Ухвала
від 27.06.2019 по справі 369/8213/19
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 369/8213/19

Провадження №1-кс/369/2634/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27.06.2019 м. Київ

Києво-Святошинський районний суд Київської області в складі: слідчого судді ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , прокурора ОСОБА_4 , розглянувши клопотання старшого слідчого СВ Києво-Святошинського відділу поліції ГУ Національної поліції України в Київській області капітана поліції ОСОБА_5 про арешт майна, у кримінальному провадженні №12019110200002544 від 29.05.2019 року, за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 206-2, ч. 2 ст. 361 КК України, -

В С Т А Н О В И В:

Старший слідчий Києво-Святошинського ВП ГУ НП в Київській області капітан поліції ОСОБА_5 звернувся до суду з даним клопотанням, мотивуючи його тим, що СВ Києво-Святошинського ВП ГУНП в Київській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №12019110200002544 від 29.05.2019 року, за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 206-2, ч. 2 ст. 361 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що ОСОБА_6 , маючи вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та достатньо високий рівень технічних та комп`ютерних знань в галузі державної реєстрації, оскільки в період часу з 2016 по 2017 займав посаду юриста в КП «Васильківське», з 2017 по 2018 директор Київської обласної філії КП «Новозаводське», з 2018 по 31.05.2019 директор КП «ПРАВОЧИН», за попередньою змовою із ОСОБА_7 та іншими невстановленими особами, діючи з прямим умислом і корисливим мотивом, несанкціоновано втручався в роботу електронно-обчислювальних машин, що призвело до підробки інформації, при наступних обставинах.

Так, з метою реалізації своїх злочинних намірів, група невстановлених слідством осіб на початку 2018 року, за попередньою змовою з ОСОБА_6 та ОСОБА_8 розробила план вчинення кримінально-протиправних дій, пов`язаних із несанкціонованим умисним втручанням в роботу електронно-обчислювальних машин (компютерів), з метою підробки інформації.

Для втілення даного злочинного плану, група невстановлених осіб підібрала та залучила до вчинення вказаної незаконної діяльності інших учасників, які мають спеціальні знання в галузі державної реєстрації та комп`ютерних технологій. В подальшому, група невстановлених слідством осіб, вступили у злочинну змову із ОСОБА_8 та ОСОБА_6 , з якими підтримували товариські стосунки та добре знали особисто.

Створена невстановленими особами група зорганізувалась з метою протиправного заволодіння майном підприємств, установ, організацій шляхом несанкціонованого втручання в роботу електро-обчислювальних машин (компютерів) для підробки інформації, тобто проведення реєстраційних дій шляхом несанкціонованого втручання, з метою зміни складу засновників підприємств, зміни директорів та іншого роду змін.

Діючи у відповідності до узгодженого плану дій, точного місця досудовим розслідуванням не встановлено, (однак до 11.07.2018) ОСОБА_8 , усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи настання у зв`язку з цим суспільно-небезпечних наслідків та бажання настання таких наслідків, передав невстановленим особам копію свого паспорта та ідентифікаційного коду для з метою його призначення на посаду державного реєстратора комунального підприємства «Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» з 11.07.2018 для того щоб останній мав можливість у законний спосіб отримати ключ доступу до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань.

Після призначення його державним реєстратором вищевказаного комунального підприємства, ОСОБА_8 , отримавши в установленому порядку ключ доступу, логін та пароль, відповідно до злочинної домовленості повинен був передати вказаний ключ, логін та пароль невстановленим слідством особам.

Таким чином, ОСОБА_7 , починаючи з 11.07.2018, перебуваючи на посаді державного реєстратора КП «Реєтраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу», мав доступ до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань.

ОСОБА_6 , діючи у відповідності до заздалегідь узгодженого з невстановленими особами плану дій, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи настання у зв`язку з цим суспільно-небезпечних наслідків та бажання настання таких наслідків, бажаючи доведення початого ним злочину до кінця, виконуючи відведену йому роль у вказаній злочинній схемі, отримав від невстановлених осіб ключ, логін та пароль ОСОБА_8 для подальшого виконання заздалегідь незаконних вказівок невстановлених осіб, пов`язаних із несанкціонованим втручанням в роботу електронно-обчислювальних машин, що призвело до підробки інформації.

Так, 28.05.2019 ОСОБА_6 , відповідно до відведеної йому ролі, у невстановленому слідством місці та при невстановлених слідством обставинах, маючи особистий ключ державного реєстратора комунального підприємства «Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 та знаючи логін та пароль для несанкціонованого втручання в роботу електро-обчислювальних машин (компютерів), через доступ до Державного реєстру юридичних осію, фізичних осіб підприємців та громадських формувань з ключа державного реєстратора ОСОБА_7 , увійшов до вказаного реєстру та вчинив несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в автоматизованих системах, а саме 28.05.2019 о 18:40:49год. вніс зміни до відомостей що містяться в Державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань про юридичну особу - ТОВ «ОМОКС» (код ЄДРПОУ 23154102).

Внаслідок проведення ОСОБА_6 , несанкціонованого доступу з ключа державного реєстратора ОСОБА_7 до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, останній у невстановленому досудовим розслідуванням місці від імені державного реєстратора КП «Реєтраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 , використовуючи його ключ, логін та пароль доступу до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, 28.05.2019 о 18:40:49год., незаконно провів у вказаному реєстрі реєстраційну дію №13391070032007029 шляхом внесення відомостей про юридичну особу, що не пов`язана із змінами в установчих документах, достовірно знаючи, що вказана реєстраційна дія щодо ТОВ «ОМОКС» (код ЄДРПОУ 23154102) є незаконною.

Крім того, ОСОБА_6 , діючи у відповідності до заздалегідь узгодженого з невстановленими особами плану дій, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи настання у зв`язку з цим суспільно-небезпечних наслідків та бажання настання таких наслідків, бажаючи доведення початого ним злочину до кінця, виконуючи відведену йому роль у вказаній злочинній схемі, отримав від невстановлених осіб ключ, логін та пароль ОСОБА_8 для подальшого виконання заздалегідь незаконних вказівок невстановлених осіб, пов`язаних із несанкціонованим втручанням в роботу електронно-обчислювальних машин, що призвело до підробки інформації.

Так, 28.05.2019 ОСОБА_6 , відповідно до відведеної йому ролі, повторно у невстановленому слідством місці та при невстановлених слідством обставинах, маючи особистий ключ державного реєстратора комунального підприємства «Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 та знаючи логін та пароль для несанкціонованого втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп`ютерів), через доступ до Державного реєстру юридичних осію, фізичних осіб підприємців та громадських формувань з ключа державного реєстратора ОСОБА_7 , увійшов до вказаного реєстру та вчинив несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в автоматизованих системах, а саме 28.05.2019 о 18:42:06год. вніс зміни до відомостей що містяться в Державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань про юридичну особу - ТОВ «ОМОКС» (код ЄДРПОУ 23154102).

Внаслідок проведення ОСОБА_6 , несанкціонованого доступу з ключа державного реєстратора ОСОБА_7 до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, останній у невстановленому досудовим розслідуванням місці від імені державного реєстратора КП «Реєтраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 , повторно, використовуючи його ключ, логін та пароль доступу до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, 28.05.2019 о 18:42:06год., незаконно провів у вказаному реєстрі реєстраційну дію №13391070032007029 шляхом внесення відомостей про юридичну особу, що не пов`язана із змінами в установчих документах, достовірно знаючи, що вказана реєстраційна дія щодо ТОВ «ОМОКС» (код ЄДРПОУ 23154102) є незаконною.

Крім того, ОСОБА_6 , діючи у відповідності до заздалегідь узгодженого з невстановленими особами плану дій, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи настання у зв`язку з цим суспільно-небезпечних наслідків та бажання настання таких наслідків, бажаючи доведення початого ним злочину до кінця, виконуючи відведену йому роль у вказаній злочинній схемі, отримав від невстановлених осіб ключ, логін та пароль ОСОБА_8 для подальшого виконання заздалегідь незаконних вказівок невстановлених осіб, пов`язаних із несанкціонованим втручанням в роботу електронно-обчислювальних машин, що призвело до підробки інформації.

Так, 28.05.2019 ОСОБА_6 , відповідно до відведеної йому ролі, повторно у невстановленому слідством місці та при невстановлених слідством обставинах, маючи особистий ключ державного реєстратора комунального підприємства «Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 та знаючи логін та пароль для несанкціонованого втручання в роботу електро-обчислювальних машин (компютерів), через доступ до Державного реєстру юридичних осію, фізичних осіб підприємців та громадських формувань з ключа державного реєстратора ОСОБА_7 , увійшов до вказаного реєстру та вчинив несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в автоматизованих системах, а саме 28.05.2019 о 18:46:53год. вніс зміни до відомостей що містяться в Державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань про юридичну особу - ТОВ «ОМОКС» (код ЄДРПОУ 23154102).

Внаслідок проведення ОСОБА_6 , несанкціонованого доступу з ключа державного реєстратора ОСОБА_7 до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, останній у невстановленому досудовим розслідуванням місці від імені державного реєстратора КП «Реєтраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 , повторно, використовуючи його ключ, логін та пароль доступу до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, 28.05.2019 о 18:46:53год., незаконно провів у вказаному реєстрі реєстраційну дію №13391070032007029 шляхом внесення відомостей про юридичну особу, що не пов`язана із змінами в установчих документах, достовірно знаючи, що вказана реєстраційна дія щодо ТОВ «ОМОКС» (код ЄДРПОУ 23154102) є незаконною.

Крім того, ОСОБА_6 , діючи у відповідності до заздалегідь узгодженого з невстановленими особами плану дій, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи настання у зв`язку з цим суспільно-небезпечних наслідків та бажання настання таких наслідків, бажаючи доведення початого ним злочину до кінця, виконуючи відведену йому роль у вказаній злочинній схемі, отримав від невстановлених осіб ключ, логін та пароль ОСОБА_8 для подальшого виконання заздалегідь незаконних вказівок невстановлених осіб, пов`язаних із несанкціонованим втручанням в роботу електронно-обчислювальних машин, що призвело до підробки інформації.

Так, 28.05.2019 ОСОБА_6 , відповідно до відведеної йому ролі, повторно у невстановленому слідством місці та при невстановлених слідством обставинах, маючи особистий ключ державного реєстратора комунального підприємства «Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 та знаючи логін та пароль для несанкціонованого втручання в роботу електро-обчислювальних машин (компютерів), через доступ до Державного реєстру юридичних осію, фізичних осіб підприємців та громадських формувань з ключа державного реєстратора ОСОБА_7 , увійшов до вказаного реєстру та вчинив несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в автоматизованих системах, а саме 28.05.2019 о 20:26:29год. вніс зміни до відомостей що містяться в Державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань про юридичну особу - ТОВ «ОМОКС» (код ЄДРПОУ 23154102).

Внаслідок проведення ОСОБА_6 , несанкціонованого доступу з ключа державного реєстратора ОСОБА_7 до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, останній у невстановленому досудовим розслідуванням місці від імені державного реєстратора КП «Реєтраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 , повторно, використовуючи його ключ, логін та пароль доступу до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, 28.05.2019 о 20:26:29год., незаконно провів у вказаному реєстрі реєстраційну дію №13391070032007029 шляхом внесення відомостей про юридичну особу, що не пов`язана із змінами в установчих документах, достовірно знаючи, що вказана реєстраційна дія щодо ТОВ «ОМОКС» (код ЄДРПОУ 23154102) є незаконною.

Крім того, ОСОБА_6 , діючи у відповідності до заздалегідь узгодженого з невстановленими особами плану дій, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи настання у зв`язку з цим суспільно-небезпечних наслідків та бажання настання таких наслідків, бажаючи доведення початого ним злочину до кінця, виконуючи відведену йому роль у вказаній злочинній схемі, отримав від невстановлених осіб ключ, логін та пароль ОСОБА_8 для подальшого виконання заздалегідь незаконних вказівок невстановлених осіб, пов`язаних із несанкціонованим втручанням в роботу електронно-обчислювальних машин, що призвело до підробки інформації.

Так, 28.05.2019 ОСОБА_6 , відповідно до відведеної йому ролі, повторно у невстановленому слідством місці та при невстановлених слідством обставинах, маючи особистий ключ державного реєстратора комунального підприємства «Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 та знаючи логін та пароль для несанкціонованого втручання в роботу електро-обчислювальних машин (компютерів), через доступ до Державного реєстру юридичних осію, фізичних осіб підприємців та громадських формувань з ключа державного реєстратора ОСОБА_7 , увійшов до вказаного реєстру та вчинив несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в автоматизованих системах, а саме 28.05.2019 о 20:28:16год. вніс зміни до відомостей що містяться в Державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань про юридичну особу - ТОВ «ОМОКС» (код ЄДРПОУ 23154102).

Внаслідок проведення ОСОБА_6 , несанкціонованого доступу з ключа державного реєстратора ОСОБА_7 до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, останній у невстановленому досудовим розслідуванням місці від імені державного реєстратора КП «Реєтраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 , повторно, використовуючи його ключ, логін та пароль доступу до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, 28.05.2019 о 20:28:16год., незаконно провів у вказаному реєстрі реєстраційну дію №13391070032007029 шляхом внесення відомостей про юридичну особу, що не пов`язана із змінами в установчих документах, достовірно знаючи, що вказана реєстраційна дія щодо ТОВ «ОМОКС» (код ЄДРПОУ 23154102) є незаконною.

Крім того, ОСОБА_6 , діючи у відповідності до заздалегідь узгодженого з невстановленими особами плану дій, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи настання у зв`язку з цим суспільно-небезпечних наслідків та бажання настання таких наслідків, бажаючи доведення початого ним злочину до кінця, виконуючи відведену йому роль у вказаній злочинній схемі, отримав від невстановлених осіб ключ, логін та пароль ОСОБА_8 для подальшого виконання заздалегідь незаконних вказівок невстановлених осіб, пов`язаних із несанкціонованим втручанням в роботу електронно-обчислювальних машин, що призвело до підробки інформації.

Так, 28.05.2019 ОСОБА_6 , відповідно до відведеної йому ролі, повторно у невстановленому слідством місці та при невстановлених слідством обставинах, маючи особистий ключ державного реєстратора комунального підприємства «Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 та знаючи логін та пароль для несанкціонованого втручання в роботу електро-обчислювальних машин (компютерів), через доступ до Державного реєстру юридичних осію, фізичних осіб підприємців та громадських формувань з ключа державного реєстратора ОСОБА_7 , увійшов до вказаного реєстру та вчинив несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в автоматизованих системах, а саме 28.05.2019 о 20:29:10год. вніс зміни до відомостей що містяться в Державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань про юридичну особу - ТОВ «ОМОКС» (код ЄДРПОУ 23154102).

Внаслідок проведення ОСОБА_6 , несанкціонованого доступу з ключа державного реєстратора ОСОБА_7 до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, останній у невстановленому досудовим розслідуванням місці від імені державного реєстратора КП «Реєтраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 , повторно, використовуючи його ключ, логін та пароль доступу до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, 28.05.2019 о 20:29:10год., незаконно провів у вказаному реєстрі реєстраційну дію №13391070032007029 шляхом внесення відомостей про юридичну особу, що не пов`язана із змінами в установчих документах, достовірно знаючи, що вказана реєстраційна дія щодо ТОВ «ОМОКС» (код ЄДРПОУ 23154102) є незаконною.

Крім того, ОСОБА_6 , діючи у відповідності до заздалегідь узгодженого з невстановленими особами плану дій, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи настання у зв`язку з цим суспільно-небезпечних наслідків та бажання настання таких наслідків, бажаючи доведення початого ним злочину до кінця, виконуючи відведену йому роль у вказаній злочинній схемі, отримав від невстановлених осіб ключ, логін та пароль ОСОБА_8 для подальшого виконання заздалегідь незаконних вказівок невстановлених осіб, пов`язаних із несанкціонованим втручанням в роботу електронно-обчислювальних машин, що призвело до підробки інформації.

Так, 01.06.2019 ОСОБА_6 , відповідно до відведеної йому ролі, повторно у невстановленому слідством місці та при невстановлених слідством обставинах, маючи особистий ключ державного реєстратора комунального підприємства «Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 та знаючи логін та пароль для несанкціонованого втручання в роботу електро-обчислювальних машин (компютерів), через доступ до Державного реєстру юридичних осію, фізичних осіб підприємців та громадських формувань з ключа державного реєстратора ОСОБА_7 , увійшов до вказаного реєстру та вчинив несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в автоматизованих системах, а саме 01.06.2019 о 11:52:13год. вніс зміни до відомостей що містяться в Державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань про юридичну особу - ТОВ «ОМОКС ІНВЕСТ БУД» (код ЄДРПОУ 35591043).

Внаслідок проведення ОСОБА_6 , несанкціонованого доступу з ключа державного реєстратора ОСОБА_7 до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, останній у невстановленому досудовим розслідуванням місці від імені державного реєстратора КП «Реєтраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 , повторно, використовуючи його ключ, логін та пароль доступу до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, 01.06.2019 о 11:52:13год., незаконно провів у вказаному реєстрі реєстраційну дію №13391070031013674 шляхом внесення відомостей про юридичну особу, що не пов`язана із змінами в установчих документах, достовірно знаючи, що вказана реєстраційна дія щодо ТОВ «ОМОКС ІНВЕСТ БУД» (код ЄДРПОУ 35591043) є незаконною.

Крім того, ОСОБА_6 , діючи у відповідності до заздалегідь узгодженого з невстановленими особами плану дій, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи настання у зв`язку з цим суспільно-небезпечних наслідків та бажання настання таких наслідків, бажаючи доведення початого ним злочину до кінця, виконуючи відведену йому роль у вказаній злочинній схемі, отримав від невстановлених осіб ключ, логін та пароль ОСОБА_8 для подальшого виконання заздалегідь незаконних вказівок невстановлених осіб, пов`язаних із несанкціонованим втручанням в роботу електронно-обчислювальних машин, що призвело до підробки інформації.

Так, 01.06.2019 ОСОБА_6 , відповідно до відведеної йому ролі, повторно у невстановленому слідством місці та при невстановлених слідством обставинах, маючи особистий ключ державного реєстратора комунального підприємства «Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 та знаючи логін та пароль для несанкціонованого втручання в роботу електро-обчислювальних машин (компютерів), через доступ до Державного реєстру юридичних осію, фізичних осіб підприємців та громадських формувань з ключа державного реєстратора ОСОБА_7 , увійшов до вказаного реєстру та вчинив несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в автоматизованих системах, а саме 01.06.2019 о 11:55:32год. вніс зміни до відомостей що містяться в Державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань про юридичну особу - ТОВ «ОМОКС ІНВЕСТ БУД» (код ЄДРПОУ 35591043).

Внаслідок проведення ОСОБА_6 , несанкціонованого доступу з ключа державного реєстратора ОСОБА_7 до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, останній у невстановленому досудовим розслідуванням місці від імені державного реєстратора КП «Реєтраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 , повторно, використовуючи його ключ, логін та пароль доступу до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, 01.06.2019 о 11:55:32год., незаконно провів у вказаному реєстрі реєстраційну дію №13391070031013674 шляхом внесення відомостей про юридичну особу, що не пов`язана із змінами в установчих документах, достовірно знаючи, що вказана реєстраційна дія щодо ТОВ «ОМОКС ІНВЕСТ БУД» (код ЄДРПОУ 35591043) є незаконною.

Крім того, ОСОБА_6 , діючи у відповідності до заздалегідь узгодженого з невстановленими особами плану дій, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи настання у зв`язку з цим суспільно-небезпечних наслідків та бажання настання таких наслідків, бажаючи доведення початого ним злочину до кінця, виконуючи відведену йому роль у вказаній злочинній схемі, отримав від невстановлених осіб ключ, логін та пароль ОСОБА_8 для подальшого виконання заздалегідь незаконних вказівок невстановлених осіб, пов`язаних із несанкціонованим втручанням в роботу електронно-обчислювальних машин, що призвело до підробки інформації.

Так, 01.06.2019 ОСОБА_6 , відповідно до відведеної йому ролі, повторно у невстановленому слідством місці та при невстановлених слідством обставинах, маючи особистий ключ державного реєстратора комунального підприємства «Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 та знаючи логін та пароль для несанкціонованого втручання в роботу електро-обчислювальних машин (компютерів), через доступ до Державного реєстру юридичних осію, фізичних осіб підприємців та громадських формувань з ключа державного реєстратора ОСОБА_7 , увійшов до вказаного реєстру та вчинив несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в автоматизованих системах, а саме 01.06.2019 о 12:03:18год. вніс зміни до відомостей що містяться в Державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань про юридичну особу - ТОВ «ОМОКС ІНВЕСТ БУД» (код ЄДРПОУ 35591043).

Внаслідок проведення ОСОБА_6 , несанкціонованого доступу з ключа державного реєстратора ОСОБА_7 до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, останній у невстановленому досудовим розслідуванням місці від імені державного реєстратора КП «Реєтраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 , повторно, використовуючи його ключ, логін та пароль доступу до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, 01.06.2019 о 12:03:18 год., незаконно провів у вказаному реєстрі реєстраційну дію №13391070031013674 шляхом внесення відомостей про юридичну особу, що не пов`язана із змінами в установчих документах, достовірно знаючи, що вказана реєстраційна дія щодо ТОВ «ОМОКС ІНВЕСТ БУД» (код ЄДРПОУ 35591043) є незаконною.

Крім того, у невстановлений час та в невстановленому місці, з метою протиправного заволодіння майном ТОВ «ОМОКС» (код ЄДРПОУ 23154102) та ТОВ «ОМОКС ІНВЕСТ БУД» (код ЄДРПОУ 35591043), невстановлені слідством група осіб вступили у злочинну змову із ОСОБА_6 та ОСОБА_7 .

Для виконання суспільно небезпечного діяння ОСОБА_6 , ОСОБА_7 спільно з групою невстановлених слідством осіб, розроблено узгоджений план дій, який полягав у складанні невстановленими досудовим розслідуванням особами протоколу загальних зборів ТОВ «ОМОКС» (код ЄДРПОУ 23154102) на яких нібито були присутні ОСОБА_9 та ОСОБА_10 та на підставі вказаного протоколу проведення реєстраційних дій з метою протиправного заволодіння майном ТОВ «ОМОКС» (код ЄДРПОУ 23154102) та ТОВ «ОМОКС ІНВЕСТ БУД» (код ЄДРПОУ 35591043), у тому числі частками засновників, шляхом вчинення правочинів з використанням підроблених документів.

Попередньо домовившись про спільну злочинну діяльність, спрямовану на досягнення єдиного злочинного результату, кінцевою метою якого було протиправне заволодіння майном ТОВ«ОМОКС» та ТОВ «ОМОКС ІНВЕСТ БУД», ОСОБА_6 , ОСОБА_7 та невстановлені слідством особи розподілили між собою ролі та функції.

З урахуванням домовленостей, невстановлені слідством особи, згідно з відведеної для них ролі, для досягнення єдиного злочинного результату, були зобов`язані, здійснити наступні злочинні дії:

-скласти завідомо підроблений протокол № 02/04 загальних зборів учасників ТОВ «Омокс» від 02.04.2019 року та підписати його у ОСОБА_11 та ОСОБА_12 ;

- на підставі вказаного протоколу нотаріально завірити статут товариства з обмежено відповідальністю «ОМОКС» (код ЄДРПОУ 23154102) в новій редакції у приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_13 ;

- передати підроблений протокол № 02/04 загальних зборів учасників ТОВ «Омокс» від 02.04.2019 року та статут товариства з обмежено відповідальністю «ОМОКС» (код ЄДРПОУ 23154102) в новій редакції ОСОБА_6 .

У свою чергу, ОСОБА_6 , відповідно до відведеної йому ролі повинен був у невстановленому слідством місці та при невстановлених слідством обставинах, 28.05.2019, маючи особистий ключ державного реєстратора комунального підприємства «Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 та знаючи логін та пароль для несанкціонованого втручання в роботу електро-обчислювальних машин (компютерів), через доступ до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань з використанням електронного ключа, логіна та пароля ОСОБА_7 , увійти до вказаного реєстру та вчинити несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в автоматизованих системах, а саме внести зміни до відомостей що містяться в Державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань про юридичну особу - ТОВ «ОМОКС» (код ЄДРПОУ 23154102).

Діючи у відповідності до узгодженого плану дій, ОСОБА_6 , 28.05.2019 маючи ключ, логін та пароль державного реєстратора КП «Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 на підставі протоколу № 02/04 загальних зборів учасників ТОВ «Омокс» від 02.04.2019 року провів завідомо незаконні реєстраційні дії.

Діючи повторно, у відповідності до узгодженого плану дій, ОСОБА_6 , 01.06.2019 року маючи ключ, логін та пароль державного реєстратора КП «Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 без будь-яких документів та законних підстав, 01.06.2019 року провів завідомо незаконні реєстраційні дії - незаконно провів у вказаному реєстрі реєстраційну дію №13391070031013674 шляхом внесення відомостей про юридичну особу, що не пов`язана із змінами в установчих документах, достовірно знаючи, що вказана реєстраційна дія щодо ТОВ «ОМОКС ІНВЕСТ БУД» (код ЄДРПОУ 35591043) є незаконною.

Згідно пункту 4 статті 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» для державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі, у тому числі змін до установчих документів юридичної особи, крім змін до відомостей, передбачених частиною п`ятою цієї статті, подаються такі документи:

1) заява про державну реєстрацію змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі;

2) примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) рішення уповноваженого органу управління юридичної особи про зміни, що вносяться до Єдиного державного реєстру;

8) установчий документ юридичної особи в новій редакції - у разі внесення змін, що містяться в установчому документі;

Згідно пункту 5 статті 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», для державної реєстрації змін до відомостей про розмір статутного капіталу, розміри часток у статутному капіталі чи склад учасників товариства з обмеженою відповідальністю або товариства з додатковою відповідальністю (далі в цій частині - товариство) подаються, зокрема, такі документи:

1) заява про державну реєстрацію змін до цих відомостей;

2) документ про сплату адміністративного збору;

3) один із таких відповідних документів:

а) рішення загальних зборів учасників товариства про визначення розміру статутного капіталу та розмірів часток учасників;

б) рішення загальних зборів учасників товариства про виключення учасника з товариства;

в) заява про вступ до товариства;

г) заява про вихід з товариства;

ґ) акт приймання-передачі частки (частини частки) у статутному капіталі товариства;

При цьому, справжність підписів учасників, які голосували за рішення, зазначені у підпунктах "а" і "б" цієї частини, засвідчується нотаріально.

Документів, які мали бути передані державному реєстратору на виконання імперативних норм діючого законодавства для вчинення ним оскаржуваних реєстраційних дій ОСОБА_9 та ОСОБА_10 не підписували та не подавали.

Крім того, встановлено факт того, що державний реєстратор ОСОБА_7 та/або Комунальне підприємство «Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» за місцем реєстрації не знаходиться, документи на підставі яких вказане комунальне підприємство було створено є підробленими.

Так, 28.05.2019 та 01.06.2019 року ОСОБА_6 , відповідно до відведеної йому ролі, у невстановленому слідством місці та при невстановлених слідством обставинах, маючи особистий ключ державного реєстратора комунального підприємства «Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 та знаючи логін та пароль для несанкціонованого втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп`ютерів), через доступ до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань з електронного ключа ОСОБА_7 , увійшов до вказаного реєстру та вчинив несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в автоматизованих системах, а саме вніс зміни до відомостей що містяться в Державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань про юридичну особу - ТОВ «ОМОКС» (код ЄДРПОУ 23154102) та ТОВ «ОМОКС ІНВЕСТБУД» (код ЄДРПОУ 35591043).

Внаслідок проведення ОСОБА_6 , несанкціонованого доступу до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, останній у невстановленому досудовим розслідуванням місці та невстановлений досудовим розслідуванням час, від імені державного реєстратора КП «Реєтраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 , використовуючи його ключ, логін та пароль доступу до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, 28.05.2019 та 01.06.2019 року, незаконно провів у вказаному реєстрі реєстраційні дії №13391070032007029 та №13391050033013674, шляхом внесення відомостей про юридичну особу, що не пов`язана із змінами в установчих документах, достовірно знаючи, що вказана реєстраційна дія щодо ТОВ «ОМОКС» (код ЄДРПОУ 23154102) та ТОВ «ОМОКС ІНВЕСТБУД» (код ЄДРПОУ 35591043) є незаконна.

На підставі ухвали слідчого судді Києво-Святошинського районного суду Київської області ОСОБА_1 №369/7987/19 від 21.06.2019 в період часу з 10 год. 11 хв. до 15 год. 14 хв. 24.06.2019 проведено обшук в квартирі АДРЕСА_1 в ході якого виявлено та вилучено:

-флешка чорного кольору із написом білого кольору Transcend 16 Gb, з наявним номером на зворотній стороні 14939; змиви з флешки чорного кольору із написом білого кольору Transcend 16 Gb, з наявним номером на зворотній стороні 14939; видвижна флешка із написом білого кольору Team 8 Gb, з наявним маркуванням на зворотній стороні D33D08; змиви з видвижної флешки із написом білого кольору Team 8 Gb, з наявним маркуванням на зворотній стороні D33D08; видвижна флешка коричневого кольору із написом Color 32 Gb, з наявним маркуванням на зворотній стороні 151126002-4-15500;

-змиви з видвижної флешки коричневого кольору із написом Color 32 Gb, з наявним маркуванням на зворотній стороні 151126002-4-15500; 5 (п`ять) зв`язок ключів; трудова крижка ОСОБА_6 ІНФОРМАЦІЯ_1 серія на № НОМЕР_1 ; печатка ТОВ «БЛАГОБУДКОНСАЛТ» (ЄДРПОУ 38450720);

-печатка « ОСОБА_14 » інженер з інвентаризації нерухомого майна, реєстраційний № 1474, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України; Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності № 168775176 від 31.05.2019 року на 1 аркуші; Довідка про технічні показники об`єкта нерухомого майна від 26.03.2019 року ТОВ «БЛОГОБУДКОСАЛТ» на 1 аркуші; рішення № 03-04 від 29.03.2019 року Дідівщинської сільської ради Фастівського району Київської області на 1 аркуші; Технічний паспорт на житловий будинок АДРЕСА_2 на 6 аркушах; копія паспорта громадянина України на імя ОСОБА_15 , ІНФОРМАЦІЯ_2 на 2 аркушах; копія ідентифікаційного коду ОСОБА_15 на 1 аркуші; копія паспорта громадянина України на імя ОСОБА_16 , ІНФОРМАЦІЯ_3 на 4 аркушах; копія ідентифікаційного коду ОСОБА_16 на 1 аркуші; копія паспорта громадянина України на ім`я ОСОБА_17 , ІНФОРМАЦІЯ_4 на 1 аркуші; копія ідентифікаційного коду ОСОБА_17 на 1 аркуші; мобільний телефон марки Doogee СЕ0700; грошові кошти в розмірі 3200 гривень купюрами по 200 гривень; грошові кошти в сумі 5000 доларів США з них 4900 доларів США купюрами по 100 доларів та 100 доларів США купюрами по 50 доларів; копія фрагментів державного акту на право власності на земельну ділянку на імя ОСОБА_18 ; фрагменти паспорту громадянина України на імя ОСОБА_18 ; вінчестер з написом SP Silicon power № NSIP-REM-SU-A60 18000445-01-1TB; флешка № 062315 разом із фрагментами аркушів паперу; флешка № 062311 разом із фрагментами аркушів паперу; флешка № 065984 разом із фрагментами аркушів паперу; змиви з флешки № 062315 разом із фрагментами аркушів паперу; змиви з флешки № 062311 разом із фрагментами аркушів паперу; змиви з флешки № 065984 разом із фрагментами аркушів паперу; три змиви з жорсткого диску комп`ютера; змив з кришки ноутбука марки Lenovo; змив з клавіатури марки Lenovo; змив з мишки; змив з ноутбука Xeomi MI; змиви з кліше печатки «Державний реєстратор КП «Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу»»; змив з системного блоку комп`ютера; змив з принтера марки Canon; змив з папок, що знаходяться на принтері Canon; змив з мобільного телефону марки IPhone 7+ чорного кольору; змив з мобільного телефону марки IPhone 7 чорного кольору;

-змив з мобільного телефону марки IPhone 7 білого кольору; сліди папілярних узорів з ноутбука Xeomi MI; сліди з папілярних узорів з ноутбука марки Lenovo; сліди папілярних узорів з мобільного телефону марки IPhone 7 чорного кольору; сліди папілярних узорів з кліше печатки «Державний реєстратор КП Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу»; сліди папілярних узорів з мобільного телефону IPhone 7+ чорного кольору; змив з флешки № 002311; печатка державний реєстратор «КП Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу»; пластикова чорна папка із вмістом документів;

-копія технічного паспорту на приміщення (група приміщень № 98) №3/7 вул. Підгірна/Татарська в м. Києві; копія технічного паспорту на приміщення (група приміщень № 102) №3/7 вул. Підгірна/Татарська в м. Києві; копія технічного паспорту на приміщення (група приміщень № 97) №3/7 вул. Підгірна/Татарська в м. Києві; опія запиту 062/14-15185(И/2018) від 10.12.2008; копія адвокатського запиту ОСОБА_19 ; копія ухвали № 22/476 від 29.04.2005 року; копія реєстраційного посвідчення БТІ на приміщення № НОМЕР_2 вул. Підгірна/Татарська в м. Києві; копія договору купівлі-продажу № 2672 від 27.09.2004 року; копія рішення Апеляційного суду м. Києва № 22-Ц/796/9522/2016; копія рішення Господарського суду м. Києва № 22/476 від 29.12.2004 року; копія листа про державну реєстрацію прав; копія договору купівлі-продажу № 11527 від 24.11.2005; копія витягу про державну реєстрацію; копія виписки з державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців; копія акту оцінки внесків учасників до статутного капіталу ТОВ «ЛЮКСДОР» від 2019 року; копія актів приймання передачі майна № 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 за 2019 рік; копія протоколу загальних зборів ТОВ «ЛЮКСДОР» від 11.03.2019 року; копія статуту ТОВ «ОХОРОННА КОМПАНІЯ» «АНТИРЕЙДЕР»; копія висновку про обмеження прав на земельну ділянку; копія умов на відведення на земельну ділянку; копія довідки про кількісні характеристики про земельної ділянки; копія Акту перевірки від 23.08.2012 року; копія довідки про кількісні характеристики земельної ділянки;

-копія висновку про обмеження прав на земельну ділянку; копія звіту з якісної характеристики покриву земельної ділянки; копія умов відведення земельної ділянки; копія експлікацій земельних ділянок; копія договору № 75 від 20.02.2012 року; копія змісту; копія вихідної земельно-кадастрової інформації;

-копія пояснювальної записки; копія завдання на виконання робіт від 20.08.2012 року; копія заяви ОСОБА_20 ; копія рішення № 5 від 28.10.2018 року Дідівщинської сільської ради; копія титульного листа проекту землеустрою ПП «МЕЖА ФАСТ»; копія рішення № 03-04 від 29.03.2019 року Дідівської сільської ради; копія протоколу № 10 від 18.06.2019 року; копія протоколу № 09 від 18.06.2019 року; копія витягу з реєстру членів обслуговуючого кооперативу «Власна квартира 2» № 18/19 від 18.06.2019 року; копія акту прийому передачі від 18.06.2019 року; копія кооперативної угоди № 18/06/19-ВК2 від 18.06.2019 року; копія договору № 18/06 від 18.06.2019 року; копія технічного паспорта на квартиру АДРЕСА_3 ; копія паспорта громадянина України ОСОБА_21 24.03.1999 року;

-копія кооперативної угоди № 12/04/18-ВК2 від 12.04.2018 року; копія протоколу № 162 від 12.04.2018 року; копія витягу від 27.12.2018 року; копія протоколу № 207 від 27.07.2018 року; копія додаткової угоди № 1 від 27.12.2018 року; копія ідентифікаційного коду ОСОБА_22 ; копія паспорта громадянина України ОСОБА_22 , ІНФОРМАЦІЯ_5 ; копія технічного паспорту на будівлю громадського призначення Комплекс дорожнього сервісу автомагістраль Київ-Одеса КН 246+500 (східна сторона) територія Великотроянівської сільської ради; копія довіреності № 1262 від 08.11.2018 року; копія квитанції до прибуткового касового ордеру № 27 від 25.01.2011 року (МЕЖА ФАСТ); копія рішення № 05-16-VI від 19.07.2012 року Дідівщинської сільської ради; копія схеми; копія довідки № 113 від 08.06.2010 року; копія листа від 09.03.2019 року; копія зведеного плану ділянок; копія плану меж зон обмежень, обтяжень та сервітутів, кадастровий номер 3224982400; копія викопіювання; копія плану відведення земельної ділянки; копія акту про встановлення в натурі від 25.01.2011 року; копія схеми перенесення меж земельної ділянки; копія плану меж, зон обмежень, обтяжень та сервітутів; копія відомостей вираховування площі земельної ділянки;

-копія відомості ; копія плану відведення земельної ділянки; копія кадастрового плану земельної ділянки кадастровий номер; телефон марки ІPhone 7 білого кольору в чохлі чорного кольору; телефон марки ІPhone 7 чорного кольору в чохлі чорного кольору; телефон марки ІPhone 7 + чорного кольору в прозорому чохлі; квитанція від 16.04.2019 року час 11:49:56; банківська картка Приват Банк НОМЕР_3 ; картка Приват банк НОМЕР_4 ; картка Приват банк НОМЕР_3 ; копія витягу 111842495 з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно від 26.01.2019 року; копія договору купівлі-продажу № 1192 від 25.07.2016 року; копія технічного паспорту на квартиру АДРЕСА_4 ; копія ухвали № 761/33/784/16-К; копія висновку експерта № 6-1/09-2017 від 05.09.2017 року; копія статуту ТОВ юридична компанія «АНТИ РЕЙДЕР»; ноутбук марки Xeomi MI 16773/0014584 сірого кольору;

-ноутбук марки Lenovo РF119KP5; сумка чорного кольору в середині якого знаходиться мишка та ключ; принтер чорного кольору марки Canon; розтер Tenda D314A8 білого кольору; модем ARRIS СBTRM46E114082$.

З урахуванням того, що вказані речі зберегли на собі сліди вчинення злочину, мають відношення до вчинення незаконних реєстраційних дій державних реєстраторів КП «Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» та на підставі ст. 98 КПК України вони визнані речовим доказом у вказаному кримінальному провадженні.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

У даному випадку на вищевказані речі, необхідно накласти арешт для запобігання можливості його пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Метою арешту є збереження вказаного майна як речового доказу в даному кримінальному провадженні, оскільки необхідно встановити чи є вказані речі предметом вчинення злочину, знаряддям вчинення злочину, а також такі що зберегли на собі сліди вчинення злочину.

Згідно з вимогами ч. 3 ст. 170 КПК України у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98цього Кодексу.

У даному випадку вказане нерухоме майно є об`єктом кримінально протиправних дій, а тому у відповідності до ст. 98 КПК України є речовим доказом у даному кримінальному провадженні та може бути використаний для встановлення обставин кримінального правопорушення.

Згідно з вимогами ч. 11 ст. 170 КПК України заборона або обмеження користування, розпорядження майном можуть бути застосовані лише у разі, коли існують обставини, які підтверджують, що їх незастосування призведе до приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі майна.

Необхідність в арешті вказаного майна зумовлена насамперед забезпеченням кримінального провадження, адже за результатами досудового розслідування необхідно буде вирішити подальшу долю вказаних речових доказів.

У відповідності із ст. 100 КПК України та нормами Порядку зберігання речових доказів стороною обвинувачення, їх реалізації, технологічної переробки, знищення, здійснення витрат пов`язаних з їх зберіганням і пересиланням, схоронності тимчасово вилученого майна під час кримінального провадження, затверджених Постановою КМУ від 19 листопада 2012 року №1104 умовою зберігання речових доказів повинно бути забезпечення збереження їх істотних ознак та властивостей. Сторона кримінального провадження, якій наданий речовий доказ або документ, зобов`язана зберігати їх у стані, придатному для використання у кримінальному провадженні.

Тому слідчий просив накласти арешт на:

?флешка чорного кольору із написом білого кольору Transcend16 Gb, з наявним номером на зворотній стороні 14939;

?змиви з флешки чорного кольору із написом білого кольору Transcend16 Gb, з наявним номером на зворотній стороні 14939;

?видвижна флешка із написом білого кольору Team8Gb, з наявним маркуванням на зворотній стороні D33D08;

?змиви з видвижної флешки із написом білого кольору Team8Gb, з наявним маркуванням на зворотній стороні D33D08;

?видвижна флешка коричневого кольору із написом Color 32Gb, з наявним маркуванням на зворотній стороні 151126002-4-15500;

?змиви з видвижної флешки коричневого кольору із написом Color 32Gb, з наявним маркуванням на зворотній стороні 151126002-4-15500;

?5 (п`ять) звязок ключів;

?трудова крижка ОСОБА_6 ІНФОРМАЦІЯ_1 серія на № НОМЕР_1 ;

?печатка ТОВ «БЛАГОБУДКОНСАЛТ» (ЄДРПОУ 38450720);

?печатка « ОСОБА_14 » інженер з інвентаризації нерухомого майна, реєстраційний № 1474, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України;

?Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності № 168775176 від 31.05.2019 року на 1 аркуші;

?Довідка про технічні показники об`єкта нерухомого майна від 26.03.2019 року ТОВ «БЛОГОБУДКОСАЛТ» на 1 аркуші;

?рішення № 03-04 від 29.03.2019 року Дідівщинської сільської ради Фастівського району Київської області на 1 аркуші;

?Технічний паспорт на житловий будинок АДРЕСА_2 на 6 аркушах;

?копія паспорта громадянина України на імя ОСОБА_15 , ІНФОРМАЦІЯ_2 на 2 аркушах;

?копія ідентифікаційного коду ОСОБА_15 на 1 аркуші;

?копія паспорта громадянина України на імя ОСОБА_16 , ІНФОРМАЦІЯ_3 на 4 аркушах;

?копія ідентифікаційного коду ОСОБА_16 на 1 аркуші;

? копія паспорта громадянина України на ім`я ОСОБА_17 , ІНФОРМАЦІЯ_4 на 1 аркуші;

?копія ідентифікаційного коду ОСОБА_17 на 1 аркуші;

?мобільний телефон марки DoogeeСЕ0700;

?грошові кошти в розмірі 3200 гривень купюрами по 200 гривень;

?грошові кошти в сумі 5000 доларів США з них 4900 доларів США купюрами по 100 доларів та 100 доларів США купюрами по 50 доларів;

?копія фрагментів державного акту на право власності на земельну ділянку на імя ОСОБА_18 ;

?фрагменти паспорту громадянина України на імя ОСОБА_18 ;

?вінчестер з написом SPSiliconpower№ NSIP-REM-SU-A60 18000445-01-1TB;

?флешка № 062315 разом із фрагментами аркушів паперу;

?флешка № 062311 разом із фрагментами аркушів паперу;

?флешка № 065984 разом із фрагментами аркушів паперу;

?змиви з флешки № 062315 разом із фрагментами аркушів паперу;

?змиви з флешки № 062311 разом із фрагментами аркушів паперу;

?змиви з флешки № 065984 разом із фрагментами аркушів паперу;

?три змиви з жорсткого диску комп`ютера;

?змив з кришки ноутбука марки Lenovo;

?змив з клавіатури маркиLenovo;

?змив з мишки;

?змив з ноутбука XeomiMI;

?змиви з кліше печатки «Державний реєстратор КП «Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу»»;

?змив з системного блоку комп`ютера;

?змив з принтера марки Canon;

?змив з папок, що знаходяться на принтері Canon;

?змив з мобільного телефону марки IPhone 7+ чорного кольору;

?змив з мобільного телефону марки IPhone 7 чорного кольору;

?змив з мобільного телефону марки IPhone 7 білого кольору;

?сліди папілярних узорів з ноутбука XeomiMI;

?сліди з папілярних узорів з ноутбука маркиLenovo;

?сліди папілярних узорів з мобільного телефону марки IPhone 7 чорного кольору;

?сліди папілярних узорів з кліше печатки «Державний реєстратор КП Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу»;

?сліди папілярних узорів з мобільного телефону IPhone 7+ чорного кольору;

?змив з флешки № 002311;

?печатка державний реєстратор «КП Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу»;

?пластикова чорна папка із вмістом документів;

?копія технічного паспорту на приміщення (група приміщень № 98) №3/7 вул. Підгірна/Татарська в м. Києві;

?копія технічного паспорту на приміщення (група приміщень № 102) №3/7 вул. Підгірна/Татарська в м. Києві;

?копія технічного паспорту на приміщення (група приміщень № 97) №3/7 вул. Підгірна/Татарська в м. Києві;

?копія запиту 062/14-15185(И/2018) від 10.12.2008;

?копія адвокатського запиту ОСОБА_19 ;

?копія ухвали № 22/476 від 29.04.2005 року;

?копія реєстраційного посвідчення БТІ на приміщення № НОМЕР_2 вул. Підгірна/Татарська в м. Києві;

?копія договору купівлі-продажу № 2672 від 27.09.2004 року;

?копія рішення Апеляційного суду м. Києва № 22-Ц/796/9522/2016;

?копія рішення Господарського суду м. Києва № 22/476 від 29.12.2004 року;

?копія листа про державну реєстрацію прав;

?копія договору купівлі-продажу № 11527 від 24.11.2005;

?копія витягу про державну реєстрацію;

?копія виписки з державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців;

?копія акту оцінки внесків учасників до статутного капіталу ТОВ «ЛЮКСДОР» від 2019 року;

?копія актів приймання передачі майна № 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 за 2019 рік;

?копія протоколу загальних зборів ТОВ «ЛЮКСДОР» від 11.03.2019 року;

?копія статуту ТОВ «ОХОРОННА КОМПАНІЯ» «АНТИРЕЙДЕР»;

?копія висновку про обмеження прав на земельну ділянку;

?копія умов на відведення на земельну ділянку;

?копія довідки про кількісні характеристики про земельної ділянки;

?копія Акту перевірки від 23.08.2012 року;

?копія довідки про кількісні характеристики земельної ділянки;

?копія висновку про обмеження прав на земельну ділянку;

?копія звіту з якісної характеристики покриву земельної ділянки;

?копія умов відведення земельної ділянки;

?копія експлікацій земельних ділянок;

?копія договору № 75 від 20.02.2012 року;

?копія змісту;

?копія вихідної земельно-кадастрової інформації;

?копія пояснювальної записки;

?копія завдання на виконання робіт від 20.08.2012 року;

?копія заяви ОСОБА_20 ;

?копія рішення № 5 від 28.10.2018 року Дідівщинської сільської ради;

?копія титульного листа проекту землеустрою ПП «МЕЖА ФАСТ»;

?копія рішення № 03-04 від 29.03.2019 року Дідівської сільської ради;

?копія протоколу № 10 від 18.06.2019 року;

?копія протоколу № 09 від 18.06.2019 року;

?копія витягу з реєстру членів обслуговуючого кооперативу «Власна квартира 2» № 18/19 від 18.06.2019 року;

?копія акту прийому передачі від 18.06.2019 року;

?копія кооперативної угоди № 18/06/19-ВК2 від 18.06.2019 року;

?копія договору № 18/06 від 18.06.2019 року;

?копія технічного паспорта на квартиру АДРЕСА_3 ;

?копія паспорта громадянина України ОСОБА_21 24.03.1999 року;

?копія кооперативної угоди № 12/04/18-ВК2 від 12.04.2018 року;

?копія протоколу № 162 від 12.04.2018 року;

?копія витягу від 27.12.2018 року;

?копія протоколу № 207 від 27.07.2018 року;

?копія додаткової угоди № 1 від 27.12.2018 року4

?копія ідентифікаційного коду ОСОБА_22 ;

?копія паспорта громадянина України ОСОБА_22 , ІНФОРМАЦІЯ_5 ;

?копія технічного паспорту на будівлю громадського призначення Комплекс дорожнього сервісу автомагістраль Київ-Одеса КН 246+500 (східна сторона) територія Великотроянівської сільської ради;

?копія довіреності № 1262 від 08.11.2018 року;

?копія квитанції до прибуткового касового ордеру № 27 від 25.01.2011 року (МЕЖА ФАСТ);

?копія рішення № 05-16-VI від 19.07.2012 року Дідівщинської сільської ради;

?копія схеми;

?копія довідки № 113 від 08.06.2010 року;

?копія листа від 09.03.2019 року;

?копія зведеного плану ділянок4

?копія плану меж зон обмежень, обтяжень та сервітутів, кадастровий номер 3224982400;

?копія викопіювання;

?копія плану відведення земельної ділянки;

?копія акту про встановлення в натурі від 25.01.2011 року;

?копія схеми перенесення меж земельної ділянки;

?копія плану меж, зон обмежень, обтяжень та сервітутів;

?копія відомостей вираховування площі земельної ділянки;

?копія відомості ;

?копія плану відведення земельної ділянки;

?копія кадастрового плану земельної ділянки кадастровий номер;

?телефон марки ІPhone 7 білого кольору в чохлі чорного кольору;

?телефон марки ІPhone 7 чорного кольору в чохлі чорного кольору;

?телефон марки ІPhone 7 + чорного кольору в прозорому чохлі;

?квитанція від 16.04.2019 року час 11:49:56;

?банківська картка Приват Банк НОМЕР_3 ;

?картка Приват банк НОМЕР_4 ;

?картка Приват банк НОМЕР_3 ;

?копія витягу 111842495 з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно від 26.01.2019 року;

?копія договору купівлі-продажу № 1192 від 25.07.2016 року;

?копія технічного паспорту на квартиру АДРЕСА_4 ;

?копія ухвали № 761/33/784/16-К;

?копія висновку експерта № 6-1/09-2017 від 05.09.2017 року;

?копія статуту ТОВ юридична компанія «АНТИ РЕЙДЕР»;

?ноутбук марки XeomiMI 16773/0014584 сірого кольору;

?ноутбук марки Lenovo РF119KP5;

?сумка чорного кольору в середині якого знаходиться мишка та ключ;

?принтер чорного кольору марки Canon;

?розтер TendaD314A8 білого кольору;

?модем ARRIS СBTRM46E114082$,

В судовому засіданні слідчий та прокурор клопотання підтримали, та просили суд задовольнити його в повному обсязі.

Адвокат підозрюваного ОСОБА_6 ОСОБА_23 про день та час розгляду справи повідомлена належним чином в судове засідання не з`явилась, причини неявки суду невідомі.

Згідно ч. 1 ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

У відповідності до ч. 2 ст. 167 KПК України тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, грошей тощо, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони є предметом кримінального правопорушення, пов`язаного з їх незаконним обігом.

Стаття 170 КПК України визначає що арештом майна є тимчасове позбавлення підозрюваного, обвинуваченого або осіб, які в силу закону несуть цивільну відповідальність за шкоду, завдану діяннями підозрюваного, обвинуваченого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, а також юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, у разі якщо до такої юридичної особи може бути застосовано захід кримінально-правового характеру у вигляді конфіскації майна, можливості відчужувати певне його майно за ухвалою слідчого судді або суду до скасування арешту майна у встановленому цим Кодексом порядку. Відповідно до вимог цього Кодексу арешт майна може також передбачати заборону для особи, на майно якої накладено арешт, іншої особи, у володінні якої перебуває майно, розпоряджатися будь-яким чином таким майном та використовувати його.

Арешт майна допускається з метою забезпечення:

1) збереження речових доказів;

2) спеціальної конфіскації;

3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи;

4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

У випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Відповідно до ч. 11 ст. 170 КПК України заборона або обмеження користування, розпорядження майном можуть бути застосовані лише у разі, коли існують обставини, які підтверджують, що їх незастосування призведе до приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі майна.

Стаття 171 КПК України визначає що з клопотанням про арешт майна до слідчого судді, суду має право звернутися прокурор, слідчий за погодженням з прокурором, а з метою забезпечення цивільного позову - також цивільний позивач.

У клопотанні слідчого, прокурора про арешт майна повинно бути зазначено:

1) підстави і мету відповідно до положень статті 170 цього Кодексу та відповідне обґрунтування необхідності арешту майна;

2) перелік і види майна, що належить арештувати;

3) документи, які підтверджують право власності на майно, що належить арештувати, або конкретні факти і докази, що свідчать про володіння, користування чи розпорядження підозрюваним, обвинуваченим, засудженим, третіми особами таким майном;

4) розмір шкоди, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, у разі подання клопотання відповідно до частини шостої статті 170 цього Кодексу.

До клопотання також мають бути додані оригінали або копії документів та інших матеріалів, якими слідчий, прокурор обґрунтовує доводи клопотання.

Як вбачається з матеріалів клопотання, СВ Києво-Святошинського ВП ГУНП в Київській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №12019110200002544 від 29.05.2019 року, за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 206-2, ч. 2 ст. 361 КК України.

Внаслідок проведення ОСОБА_6 , несанкціонованого доступу до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, останній у невстановленому досудовим розслідуванням місці та невстановлений досудовим розслідуванням час, від імені державного реєстратора КП «Реєтраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» ОСОБА_7 , використовуючи його ключ, логін та пароль доступу до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, 28.05.2019 та 01.06.2019 року, незаконно провів у вказаному реєстрі реєстраційні дії №13391070032007029 та №13391050033013674, шляхом внесення відомостей про юридичну особу, що не пов`язана із змінами в установчих документах, достовірно знаючи, що вказана реєстраційна дія щодо ТОВ «ОМОКС» (код ЄДРПОУ 23154102) та ТОВ «ОМОКС ІНВЕСТБУД» (код ЄДРПОУ 35591043) є незаконна.

На підставі ухвали слідчого судді Києво-Святошинського районного суду Київської області ОСОБА_1 №369/7987/19 від 21.06.2019 в період часу з 10 год. 11 хв. до 15 год. 14 хв. 24.06.2019 проведено обшук в квартирі АДРЕСА_1 в ході якого виявлено та вилучено:

-флешка чорного кольору із написом білого кольору Transcend 16 Gb, з наявним номером на зворотній стороні 14939; змиви з флешки чорного кольору із написом білого кольору Transcend 16 Gb, з наявним номером на зворотній стороні 14939; видвижна флешка із написом білого кольору Team 8 Gb, з наявним маркуванням на зворотній стороні D33D08; змиви з видвижної флешки із написом білого кольору Team 8 Gb, з наявним маркуванням на зворотній стороні D33D08; видвижна флешка коричневого кольору із написом Color 32 Gb, з наявним маркуванням на зворотній стороні 151126002-4-15500;

-змиви з видвижної флешки коричневого кольору із написом Color 32 Gb, з наявним маркуванням на зворотній стороні 151126002-4-15500; 5 (п`ять) зв`язок ключів; трудова крижка ОСОБА_6 ІНФОРМАЦІЯ_1 серія на № НОМЕР_1 ; печатка ТОВ «БЛАГОБУДКОНСАЛТ» (ЄДРПОУ 38450720);

-печатка « ОСОБА_14 » інженер з інвентаризації нерухомого майна, реєстраційний № 1474, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України; Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності № 168775176 від 31.05.2019 року на 1 аркуші; Довідка про технічні показники об`єкта нерухомого майна від 26.03.2019 року ТОВ «БЛОГОБУДКОСАЛТ» на 1 аркуші; рішення № 03-04 від 29.03.2019 року Дідівщинської сільської ради Фастівського району Київської області на 1 аркуші; Технічний паспорт на житловий будинок АДРЕСА_2 на 6 аркушах; копія паспорта громадянина України на імя ОСОБА_15 , ІНФОРМАЦІЯ_2 на 2 аркушах; копія ідентифікаційного коду ОСОБА_15 на 1 аркуші; копія паспорта громадянина України на імя ОСОБА_16 , ІНФОРМАЦІЯ_3 на 4 аркушах; копія ідентифікаційного коду ОСОБА_16 на 1 аркуші; копія паспорта громадянина України на ім`я ОСОБА_17 , ІНФОРМАЦІЯ_4 на 1 аркуші; копія ідентифікаційного коду ОСОБА_17 на 1 аркуші; мобільний телефон марки Doogee СЕ0700; грошові кошти в розмірі 3200 гривень купюрами по 200 гривень; грошові кошти в сумі 5000 доларів США з них 4900 доларів США купюрами по 100 доларів та 100 доларів США купюрами по 50 доларів; копія фрагментів державного акту на право власності на земельну ділянку на імя ОСОБА_18 ; фрагменти паспорту громадянина України на імя ОСОБА_18 ; вінчестер з написом SP Silicon power № NSIP-REM-SU-A60 18000445-01-1TB; флешка № 062315 разом із фрагментами аркушів паперу; флешка № 062311 разом із фрагментами аркушів паперу; флешка № 065984 разом із фрагментами аркушів паперу; змиви з флешки № 062315 разом із фрагментами аркушів паперу; змиви з флешки № 062311 разом із фрагментами аркушів паперу; змиви з флешки № 065984 разом із фрагментами аркушів паперу; три змиви з жорсткого диску комп`ютера; змив з кришки ноутбука марки Lenovo; змив з клавіатури марки Lenovo; змив з мишки; змив з ноутбука Xeomi MI; змиви з кліше печатки «Державний реєстратор КП «Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу»»; змив з системного блоку комп`ютера; змив з принтера марки Canon; змив з папок, що знаходяться на принтері Canon; змив з мобільного телефону марки IPhone 7+ чорного кольору; змив з мобільного телефону марки IPhone 7 чорного кольору;

-змив з мобільного телефону марки IPhone 7 білого кольору; сліди папілярних узорів з ноутбука Xeomi MI; сліди з папілярних узорів з ноутбука марки Lenovo; сліди папілярних узорів з мобільного телефону марки IPhone 7 чорного кольору; сліди папілярних узорів з кліше печатки «Державний реєстратор КП Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу»; сліди папілярних узорів з мобільного телефону IPhone 7+ чорного кольору; змив з флешки № 002311; печатка державний реєстратор «КП Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу»; пластикова чорна папка із вмістом документів;

-копія технічного паспорту на приміщення (група приміщень № 98) №3/7 вул. Підгірна/Татарська в м. Києві; копія технічного паспорту на приміщення (група приміщень № 102) №3/7 вул. Підгірна/Татарська в м. Києві; копія технічного паспорту на приміщення (група приміщень № 97) №3/7 вул. Підгірна/Татарська в м. Києві; опія запиту 062/14-15185(И/2018) від 10.12.2008; копія адвокатського запиту ОСОБА_19 ; копія ухвали № 22/476 від 29.04.2005 року; копія реєстраційного посвідчення БТІ на приміщення № НОМЕР_2 вул. Підгірна/Татарська в м. Києві; копія договору купівлі-продажу № 2672 від 27.09.2004 року; копія рішення Апеляційного суду м. Києва № 22-Ц/796/9522/2016; копія рішення Господарського суду м. Києва № 22/476 від 29.12.2004 року; копія листа про державну реєстрацію прав; копія договору купівлі-продажу № 11527 від 24.11.2005; копія витягу про державну реєстрацію; копія виписки з державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців; копія акту оцінки внесків учасників до статутного капіталу ТОВ «ЛЮКСДОР» від 2019 року; копія актів приймання передачі майна № 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 за 2019 рік; копія протоколу загальних зборів ТОВ «ЛЮКСДОР» від 11.03.2019 року; копія статуту ТОВ «ОХОРОННА КОМПАНІЯ» «АНТИРЕЙДЕР»; копія висновку про обмеження прав на земельну ділянку; копія умов на відведення на земельну ділянку; копія довідки про кількісні характеристики про земельної ділянки; копія Акту перевірки від 23.08.2012 року; копія довідки про кількісні характеристики земельної ділянки;

-копія висновку про обмеження прав на земельну ділянку; копія звіту з якісної характеристики покриву земельної ділянки; копія умов відведення земельної ділянки; копія експлікацій земельних ділянок; копія договору № 75 від 20.02.2012 року; копія змісту; копія вихідної земельно-кадастрової інформації;

-копія пояснювальної записки; копія завдання на виконання робіт від 20.08.2012 року; копія заяви ОСОБА_20 ; копія рішення № 5 від 28.10.2018 року Дідівщинської сільської ради; копія титульного листа проекту землеустрою ПП «МЕЖА ФАСТ»; копія рішення № 03-04 від 29.03.2019 року Дідівської сільської ради; копія протоколу № 10 від 18.06.2019 року; копія протоколу № 09 від 18.06.2019 року; копія витягу з реєстру членів обслуговуючого кооперативу «Власна квартира 2» № 18/19 від 18.06.2019 року; копія акту прийому передачі від 18.06.2019 року; копія кооперативної угоди № 18/06/19-ВК2 від 18.06.2019 року; копія договору № 18/06 від 18.06.2019 року; копія технічного паспорта на квартиру АДРЕСА_3 ; копія паспорта громадянина України ОСОБА_21 24.03.1999 року;

-копія кооперативної угоди № 12/04/18-ВК2 від 12.04.2018 року; копія протоколу № 162 від 12.04.2018 року; копія витягу від 27.12.2018 року; копія протоколу № 207 від 27.07.2018 року; копія додаткової угоди № 1 від 27.12.2018 року; копія ідентифікаційного коду ОСОБА_22 ; копія паспорта громадянина України ОСОБА_22 , ІНФОРМАЦІЯ_5 ; копія технічного паспорту на будівлю громадського призначення Комплекс дорожнього сервісу автомагістраль Київ-Одеса КН 246+500 (східна сторона) територія Великотроянівської сільської ради; копія довіреності № 1262 від 08.11.2018 року; копія квитанції до прибуткового касового ордеру № 27 від 25.01.2011 року (МЕЖА ФАСТ); копія рішення № 05-16-VI від 19.07.2012 року Дідівщинської сільської ради; копія схеми; копія довідки № 113 від 08.06.2010 року; копія листа від 09.03.2019 року; копія зведеного плану ділянок; копія плану меж зон обмежень, обтяжень та сервітутів, кадастровий номер 3224982400; копія викопіювання; копія плану відведення земельної ділянки; копія акту про встановлення в натурі від 25.01.2011 року; копія схеми перенесення меж земельної ділянки; копія плану меж, зон обмежень, обтяжень та сервітутів; копія відомостей вираховування площі земельної ділянки;

-копія відомості ; копія плану відведення земельної ділянки; копія кадастрового плану земельної ділянки кадастровий номер; телефон марки ІPhone 7 білого кольору в чохлі чорного кольору; телефон марки ІPhone 7 чорного кольору в чохлі чорного кольору; телефон марки ІPhone 7 + чорного кольору в прозорому чохлі; квитанція від 16.04.2019 року час 11:49:56; банківська картка Приват Банк НОМЕР_3 ; картка Приват банк НОМЕР_4 ; картка Приват банк НОМЕР_3 ; копія витягу 111842495 з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно від 26.01.2019 року; копія договору купівлі-продажу № 1192 від 25.07.2016 року; копія технічного паспорту на квартиру АДРЕСА_4 ; копія ухвали № 761/33/784/16-К; копія висновку експерта № 6-1/09-2017 від 05.09.2017 року; копія статуту ТОВ юридична компанія «АНТИ РЕЙДЕР»; ноутбук марки Xeomi MI 16773/0014584 сірого кольору;

-ноутбук марки Lenovo РF119KP5; сумка чорного кольору в середині якого знаходиться мишка та ключ; принтер чорного кольору марки Canon; розтер Tenda D314A8 білого кольору; модем ARRIS СBTRM46E114082$.

З урахуванням того, що вказані речі зберегли на собі сліди вчинення злочину, мають відношення до вчинення незаконних реєстраційних дій державних реєстраторів КП «Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу» та на підставі ст. 98 КПК України вони визнані речовим доказом у вказаному кримінальному провадженні.

Слідчий суддя, вивчивши клопотання, матеріали кримінального провадження, приходить до переконання, що клопотання обґрунтоване та підлягає до задоволення, оскільки є достатні підстави вважати, що вказані у клопотанні речі відповідають критеріям, зазначеним ст. 98 та ст.167 КПК України та існує можливість використання даних речей як доказу у кримінальному провадженні.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 170-173, 175, 309 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В:

Клопотання- задовольнити.

Накласти арешт на:

?флешка чорного кольору із написом білого кольору Transcend16 Gb, з наявним номером на зворотній стороні 14939;

?змиви з флешки чорного кольору із написом білого кольору Transcend16 Gb, з наявним номером на зворотній стороні 14939;

?видвижна флешка із написом білого кольору Team8Gb, з наявним маркуванням на зворотній стороні D33D08;

?змиви з видвижної флешки із написом білого кольору Team8Gb, з наявним маркуванням на зворотній стороні D33D08;

?видвижна флешка коричневого кольору із написом Color 32Gb, з наявним маркуванням на зворотній стороні 151126002-4-15500;

?змиви з видвижної флешки коричневого кольору із написом Color 32Gb, з наявним маркуванням на зворотній стороні 151126002-4-15500;

?5 (п`ять) зв`язок ключів;

?трудова крижка ОСОБА_6 ІНФОРМАЦІЯ_1 серія на № НОМЕР_1 ;

?печатка ТОВ «БЛАГОБУДКОНСАЛТ» (ЄДРПОУ 38450720);

?печатка « ОСОБА_14 » інженер з інвентаризації нерухомого майна, реєстраційний № 1474, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України;

?Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності № 168775176 від 31.05.2019 року на 1 аркуші;

?Довідка про технічні показники об`єкта нерухомого майна від 26.03.2019 року ТОВ «БЛОГОБУДКОСАЛТ» на 1 аркуші;

?рішення № 03-04 від 29.03.2019 року Дідівщинської сільської ради Фастівського району Київської області на 1 аркуші;

?Технічний паспорт на житловий будинок АДРЕСА_2 на 6 аркушах;

?копія паспорта громадянина України на імя ОСОБА_15 , ІНФОРМАЦІЯ_2 на 2 аркушах;

?копія ідентифікаційного коду ОСОБА_15 на 1 аркуші;

?копія паспорта громадянина України на імя ОСОБА_16 , ІНФОРМАЦІЯ_3 на 4 аркушах;

?копія ідентифікаційного коду ОСОБА_16 на 1 аркуші;

? копія паспорта громадянина України на ім`я ОСОБА_17 , ІНФОРМАЦІЯ_4 на 1 аркуші;

?копія ідентифікаційного коду ОСОБА_17 на 1 аркуші;

?мобільний телефон марки DoogeeСЕ0700;

?грошові кошти в розмірі 3200 гривень купюрами по 200 гривень;

?грошові кошти в сумі 5000 доларів США з них 4900 доларів США купюрами по 100 доларів та 100 доларів США купюрами по 50 доларів;

?копія фрагментів державного акту на право власності на земельну ділянку на імя ОСОБА_18 ;

?фрагменти паспорту громадянина України на імя ОСОБА_18 ;

?вінчестер з написом SPSiliconpower№ NSIP-REM-SU-A60 18000445-01-1TB;

?флешка № 062315 разом із фрагментами аркушів паперу;

?флешка № 062311 разом із фрагментами аркушів паперу;

?флешка № 065984 разом із фрагментами аркушів паперу;

?змиви з флешки № 062315 разом із фрагментами аркушів паперу;

?змиви з флешки № 062311 разом із фрагментами аркушів паперу;

?змиви з флешки № 065984 разом із фрагментами аркушів паперу;

?три змиви з жорсткого диску комп`ютера;

?змив з кришки ноутбука марки Lenovo;

?змив з клавіатури маркиLenovo;

?змив з мишки;

?змив з ноутбука XeomiMI;

?змиви з кліше печатки «Державний реєстратор КП «Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу»»;

?змив з системного блоку комп`ютера;

?змив з принтера марки Canon;

?змив з папок, що знаходяться на принтері Canon;

?змив з мобільного телефону марки IPhone 7+ чорного кольору;

?змив з мобільного телефону марки IPhone 7 чорного кольору;

?змив з мобільного телефону марки IPhone 7 білого кольору;

?сліди папілярних узорів з ноутбука XeomiMI;

?сліди з папілярних узорів з ноутбука маркиLenovo;

?сліди папілярних узорів з мобільного телефону марки IPhone 7 чорного кольору;

?сліди папілярних узорів з кліше печатки «Державний реєстратор КП Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу»;

?сліди папілярних узорів з мобільного телефону IPhone 7+ чорного кольору;

?змив з флешки № 002311;

?печатка державний реєстратор «КП Реєстраційний центр реєстрації нерухомості та бізнесу»;

?пластикова чорна папка із вмістом документів;

?копія технічного паспорту на приміщення (група приміщень № 98) №3/7 вул. Підгірна/Татарська в м. Києві;

?копія технічного паспорту на приміщення (група приміщень № 102) №3/7 вул. Підгірна/Татарська в м. Києві;

?копія технічного паспорту на приміщення (група приміщень № 97) №3/7 вул. Підгірна/Татарська в м. Києві;

?копія запиту 062/14-15185(И/2018) від 10.12.2008;

?копія адвокатського запиту ОСОБА_19 ;

?копія ухвали № 22/476 від 29.04.2005 року;

?копія реєстраційного посвідчення БТІ на приміщення № НОМЕР_2 вул. Підгірна/Татарська в м. Києві;

?копія договору купівлі-продажу № 2672 від 27.09.2004 року;

?копія рішення Апеляційного суду м. Києва № 22-Ц/796/9522/2016;

?копія рішення Господарського суду м. Києва № 22/476 від 29.12.2004 року;

?копія листа про державну реєстрацію прав;

?копія договору купівлі-продажу № 11527 від 24.11.2005;

?копія витягу про державну реєстрацію;

?копія виписки з державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців;

?копія акту оцінки внесків учасників до статутного капіталу ТОВ «ЛЮКСДОР» від 2019 року;

?копія актів приймання передачі майна № 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 за 2019 рік;

?копія протоколу загальних зборів ТОВ «ЛЮКСДОР» від 11.03.2019 року;

?копія статуту ТОВ «ОХОРОННА КОМПАНІЯ» «АНТИРЕЙДЕР»;

?копія висновку про обмеження прав на земельну ділянку;

?копія умов на відведення на земельну ділянку;

?копія довідки про кількісні характеристики про земельної ділянки;

?копія Акту перевірки від 23.08.2012 року;

?копія довідки про кількісні характеристики земельної ділянки;

?копія висновку про обмеження прав на земельну ділянку;

?копія звіту з якісної характеристики покриву земельної ділянки;

?копія умов відведення земельної ділянки;

?копія експлікацій земельних ділянок;

?копія договору № 75 від 20.02.2012 року;

?копія змісту;

?копія вихідної земельно-кадастрової інформації;

?копія пояснювальної записки;

?копія завдання на виконання робіт від 20.08.2012 року;

?копія заяви ОСОБА_20 ;

?копія рішення № 5 від 28.10.2018 року Дідівщинської сільської ради;

?копія титульного листа проекту землеустрою ПП «МЕЖА ФАСТ»;

?копія рішення № 03-04 від 29.03.2019 року Дідівської сільської ради;

?копія протоколу № 10 від 18.06.2019 року;

?копія протоколу № 09 від 18.06.2019 року;

?копія витягу з реєстру членів обслуговуючого кооперативу «Власна квартира 2» № 18/19 від 18.06.2019 року;

?копія акту прийому передачі від 18.06.2019 року;

?копія кооперативної угоди № 18/06/19-ВК2 від 18.06.2019 року;

?копія договору № 18/06 від 18.06.2019 року;

?копія технічного паспорта на квартиру АДРЕСА_3 ;

?копія паспорта громадянина України ОСОБА_21 24.03.1999 року;

?копія кооперативної угоди № 12/04/18-ВК2 від 12.04.2018 року;

?копія протоколу № 162 від 12.04.2018 року;

?копія витягу від 27.12.2018 року;

?копія протоколу № 207 від 27.07.2018 року;

?копія додаткової угоди № 1 від 27.12.2018 року4

?копія ідентифікаційного коду ОСОБА_22 ;

?копія паспорта громадянина України ОСОБА_22 , ІНФОРМАЦІЯ_5 ;

?копія технічного паспорту на будівлю громадського призначення Комплекс дорожнього сервісу автомагістраль Київ-Одеса КН 246+500 (східна сторона) територія Великотроянівської сільської ради;

?копія довіреності № 1262 від 08.11.2018 року;

?копія квитанції до прибуткового касового ордеру № 27 від 25.01.2011 року (МЕЖА ФАСТ);

?копія рішення № 05-16-VI від 19.07.2012 року Дідівщинської сільської ради;

?копія схеми;

?копія довідки № 113 від 08.06.2010 року;

?копія листа від 09.03.2019 року;

?копія зведеного плану ділянок4

?копія плану меж зон обмежень, обтяжень та сервітутів, кадастровий номер 3224982400;

?копія викопіювання;

?копія плану відведення земельної ділянки;

?копія акту про встановлення в натурі від 25.01.2011 року;

?копія схеми перенесення меж земельної ділянки;

?копія плану меж, зон обмежень, обтяжень та сервітутів;

?копія відомостей вираховування площі земельної ділянки;

?копія відомості ;

?копія плану відведення земельної ділянки;

?копія кадастрового плану земельної ділянки кадастровий номер;

?телефон марки ІPhone 7 білого кольору в чохлі чорного кольору;

?телефон марки ІPhone 7 чорного кольору в чохлі чорного кольору;

?телефон марки ІPhone 7 + чорного кольору в прозорому чохлі;

?квитанція від 16.04.2019 року час 11:49:56;

?банківська картка Приват Банк НОМЕР_3 ;

?картка Приват банк НОМЕР_4 ;

?картка Приват банк НОМЕР_3 ;

?копія витягу 111842495 з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно від 26.01.2019 року;

?копія договору купівлі-продажу № 1192 від 25.07.2016 року;

?копія технічного паспорту на квартиру АДРЕСА_4 ;

?копія ухвали № 761/33/784/16-К;

?копія висновку експерта № 6-1/09-2017 від 05.09.2017 року;

?копія статуту ТОВ юридична компанія «АНТИ РЕЙДЕР»;

?ноутбук марки XeomiMI 16773/0014584 сірого кольору;

?ноутбук марки Lenovo РF119KP5;

?сумка чорного кольору в середині якого знаходиться мишка та ключ;

?принтер чорного кольору марки Canon;

?розтер TendaD314A8 білого кольору;

?модем ARRIS СBTRM46E114082$.

Ухвала підлягає негайному виконанню слідчим.

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного суду протягом 5 днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

СудКиєво-Святошинський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення27.06.2019
Оприлюднено17.02.2023
Номер документу82978452
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —369/8213/19

Ухвала від 27.06.2019

Кримінальне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Медведський М. Д.

Ухвала від 27.06.2019

Кримінальне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Медведський М. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні