Ухвала
від 09.07.2019 по справі 592/10272/19
КОВПАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.СУМ

Справа № 592/10272/19

Провадження № 1-кс/592/5692/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Про проведення обшуку

09 липня 2019 року м.Суми

Слідчий суддя Ковпаківського районного суду м. Суми ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , слідчого ОСОБА_3 , розглянув клопотання старшого слідчого з ОВС другого відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у Сумській області ОСОБА_3 про дозвіл на проведення обшуку гаражу № НОМЕР_1 , що розташований на території обслуговуючого кооперативу «Автогаражного товариства «Луч» за адресою: Київська область, м. Вишневе, вул. Промислова, 4.

Перевіривши надані матеріали клопотання та дослідивши докази по даних матеріалах, заслухавши думку учасника провадження слідчого ОСОБА_3 , -

ВСТАНОВИВ:

Слідчий звернувся з клопотанням, погодженим з прокурором, про проведення обшуку. Вимоги мотивує тим, що починаючи з грудня 2017 року по теперішній час здійснюється незаконне виготовлення та зберігання підроблених марок акцизного податку з метою використання при продажу тютюнових виробів марки «Прилуки», які в подальшому збуваються на території м. Суми та Сумської області. Також встановлено факт незаконного придбання з метою збуту, зберігання та транспортування з метою збуту, а також збут на території Сумської області тютюнових виробів іноземного виробництва Республіки Білорусь, Молдови, Російської Федерації без марок акцизного податку та тютюнових виробів вітчизняного виробництва марки «Прилуки» з підробленими марками акцизного податку.

В ході досудового розслідування встановлено причетність гр. ОСОБА_4 до протиправної діяльності, пов`язаної з незаконним придбанням з метою збуту, транспортуванням з цією метою, збутом та зберіганням з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів, місцем виготовлення яких є тимчасово окупована територія, а саме м. Донецьк. Крім того, з`ясовано, що в своїй протиправній діяльності гр. ОСОБА_4 використовує гараж № НОМЕР_1 , що розташований на території обслуговуючого кооперативу «Автогаражного товариства «Луч» (код 20583676) за адресою: Київська обл., м. Вишневе, вул. Промислова, 4.

Таким чином, з метою відшукання предметів та знарядь вчинення кримінального правопорушення, зокрема, незаконно виготовлених підакцизних товарів, товарно-транспортних накладних щодо транспортування таких товарів, мобільних телефонів, чорнових записів, грошових коштів, у слідства виникла необхідність проведення обшуку гаражного приміщення № НОМЕР_1 обслуговуючого кооперативу «Автогаражного товариства «Луч» за вищевказаною адресою.

Згідно Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, право власності на гаражне приміщення № НОМЕР_1 за адресою: Київська обл., м. Вишневе, вул. Промислова, 4, не зареєстровано.

Слідчий з ОВС другого відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у Сумській області ОСОБА_3 в судовому засіданні клопотання підтримав із зазначених в ньому підстав та просив задовольнити.

Відповідно до ч. 1 ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке здобуто у результаті його вчинення.

Заслухавши думку слідчого та вивчивши матеріали клопотання, вважаю його обґрунтованим і таким, що підлягає задоволенню, оскільки в ході досудового слідства було встановлено, що ОСОБА_4 у свій протиправній діяльності, пов`язаній із незаконним придбанням, транспортуванням, збутом та зберіганням незаконно виготовлених тютюнових виробів, використовує гараж № НОМЕР_1 , що розташований на території обслуговуючого кооперативу «Автогаражного товариства «Луч» (код 20583676) за адресою: Київська обл., м. Вишневе, вул. Промислова, 4, де може зберігати незаконно виготовлені підакцизні товари (тютюнові вироби), товарно-транспортні накладні щодо транспортування таких товарів, чорнові записи, мобільні телефони, за допомогою яких здійснюється координація злочинної діяльності, предмети та грошові кошти, , які є речовими доказами у кримінальному провадженні, що зберегти на собі сліди кримінального правопорушення та можуть прямо вказувати на обставини вчинення злочину.

Керуючись ст. ст. 233, 234, 235 КПК України, -

УХВАЛИВ:

1. Надати дозвіл на проведення обшуку гаражу № НОМЕР_1 , що розташований на території обслуговуючого кооперативу «Автогаражного товариства «Луч» за адресою: Київська область, м. Вишневе, вул. Промислова, 4.

2. Мотиви надання дозволу на обшук у зв`язку з неможливістю в будь-який інший спосіб підтвердити вищевикладені обставини або їх остаточно спростувати.

3. Обшук проводиться з метою виявлення: незаконно виготовлених підакцизних товарів (тютюнових виробів) вітчизняного виробництва марки «Прилуки» з підробленими марками акцизного податку та іноземного виробництва Республік Білорусь, Молдови, Російської Федерації без марок акцизного податку та інших фальсифікованих тютюнових виробів, товарно-транспортних накладних щодо транспортування таких товарів, мобільних телефонів, чорнових записів, грошових коштів, а також предметів, які були знаряддям вчинення злочинів.

4. Строк дії ухвали двадцять днів з дня постановлення ухвали.

5. Проведення обшуку доручити начальнику другого відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у Сумській області ОСОБА_5 , заступнику начальника управління начальнику першого відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у Сумській області ОСОБА_6 , старшому слідчому з ОВС другого відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у Сумській області ОСОБА_3 , заступнику начальника першого відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у Сумській області ОСОБА_7 , старшому слідчому з ОВС першого відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у Сумській області ОСОБА_8 , старшому слідчому з ОВС першого відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у Сумській області ОСОБА_9 , старшому слідчому з ОВС першого відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у Сумській області ОСОБА_10 , старшому слідчому з ОВС першого відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у Сумській області ОСОБА_11 , старшому слідчому з ОВС першого відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у Сумській області ОСОБА_12 , старшому слідчому з ОВС другого відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у Сумській області ОСОБА_13 .

Ухвала слідчогосудді неможе бутиоскаржена.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення09.07.2019
Оприлюднено17.02.2023
Номер документу82923926
СудочинствоКримінальне
Сутьдозвіл на проведення обшуку гаражу № НОМЕР_1 , що розташований на території обслуговуючого кооперативу «Автогаражного товариства «Луч» за адресою: Київська область, м. Вишневе, вул. Промислова, 4.

Судовий реєстр по справі —592/10272/19

Ухвала від 09.07.2019

Кримінальне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Фоменко І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні