Ухвала
від 25.06.2019 по справі 904/1597/19
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Володимира Винниченка 1, м. Дніпро, 49600

E-mail: inbox@dp.arbitr.gov.ua, тел. (056) 377-18-49, fax (056) 377-38-63

УХВАЛА

25.06.2019 м. ДніпроСправа № 904/1597/19

За позовом Верхньодніпровської міської ради, м. Верхньодніпровськ, Дніпропетровська область

до Відповідача -1: Публічного акціонерного товариства "Верхньодніпровськхліб", м. Верхньодніпровськ, Дніпропетровська область

Відповідача -2: Товариства з обмеженою відповідальністю "СС Біотехнологічна компанія", м. Верхньодніпровськ, Дніпропетровська область

Відповідача -3: Товариства з обмеженою відповідальністю "Сонячний хутір", м. Верхньодніпровськ, Дніпропетровська область

Третя особа-1 яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача -1 - Регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській області, м. Дніпро

Третя особа-2 яка не заявляє самостійних вимог на стороні Позивача Комунальне підприємство "Верхньодніпровське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства" Дніпропетровської обласної ради, м. Верхньодніпровськ

Третя особа-3 яка не заявляє самостійних вимог на стороні Позивача Державну екологічну інспекцію у Дніпропетровській області, м. Дніпро

Третя особа-4, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача ОСОБА_1 , м. Верхньодніпровськ, Дніпропетровська область

про припинення договірних відносин та вчинення певних дій

Суддя Назаренко Н.Г.

за участю секретаря судового засідання Клевець К.В.

Представники:

Від позивача: не з`явився

Від відповідача-1: не з`явився

Від відповідача-2: не з`явився

Від відповідача-3: не з`явився

Від третьої особи-1 не з`явився

Від третьої особи-2 Михайлов Д.В. - адвокат

Від третьої особи-3 Кульбака С.О. - представник

Від третьої особи-4 Прохоренко Г.А.

СУТЬ СПОРУ:

Верхньодніпровська міська рада звернулась до Господарського суду Дніпропетровської області з позовом до Публічного акціонерного товариства "Верхньодніпровськхліб", Товариства з обмеженою відповідальністю "СС Біотехнологічна компанія" та Товариства з обмеженою відповідальністю "Сонячний хутір" в якому просить (з урахуванням уточнень):

- зобов`язати відповідача -1: Публічне акціонерне товариство "Верхньодніпровськхліб" припинити договірні відносини з відповідачем -2: Товариством з обмеженою відповідальністю "СС Біотехнологічна компанія" та відповідачем -3: Товариством з обмеженою відповідальністю "Сонячний хутір", шляхом зупинення надання в експлуатацію будівель , які розташовані за адресою: м. Верхньодніпровськ, вул. Титова, 202;

- зобов`язати відповідача -2: Товариство з обмеженою відповідальністю "СС Біотехнологічна компанія" та відповідача -3: Товариство з обмеженою відповідальністю "Сонячний хутір" зупинити експлуатацію будівель відповідача -1: Публічного акціонерного товариства "Верхньодніпровськхліб", які розташовані за адресою: м. Верхньодніпровськ, вул. Титова, 202.

Ухвалою від 23.04.2019 позовну заяву залишено без руху та зобов`язано позивача усунути недоліки позовної заяви протягом 10 днів.

11.05.2019 на адресу суду надійшла заява про усунення недоліків позовної заяви разом з уточненою позовною заявою.

Ухвалою суду від 13.05.2019 позовну заяву прийнято до розгляду, відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження, підготовче судове засідання призначено на 03.06.2019. Залучено до участі у справі в якості Третьої особи яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача -1 - Регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській області.

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 03.06.2019 Ухвалою суду від 03.06.2019 залучено в якості третьої особи-2 яка не заявляє самостійних вимог на стороні Позивача Комунальне підприємство "Верхньодніпровське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства" Дніпропетровської обласної ради та в якості третьої особи-3 яка не заявляє самостійних вимог на стороні Позивача Державну екологічну інспекцію у Дніпропетровській області, а підготовче судове засідання відкладено на 25.06.2019.

11.06.2019 Позивач надав до суду клопотання про залучення свідків, в якому просить суд викликати в судове засідання в якості свідків наступних осіб: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 .

Також 12.06.2019 Позивач надав суду клопотання про долучення доказів з додатками.

Представник позивача в призначене судове засідання 25.06.2019 не з`явився, про час та місце судового засідання повідомлений належним чином, подав через канцелярію суду клопотання про відкладення розгляду справи у зв`язку з неможливістю явки в судове засідання уповноваженого представника.

Представники Відповідачів-1,2,3 в призначене судове засідання не з`явилися та відзивів на позов не надали.

Представник третьої особи-1 надав через канцелярію суду письмові пояснення та клопотання про розгляд справи без участі уповноваженого представника.

Ухвалою суду від 25.06.2019 залучено до участі у справі у якості третьої особи-4, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача ОСОБА_1 .

В судовому засіданні представник третьої особи-2 надав усні пояснення щодо даного позову,в яких зазначив, що станом на дату розгляду справи Відповідач -2: Товариство з обмеженою відповідальністю "СС Біотехнологічна компанія" та Відповідач -3: Товариство з обмеженою відповідальністю "Сонячний хутір" господарську діяльність на території Відповідача -1: Публічного акціонерного товариства "Верхньодніпровськхліб" не ведуть та взагалі виїхали з приміщень які належать Публічному акціонерному товариству "Верхньодніпровськхліб".

Представник третьої особи-3 зазначив, що позовну заяву з додатками він не отримав, у зв`язку з чим йому потрібен час для ознайомлення з зазначеними документами та надання пояснень.

Третя особа- 4 в судовому засіданні надала усні пояснення в яких підтримала в повному обсязі позовні вимоги.

Відповідно до ч. 3 ст. 177 Господарського процесуального кодексу України, підготовче провадження має бути проведене протягом шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі. У виняткових випадках для належної підготовки справи для розгляду по суті цей строк може бути продовжений не більше ніж на тридцять днів за клопотанням однієї із сторін або з ініціативи суду.

На підставі викладеного, враховуючи складність справи, та закінчення строку підготовчого провадження, з метою повного та всебічного розгляду справи, суд вважає за необхідне за власною ініціативою продовжити строк підготовчого провадження на 30 днів до 19.08.2019, а розгляд справи відкласти.

Розгляд клопотання Верхньодніпровської міської ради про залучення свідків відкласти до наступного судового засідання.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 177, 234, Господарського процесуального кодексу України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Продовжити строк підготовчого провадження на 30 днів до 19.08.2019.

2. Розгляд справи відкласти до 24.07.2019 о 10:00 год.

3. Розгляд клопотання Верхньодніпровської міської ради про залучення свідків відкласти до наступного судового засідання

4. Позивачу повторно надати суду до наступного судового засідання:

- належні докази направлення третім особам-2,3, які не заявляють самостійних вимог на стороні Позивача Комунальному підприємству "Верхньодніпровське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства" Дніпропетровської обласної ради та Державній екологічній інспекції у Дніпропетровській області копії позовної заяви з додатками.

5. Позивачу до наступного судового засідання:

- направити третій особі-4, яка не заявляє самостійних вимог на стороні Позивача ОСОБА_1 (реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 , АДРЕСА_1 . АДРЕСА_2 , буд АДРЕСА_3 45 АДРЕСА_4 . Верхньодніпровськ, Дніпропетровська АДРЕСА_5 ) копію позовної заяви з додатками, докази чого надати суду (розрахунковий чек та опис вкладення до цінного листа);

- надати докази в підтвердження факту здійснення господарської діяльності Відповідачів-2,3 та території об`єкту Відповідача-1, станом на дату судового засідання.

6. Звернути увагу Позивача на те, що відповідно до ст. 135 Господарського процесуального кодексу України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, зокрема, за ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу.

7. Третім особам-3,4 до наступного судового засідання, надати письмові пояснення по суті спору.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Інформацію про дату та час розгляду справи можна отримати за електронною адресою суду: http://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/spisok/csz\

Суддя Н.Г. Назаренко

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення25.06.2019
Оприлюднено25.06.2019
Номер документу82603501
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —904/1597/19

Рішення від 03.09.2019

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Назаренко Наталія Григорівна

Ухвала від 03.09.2019

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Назаренко Наталія Григорівна

Ухвала від 03.09.2019

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Назаренко Наталія Григорівна

Ухвала від 03.09.2019

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Назаренко Наталія Григорівна

Ухвала від 12.08.2019

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Назаренко Наталія Григорівна

Ухвала від 06.08.2019

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Назаренко Наталія Григорівна

Ухвала від 24.07.2019

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Назаренко Наталія Григорівна

Ухвала від 25.06.2019

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Назаренко Наталія Григорівна

Ухвала від 25.06.2019

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Назаренко Наталія Григорівна

Ухвала від 03.06.2019

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Назаренко Наталія Григорівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні