.08.2017 1 арк

242.Податкова накладна 11 від 02.08.2017 1 арк

243.Папка скорозшивач жовтого кольору:

244.Квитанція про реєстрацію податкової накладної від 31.10.2017 1 арк

245.Квитанція про реєстрацію податкової накладної від 30.10.2017 1 арк

246.Податкова накладна 300 від 31.10.2017 1 арк

247.Податкова накладна 2773 від 31.10.2017 1 арк

248.Податкова накладна 301 від 31.10.2017 1 арк

249.Податкова накладна 302 від 31.10.2017 1 арк

250.Податкова накладна 168385 від 30.10.2017 1 арк

251.Податкова накладна 2529 від 28.10.2017 1 арк

252.Податкова накладна 28 від 27.10.2017 1 арк

253.Податкова накладна 2450 від 27.10.2017 1 арк

254.Податкова накладна 34 від 26.10.2017 1 арк

255.Податкова накладна 2322 від 26.10.2017 1 арк

256.Податкова накладна 2321 від 26.10.2017 1 арк

257.Податкова накладна 25 від 26.10.2017 1 арк

258.Податкова накладна 1256 від 25.10.2017 1 арк

259.Податкова накладна 1258 від 25.10.2017 1 арк

260.Податкова накладна 1257 від 25.10.2017 1 арк

261.Податкова накладна 1255 від 25.10.2017 1 арк

262.Податкова накладна 2161 від 24.10.2017 1 арк

263.Податкова накладна 1002782 від 24.10.2017 1 арк

264.Податкова накладна 165271 від 23.10.2017 1 арк

265.Податкова накладна 165272від 23.10.2017 1 арк

266.Податкова накладна 1887 від 21.10.2017 1 арк

267.Податкова накладна 1888 від 21.10.2017 1 арк

268.Податкова накладна 1899 від 21.10.2017 1 арк

269.Податкова накладна 2509 від 20.10.2017 1 арк

270.Податкова накладна 1738 від 19.10.2017 1 арк

271.Податкова накладна 164076 від 19.10.2017 1 арк

272.Податкова накладна 24 від 18.10.2017 1 арк

273.Податкова накладна 163304 від 17.10.2017 1 арк

274.Податкова накладна 163302 від 17.10.2017 1 арк

275.Податкова накладна 1360 від 16.10.2017 1 арк

276.Податкова накладна 1358 від 16.10.2017 1 арк

277.Податкова накладна 111 від 16.10.2017 1 арк

278.Податкова накладна 163096 від 15.10.2017 1 арк

279.Податкова накладна 163097 від 15.10.2017 1 арк

280.Податкова накладна 163021 від 15.10.2017 1 арк

281.Податкова накладна 163098 від 15.10.2017 1 арк

282.Податкова накладна 1171 від 13.10.2017 1 арк

283.Податкова накладна 1172 від 13.10.2017 1 арк

284.Податкова накладна 162085 від 13.10.2017 1 арк

285.Податкова накладна 162450 від 13.10.2017 1 арк

286.Податкова накладна 61 від 13.10.2017 1 арк

287.Податкова накладна 162449 від 13.10.2017 1 арк

288.Податкова накладна 162084 від 13.10.2017 1 арк

289.Податкова накладна 22 від 13.10.2017 1 арк

290.Податкова накладна 1047 від 12.10.2017 1 арк

291.Податкова накладна 347307 від 12.10.2017 1 арк

292.Податкова накладна 1112 від 12.10.2017 1 арк

293.Податкова накладна 347452 від 11.10.2017 1 арк

294.Податкова накладна 503 від 11.10.2017 1 арк

295.Податкова накладна 508 від 11.10.2017 1 арк

296.Податкова накладна 507 від 11.10.2017 1 арк

297.Податкова накладна 504 від 11.10.2017 1 арк

298.Податкова накладна 505 від 11.10.2017 1 арк

299.Податкова накладна 506 від 11.10.2017 1 арк

300.Податкова накладна 824 від 10.10.2017 1 арк

301.Податкова накладна 768 від 10.10.2017 1 арк

302.Податкова накладна 5 від 09.10.2017 1 арк

303.Податкова накладна 9 від 09.10.2017 1 арк

304.Податкова накладна 446704 від 09.10.2017 1 арк

305.Податкова накладна 240 від 09.10.2017 1 арк

306.Податкова накладна 241 від 09.10.2017 1 арк

307.Податкова накладна 644 від 08.10.2017 1 арк

308.Податкова накладна 633 від 07.10.2017 1 арк

309.Податкова накладна 6108 від 06.10.2017 1 арк

310.Податкова накладна 4 від 06.10.2017 1 арк

311.Податкова накладна 486 від 06.10.2017 1 арк

312.Податкова накладна 537 від 06.10.2017 1 арк

313.Податкова накладна 3 від 06.10.2017 1 арк

314.Податкова накладна 360 від 05.10.2017 1 арк

315.Податкова накладна 5107 від 05.10.2017 1 арк

316.Податкова накладна 155 від 05.10.2017 1 арк

317.Податкова накладна 154 від 05.10.2017 1 арк

318.Податкова накладна 33 від 05.10.2017 1 арк

319.Податкова накладна 18 від 03.10.2017 1 арк

320.Податкова накладна 81 від 02.10.2017 1 арк

321.Файл з:

322.Копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_15 2арк

323.Договір про повну індивідуальну матеріальну відповідальність 1 арк

324.Заява про перерахування заробітної плати 1 арк

325.Договір №24/10 про нерозголошення конфіденційної інформації 1 арк

326.Копія виписки з ЄДР 1 арк

327.Копія витягу з реєстру платників єдиного податку 1 арк

328.Копія свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації 1 арк

329.Копія договору №4850 про навчання у ДВНЗ «ПДТУ» 1 арк

330.Заява на обробку персональних даних 1 арк

331.Повідомлення про прийняття працівника на роботу

332.Папка скорозшивач зеленого кольору:

333.Акт №1 здавання-приймання наданих послуг за договором №117517-ЗК 1 арк

334.Рахунок №117517-ЗК 1 арк

335.Довідка-рахунок №18 1 арк

336.Довідка-рахунок №13 1 арк

337.Довідка про взяття на облік платників податків 1 арк

338.Папка скорозшивач синього кольору 9 папками всередині:

339.Квитанції про оплату 13 шт

340.Товарний чек №Кнк/NCB-0580090 1 арк

341.Товарний чек №Кнк/02-3598636 1 арк

342.Квитанція про оплату

343.Товарний чек №Кнк/02-3590812 1 арк

344.Квитанція про оплату

345.Товарний чек №Кнк/02-3588717 1 арк

346.Квитанція про оплату

347.Товарний чек №Кнк/02-3586509 1 арк

348.Квитанція про оплату

349.Акт здачі прийняття робіт №Усл/02-0020151

350.Видаткова накладна Ррз/02-0470706- 2арк

351.Квитанція про оплату

352.Товарний чек №Кнк/02-3565344 1 арк

353.Квитанція про оплату

354.Товарний чек №1907940 1 арк

355.Квитанція про оплату

356.Товарний чек №1907825 1 арк

357.Квитанція про оплату

358.Товарний чек №1907826 1 арк

359.Квитанція про оплату

360.Товарний чек №1907440 - 1 арк

361.Квитанція про оплату

362.Товарний чек №Кнк/NCB-0569345 1 арк

363.Квитанція про оплату

364.Товарний чек №1907312 1 арк

365.Квитанція про оплату

366.Товарний чек №Кнк/02-3542757 1 арк

367.Квитанція про оплату

368.Видаткова накладна №Н103_057273 1 арк

369.Квитанція про оплату

370.Товарний чек №Кнк/02-3548182 1 арк

371.Квитанція про оплату

372.Товарний чек №Кнк/02-3528534 1 арк

373.Квитанція про оплату

374.Товарний чек №Кнк/02-3528409 1 арк

375.Квитанція про оплату

376.Товарний чек №1907078 1 арк

377.Квитанція про оплату

378.Товарний чек №Кнк/02-3516746 1 арк

379.Квитанція про оплату

380.Видаткова накладна №Н103_057161 1 арк

381.Квитанція про оплату

382.Видаткова накладна №Н103_057178 1 арк

383.Квитанція про оплату

384.Товарний чек №Кнк/02-3513111 1 арк

385.Квитанція про оплату

386.Видаткова накладна №Н103_057129 1 арк

387.Квитанція про оплату

388.Бюлетень продажу №486614 1 арк

389.Квитанція про оплату

390.Видаткова накладна №Н103_057097 2 арк

391.Товарний чек №Кнк/02-3507510 1 арк

392.Квитанція про оплату

393.Видаткова накладна №Н103_057025 1 арк

394.Квитанція про оплату

395.Чек №17412220589 1 арк

396.Квитанція про оплату

397.Товарний чек №Кнк/02-3494271 1 арк

398.Квитанція про оплату

399.Видаткова накладна №Ррз/02-0462058 1 арк

400.Квитанція про оплату

401.Товарний чек №Кнк/02-3495661 1 арк

402.Квитанція про оплату

403.Товарний чек №Кнк/02-3488307 1 арк

404.Квитанція про оплату

405.Товарний чек №Кнк/02-3488239 1 арк

406.Квитанція про оплату

407.Товарний чек №Кнк/02-3487858 1 арк

408.Квитанція про оплату

409.Товарний чек №Кнк/02-3486405 1 арк

410.Квитанція про оплату

411.Товарний чек №Кнк/02-3487913 1 арк

412.Квитанція про оплату

413.Товарний чек №Кнк/02-3486310 1 арк

414.Квитанція про оплату

415.Товарний чек №Кнк/02-3476141 1 арк

416.Квитанція про оплату

417.Товарний чек №Кнк/02-3476437 1 арк

418.Квитанція про оплату

419.Товарний чек №Кнк/02-3469493 1 арк

420.Квитанція про оплату

421.Товарний чек №Кнк/02-3471047 1 арк

422.Квитанція про оплату

423.Видаткова накладна №Н103_05643 1 арк

424.Квитанція про оплату

425.Видаткова накладна №Н103_05690 1 арк

426.Квитанція про оплату

427.Товарний чек №1904552 1 арк

428.Квитанція про оплату

429.Товарний чек №1904749 1 арк

430.Квитанція про оплату

431.Товарний чек №1904579 1 арк

432.Квитанція про оплату

433.Товарний чек №Кнк/02-3426285 1 арк

434.Квитанція про оплату

435.Товарний чек №Кнк/02-3427503 1 арк

436.Квитанція про оплату

437.Товарний чек №1904148 1 арк

438.Квитанція про оплату

439.Товарний чек №Кнк/02-3418836 1 арк

440.Квитанція про оплату

441.Видаткова накладна №Рррз/02-0453367 1 арк

442.Квитанція про оплату

443.Видаткова накладна №Н103_055495 1 арк

444.Квитанція про оплату

445.Товарний чек №Кнк/NCB-0549750 1 арк

446.Квитанція про оплату

447.Видаткова накладна №Н103_055374 1 арк

448.Квитанція про оплату

449.Товарний чек №Кнк/02-3390004 1 арк

450.Квитанція про оплату

451.Видаткова накладна №Н103_055373 1 арк

452.Квитанція про оплату

453.Товарний чек №Кнк/02-3388248 1 арк

454.Квитанція про оплату

455.Товарний чек №1903282 1 арк

456.Квитанція про оплату

457.Товарний чек №1902828 1 арк

458.Квитанція про оплату

459.Товарний чек №Кнк/02-3373894 1 арк

460.Квитанція про оплату

461.Товарний чек №Кнк/02-3376297 1 арк

462.Квитанція про оплату

463.Видаткова накладна №Н103_055166 1 арк

464.Квитанція про оплату

465.Видаткова накладна №Ррз/02-0447923 -1 арк

466.Квитанція про оплату

467.Товарний чек №1902480 1 арк

468.Квитанція про оплату

469.Видаткова накладна №Н103_055164 1 арк

470.Квитанція про оплату

471.Заявка на доставку товару - арк

472.Квитанція про оплату

473.Замовлення товару покупцем № Кзк/02-0018349

474.Видаткова накладна №Ррз/020445412 -1 арк

475.Квитанція про оплату

476.Видаткова накладна №Ррз/02-0445368 -1 арк

477.Квитанція про оплату

478.Видаткова накладна №Ррз/02-0445514 -1 арк

479.Товарний чек №Кнк/02-3353128 1 арк

480.Квитанція про оплату

481.Товарний чек №Кнк/02-3350213 1 арк

482.Квитанція про оплату

483.Товарний чек №Кнк/02-3343216 1 арк

484.Квитанція про оплату

485.Видаткова накладна №Ррз/02-0444930 -1 арк

486.Квитанція про оплату

487.Товарний чек №Кнк/02-3343171 1 арк

488.Квитанція про оплату

489.Видаткова накладна №Н103_054856 1 арк

490.Квитанція про оплату

491.Видаткова накладна №Н103_054819 1 арк

492.Квитанція про оплату

493.Видаткова накладна №Н103_054294 1 арк

494.Квитанція про оплату

495.Товарний чек №Кнк/02-3336043 1 арк

496.Квитанція про оплату

497.Товарний чек №Кнк/02-3333826 1 арк

498.Квитанція про оплату

499.Товарний чек №Кнк/02-3332189 1 арк

500.Квитанція про оплату

501.Квитанції про оплату 16шт

502.Товарний чек №Кнк/02-3590462 1 арк

503.Квитанція про оплату

504.Видаткова накладна №Н103_057504 1 арк

505.Квитанція про оплату

506.Видаткова накладна №Н103_057497 1 арк

507.Квитанція про оплату

508.Товарний чек №Кнк/02-3497600 1 арк

509.Квитанція про оплату

510.Товарний чек №Кнк/02-3472741 1 арк

511.Квитанція про оплату

512.Товарний чек №Кнк/К7-3303754 1 арк

513.Квитанція про оплату

514.Видаткова накладна №Ррз/02-0446406 -1 арк

515.Квитанція про оплату

516.Видаткова накладна №Ррз/02-0446621 -1 арк

517.Квитанція про оплату

518.Видаткова накладна №Н103_055182 1 арк

519.Квитанція про оплату

520.Товарний чек №Кнк/02-3362768 1 арк

521.Квитанція про оплату

522.Товарний чек №Кнк/02-3365575 1 арк

523.Квитанція про оплату

524.Видаткова накладна №Ррз/02-0446638 -1 арк

525.Квитанція про оплату

526.Видаткова накладна №Ррз/02-0442525 -1 арк

527.Квитанція про оплату

528.Товарний чек №Кнк/02-3330088 1 арк

529.Квитанція про оплату

530.Товарний чек №Кнк/02-3322171 1 арк

531.Квитанція про оплату

532.Видаткова накладна №Ррз/02-0441619 -1 арк

533.Квитанція про оплату

534.Товарний чек №Кнк/02-3324581 1 арк

535.Квитанція про оплату

536.Видаткова накладна №Н103_054436 1 арк

537.Квитанція про оплату

538.Товарний чек №1901254 1 арк

539.Квитанція про оплату

540.Товарний чек №Кнк/02-3316797 1 арк

541.Квитанція про оплату

542.Товарний чек №Кнк/02-3314469 1 арк

543.Квитанція про оплату

544.Товарний чек №Кнк/02-3314109 1 арк

545.Квитанція про оплату

546.Товарний чек №1900802 1 арк

547.Квитанція про оплату

548.Видаткова накладна №Н103_054194 1 арк

549.Квитанція про оплату

550.Видаткова накладна №Н103_054195 1 арк

551.Квитанція про оплату

552.Видаткова накладна №Ррз/02-0438949 -1 арк

553.Квитанція про оплату

554.Замовлення товару № Кзк/02-0018389 1 арк

555.Квитанція про оплату

556.Видаткова накладна №Ррз/02-0442461 -1 арк

557.Квитанція про оплату

558.Видаткова накладна №Ррз/02-0438323 -1 арк

559.Квитанція про оплату

560.Товарний чек №Кнк/02-3290636 1 арк

561.Квитанція про оплату

562.Видаткова накладна №Ррз/02-0437982 -1 арк

563.Квитанція про оплату

564.Видаткова накладна №Ррз/02-0438841 -1 арк

565.Квитанція про оплату

566.Товарний чек №1900141 1 арк

567.Квитанція про оплату

568.Товарний чек №Кнк/02-32846696 1 арк

569.Квитанція про оплату

570.Квитанція про оплату- 9 шт

571.Видаткова накладна №ТХ-0002073 -1 арк

572.Рахунок-фактура №СФ-0001336-1 арк

573.Видаткова накладна №293 -1 арк

574.Рахунок на оплату №293 -1 арк

575.Відомість про вантаж -1 арк

576.Видаткова накладна №292-1 арк

577.Рахунок на оплату №292 -1 арк

578.Товарно-транспортна накладна №292

579.Видаткова накладна №290-1 арк

580.Рахунок на оплату №290 -1 арк

581.Товарно-транспортна накладна №290

582.Товарний чек №Кнк/02-3274399 1 арк

583.Квитанція про оплату

584.Товарний чек №Кнк/02-3271882 1 арк

585.Квитанція про оплату

586.Товарний чек №Кнк/02-3271467 1 арк

587.Квитанція про оплату

588.Товарний чек №Кнк/02-3271710 1 арк

589.Квитанція про оплату

590.Товарний чек №Кнк/02-3274221 1 арк

591.Квитанція про оплату

592.Товарний чек №Кнк/02-3264543 1 арк

593.Квитанція про оплату

594.Товарний чек №1898770 1 арк

595.Квитанція про оплату

596.Видаткова накладна №Н103_05357 1 арк

597.Квитанція про оплату

598.Товарний чек №1898333 1 арк

599.Квитанція про оплату

600.Товарний чек №18985820 1 арк

601.Квитанція про оплату

602.Товарний чек №Кнк/02-0528151 1 арк

603.Квитанція про оплату

604.Товарний чек №1897185 1 арк

605.Квитанція про оплату

606.Товарний чек №Кнк/02-3229060 1 арк

607.Квитанція про оплату

608.Товарний чек №Кнк/02-3229232 1 арк

609.Квитанція про оплату

610.Товарний чек №Кнк/02-3223669 1 арк

611.Квитанція про оплату

612.Товарний чек №Кнк/02-3223359 1 арк

613.Квитанція про оплату

614.Товарний чек №Кнк/02-3204130 1 арк

615.Квитанція про оплату

616.Товарний чек №Кнк/02-3204338 1 арк

617.Квитанція про оплату

618.Товарний чек №Кнк/NCB-0520307 1 арк

619.Квитанція про оплату

620.Товарний чек №Кнк/NCB-05208925 1 арк

621.Квитанція про оплату

622.Товарний чек №1896677 1 арк

623.Квитанція про оплату

624.Товарний чек №Кнк/NCB-0520852 1 арк

625.Квитанція про оплату

626.Товарний чек №1896279 1 арк

627.Квитанція про оплату

628.Товарний чек №1896349 1 арк

629.Квитанція про оплату

630.Товарний чек №1896373 1 арк

631.Квитанція про оплату

632.Товарний чек №1896166 1 арк

633.Квитанція про оплату

634.Товарний чек №Кнк/02-3191216 1 арк

635.Квитанція про оплату

636.Товарний чек №Кнк/02-3192976 1 арк

637.Квитанція про оплату

638.Товарний чек №1895494 1 арк

639.Квитанція про оплату

640.Товарний чек №1895678 1 арк

641.Квитанція про оплату

642.Товарний чек №1895736 1 арк

643.Квитанція про оплату

644.Товарний чек №Кнк/02-3184665 1 арк

645.Квитанція про оплату

646.Товарний чек №1894991 1 арк

647.Квитанція про оплату

648.Товарний чек №1894744 1 арк

649.Квитанція про оплату

650.Накладна №936 1 арк

651.Накладна №936 1 арк

652.Чек №1711170780 1 арк

653.Товарний чек №Кнк/NCB-0511207 1 арк

654.Квитанція про оплату

655.Товарний чек №Кнк/NCB-0511202 1 арк

656.Квитанція про оплату

657.Товарний чек №Кнк/NCB-05111407 1 арк

658.Квитанція про оплату

659.Товарний чек №1893540 1 арк

660.Квитанція про оплату

661.Товарний чек №1893870 1 арк

662.Квитанція про оплату

663.Товарний чек №Кнк/NCB-1893246 1 арк

664.Квитанція про оплату

665.Товарний чек №Кнк/02-3130050 1 арк

666.Квитанція про оплату

667.Видаткова накладна №Ррз/02-0418124 -1 арк

668.Квитанція про оплату

669.Акт здачі-приймання робіт № Усл/02-0017850 1 арк

670.Квитанція про оплату

671.Видаткова накладна №Ррз/02-0418063 -1 арк

672.Квитанція про оплату

673.Видаткова накладна №Ррз/02-0418091 -1 арк

674.Квитанція про оплату

675.Товарний чек №Кнк/NCB-0506958 1 арк

676.Квитанція про оплату

677.Товарний чек №1892916 1 арк

678.Квитанція про оплату

679.Товарний чек №1892638 1 арк

680.Квитанція про оплату

681.Видаткова накладна ТХ-0001092- 1 арк

682.Рахунок фактура СФ-000137 1 арк

683.Товарний чек №1892268 1 арк

684.Квитанція про оплату

685.Чек №1711111033 1 арк

686.Квитанція про оплату

687.Товарний чек №1891586 1 арк

688.Квитанція про оплату

689.Видаткова накладна №Н103_050939 1 арк

690.Квитанція про оплату

691.Видаткова накладна РН-0000382 1 арк

692.Рахунок фактура СФ-0000417 1арк

693.Видаткова накладна РН-0000177 1 арк

694.Рахунок фактура СФ-0000210 1арк

695.Чек №1711100938 1арк

696.Товарний чек №1891007 1 арк

697.Квитанція про оплату

698.Товарний чек №1890587 1 арк

699.Квитанція про оплату

700.Товарний чек №1890021 1 арк

701.Квитанція про оплату

702.Товарний чек №1890035 1 арк

703.Квитанція про оплату

704.Товарний чек №Кнк/02-3047352 1 арк

705.Квитанція про оплату

706.Товарний чек № 1889749-1 арк;

707.Квитанція про оплату

708.Товарний чек № 1889543-1 арк;

709.Квитанція про оплату

710.Товарний чек № 1889541

711.Квитанція про оплату

712.Товарний чек №Кнк/02-3028203 1 арк

713.Квитанція про оплату

714.Товарний чек №1887447 1 арк

715.Квитанція про оплату

716.Товарний чек №1887329 1 арк

717.Квитанція про оплату

718.Товарний чек №1887566 1 арк

719.Квитанція про оплату

720.Товарний чек №1887301 1 арк

721.Квитанція про оплату

722.Товарний чек №1887027 1 арк

723.Квитанція про оплату

724.Товарний чек №1886859 1 арк

725.Квитанція про оплату

726.Видаткова накладна № РН-0000256-1 арк;

727.Рахунок-фактура № СФ-0000269- 1 арк;

728.Квитанції про оплату- 15 шт.;

729.Видаткова накладна № ТХ-0001024- 1 арк.;

730.Рахунок-фактура № СФ-00001167- 1 арк;

731.Видаткова накладна № РН-000915- 1 арк.;

732.Рахунок-фактура № СФ-00433- 1 арк;

733.Товарний чек №1886773 1 арк

734.Квитанція про оплату

735.Товарний чек №Кнк/2-2974342 1 арк

736.Квитанція про оплату

737.Видаткова накладна №Ррз/02-0397976 -1 арк

738.Квитанція про оплату

739.Товарний чек №1885169 1 арк

740.Квитанція про оплату

741.Товарний чек №1884975 1 арк

742.Квитанція про оплату

743.Товарний чек №1884246 1 арк

744.Квитанція про оплату

745.Товарний чек №1884244 1 арк

746.Квитанція про оплату

747.Видаткова накладна №3075-010500 -1 арк

748.Рахунок №3075-010500 -1 арк

749.Накладна №1205 -1 арк

750.Рахунок-фактура №1205 -1 арк

751.Товарно-транспортна накладна №1205 -1 арк

752.Накладна №1206 -1 арк

753.Рахунок-фактура №1206 -1 арк

754.Товарно-транспортна накладна №1206 -1 арк

755.Накладна №1207 -1 арк

756.Рахунок-фактура №1207 -1 арк

757.Товарно-транспортна накладна №1207 -1 арк

758.Товарний чек №1883501 1 арк

759.Квитанція про оплату

760.Видаткова накладна №Рррз/02-0390279 1 арк

761.Квитанція про оплату

762.Товарний чек №Кнк/02-2902311 1 арк

763.Квитанція про оплату

764.Товарний чек №1881387 1 арк

765.Товарний чек №1881697 1 арк

766.Квитанція про оплату

767.Товарний чек №1881383 1 арк

768.Квитанція про оплату

769.Чек №1710200860 1 арк

770.Квитанція про оплату

771.Товарний чек №Кнк/К7-2691360 1 арк

772.Квитанція про оплату

773.Товарний чек №Кнк/К7-2691529 1 арк

774.Квитанція про оплату

775.Товарний чек №Кнк/К7-2691778 1 арк

776.Квитанція про оплату

777.Товарний чек №1880807 1 арк

778.Квитанція про оплату

779.Товарний чек №Кнк/02-2860683 1 арк

780.Квитанція про оплату

781.Видаткова накладна №360 1 арк

782.Рахунок на оплату №434 1 арк

783.Видаткова накладна №360 1 арк

784.Видаткова накладна №Ррз/020382722 -1 арк

785.Квитанція про оплату

786.Товарний чек №Кнк/02-2843757 1 арк

787.Квитанція про оплату

788.Товарний чек №1878845 1 арк

789.Квитанція про оплату

790.Товарний чек №1878645 1 арк

791.Квитанція про оплату

792.Товарний чек №1877578 1 арк

793.Квитанція про оплату

794.Товарний чек №1877571 1 арк

795.Квитанція про оплату

796.Товарний чек №Кнк/02-2843757 1 арк

797.Квитанція про оплату

798.Товарний чек №Кнк/02-0281637 1 арк

799.Квитанція про оплату

800.Видаткова накладна №Ррз/02-0376608 -1 арк

801.Квитанція про оплату

802.Товарний чек №Кнк/02-2795394 1 арк

803.Квитанція про оплату

804.Товарний чек №1877062 1 арк

805.Квитанція про оплату

806.Товарний чек №1877422 1 арк

807.Квитанція про оплату

808.Видаткова накладна №Н103_046868 1 арк

809.Квитанція про оплату

810.Накладна №503 1 арк

811.Накладна №504 1 арк

812.Накладна №505 1 арк

813.Накладна №506 1 арк

814.Накладна №507 1 арк

815.Накладна №508 1 арк

816.Відомість про вантаж 1 арк

817.Відомість про вантаж 1 арк

818.Відомість про вантаж 1 арк

819.Відомість про вантаж 1 арк

820.Відомість про вантаж 1 арк

821.Відомість про вантаж 1 арк

822.Рахунок-фактура №503 1 арк

823.Раххунок-фактура №504 1 арк

824.Раххунок-фактура №505 1 арк

825.Раххунок-фактура №507 1 арк

826.Раххунок-фактура №508 1 арк

827.Видаткова накладна №Н103_046730 1 арк

828.Квитанція про оплату

829.Товарний чек №1876044 1 арк

830.Квитанція про оплату

831.Товарний чек №1876000 1 арк

832.Квитанція про оплату

833.Видаткова накладна №Н103_046314 1 арк

834.Квитанція про оплату

835.Товарний чек №1875115 1 арк

836.Квитанція про оплату

837.Товарний чек №1874991 1 арк

838.Квитанція про оплату

839.Товарний чек №1874104 1 арк

840.Квитанція про оплату

841.Товарний чек №1874331 1 арк

842.Квитанція про оплату

843.Видаткова накладна ТХ-0000916 1 арк

844.Рахунок-фактура СФ-0001167 1 арк 1 арк

845.Товарний чек №1873553 1 арк

846.Квитанція про оплату

847.Товарний чек №1872226 1 арк

848.Квитанція про оплату

Уповноваженому прокурору Київської місцевої пркокуратури №1 у кримінальному провадженні №12017100010007744 забезпечити збереження майна, на яке накладено арешт.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її проголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення29.03.2019
Оприлюднено17.02.2023

Судовий реєстр по справі —752/20825/17

Ухвала від 02.09.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 02.09.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 03.09.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 03.09.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 28.10.2021

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Слободянюк А. В.

Ухвала від 28.10.2021

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Слободянюк А. В.

Ухвала від 16.03.2020

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 16.03.2020

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 05.09.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 05.09.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні