Ухвала
від 04.07.2019 по справі 635/4494/19
ХАРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 635/4494/19

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"04" липня 2019 р. Суддя Харківського районного суду Харківської області Панас Н.Л., розглянувши позовну заяву органу опіки та піклування Будянської селищної ради Харківського району Харківської області, юридична адреса: Харківська область, Харківський район, с.Буди, пров.Садовий, 1 до ОСОБА_1 , яка мешкає за адресою: АДРЕСА_1 45, треті особи - Служба у справах дітей Харківської райдержадміністрації Харківської області, юридична адреса: м.Харків, пр.Гагаріна, 157 "а", Комунальне некомерційне підприємство Харківської обласної ради "Обласний спеціалізований будинок дитини "Зелений гай", юридична адреса: Харківська область, Харківський район, смт.Високий, вул.Поштова, 11 про позбавлення батьківських прав, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до суду з зазначеним позовом.

Позов поданий з додержанням вимог статей 175-177 ЦПК України, підсудний Харківському районному суду Харківської області, підстав для його повернення та відмови у відкритті провадження у справі не встановлено.

Керуючись ст.ст.13, 187 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом органу опіки та піклування Будянської селищної ради Харківського району Харківської області, юридична адреса: Харківська область, Харківський район, с.Буди, пров.Садовий, 1 до ОСОБА_1 , яка мешкає за адресою: АДРЕСА_1 45, треті особи - Служба у справах дітей Харківської райдержадміністрації Харківської області, юридична адреса: м.Харків, пр.Гагаріна, 157 "а", Комунальне некомерційне підприємство Харківської обласної ради "Обласний спеціалізований будинок дитини "Зелений гай", юридична адреса: Харківська область, Харківський район, смт.Високий, вул.Поштова, 11 про позбавлення батьківських прав і призначити її до розгляду у підготовчому судовому засіданні на 31 липня 2019 року на 14 годину 00 хвилин.

Розгляд справи здійснювати в загальному порядку.

Встановити відповідачу п`ятнадцятиденний строк із дня вручення даної ухвали для надання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк він має право надати відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст.178 ЦПК України.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) відповідачем одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз`яснити відповідачу, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Відповідно до ч.1 ст.193 ЦПК України у встановлений строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити третій особі п`ятнадцятиденний строк із дня вручення даної ухвали для надання письмових пояснень на позовну заяву. У зазначений строк вона має право надати письмові пояснення на позовну заяву, які повинні відповідати вимогам ст.178 ЦПК України.

Копія письмових пояснень та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) третьою особою одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз`яснити третій особі, що у разі ненадання нею письмових пояснень у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: hr.hr.court.gov.ua на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності.

До початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, апеляційна скарга подається протягом п"ятнадцяти днів зі дня складання повного тексту ухвали через Харківський районний суд Харківської області до апеляційного суду у межах територіальної юрисдикції якого перебуває місцевий суд, який ухвалив судове рішення, що оскаржується.

Учасник справи, якому повний текст ухвали суду не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п"ятнадцяти днів з дня вручення йому повного тексту ухвали суду.

В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.Л.Панас

Дата ухвалення рішення04.07.2019
Оприлюднено05.07.2019
Номер документу82821526
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —635/4494/19

Рішення від 14.12.2020

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Шинкарчук Я. А.

Рішення від 03.12.2020

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Шинкарчук Я. А.

Ухвала від 09.12.2019

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Шинкарчук Я. А.

Ухвала від 21.11.2019

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Шинкарчук Я. А.

Ухвала від 04.07.2019

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Панас Н. Л.

Ухвала від 14.06.2019

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Панас Н. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні