Ухвала
від 03.07.2019 по справі 461/4852/19
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/4852/19

Провадження № 1-кс/461/5735/19

УХВАЛА

про тимчасовий доступ до речей і документів

03.07.2019 року місто Львів

Слідчий суддя Галицького районного суду міста Львова ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого слідчого відділу Галицького ВП Головного управління Національної поліції у Львівській області ОСОБА_3 про надання тимчасового доступу до речей та документів,

встановив:

слідчим відділом Галицького ВП ГУ Національної поліції у Львівській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №42019141040000027 від 18.04.2019 року, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 КК України.

Слідчий слідчого відділу Галицького ВП Головного управління Національної поліції у Львівській області ОСОБА_3 , за погодженням прокурора Львівської місцевої прокуратури №1, звернувся до слідчого судді з клопотанням про надання прокурору та слідчому дозволу на тимчасовий доступ до речей та документів, з можливістю вилучення належним чином завірених копій декларацій, дозволів на початок виконання будівельних робіт, сертифікатів, також усіх документів які подавалися на отримання декларацій, дозволів на початок виконання будівельних робіт, сертифікатів де є замовником ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), а також наявних матеріалів перевірок об`єктів будівництва де є замовником ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ).

Клопотання обґрунтовує тим, що вказані документи самі по собі та в сукупності з іншими матеріалами справи мають суттєве значення для встановлення істини у кримінальному провадженні та можуть бути використані як докази, при цьому іншим способом отримати такі документи неможливо.

Слідчий та прокурор, згідно клопотання просять розгляд справи проводити за їх відсутності.

З метою забезпечення повноти та об`єктивності досудового розслідування, вважаю за можливе під час розгляду клопотання застосувати положення ч.2 ст.163 КПК України, згідно яких, якщо сторона кримінального провадження, яка звернулася з клопотанням, доведе наявність достатніх підстав вважати, що існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, клопотання може бути розглянуто слідчим суддею, судом без виклику особи, у володінні якої вони знаходяться.

З матеріалів клопотання вбачається, що в зазначеному слідчим у володільця, можуть знаходитись документи, які мають значення для справи та які можуть бути доказами у ній, про що свідчать надані суду матеріали. Для забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування даного кримінального провадження є необхідність у отриманні вищевказаних документів.

Беручи до уваги вищевикладене та враховуючи, що матеріалами клопотання та долучених до нього документів встановлено, що наведені слідчим документи можуть знаходитись у зазначеного володільця, вищезазначені документи самі по собі та в сукупності з іншими матеріалами кримінального провадження мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у вказаному кримінальному провадженні, іншим способом отримати речіі документи,які можутьбути використаніпід чассудового розглядудля встановленняобставин укримінальному провадженнінеможливо,приходжу до висновку, що доводи слідчого належним чином обґрунтовані та підтверджені відповідними доказами, іншими способамидовести обставини,які передбачаєтьсядовести задопомогою цихречей ідокументів неможливо,а тому клопотання є підставним, підлягає до задоволення та слід надати згоду на тимчасовий доступ до документів.

Керуючись ст.159-165, 222 КПК України, -

постановив:

Клопотання задоволити.

Надати прокурору Львівської місцевої прокуратури №1 ОСОБА_4 , слідчому слідчого відділу Галицького ВП Головного управління Національної поліції у Львівській області ОСОБА_3 дозвіл натимчасовий доступдо речей та документів, з можливістю вилучення належним чином завірених копій декларацій, дозволів на початок виконання будівельних робіт, сертифікатів, також усіх документів які подавалися на отримання декларацій, дозволів на початок виконання будівельних робіт, сертифікатів де є замовником ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), а також наявних матеріалів перевірок об`єктів будівництва де є замовником ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ).

Строк дії ухвали один місяць з дня постановлення.

Роз`яснити наслідкиневиконання ухвали,передбачені ст.166КПК України,а саме,що у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення03.07.2019
Оприлюднено17.02.2023

Судовий реєстр по справі —461/4852/19

Ухвала від 17.03.2020

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Стрельбицький В. В.

Ухвала від 17.03.2020

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Стрельбицький В. В.

Ухвала від 17.03.2020

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Стрельбицький В. В.

Ухвала від 17.03.2020

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Стрельбицький В. В.

Ухвала від 17.03.2020

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Стрельбицький В. В.

Ухвала від 10.03.2020

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Стрельбицький В. В.

Ухвала від 03.07.2019

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Стрельбицький В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні