Ухвала
від 13.06.2019 по справі 754/7698/19
ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Номер провадження 2/754/5840/19

Справа № 754/7698/19

У Х В А Л А

про відкриття провадження

"13" червня 2019 р. м. Київ

Суддя Деснянського районного суду м. Києва Клочко І.В., вирішуючи питання про відкриття провадження, вивчивши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Акціонерного товариства Альфа-Банк (м. Київ, вул. Велика Васильківська, буд. 100), третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору: державний реєстратор Комунального підприємства Реєстраційне бюро Тарасенко Ігор Миколайович (м. Київ, вул. Архітектора Городецького, буд. 12/13, оф. 38), про скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, -

в с т а н о в и в :

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовною заявою до Акціонерного товариства Альфа-Банк , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору: державний реєстратор Комунального підприємства Реєстраційне бюро Тарасенко Ігор Миколайович, про скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень.

Ухвалою судді від 28.05.2019 року вказану позовну заяву залишено без руху та надано позивачу строк для усунення недоліків.

13.06.2019 року до суду надійшла заява представника позивача Гудзери Т.С. про виконання ухвали суду, до якої долучено уточнену редакцію позовної заяви, копії для учасників справи та квитанцію про сплату судового збору.

Таким чином, вимоги ухвали судді від 28.05.2019 року позивачем були виконані в повному обсязі.

Суддею встановлено, що позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст.175 і 177 ЦПК України, віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції суду.

Клопотань про розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження до суду не надходило.

З урахуванням вищевикладеного, суд вважає за необхідне прийняти дану позовну заяву до розгляду, відкрити провадження у справі, розгляд справи здійснювати в порядку загального позовного провадження та призначити підготовче засідання по справі.

Керуючись ст.ст. 185-187 ЦПК України, суддя -

п о с т а н о в и в :

Прийняти позовну заяву ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Акціонерного товариства Альфа-Банк (м. Київ, вул. Велика Васильківська, буд. 100), третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору: державний реєстратор Комунального підприємства Реєстраційне бюро Тарасенко Ігор Миколайович (м. Київ, вул. Архітектора Городецького, буд. 12/13, оф. 38), про скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяженьдо розгляду та відкрити провадження у справі.

Розгляд справи здійснювати у порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання по справі на 24 вересня 2019 року о 09 годині 30 хвилин в приміщенні суду (02225, м.Київ, пр-т Маяковського, 5-В, зала №36).

В підготовче засідання викликати учасників справи.

Відповідач має право протягом 15 днів з дня вручення даної ухвали, але не пізніше 31 липня 2019 року, надіслати до суду відзив на позовну заяву, письмові докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення проти позову.

Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана)іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. Документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи додаються до відзиву, який надсилається (надається) до суду.

Роз`яснити відповідачу, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив до 23 серпня 2019 року.

Копія відповіді на відзив та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду. Документи, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до нього доказів іншим учасникам справи додаються до відповіді на відзив, який надсилається (надається) до суду.

Відповідач має право подати до суду заперечення не пізніше 23 вересня 2019 року.

Копія заперечень та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) заперечень до суду. Документи, що підтверджують надіслання (надання) заперечень і доданих до них доказів іншим учасникам справи додаються до заперечень, які надсилаються (надаються) до суду.

Третя особа має право подати до суду пояснення щодо позову або відзиву із викладенням своїх аргументів і міркувань на підтримку або заперечення проти позову до 23 вересня 2019 року.

Копія пояснень та доданих до них документів повинна бути надіслана (надана) учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) пояснень до суду. Документи, що підтверджують надіслання (надання) пояснень і доданих до них доказів іншим учасникам справи додаються до пояснень, які надсилаються (надаються) до суду.

Копію ухвали, копію позовної заяви та доданих документів надіслати учасникам справи у відповідності до процесуального статусу.

Ухвала про відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності може бути оскаржена до Київського апеляційного суду в порядку, передбаченому ст.ст. 354-356 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою сторінки Деснянського районного суду міста Києва на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: https://ds.ki.court.gov.ua

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя:

Дата ухвалення рішення13.06.2019
Оприлюднено03.07.2019
Номер документу82766228
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію прав та їх обтяжень

Судовий реєстр по справі —754/7698/19

Рішення від 06.10.2022

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Бабко В. В.

Ухвала від 27.10.2021

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Бабко В. В.

Постанова від 17.10.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Журба Сергій Олександрович

Ухвала від 24.09.2019

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Клочко І. В.

Ухвала від 18.09.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Журба Сергій Олександрович

Ухвала від 04.09.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Журба Сергій Олександрович

Ухвала від 23.07.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Журба Сергій Олександрович

Ухвала від 13.06.2019

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Клочко І. В.

Ухвала від 28.05.2019

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Клочко І. В.

Ухвала від 28.05.2019

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Клочко І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні