Ухвала
від 09.07.2019 по справі 639/4434/19
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа №639/4434/19

Провадження №1-кс/639/2240/19

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

09 липня 2019 року м. Харків

Слідчий суддя Жовтневого районного суду м. Харкова ОСОБА_1 , за участю: секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в м. Харкові розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в м. Харкові клопотання прокурора Харківської місцевої прокуратури № 2 юриста 1 класу ОСОБА_3 про розкриття банківської таємниці та тимчасовий доступ до речей і документів які містять охоронювану законом таємницю по кримінальному провадженню №42019221080000152 від 23 травня 2019 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.191 КК України, -

В С Т А Н О В И В:

До Жовтневого районного суду м. Харкова надійшло клопотання прокурора Харківської місцевої прокуратури № 2 юриста 1 класу ОСОБА_3 про розкриття банківської таємниці та тимчасовий доступ до речей і документів які містять охоронювану законом таємницю по кримінальному провадженню №42019221080000152 від 23 травня 2019 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.191 КК України.

Клопотання обґрунтовано тим, що в СВ Новобаварського ВП ГУНП в Харківській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42019221080000152 від 23.05.2019 за ознаками складу кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч.3 ст.191 КК України.

До Харківської місцевої прокуратури №2 Харківської області з оперативного управління ГУ ДФС у Харківській області надійшли матеріали щодо виявленого факту привласнення державного майна групою осіб з числа посадових осіб комунального підприємства та керівників юридичних осіб, в т.ч. ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », шляхом проведення фіктивних фінансово-господарських операцій, що відповідно завдало шкоди.

Відповідно до вказаних матеріалів встановлено, що 08.10.2018 КП « ІНФОРМАЦІЯ_2 » оголошено тендер на суму 186,0 тис.гривень розробка веб-дизайну, переможцем якого стає ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (вид діяльності тампування та гнуття), директором, бухгалтером та засновником якого є ОСОБА_4 .

Кервіником КП « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) є ОСОБА_5 (код НОМЕР_2 ), ІНФОРМАЦІЯ_4 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 .

Головним бухгалтером КП « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) є громадянка ОСОБА_6 (код НОМЕР_3 ), ІНФОРМАЦІЯ_5 , зареєстрована за адресою: АДРЕСА_2 .

Разом з тим, відповідно до пояснень ОСОБА_4 він не має жодного відношення до фінансової-господарської діяльності вказаного підприємства. Також встановлено, що 22.03.2019 до бази даних ГУ ДФС в Харківській області щодо ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » внесено відомості щодо його фіктивності.

Однак встановлено, що згідно зареєстрованих податкових накладних в ЄРПН від 10.10.2018, 22.11.2018 ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » надало послуги з розробки веб сайту КП « ІНФОРМАЦІЯ_3 на суму 186 тис.грн.

В ході подальшого досудового розслідування та процесуального керівництва допитано ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , який повідомив, що з 2012 року він зареєстрований як фізична особа підприємець. Займався ремонтом взуття. Працював приблизно до 2016 року, коли до нього звернувся його знайомий ОСОБА_7 та запропонував відкрити фірму, і в подальшому, якщо вона буде працювати, займатись підприємницькою діяльністю, заробивши гроші. Через декілька днів ОСОБА_4 зустрівся з ОСОБА_8 і вони поїхали до нотаріуса у м.Харкові, де ОСОБА_4 підписав документи, згідно з якими він став директором, засновником підприємства ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » ( НОМЕР_4 ). За те, що ОСОБА_4 став директором на вищевказаному підприємстві ОСОБА_8 останньому жодних грошових коштів не давав, однак повідомив, що я отримаю прибуток коли підприємство почне працювати. Після чого ОСОБА_4 дзвонив ОСОБА_8 , однак на питання коли підприємство почне працювати отримував відповідь, що воно не працює. Який основний вид діяльності ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » ОСОБА_4 не відомо. До фінансово-господарської діяльності цього підприємства він відношення не має, жодних документів, пов`язаних з фінансово-господарською діяльністю підприємства ОСОБА_4 не підписував. Довіреностей не видавав та не підписував. Хто саме здійснював подачу податкової звітності йому не відомо.

Договір про визнання електронних документів ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » не укладав,заяв чи інших документів для отримання електронних цифрових підписів не подавав. Будь які операції, пов`язані з розрахунковими рахунками ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », в тому числі зняття грошових коштів, переведення безготівкових коштів, інші банківські операції ОСОБА_4 не здійснював.

Де саме знаходиться офісне приміщення, фінансово-господарські документи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » ОСОБА_4 не відомо. Печатка підприємства ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » ОСОБА_4 не виготовляв та не бачив, де вона знаходиться йому не відомо. Статутний капітал підприємства не формував, змін до нього не вносив. Договори, доповнення до них, накладні, податкові накладні, платіжні доручення, інші документи, пов`язані з фінансово-господарською діяльністю підприємства ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » ОСОБА_4 не складав та не доручав третім особами.

Назва КП « ІНФОРМАЦІЯ_3 » ОСОБА_4 не відома. З посадовими особами вказаного підприємства він ніколи не зустрічався, місцезнаходження КП йому не відомо. Податкові накладні №3 від 10.10.2018, №9 від 22.11.2018, згідно з якими ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » надавало послуги з розробки веб-сайту для КП « ІНФОРМАЦІЯ_3 » він не підписував, не реєстрував і нікому не направляв. Хто здійснив вищевказані дії від його імені ОСОБА_4 не відомо.

Відповідно до матеріалів ГУ ДФС в Харківській області встановлено, що вищевказані суб`єкти господарської діяльності використовують наступні розрахункові рахунки:

1) Комунальне підприємство « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ):

- НОМЕР_6 , відкритого 05.12.2017 у АТ " ІНФОРМАЦІЯ_7 " (МФО НОМЕР_7 );

- НОМЕР_8 , відкритого 05.12.2017 у АТ " ІНФОРМАЦІЯ_7 " (МФО НОМЕР_7 );

- НОМЕР_9 відкритого 30.07.2018 у АТ " ІНФОРМАЦІЯ_8 " У М.КИЄВI (МФО НОМЕР_10 );

- НОМЕР_11 відкритого 30.07.2018 у АТ " ІНФОРМАЦІЯ_8 " У М.КИЄВI (МФО НОМЕР_10 );

2) ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ):

- НОМЕР_12 відкритого 16.03.2018 у ХАРКIВ.ГРУ АТ КБ" ІНФОРМАЦІЯ_9 ",М.ХАРКIВ (МФО НОМЕР_13 );

- НОМЕР_14 відкритого 16.03.2018 у ХАРКIВ.ГРУ АТ КБ" ІНФОРМАЦІЯ_9 ",М.ХАРКIВ (МФО НОМЕР_13 );

- НОМЕР_15 відкритого 12.05.2017 у ХАРКIВ.ГРУ АТ КБ" ІНФОРМАЦІЯ_9 ",М.ХАРКIВ (МФО НОМЕР_13 );

Згідно вимог п.1 ч.1 ст. 91 КПК України, у кримінальному провадженні підлягають доказуванню подія кримінального правопорушення ( час, місце, спосіб та інші обставини вчинення кримінального правопорушення). За загальним правилом, визначеним в ч.1 ст. 92 КПК України, обов`язок доказування обставин, передбачених ст. 91 КПК України, покладається на слідчого, прокурора.

Відповідно до ст. 162 КПК України, ст. 60 Закону України «Про банки і банківську діяльність», зазначені документи містять охоронювану законом таємницю і є банківською таємницею, що передбачає особливий порядок тимчасового доступу і вилучення.

Під час досудового розслідування виникла необхідність в отриманні тимчасового доступу до документів, що містять банківську таємницю, та які зберігаються у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » ЄДРПОУ ( НОМЕР_16 ), МФО НОМЕР_10 за адресою: АДРЕСА_3 , щодо відкриття вказаних розрахункових рахунків, які використовувались платником при здійсненні фінансово-господарської діяльності, руху коштів на них з метою встановлення або спростування фактів незаконного виводу грошових коштів, осіб, які мають право та розпоряджаються грошовими коштами на розрахункових рахунках, контрагентів, та інших обставин, які мають значення для кримінального провадження.

Документи, що становлять банківську таємницю мають значення для встановлення обставин у кримінальному провадженні, зокрема доведеності фактів учинення протиправних дій посадовими особами вищевказаних суб`єктів господарської діяльності та інших причетних до кримінального правопорушення осіб, тобто відповідно до ст. 84 КПК України є процесуальними джерелами доказів, які можливо здобути лише за умови отримання до них тимчасового доступу на підставі ухвали суду.

Відповідно до ч. 6 ст. 163 КПК України, слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження, крім обставин, передбачених частиною п`ятою цієї статті, доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Зважаючи, що станом на теперішній час існує реальна загроза зміни або знищення такої інформації, сторона обвинувачення вважає, що розгляд даного клопотання необхідно проводити в порядку ч.2 ст.163 КПК України, без виклику особи у володінні якої знаходиться така інформація, а саме представника АТ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » ЄДРПОУ ( НОМЕР_16 ), МФО НОМЕР_10 за адресою: АДРЕСА_3 .

Прокурор подав до суду заяву, в якому клопотання підтримав та просив його задовольнити та проводити розгляд за його відсутністю.

Розгляд клопотання проведено в порядку ч.2 ст.163 КПК України, без виклику особи у володінні якої знаходиться така інформація, а саме представника АТ « ІНФОРМАЦІЯ_8 ».

Дослідивши додані до клопотання матеріали та матеріали кримінального провадження, перевіривши доводи клопотання, приходжу до такого.

Прокурором доведено, що існує підозра щодо вчинення кримінального правопорушення, що може бути підставою для застосування заходів забезпечення кримінального провадження; потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи, про який ідеться у клопотанні прокурора про розкриття банківської таємниці та тимчасовий доступ до речей і документів які містять охоронювану законом таємницю.

Також доведено наявність достатніх підстав вважати, що інформація, зазначена в мотивувальній частині клопотання, сама по собі та в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні; ці відомості можуть бути використані як докази.

Для встановлення істини по справі виникла необхідність розкрити банківську таємницю та отримати тимчасовий доступ до речей і документів, з

наданням можливості вилучення належним чином завірених копій документів, що перебувають у володінні АТ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » ЄДРПОУ ( НОМЕР_16 ), МФО НОМЕР_10 за адресою: АДРЕСА_3 , а саме:

- виписок (у тому числі на електронному носію) у вигляді електронної таблиці (MS Exel, з можливістю застосування фільтрів) реєстру прибуткових та видаткових операцій по рахункам:

1) Комунальне підприємство « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ):

- НОМЕР_9 відкритого 30.07.2018 у АТ " ІНФОРМАЦІЯ_8 " У М.КИЄВI (МФО НОМЕР_10 );

- НОМЕР_11 відкритого 30.07.2018 у АТ " ІНФОРМАЦІЯ_8 " У М.КИЄВI (МФО НОМЕР_10 ),

із зазначенням назви контрагента; код ЄДРПОУ контрагента; № рахунку контрагента; МФО банка контрагента; сума операції; призначення платежу; особа, яка підписала платіжний документ (для видаткових операцій) з моменту відкриття по даний час;

- виписки платіжних доручень з відображенням дати та часу (години, хвилини, секунди) отримання платіжних доручень, а також IP-адреси, з якої надійшло платіжне доручення;

- документів депонування та списання коштів по векселям, актів прийому-передачі, реєстрів пред`явлення до оплати векселів, цінних паперів та векселів з іменним індосаментом, повідомлень банку суб`єктів господарської діяльності про списання коштів по пред`явленим до оплати векселів, цінних паперів та векселів з іменним індосаментом та депонування коштів по спеціальних рахунках з моменту відкриття по даний час;

- документів, що підтверджують зарахування та списання коштів по рахунку, у тому числі і документи, які створені у системі «Клієнт-банк», з розшифруванням додаткових реквізитів з платіжного документу з моменту відкриття по даний час;

- договорів, на підставі яких КП « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ), придбавало чи продавало цінні папери (прості іменні акції), договори - доручення, купівлі-продажу цінних паперів, акти прийому-передачі цінних паперів, виписки охоронців цінних паперів з моменту відкриття по даний час;

- документів юридичної справи КП « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ) на відкриття вищевказаних розрахункових рахунків, в тому числі анкет, реєстраційних документів підприємства, наказів про призначення службових осіб, банківських карток із зразками їх підписів і відбитку печатки підприємства, договорів на обслуговування банківських рахунків, та всіх платіжних доручень та інших документів по операціях з гривною і валютою по розрахункових рахунках зазначеного підприємства, обов`язково зазначивши уповноважену особу на розпоряджання коштами розрахункових рахунків;

- договорів на встановлення системи «Банк-Клієнт», а також технічну документацію щодо проведення працівниками банку інсталяції на комп`ютер КП « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ) вказаної системи, включаючи місце проведення вказаної операції та документів, які підтверджують факт видачі та отримання ключів доступу до системи «Клієнт - банк», всіх заяв та доручень від імені службових осіб підприємства;

- виписок за номерами телефонів, з яких проходило з`єднання системи «Банк-Клієнт» з комп`ютерів КП « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ), з банком та датами проведення вказаних з`єднань, включаючи години та хвилини з моменту відкриття по даний час;

- договорів, інших фінансових документів, у тому числі кредитних справ, які стали підставою для руху коштів по вищевказаним рахункам, що належать КП « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ) з моменту відкриття по даний час;

- карток зі зразками підпису та печатки уповноважених осіб, які упродовж 2017 - 2019 років користувались/користуються вищевказаними банківськими рахунками КП « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 );

- усіх наявних документів, що стали підставою для виготовлення та видачі платіжних, кредитних і інших карток та/або їх дублікатів, виданих банком у зв`язку з наявними банківськими рахунками:

1) Комунальне підприємство « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ):

- НОМЕР_9 відкритого 30.07.2018 у АТ " ІНФОРМАЦІЯ_8 " У М.КИЄВI (МФО НОМЕР_10 );

- НОМЕР_11 відкритого 30.07.2018 у АТ " ІНФОРМАЦІЯ_8 " У М.КИЄВI (МФО НОМЕР_10 ),

із зазначенням номеру картки, строку дії картки, повних даних особи, на ім`я якої видано картку або її дублікат і які використовувались/використовуються упродовж 2017-2019 років;

- документів у АТ " ІНФОРМАЦІЯ_8 ", на підставі яких, у разі наявності випадків, через касу банку з моменту відкриття по даний час;видавались готівкові кошти представникам, уповноваженим особам з банківських рахунків:

1) Комунальне підприємство « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ):

- НОМЕР_9 відкритого 30.07.2018 у АТ " ІНФОРМАЦІЯ_8 " У М.КИЄВI (МФО НОМЕР_10 );

- НОМЕР_11 відкритого 30.07.2018 у АТ " ІНФОРМАЦІЯ_8 " У М.КИЄВI (МФО НОМЕР_10 ),

як-то видаткові ордери, заяви про видачу готівки, довіреності на осіб, корінці грошових (касових) чеків, інші документи.

Таким чином, слідчий суддя вважає, що наявні підстави, передбачені ст. 132, ч. ч. 5, 6 ст.163 КПК України, вважати, що вказана інформація, доступ до якої просить надати прокурор, знаходитись у володінні АТ « ІНФОРМАЦІЯ_8 ».

З огляду на викладене, клопотання прокурора підлягає задоволенню.

На підставі наведеного, керуючись ст. ст. 132, 160, 162, 163 КПК України, слідчий суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання прокурора Харківської місцевої прокуратури № 2 юриста 1 класу ОСОБА_3 про розкриття банківської таємниці та тимчасовий доступ до речей і документів які містять охоронювану законом таємницю по кримінальному провадженню №42019221080000152 від 23 травня 2019 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.191 КК України задовольнити.

Надати прокурорамХарківської місцевоїпрокуратури №2 ОСОБА_3 , ОСОБА_9 абооперативному працівникуГУ ДФСв Харківськійобласті завідповідним дорученням,дозвіл наздійснення тимчасовогодоступу доречей ідокументів,які містятьохоронювану закономбанківську таємницюз наданням можливості вилучення належним чином завірених копій документів, що перебувають у володінні АТ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » ЄДРПОУ ( НОМЕР_16 ), МФО НОМЕР_10 за адресою: АДРЕСА_3 , а саме:

- виписок (у тому числі на електронному носію) у вигляді електронної таблиці (MS Exel, з можливістю застосування фільтрів) реєстру прибуткових та видаткових операцій по рахункам:

1) Комунальне підприємство « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ):

- НОМЕР_9 відкритого 30.07.2018 у АТ " ІНФОРМАЦІЯ_8 " У М.КИЄВI (МФО НОМЕР_10 );

- НОМЕР_11 відкритого 30.07.2018 у АТ " ІНФОРМАЦІЯ_8 " У М.КИЄВI (МФО НОМЕР_10 ),

із зазначенням назви контрагента; код ЄДРПОУ контрагента; № рахунку контрагента; МФО банка контрагента; сума операції; призначення платежу; особа, яка підписала платіжний документ (для видаткових операцій) з моменту відкриття по даний час;

- виписки платіжних доручень з відображенням дати та часу (години, хвилини, секунди) отримання платіжних доручень, а також IP-адреси, з якої надійшло платіжне доручення;

- документів депонування та списання коштів по векселям, актів прийому-передачі, реєстрів пред`явлення до оплати векселів, цінних паперів та векселів з іменним індосаментом, повідомлень банку суб`єктів господарської діяльності про списання коштів по пред`явленим до оплати векселів, цінних паперів та векселів з іменним індосаментом та депонування коштів по спеціальних рахунках з моменту відкриття по даний час;

- документів, що підтверджують зарахування та списання коштів по рахунку, у тому числі і документи, які створені у системі «Клієнт-банк», з розшифруванням додаткових реквізитів з платіжного документу з моменту відкриття по даний час;

- договорів, на підставі яких КП « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ), придбавало чи продавало цінні папери (прості іменні акції), договори - доручення, купівлі-продажу цінних паперів, акти прийому-передачі цінних паперів, виписки охоронців цінних паперів з моменту відкриття по даний час;

- документів юридичної справи КП « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ) на відкриття вищевказаних розрахункових рахунків, в тому числі анкет, реєстраційних документів підприємства, наказів про призначення службових осіб, банківських карток із зразками їх підписів і відбитку печатки підприємства, договорів на обслуговування банківських рахунків, та всіх платіжних доручень та інших документів по операціях з гривною і валютою по розрахункових рахунках зазначеного підприємства, обов`язково зазначивши уповноважену особу на розпоряджання коштами розрахункових рахунків;

- договорів на встановлення системи «Банк-Клієнт», а також технічну документацію щодо проведення працівниками банку інсталяції на комп`ютер КП « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ) вказаної системи, включаючи місце проведення вказаної операції та документів, які підтверджують факт видачі та отримання ключів доступу до системи «Клієнт - банк», всіх заяв та доручень від імені службових осіб підприємства;

- виписок за номерами телефонів, з яких проходило з`єднання системи «Банк-Клієнт» з комп`ютерів КП « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ), з банком та датами проведення вказаних з`єднань, включаючи години та хвилини з моменту відкриття по даний час;

- договорів, інших фінансових документів, у тому числі кредитних справ, які стали підставою для руху коштів по вищевказаним рахункам, що належать КП « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ) з моменту відкриття по даний час;

- карток зі зразками підпису та печатки уповноважених осіб, які упродовж 2017 - 2019 років користувались/користуються вищевказаними банківськими рахунками КП « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 );

- усіх наявних документів, що стали підставою для виготовлення та видачі платіжних, кредитних і інших карток та/або їх дублікатів, виданих банком у зв`язку з наявними банківськими рахунками:

1) Комунальне підприємство « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ):

- НОМЕР_9 відкритого 30.07.2018 у АТ " ІНФОРМАЦІЯ_8 " У М.КИЄВI (МФО НОМЕР_10 );

- НОМЕР_11 відкритого 30.07.2018 у АТ " ІНФОРМАЦІЯ_8 " У М.КИЄВI (МФО НОМЕР_10 ),

із зазначенням номеру картки, строку дії картки, повних даних особи, на ім`я якої видано картку або її дублікат і які використовувались/використовуються упродовж 2017-2019 років;

- документів у АТ " ІНФОРМАЦІЯ_8 ", на підставі яких, у разі наявності випадків, через касу банку з моменту відкриття по даний час;видавались готівкові кошти представникам, уповноваженим особам з банківських рахунків:

1) Комунальне підприємство « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ):

- НОМЕР_9 відкритого 30.07.2018 у АТ " ІНФОРМАЦІЯ_8 " У М.КИЄВI (МФО НОМЕР_10 );

- НОМЕР_11 відкритого 30.07.2018 у АТ " ІНФОРМАЦІЯ_8 " У М.КИЄВI (МФО НОМЕР_10 ),

як-то видаткові ордери, заяви про видачу готівки, довіреності на осіб, корінці грошових (касових) чеків, інші документи.

Строк дії ухвали встановити до: 09 серпня 2019 року.

Попередити, що відповідно до ч. 1 ст. 166 КПК України у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Копії ухвали надати прокурорам Харківської місцевої прокуратури №2 Харківської області ОСОБА_3 , ОСОБА_9 , зобов`язавши їх або іншу особу, зазначену в ухвалі, вручити один примірник представникуАТ « ІНФОРМАЦІЯ_8 ».

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення09.07.2019
Оприлюднено20.02.2023
Номер документу82906101
СудочинствоКримінальне
Сутьрозкриття банківської таємниці та тимчасовий доступ до речей і документів які містять охоронювану законом таємницю по кримінальному провадженню №42019221080000152 від 23 травня 2019 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.191 КК України

Судовий реєстр по справі —639/4434/19

Ухвала від 09.07.2019

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Макаров В. О.

Ухвала від 09.07.2019

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Макаров В. О.

Ухвала від 09.07.2019

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Макаров В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні