Ухвала
від 03.03.2010 по справі 4/20-б-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬН ИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, Майда н Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71 -81-98


У Х В А Л А

"03" березня 2010 р. Справа № 4/20-Б-10

За заявою боржника - фіз ичної особи - підприємця ОС ОБА_1 м.Красилів Хмельницьк ої області

про визнання банкрутом

Суддя Баула Л.П.

Представники сторін:

Кредитора: Герич В.Р пре дставник Відкритого акціоне рного товариства ВТБ Банк за довіреністю від 28.10.2009 року.

Пугач О.В представник Тов ариства з обмеженою відповід альністю " Український проми словий банк " в особі філії м Хмельницького за довіреніст ю від 02.01.2010 року.

Боржника: ОСОБА_1 - приватний підприємець.

Ухвалою господарського с уду від 12.02.2010 р. порушено провад ження по справі № 4/20-Б1 0 за заявою боржника - фізично ї особи - підприємця ОСОБА_1 м.Красилів Хмельницької обл асті про визнання банкрутом та призначено до розгляду в судовому засіданні .

Повноважні представники к редиторів в судове засідання з' явились.

Кредитором - Відкритим акц іонерним товариством ВТБ Бан к подано на розгляд суду пись мову позицію з приводу поруш ення провадження у справі пр о банкрутство боржника, згід но якого кредитор вважає, що з аява про банкрутство фізично ї особи-підприємця ОСОБА_1 є незаконною та необґрунтов аною з підстав того, що грошов і кошти ОСОБА_1 надавались як фізичній особі для особ истих цілей, а не на здійсн ення підприємницької діяльн ості, як стверджує боржник у с воїй заяві. Зазначає, що дані п равовідносини є цивільно-пра вовими та носять особистий х арактер, та не регулюються ЗУ „Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом”, тому вважа є, що боржник необгрунтовано посилається у своїй заяві пр о визнання банкрутом на вище вказані вимоги кредитора. По силається на те, що зобов'язан ня ОСОБА_1 перед ВАТ ВТБ Ба нк, як фізичної особи -підприє мця забезпечені заставою рух омого майна (товарів в оборот і), загальною вартістю - 822 958 грн. , згідно договору застави №25.04-0 2/07-ДЗ-1 від 14 червня 2007року. Зазна чає, що боржник необгрунтова но посилається у своїй заяві про банкрутство на наявну за боргованість перед ВАТ ВТБ Б анк, оскільки вказані зобов'я зання ОСОБА_1 перед ВАТ ВТ Б Банк, як фізичної особи - під приємця повністю забезпечен і заставою (іпотекою) нерухом ого майна, та заставою рухомо го майна. Згідно наданих пись мових пояснень, кредитор про сить суд припинити проваджен ня по справі №4/20-Б-10 про визнанн я банкрутом фізичної особи-п ідприємця ОСОБА_1.

В судовому засіданні кред итор - ТОВ " Український промис ловий банк " в особі філії м Х мельницького підтримує пода ні ВАТ ВТБ Банк заперечення щ одо порушення провадження у справі про банкрутство боржн ика .

Боржник в судове засідання з' явився, в судовому засіда нні пояснив, що не має можливо сті погасити всі вимоги чере з недостатність активів, а та кож їх неможливість реалізув ати.

З врахуванням викла дених обставин, зважаючи на н еобхідність дослідження под аних по справі пояснень та за перечень, суд вважає за необх ідне розгляд справи №4/20-Б-10 від класти на іншу дату .

Керуючись ст.ст.77,86 Господа рського процесуального коде ксу України, Законом України “Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” суд, -

У Х В А Л И В :

Розгляд справи №4/20-Б-10 за заявою боржника - фіз ичної особи - підприємця ОС ОБА_1 м.Красилів Хмельницьк ої області про визнання банк рутом відкласти на 11 год. 00 хв. 3 0 березня 2010 року.

Зобов' язати відд іл державної виконавчої служ би Красилівського міськрайо нного управління юстиції надати суду повну інформаці ю щодо перебування на викона нні виконавчих документів ст осовно боржника - фізичної ос оби - підприємця ОСОБА_1 АДРЕСА_1 та які вжиті заходи щодо виконання виконавчих д окументів ( акти опису , оцінки та реалізації майна).

Зобов' язати борж ника надати суду письмове пояснення стосовно невідобр ажених в заяві про визнання б оржника банкрутом майнових а ктивів - товарів в обороті і з зазначенням їх місця знахо дження та балансової вартост і.

Копію ухвали надіслати бо ржнику, кредиторам (Красилів ське відділення ХОФ АКБ соці ального розвитку „Укрсоцбан к”, м.Хмельницький, вул.Соборн а, 34; Хмельницька філія ВАТ ВТБ Банк, м.Хмельницький, вул.Кам' янецька, 38; Сімферопольська фі лія ТОВ „Укрпромбанк”, АР Кри м, м.Сімферополь, вул.Куйбишев а/Київська, буд.2/79), Красилівськ ому міськрайонному управлі нню юстиції .

Явку повноважних пр едставників сторні в судове засідання визнати обов' язк овою.

Суддя

Віддрук. 6 прим.

Дата ухвалення рішення03.03.2010
Оприлюднено13.01.2011
Номер документу8266691
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —4/20-б-10

Ухвала від 30.03.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 03.03.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 12.02.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні