Ухвала
від 11.07.2019 по справі 520/15304/19
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ОДЕСИ

Справа № 520/15304/19

Провадження № 1-кс/520/8168/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11.07.2019 року

Слідчий суддя Київського районного суду міста Одеси ОСОБА_1 , при секретарі судового засідання ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , представників власників майна адвокатів ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , розглянувши в судовому засіданні в місті Одесі клопотання старшого слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління ГУНП в Одеській області ОСОБА_3 , погоджене з прокурором відділу прокуратури Одеської області ОСОБА_6 про арешт майна у кримінальному провадженні №12019160000000566відомості прояке 13.06.2019року внесенодо Єдиногореєстру досудовихрозслідувань,за ознакамивчинення кримінальногоправопорушення,передбаченого ч.2ст.364КК України

ВСТАНОВИВ:

Як вбачається з клопотання, в ході проведення досудового розслідування, встановлено, що голова Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області ОСОБА_7 , перебуваючи у з злочинній змові з директором комунального підприємства «Великодолинське» ОСОБА_8 та у змові з головним бухгалтером вказаного комунального підприємства ОСОБА_9 , шляхом використання свого службового становища, шляхом створення та використання злочинних схем розтрати та привласнення в особливо великих розмірах бюджетних коштів, що виділяються с місцевого бюджету, в тому числі шляхом нарахування заробітної плати на осіб, які фактично ніколи не були працевлаштовані та шляхом укладення угод з підконтрольними підприємствами, через які виводяться та привласнюються бюджетні кошти.

Так, встановлено, що однією із схем привласнення бюджетних коштів є оформлення директором КП «Великодолинське» ОСОБА_8 та бухгалтером вказаного підприємства ОСОБА_9 ряду осіб (так звані «мертві душі»), які фактично ніколи не працювали на вказаному підприємстві, ніяких робіт не виконували, про те на них нараховуються кошти виділені з місцевого бюджету. Встановлено, що протягом 2018 року вищевказані службові особи, керуючись корисливим наміром, з метою особистої наживи, підготували документи та зарахували до роботи на вказане комунальне підприємство 43 особи, які ніколи не працювали на вказаному підприємстві, а грошові кошти нараховані в якості заробітної плати присвоюються посадовими особами вказаного підприємства.

Іншою протиправною схемою привласнення бюджетних коштів, яку використовуються службові особи КП «Великодолинське» та службові особи Великодолинської селищної ради є створення та залучення підконтрольних підприємств для укладення договорів на виконання підрядних робіт на території Великодолинської селищної ради. Встановлено, що ОСОБА_7 , перебуваючи на посаді голови Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області, керуючись злочинним умислом направленим на привласнення бюджетними коштами, постійно укладає договори на виконання підрядних робіт на підконтрольні підприємства: ДП «Комунгосп» ПП «ЗІМ-2007», ТОВ «БК ТАТРІУС», ПП «Фард», ФОП ОСОБА_10 , ФОП « ОСОБА_11 », ФОП « ОСОБА_12 »,ФОП « ОСОБА_13 », ФОП ОСОБА_14 .

Крім того, в ході проведення санкціонованих обшуків за місцем розташування Великодолинської селищної ради та КП «Великодолинське» виявлено та вилучено речі та документи, в ході вивчення та аналізу яких виявлено факти що свідчать про запровадження та використання вказаними службовими особами протиправних механізмів відчуження та реалізації земельних ділянок.

А саме, в ході вивчення вилучених в ході обшуку документів, встановлено, що рішенням сесії Великодолинської селищної ради від 21.09.2012 року №536-VI було затверджено проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 9,8477 га в постійне користування КП «Великодолинське» для будівництва житлового мікрорайону в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області.

Вказана земельна ділянка була вилучена з земель запасу з цільовим призначенням для ведення сільськогосподарського виробництва. В подальшому, відповідними рішеннями сесії Великодолинської селищної ради КП «Великодолинське» звільнили від сплати податку землю та втрат сільськогосподарського виробництва.

12.10.2012 року КП укладає договір про співробітництво з ТОВ «Сефра ЛТД» (код ЄДРПОУ 38058502), відповідно до якого вказана комерційна структура отримала земельну ділянку площею 9,847 га під будівництво багатоповерхових житлових будинків. В 2017 році було підписано додаткову угоду, відповідно до якої ТОВ «Сфера ЛТД» передає КП земельну ділянку площею 8,3214 га а частина земельної ділянки площею 1,5233 га, на якій розташовані три житлових багатоквартирних будинки, інженерні мережі, трансформаторна підстанція залишились у користуванні ТОВ.

За наявними даними, в період з 2012 року по 2017 рік земельна ділянка площею 9,847 га була розбита на дванадцять ділянок, на які за бюджетні кошти оформлена землевпорядна документація (присвоєно кадастрові номери, отримані нові витяги на право власності) та рішенням виконкому Великодолинської селищної ради від 22.03.2017 року №31 були присвоєні нові адреси.

В подальшому, з першого кварталу 2017 року КП укладає аналогічні договори про співробітництво по іншим одинадцяти земельним ділянкам з обслуговуючим кооперативом «Маріїнський» (код ЄДРПОУ 41302193), якому передають у користування земельні ділянки для будівництва багатоквартирних житлових будинків. Угод про пайову участь з вказаними комерційними структурами підписано не було.

Аналогічним чином була відчужена земельна ділянка площею 0,7436 га, що розташована за адресою: Одеська обл., Овідіопольський р-н, смт. Великодолинське, вул. Центральна, буд. 89.

За наявною інформацією, КП «Велокодолинське» фактично знаходиться на території площею понад 2га, яка раніше належала Одеської обласній однорічній школі майстрів сільського господарства.

Одна з будівель колишньої школи, розташована за адресою: смт. Великодолинське, вул. Світла (колишня Семашко), буд. № 1, де фактично знаходиться саме комунальне підприємство. Інша будівля - гуртожиток колишньої школи був розташований за адресою: смт. Великодолинське вул. Центральна (колишня Леніна), буд.89. Проте в 2016-2017 роках з дозволу службових осіб Великодолинської селищної ради та комунального підприємства, будівля гуртожитку була знесена без погодження з Фондом держаного майна України.

Рішенням сесії Великодолинської селищної ради від 30.01.2017 року №316-VІІ затверджено проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,7436 га в постійне користування КП «Великодолинське» для будівництва багатоквартирних жилих будинків за адресою: вул. Центральна № 89 в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області.

22.03.2017 року КП укладено договір про співробітництво з обслуговуючим кооперативом «Житлово-будівельний кооператив «Центральний» (код ЄДРПОУ 41222265) на будівництво на вказаній земельній ділянці чотирьох чотирьохповерхових будинків з вбудованими торгово-офісними приміщеннями. Договір про пайову участь між селищною радою та обслуговуючим кооперативом до теперішнього часу не підписаний.

Також, в ході проведення досудового розслідування встановлено, що службові особи Великодолинської селищної ради незаконно привласнили земельні ділянки сільськогосподарського призначення, що знаходилися за межами та в межах смт. Великодолинське. Вказані земельні ділянки були виведені з земель запасу, зареєстровані на «підставних» осіб, а подальшому були роздріблені на ділянки площею від 0,05 до 0,10 га з цільовим призначенням для ведення садівництва, на що була переоформлена правовстановлююча документація. Під незаконно виведені та зареєстровані земельні ділянки, службові особи селищної ради створювали садові чи обслуговуючі кооперативи, такі як «Сонячна грона» (код ЄДРПОУ 35407007), через які реалізовуються незаконно привласнені земельні ділянки.

В результаті використання цих протиправних схем службовими особами Великодолинської селищної ради та КП «Великодолинське» нанесено збитків місцевому бюджету у сумі понад 10 000 000 гривень.

Вищевикладені факти свідчать, що службові особи Великодолинської селищної ради Овідіополського району Одеської області за попередньою змовою зі службовими особами КП «Великодолинське», зловживаючи службовим становищем, у власних інтересах та в інтересах третіх осіб, здійснили дії з використанням службового становище в результаті яких з комунальної власності територіальної громади смт. Великодолинське вибули земельні ділянки, що потягло тяжкі наслідки в вигляді збитку в особливо великому розмірі.

28.05.2019 року було проведено санкціоновані обшуки, в ході яких було виявлено та вилучено ряд речових документів (речі та документи) на які в подальшому на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Одеси від 17.05.2019 року накладено арешт який на даний час не скасовано.

В подальшому вилученіречі тадокументи неодноразовооглядались слідчимта останнімскладено детальнийопис всьоговилученого майна.Також вилученіречі тадокументи арештованов рамкахвказаного провадження.

11.06.2019 року прокурор, який здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні №12018160000000428, виніс постанову відповідно до якої з вказаних матеріалів провадження виділено в окреме провадження за номером №12019160000000566 матеріали за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.364 КК України.

Відповідно до вказаної постанови також виділено речі та документи, які були вилучені в ході обшуку, в тому числі наступне:

- акт підтвердження комісією знесення нежитлових приміщень по вул. Центральна в двох екземплярах всього на 2 арк.; висновок №145/2016 за результатами проведення будівельно-технічного експертного дослідження від 12.09.16 на 30 арк.;

- печатка ОК «Сонячна Грона» код ЄДРПОУ 35407007;

- флешка білого кольору з кришкою на якій наклеєний листок з написом «Голова Трона» з написом «625778 5444» яка зв`язана зв`язкою з іншою флешкою білого кольору на якій мається наклеєний листок з написом «Печать Грона», з електронними ключами для здачі податкової та бухгалтерської звітності.

- угода від 09.10.2015 про часткову заміну Сторони у Договорі про пайову участь (внесок) Замовника у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт. Великодолинське Овідопольського району від 27 лютого 2013 року №Л10 з підписами голови Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області ОСОБА_7 , директора ТОВ «Сфєра ЛТД» ОСОБА_15 , голови ОК «МАРІЇНСЬКИЙ 2» ОСОБА_16 на 1 аркуші;

- рішення Великодолинської селищної ради Овідіопольського р-ну Одеської обл. XVII СЕСІЯ VII скликання, №238-VIIвід 07.10.16 «Про надання дозволу на знесення та списання будівлі гуртожитку, будівлі вбиральні гуртожитку та будівлі сараю гуртожитку, які належать до комунальної власності територіальної громади смт. Великодолинське за адресою: Одеська обл., Овідіопольський р-н, смт. Великодолинське, вул. Центральна, 89» на 1 арк. та висновок №145/2016 складений ПП «Одеський науково-дослідницький центр експертних досліджень імені Скибінського С.С.» за результатами проведеного будівельно-технічного експертного дослідження складеного 12.09.2016, - які прошиті, пронумеровані, скріплені печаткою всього на 30 аркушах;

- проект другої черги будівництва «Будівництво житлового комплексу «Сімейне містечко» за адресою: Одеська обл., Овідіопольский район, смт. Великодолинське (обмеженого вулицями: Одеська, Іллічовська, Аккаржанська)», том 16 зведеного кошторисного рахунку, шифр 25 13 ССР з підписами директора ОСОБА_17 , головного архітектора проекту ОСОБА_18 , ООО «Архітектурно-проектна група «Гранні», держліцензія АВ № 591773, замовник ООО «СФЄРА ЛТД», Одесса, 2013 на 13 аркушах;

- супровідний лист голові Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області пану ОСОБА_7 вих. №10 від 16 березня 2017 р. з підписом директора ТОВ «СФЄРА ЛТД» про готовність будівництва семиповерхового будинку з вбудованими приміщеннями №8 за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Великодолинське, вулиця Маріїнська, буд. 5 на 1 аркуші;

- копія декларації про готовність до експлуатації об`єкта, який належить до I-III категорії складності, зареєстрований Департаментом державної архітектурно-будівельної інспекції в Одеській області від 07.03.2017 р. № ОД143170661367 з підписом ОСОБА_19 (замовник КП «Великодолинське», об`єкт: семиповерховий житловий будинок) на 7 аркушах;

- рішення виконкому Великодолинської селищної ради Овідіопольського району №113 від 20.12.2013 року «Про затвердження угоди до договору від 27.02.2013 р. № Л 10 про пайову участь ТОВ «Сфєра ЛТД» у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт. Великодолинське» на якому відсутній підпис Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші;

- копія договору №Л10 «Про пайову участь (внесок) Замовника у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт. Великодолинське Овідіопольського району» від 27.02.2013 укладений між Великодолинською селищною радою Овідіопольського району Одеської області та ТОВ «Сфєра ЛТД» (предмет договору: розмір пайової участі у створені і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури, земельна ділянка площею: 9,8447 га.) з підписами голови Великодолинської селищної ради ОСОБА_7 та директора ТОВ «Сфєра ЛТД» ОСОБА_15 , додатки до договору всього на 8 аркушів, кольорова фотокопія акту приймання-передачі інженерної мережі від 10.12.2014 з підписами Граб та Андріїшен на 1 арк., копія акту приймання-передачі щодо обстеження 23.09.2014 комісією об`єкту передачі кооперативу Маріїнський 1» на 2 арк., оригінал листа вих. №25/01-01 від 25.01.2014 на ім`я голови Великодолинської селищної ради підписаний головою ЖК «Маріїнський» двох екземплярах всього на 4 арк., копія технічні умови №2 на водопостачання та водовідведення ЖК «Сімейне містечко» на 2 арк.,

- кольорова фотокопія договору №Л10 Про пайову участь (внесок) Замовника у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт. Великодолинське Овідіопольського району від 27 лютого 2013 року з підписами голови Великодолинської селищної ради ОСОБА_7 та директора ТОВ «Сфєра ЛТД» ОСОБА_15 на 3 аркушах., оригінал рішення №14 виконкому про затвердження договору пайової участі ТОВ «Сфєра» у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт. Великодолинське на 1 арк., розрахунок величини пайової участі (внеску) замовника у стовренні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області від 27 лютого 2013 року на 2 арк, графік оплати пайової участі від 27 лютого 2013 року на 1 арк., угода про часткову заміну сторони у договорі про пайову участі на 1 арк., розрахунок величини пайової участі (внеску) від 04.08.2014 на 2 арк., лист вих. №10/10-01 від 10.10.2014 на ім`я голови Великодолинської селищної ради підписаний головою ЖК «Маріїнський» щодо перерахунку розміру пайової участі на 1 арк., довідка балансової вартості 1-ої черги Першого пускового комплексу після введення в експлуатацію підписана голою ЖК «Маріїнський» на 1 арк., змінений розрахунок від 30.10.2014 на 2 арк., розрахунок від 01.12.2015 на 2 арк.;

- проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Комунальному підприємству «Великодолинське» для будівництва багатоквартирних жилих будинків за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Великодолинське, вул. Центральна, № 89, м. Одеса, 2016 р., з підписами директора ОСОБА_20 , інженера-землевпорядника (Сертифікат № 000931) Б.М. Олішевського, інженера-земплевпорядника (Сертифікат № 000654) Л.А. Соколіка ТОВ «Земельно-кадастрове бюро «Резолют», пронумеровано, прошнуровано та скріплено печаткою на 35 аркушах;

- рішення Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області VIIскликання, XXXI сесії № 463-VIIвід 09.11.2017 року «Про укладання з ОК «Маріїнський» договору про пайову участь (внесок) Замовника у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_21 на 1 аркуші;

- рішення Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області VIIскликання, XXXIІсесії № 480-VIIвід 05.12.2017 року «Про укладання з ОК Ж-БК «Центральний» договору про пайову участь (внесок) Замовника у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_21 на 1 аркуші;

- паперова папка на титульному аркуші якої наявний напис «Протокол засідання Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області 26 сесії 6 скликання від 21 вересня 2012 року», в указаній папці прошито та пронумеровано та знаходяться наступні документи: протокол двадцять шостої сесії від 21.09.2012 щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, затвердження планів частин території селища, про прийняття на баланс дорожнього покриття, про виділення коштів на виконання робіт та з інших питань всього на 4 арк., рішення Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області VI скликання, XXVI сесії № 536-VI від 21.09.2012 року «Про затвердження проекту землеутрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування комунальному підприємтву «ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ» для будівництва житлового мікрорайону на території Великодолинської селищної ради в смт. Великодолинське, Овідіопольського району Одеської області» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; лист № 265 від 19.09.2012 р. КП «Великодолинське» голові Великодолинської Селищної ради ОСОБА_7 з підписом директора КП «Великодолинське» ОСОБА_8 на 1 аркуші; Рішення Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області VI скликання, XXVIсесії № 536/1 від 21.09.2012 року «Про затвердження детальних планів селища Великодолинське, Овідіопольського району, Одеської області» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Рішення Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області VI скликання, XXVIсесії № 537-VI від 21.09.2012 року «Про прийняття на баланс дорожнього покриття вул. Ентузіастів» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 2 аркуші; Рішення Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області VI скликання, XXVI сесії № 538-VI від 21.09.2012 року «Про виділення коштів на виконання робіт по проведенню експертної експертної технічної оцінки очисних споруд господарсько-побутових стічних вод військового містечка смт. Великодолинське Одеської області (вул. Паркова №36)» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Протокол №1 угоди про договірну ціну за договором №4т/12 від 17 вересня 2012 року з підписом виконавця ОСОБА_22 на 1 аркуші; Рішення Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області VIскликання, XXVIсесії № 539-VIвід 21.09.2012 року «Про надання згоди фізичній особі підприємнюУсіновій ОСОБА_23 на передачу частини приміщення аптеки, яка розташована на АДРЕСА_1 в суборенду» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Заява вх.№ 07/3-588 від 20.09.2012 року Голові Великодолинської селищної ради ОСОБА_24 від ФОП ОСОБА_25 на 1 аркуші; Рішення Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області VIскликання, XXVIсесії № 540-VIвід 21.09.2012 року «Про відпустку селищного голови» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Заява голови Великодолинської селищної ради від 10.09.2012 року на сесію Великодолинської с/р. на 1 аркуші.;

- паперова папка на титульному аркуші якої наявний напис «Протокол засідання Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області 21 позачергової сесії 7 скликання від 30 січня 2017 року», в указаній папці прошито та пронумеровано та знаходяться наступні документи: список присутніх депутатів на сесії від 30.01.2017 на 1 арк, протокол засідання Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області 21 позачергової сесії 7 скликання від 30 січня 2017 року (порядок денний про внесення змін до місцевого бюджету, про затвердження розпоряджень, про звільнення від податку на землю, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва багатоквартирних жилих будинків за адресою: АДРЕСА_2 ; Протокол поіменного голосування позачергової сесії № ХХІ від 30.01.2017 р. «Про затвердження порядку денного позачергової сесії від 30.01.2017 р.» на 5 аркушах; Рішення № 313-VIIВеликодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області ХХІ сесії VII скликання від 30.01.2017 року «Про внесення змін і доповнень до рішення Великодолинської селищної ради від 16 грудня 2016 року № 273-VII «Про місцевий бюджет Великодолинської селищної ради на 2017 рік» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Додаток №9 до рішення від 30.01.2017 року №313-VIIПояснювальна записка з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Рішення № 314-VIIВеликодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області ХХІ сесії VII скликання від 30.01.2017 року «Про затвердження розпоряджень Великодолинського селищного голови в міжсесійний період» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Розпорядження №3 Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області від 23.01.2017 року «Про внесення змін і доповнень до рішення Великодолинської селищної ради від 16 грудня 2016 року № 273-VII «Про місцевий бюджет Великодолинської селищної ради на 2017 рік» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Розпорядження №4 Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області від 25.01.2017 року «Про внесення змін і доповнень до рішення Великодолинської селищної ради від 16 грудня 2016 року № 273-VII «Про місцевий бюджет Великодолинської селищної ради на 2017 рік» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Розпорядження №6 Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області від 27.01.2017 року «Про внесення змін і доповнень до рішення Великодолинської селищної ради від 16 грудня 2016 року № 273-VII «Про місцевий бюджет Великодолинської селищної ради на 2017 рік» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Розпорядження №176 Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області від 26.01.2017 року «Про внесення змін і доповнень до рішення Великодолинської селищної ради від 25 грудня 2016 року № 62-VII «Про місцевий бюджет Великодолинської селищної ради на 2016 рік» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_21 на 1 аркуші; Рішення № 315-VII Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області ХХІ сесії VII скликання від 30.01.2017 року «Про звільнення КП «ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ» від податку на землю (земельна ділянка для будівництва житлового мікрорайону на території Великодолинської селищної ради) та сплати втрат сільськогосподарського виробництва» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Рішення №316-VII Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області ХХІ сесії VII скликання від 30.01.2017 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування комунальному підприємству «ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ» для будівництва багатоквартирних жилих будинків за адресою: АДРЕСА_2 » з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Лист Великодолинському селищному голові ОСОБА_7 вх. №1-Г-49 від 30.01.2017 р. на 1 аркуші; Рішення №317-VII Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області ХХІ сесії VII скликання від 30.01.2017 року «Про надання згоди КП «Великодолинське», на поділ земельної ділянки, для будівництва житлового мікрорайону за адресою: обмеженої вулицями Іллічівська, Одеська, Аккаржанська, смт. ВеликодолинськеОвідіопольського району Одеської області» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Заява КП «Великодолинське» в особі директора ОСОБА_8 на 1 аркуші; План поділу земельної ділянки погодженого ОСОБА_8 на 2 аркушах;

- паперова папка на титульному аркуші якої наявний напис «Протокол засідання Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області 2 сесії 7 скликання від 02 листопада 2015 року», в указаній папці прошито та пронумеровано та знаходяться наступні документи: протокол засідання Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області 2 сесії 7 скликання від 02 листопада 2015 року з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 6 аркушах; Рішення №4-VIIВеликодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області IIcесії, VIIскликання від 02.11.2015 «Про регламент роботи Великодолинської селищної ради VII скликання» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Регламент Великодолинської селищної ради затверджений рішенням Великодлинської селищної ради від 02.11.2015 року № 4-VII на 15 аркушах; Рішення №5-VIIВеликодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області IIcесії, VIIскликання від 02.11.2015 «Про обрання секретаря Великодолинської селищної ради» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Рішення №6-VIIВеликодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області IIcесії, VIIскликання від 02.11.2015 «Про утворення постійних комісій Веоликодолинської селищної ради» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Рішення №7-VIIВеликодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області IIcесії, VIIскликання від 02.11.2015 «Про затвердження Положення про постійні комісії селищної ради» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Положення про постійні комісії Великодолинської селищної ради затверджене рішенням Великодолинської селищної ради від 02.11.2015 №7-VIIна 10 аркушах; Рішення №8-VIIВеликодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області IIcесії, VIIскликання від 02.11.2015 «Про затвердження постійних комісій Великодолинської селищної ради» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 2 аркушах; Протокол № 1 від 02.11.2015 року голосування депутатів Великодолинської селищної ради на 1 аркуші;

- свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи ОК «Сонячна грона» серія А01 №113925 з підписом державного реєстратора ОСОБА_26 на 1 аркуші;

- виписка з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців ОК «Сонячна грона» серія ААВ №561160 з підписом державного реєстратора ОСОБА_27 на 1 аркуші;

- довідка АБ №593662 з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ) відділу статистики в Овідіопольському районі Державної служби статистики України, ОК «Сонячна грона» затверджена наказом Держкомстату України 12.06.2007 №164 з підписом начальника відділу ОСОБА_28 на 1 аркуші;

- довідка № 379 з єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ) відділу статистики в Овідіопольському районі Державного комітету статистики України, ОК «Сонячна грона» з підписом начальника відділу статистики ОСОБА_29 на 1 аркуші;

- копія довідки № 379 з єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ) відділу статистики в Овідіопольському районі Державного комітету статистики України, ОК «Сонячна грона» з підписом начальника відділу статистики ОСОБА_29 на 1 аркуші;

- рішення № 1492 від 02.08.2017 року Чорноморської об`єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС в Одеській області з підписами заступника начальника начальник Овідіопольського відділення Чорноморської ОДПІ ГУ ДФС в Одеській області, голови ОК «Сонячна грона» ОСОБА_30 на 1 арк.;

- рішення № 394 від 22 січня 2014 року про внесення, повторне внесення, виключення, відмову у внесенні установи (організації) до/з Реєстру неприбуткових установ та організацій або присвоєння установі (організації) іншої ознаки неприбутковості ОК «Сонячна грона», код ЄДРПОУ 35407007 на 1 аркуші;

- свідоцтво № 1521548972 про право сплати єдиного податку суб`єктом малого підприємництва-юридичною особою Серія Б №341438 від 14 грудня 2010 року Державної податкової адміністрації (інспекції) у Овідіопольському районі, затверджено Наказом Державної податкової адміністрації України 12 жовтня 1999 року №555 на 1 арк.;

- свідоцтво платника єдиного видане суб`єкту господарювання ОК «Сонячна грона», серія А № 176742 на 1 аркуші;

- довідка про взяття на облік платника податків ОК «Сонячна грона» від 25.10.2007 №18685/10/29-0 на 1 аркуші;

- довідка про взяття на облік платника податків від 16.10.2012 року № 198/8076/18-0 на 1 аркуші;

- статут обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона» (нова редакція) затверджений рішенням загальних зборів членів Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона», Протокол №3 від 14 грудня 2016 року, смт. Великодолинське, 2016 рік на 11 аркушах;

- реєстраційна заява платника податку, форма N 1-PHна 1 аркуші;

- протокол № 3/1 правомочності прийняття рішення на засіданні Загальних зборів Членів Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона», код ЄДРПОУ 35407007 від 14.12.2016 р., смт. Великодолинське на 1 аркуші;

- протокол №3 від 14.12.2016р.Загальних зборів Членів Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона», код ЄДРПОУ 35407007, смт. Великодолинськена 1 аркуші;

- протокол №3 від 14.12.2016р. Загальних зборів Членів Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона», код ЄДРПОУ 35407007, смт. Великодолинське на 1 аркуші;

- лист Іллічівської об`єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС в Одеській області від 15.09.2016р. № 14028/15-03-12-01-18 ОК «Сонячна грона» на 1 аркуші та конверт до нього;

- наказ ОК «Сонячна грона» від 30.09.2012 року № 2-К «Про призначення Голови кооперативу», смт. Великодолинське на 1 аркуші;

- копія паспорту та ідентифікаційного коду на ім`я наступних осіб: ОСОБА_31 , ОСОБА_32 , ОСОБА_9 , ОСОБА_5 на 23 аркушах;

- статут Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона» (нова редакція) затверджений рішенням зборів членів Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона», Протокол №3 від 14 грудня 2016 року на 11 аркушах;

- опис документів, що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії «Державна реєстрація змін до установчих документів юридичної особи», реєстраційний номер справи: 1_543_002134_24, код: 125655010629 від 23.12.16 р. на 1 аркуші;

- протокол №3/1 правомочності прийняття рішення на засіданні Загальних зборів Членів Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона», код ЄДРПОУ -35407007, від 14.12.2016 р., «Про затвердження правомочності прийнятого рішення Загальних зборів ОК «Сонячна грона» від 14 грудня 2016 року за протоколом №3», смт. Великодолинське на 1 аркуші;

- протокол №3/1 правомочності прийняття рішення на засіданні Загальних зборів Членів Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона», код ЄДРПОУ -35407007, від 14.12.2016 р., «Про обрання голови та секретаря Загальних зборів Кооперативу», «Про затвердження Статуту Кооперативу у новій редакції та уповноваження членів Кооперативу на підписання нової редакції Статуту», смт. Великодолинське на 1 аркуші;

- протокол №3 правомочності прийняття рішення на засіданні Загальних зборів Членів Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона», код ЄДРПОУ -35407007, від 14.12.2016 р., «Про затвердження правомочності прийнятого рішення Загальних зборів ОК «Сонячна грона» від 14 грудня 2016 року за протоколом №3», смт. Великодолинське на 1 аркуші;

- протокол №3 правомочності прийняття рішення на засіданні Загальних зборів Членів Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона», код ЄДРПОУ -35407007, від 14.12.2016 р., «Про обрання голови та секретаря Загальних зборів Кооперативу», «Про затвердження Статуту Кооперативу у новій редакції та уповноваження членів Кооперативу на підписання нової редакції Статуту», смт. Великодолинське на 1 аркуші;

- копія статуту Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона» затверджений установчими зборами ОК «Сонячна грона» Протокол № 1 від 17 жовтня 2007 року, Державну реєстрацію юридичної особи проведено державний реєстратором Овідіопольської районної державної адміністрації 18.10.2007, номер запису 15431020000002134, смт. Великодолинське, 2007 р. зі змінами на 13 аркушах;

- протокол № 283 засідання Загальних зборів Членів ОК «Маріїнський 1», смт. ВеликодолинськеОвідіопольського району Одеської області від 14 версеня 2016 року «Про внесення змін до Статуту Кооперативу» та «Про затвердження Статуту Кооперативу у новій редакції», не підписаний на 2 аркушах;

- зміни до Статуту ОК «Сонячна грона» зареєстрованого Овідіопольською районною державною адміністрацією Одеської області від 18.10.2007р. номер запису № 1 543 102 0000 002134, дата реєстрації 12.10.2012 на 1 аркуші;

- 3 примірника Протоколу № 2 Загальних зборів членів ОК «Сонячна грона» (ідентифікаційний код35407007), смт. Великодолинське від 29 серпня 2012 р., кожен з яких прошито, пронумеровано та скріплено печаткою на 4 аркушах;

- протокол №1 Установчих зборів ОК «Сонячна грона» від 17 жовтня 2007 року, смт. Великодолинське на 3 аркушах;

- копія протоколу обшуку від 02 серпня 2011 року на 5 аркушах;

- протокол Загальних зборів членів ОК «Сонячна грона», Одеська область, Овідіопольський район, с.м.т. Великодолинське, без номеру, без дати, без підпису, в правому верхньому кутку надпис графітним олівцем «Образец» на 3 аркушах;

- чорнові записи на 1 аркуші;

- повідомлення про взяття на облік платника страхових внесків ОК «Сонячна грона» від 25 жовтня 2007 р., додаток 4 до пункту 3.6 Інструкції на 1 аркуші;

- повідомлення про взяття на облік страхувальника ОК «Сонячна грона» від 26 жовтня 2007 року на 1 аркуші;

- страхове свідоцтво № 1528002011 від 25 жовтня 2007 р. Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України на 2 аркушах;

- повідомлення про взяття на облік юридичної особи Обслуговуючому кооперативу « Сонячна грона» від 19.10.2007 р. на 1 аркуші;

- чорнові записи на 1 аркуші;

- договір банківського рахунку № 48763 від 21 липня 2011 року, м. Київ, Сторона 1: Юридична особа за законодавством України Публічне акціонерне товариство «Банк Петрокоммерц-Україна» - «Банк» та Сторона 2: ОК «СОНЯЧНА ГРОНА» - «Клієнт», предмет договору: банк зобов`язується відкрити Клієнту поточні рахунки у визначених ним валютах (національній, вільноконвертованій, країн СНД та інших валютах), згідно Заяв на відкриття з додатком №1 на 3 аркушах;

- лист №899 ОК «Сонячна грона» на 1 аркуші;

- договір банківського рахунку №26/07 від 31 жовтня 2007 року, м. Одеса, Сторона 1: Юридична особа за законодавством України Закрите Акціонерне Товариство «Банк Петрокоммерц-Україна» - «Банк» та Сторона 2: Юридична особа за законодавством України Обслуговуючий кооператив «Сонячна грона» - «Клієнт», Предмет договору: Банк зобов`язується відкрити Клієнту поточні рахунки у визначених ним валютах (національній, вільноконвертованій, країн СНД та інших валютах), згідно Заяв на відкриття з додатком №1, та з надписом на 1 сторінці зверху графітним олівцем «Старый», на 5 аркушах;

- акт №38 від 27 грудня 2007 р. здачі-приймання містобудівного обгрунтування на 1 аркуші;

- акт №39 від 27 грудня 2007 року здачі-приймання містобудівного обгрунтування на 1 аркуші;

- звіти ОК «Сонячна грона» на 1 аркуші;

- акт прийому-передачі документів від 31.10.2007 року, м. Одеса, на 1 аркуші;

- лист вих. № 2 від 21 грудня 2007 року на ім`я Голови Овідіопольської райдержадміністрації ОСОБА_33 з підписом Директор ОК «Сонячна грона» щодо надання дозволу на виконання містобудівного обгрунтування розміщення садового масиву «Сонячна грона» на території Великодолинської селищної ради Овідіопольського району (за межами населених пунктів) на 1 аркуші;

- 2 примірника листавих. № 1 від 19 листопада 2007 року Директору ДППН «Одессакомунпроект» ОСОБА_34 з підписом Директора ОК «Сонячна грона» ОСОБА_35 щодо виконання топогеодезичної зйомки m 1:1000 території під садовий кооператив в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області на 1 аркуші;

- реєстраційні картки (для юридичної особи), заяви на реєстрацію для отримання посилених сертифікатів відкритих ключів, заява-приєднання до договору «Про надання послуг електронного цифрового підпису» (юридична особа) на 1 аркушах;

- розрахунок електричних нагрузок ж/м «Сонячна грона», Одеса, 2013 рік на 3 аркушах;

- технічні умови Публічне акціонерне товариство «ОДЕСАГАЗ» № 167/09 від 13.05.2013 р. на № 07/2-285 від 18.04.2013 на 2 аркушах;

- попередній розрахунок Зовнішнього електрооснащення житлового масиву «Сонячна грона» Овідіопольський р-н, територія Великодолинської селищної ради (за межами населеного пункту на 1 аркуші);

- договір № 77 від 02.09.2013 року, смт Великодолинське, Сторона 1: ОК «Сонячна грона», Сторона 2: ПП «Гранд Газ - Сервіс), предмет договору підрядник зобов`язується виконати роботи Замовникові, а саме будівництво газових мереж (підвідного газопроводу, ШРП, внутрішні мережі) на обслуговуючий кооператив «Сонячна грона» за адресою: Овідіпольський район, смт. Великодолинське (за межами населеного пункту), масиви № 47 та № 11, а Замовник прийняти і оплатити ці роботи, на 2 аркушах;

- розрахунок на оплату № 514, №515, №516 від 19 червня 2013 року, квитанція № 1347 від 25 вересеня 2013 року, квитанція до прибуткового касового ордера № 333 від 08.08.2013 року, Рахунок №147 від 12.09.2013 року всього на 6 аркушах;

- технічні умови приєднання № 626-13 та № 549-13 до електричних мереж та електроустановок яке не є стандартним, від 17 липня 2013 року, договір № 549-13 про приєднання до електричних мереж від 17 червня 2013 року, договір № 626-13 про приєднання до електричних мереж від 17 липня 2013 року.

- корінець повідомлення від платника податків про відкриття рахунку в фінансовій установі ОК «Сонячна грона» від 31.10.2007 року, вхід. № 6011/10 на 1 аркуші;

- трудова книжка НОМЕР_1 ОСОБА_36 від 27 січня 2003 року в кількості 1 штука;

- фінансові звіти ОК «Сонячна Грона», звіти про використання доходів (прибутків) ОК «Сонячна Грона», відомості розподілу чисельності працівників, річного фактичного обсягу реалізованої продукції (робіт, послуг) за видами економічної діяльност, податкові звіти про використання коштів неприбуткова них установ та організацій на 77 арк.;

- лист на ім`я начальника ДПІ Овідіопольський район ГУ Міндоходів Одеській області підписаний головою кооперативу ОК «Сонячна Грона» ОСОБА_37 на 1 арк.;

- пакет документів датований 29.12.2012 р. щодо державної реєстрації державного акту на право власності на земельну ділянку фізичної особи: відомості про земельну ділянку, поземельна книга, яка містить в собі загальні відомості про земельну ділянку, кадастровий план земельної ділянки та експлікація земельних угідь, інформація щодо права власності та постійного користування, інформація про оренду/суборенду, опис обмежень використання земельної ділянки; оригінал державного акту на право власності на земельну ділянку; заява про державну реєстрацію земельної ділянки та державної акта або договору оренди земельної ділянки, акт виконаних робіт та приймання-передачі, щодо наступних кадастрових номерів земельних ділянок розташованих на території Великодолинської селищної ради, а саме:

- 5123755300:01:003:0577 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0578 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0579 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0580 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0581 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0582 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0583 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0584 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0585 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0586 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0587 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0588 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0589 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0590 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0591 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0592 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0593 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0594 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0595 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0596 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0597 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0598 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0599 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.;

- 5123755300:01:003:0600 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 11 арк.;

- 5123755300:01:003:0601 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 14 арк.;

- 5123755300:01:003:0602 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 14 арк.;

- 5123755300:01:003:0603 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 14 арк.;

-пакет документів датований 29.12.2012 р. щодо державної реєстрації державного акту на право власності на земельну ділянку фізичної особи: відомості про земельну ділянку, поземельна книга, яка містить в собі загальні відомості про земельну ділянку, кадастровий план земельної ділянки та експлікація земельних угідь, інформація щодо права власності та постійного користування, інформація про оренду/суборенду, опис обмежень використання земельної ділянки; оригінал державного акту на право власності на земельну ділянку; заява про державну реєстрацію земельної ділянки та державної акта або договору оренди земельної ділянки, акт виконаних робіт та приймання-передачі, щодо наступних кадастрових номерів земельних ділянок розташованих на території Великодолинської селищної ради, а саме:

- 5123755300:01:003:0676 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0677 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0678 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0679 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0680 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0681 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0682 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0683 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0684 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0685 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0686 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0687 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0688 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0689 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0690 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0691 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0692 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 14 арк.;

- 5123755300:01:003:0693 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0694 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0695 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 15 арк.;

- 5123755300:01:003:0696 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0697 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0698 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0699 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0700 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- 5123755300:01:003:0701 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 15 арк.;

- 5123755300:01:003:0702 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- КОПІЇ паспортів громадянина України та ідентифікаційного коду на наступних осіб: ОСОБА_32 , ОСОБА_40 , ОСОБА_41 , ОСОБА_42 , ОСОБА_43 , ОСОБА_44 , ОСОБА_45 , ОСОБА_46 , ОСОБА_47 , ОСОБА_48 , ОСОБА_49 , ОСОБА_50 , ОСОБА_51 , ОСОБА_52 , ОСОБА_53 , ОСОБА_54 , ОСОБА_55 , ОСОБА_56 , ОСОБА_57 , ОСОБА_58 , ОСОБА_59 , ОСОБА_60 , ОСОБА_61 , ОСОБА_62 , ОСОБА_63 , ОСОБА_64 , ОСОБА_65 , ОСОБА_66 , ОСОБА_67 , ОСОБА_68 , ОСОБА_69 , ОСОБА_70 , ОСОБА_71 , ОСОБА_72 , ОСОБА_73 , ОСОБА_74 , ОСОБА_75 , ОСОБА_76 , ОСОБА_77 , ОСОБА_78 , ОСОБА_79 , ОСОБА_80 , ОСОБА_81 , ОСОБА_82 , ОСОБА_83 , ОСОБА_84 , ОСОБА_85 , ОСОБА_86 , ОСОБА_87 , ОСОБА_88 , ОСОБА_89 , ОСОБА_90 , ОСОБА_91 , ОСОБА_92 , ОСОБА_93 , ОСОБА_94 , ОСОБА_95 , ОСОБА_96 та інших осіб на 472 арк.;

- КОПІЇ державних актів на право власності на земельну ділянку з наступними кадастровими номерами: 5123755300:01:003:0582, 5123755300:01:003:0584, 5123755300:01:003:0585, 5123755300:01:003:0590, 5123755300:01:003:0591, 5123755300:01:003:0595, 5123755300:01:003:0596, 5123755300:01:003:0599, 5123755300:01:003:0601, 5123755300:01:003:0602, 5123755300:01:003:0603, - власником яких значить ОСОБА_38 , також копії актів приймки-передачі межових знаків на зберігання підписаний в тому числі представником ПП «ГЕОЗЕМ 8» код ЄДРПОУ 36553260 та копії додатків до актів прийомки-передачі межових знаків (ситуаційна схема) всього на 66 арк.;

- КОПІЇ державних актів на право власності на земельну ділянку з наступними кадастровими номерами: 5123755300:01:003:0384, 5123755300:01:003:0386, 5123755300:01:003:0396, 5123755300:01:003:0391, 5123755300:01:003:0378, - власником яких значиться ОСОБА_97 а також копії актів приймки-передачі межових знаків на зберігання підписаний в тому числі представником ПП «ГЕОЗЕМ 8» код ЄДРПОУ 36553260 та копії додатків до актів прийомки-передачі межових знаків (ситуаційна схема) всього на 6 арк.;

- КОПІЇ актів прийомки-передачі межових знаків на зберігання підписаний в тому числі представником ПП «ГЕОЗЕМ 8» код ЄДРПОУ 36553260 та ОСОБА_98 , яка значиться як власник на 4 арк.;

- КОПІЇ актів прийомки-передачі межових знаків на зберігання підписаний в тому числі представником ПП «ГЕОЗЕМ 8» код ЄДРПОУ 36553260 та ОСОБА_99 , який значиться як власник на 13 арк.;

- КОПІЇ державних актів на право власності на земельну ділянку з наступними кадастровими номерами: 5123755300:01:003:0640, 5123755300:01:003:0641, 5123755300:01:003:0636, 5123755300:01:003:0632, 5123755300:01:003:0633, 5123755300:01:003:0644, 5123755300:01:003:0631, 5123755300:01:003:0639, 5123755300:01:003:0645, 5123755300:01:003:0635, 5123755300:01:003:0634, - власником яких значиться ОСОБА_100 всього на 3 арк.;

- КОПІЇ державних актів на право власності на земельну ділянку з наступними кадастровими номерами: 5123755300:01:003:0398, 5123755300:01:003:0403, 5123755300:01:003:0405, 5123755300:01:003:0404, - власником яких значиться ОСОБА_101 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , ІПН НОМЕР_4 , а також копії актів приймки-передачі межових знаків на зберігання підписаний в тому числі представником ПП «ГЕОЗЕМ 8» код ЄДРПОУ 36553260 та копії додатків до актів прийомки-передачі межових знаків (ситуаційна схема) всього на 42 арк.;

- КОПІЇ довіреностей посвідчених приватним нотаріусом Овідіопольського районного нотаріального округу ОСОБА_102 відповідно до яких ОСОБА_103 , ОСОБА_104 , ОСОБА_105 , ОСОБА_105 , ОСОБА_106 , ОСОБА_105 , ОСОБА_107 уповноважують інших осіб розпоряджатись (продавати, обміняти, здати в оренду) або подарувати земельні ділянки які розташовані на території Великодолинської селищної ради всього на 40 арк.;

- заяви про державну реєстрацію прав та їх обтяжень складені від імені ОСОБА_108 , ІПН НОМЕР_5 , всього на 4 аркуша;

- бланки заяв про державну реєстрацію прав та їх обтяжень всього на 19 арк.;

- оригінали заяв на імя директора ОК «СОНЯЧНА ГРОНА» ОСОБА_109 від осіб щодо вступу в число членів кооперативу щодо виходу зі складу членів кооперативу та з інших питань, - всього на 70 арк.б;

- чорнові записи щодо діяльності ОК «Сонячна Грона» всього на 30 арк.;

- зошит в якому містяться чорнові записи з прізвища осіб та з помітками щодо масивів де розташовуються земельні ділянки на 12 арк.

Слідчий звертається з клопотанням про накладення арешту на майно обґрунтовуючи його тим, що вказані документи мають значення речових доказів, так як містять в собі факти, що свідчать про запровадження та використання вказаними службовими особами протиправних механізмів відчуження та реалізації земельних ділянок, містять в собі відомості в тому числі щодо незаконного відведення земельних ділянок, відомості щодо вилучення земель запасу з цільовим призначенням для ведення сільськогосподарського виробництва, відомості щодо звільнення від сплати податку землю та втрат сільськогосподарського виробництва, відомості щодо співробітництва з ТОВ «Сефра ЛТД», яка отримала земельну ділянку під будівництво багатоповерхових житлових будинків, відомості щодо розбиття земельної ділянки на менші ділянки, на які за бюджетні кошти оформлена землевпорядна документація (присвоєно кадастрові номери, отримані нові витяги на право власності), присвоєні нові адреси, відомості щодо співробітництва з обслуговуючим кооперативом «Маріїнський», якому передано у користування земельні ділянки для будівництва багатоквартирних житлових будинків однак угоду про пайову участь підписано не було та кошти не були перераховані, відомості, відомості, щодо знесення без погодження з Фондом держаного майна України, відомості щодо незаконного привласнення земельних ділянок сільськогосподарського призначення та інші відомості щодо незаконного відчуження та реалізації земельних ділянок.

Слідчий в судовому засіданні підтримав клопотання в повному обсязі та зазначив, що ним усунуто всі недоліки, які були зазначені в ухвалі слідчого судді Київського районного суду міста Одеси від 24.06.2019 року. Крім того, слідчий звернув увагу на те, що фактично він отримав ухвалу слідчого судді про повернення клопотання для усунення недоліків лише 01.07.2019 року, а тому при зверненні до суду з клопотанням про арешт майна після усунення недоліків, 03.07.2019 року, ним не було порушено термін в 72 години, який був визначений слідчим суддею для усуненні зазначених в клопотанні недоліків.

Також, слідчий, в обгрунтування своїх доводів про усунення недоліків, зазначених в ухвалі слідчого судді від 24.06.2019 року надав протоколи додаткових оглядів документів від 10.06.2019 року, відповідно до яких слідчим дійсно було детально оглянуто вилучені в ході проведення 28.05.2019 року обшуків за місцем фактичного розташування Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області та КП «Великодолинське».

Крім того, слідчим надана постанова, якою зазначені в клопотанні речі та документи було визнано речовим доказом у кримінальному провадженні №12019160000000566 відомості про яке 13.06.2019 року внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Представники власника майна в судовому засіданні просили відмовити в задоволенні клопотання слідчого у зв`язку із тим, що фактично слідчим при зверненні до суду 03.07.2019 року було порушено строк звернення з відповідним клопотанням після повернення слідчим суддею клопотання про арешт майна та встановлення строку для усунення недоліків в 72 години. Крім того, представник власника майна ОСОБА_5 зазначив, що клопотання є необґрунтованим, та просив його повернути слідчому, зазначивши, що єдина підстава те, що вказані речі і документи є речовими доказами не може слугувати обґрунтуванням для арешту такого майна. Також, на думку представника власника майна, додаткові огляди було проведено слідчим з порушенням вимог КПК України без власників майна, а документи на які слідчий просить накласти арешт жодного відношення до справи не мають.

Представник власника майна ОСОБА_4 підтримала доводи представника ОСОБА_5 та додала, що в клопотанні не вказані документи, які були зазначені в протоколі обшуку від 28.05.2019 року, та звідки вони взялись невідомо, а тому просила відмовити в клопотанні слідчого.

Відповідно до п.п.1, 2 ст.131 КПК України заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження. Заходом забезпечення кримінального провадження є, зокрема, арешт майна.

Згідно з ч.1 ст.170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи.

При цьому, у відповідності до ч.2 ст.170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Відповідно до ч.5 ст.171 КПК України, клопотання слідчого, прокурора про арешт тимчасово вилученого майна повинно бути подано не пізніше наступного робочого дня після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, у якої його було вилучено.

Згідно ч.1 ст.98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправних шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Розглянувши клопотання та долучені до нього матеріали, слідчим суддею встановлено, що ухвалою слідчого судді Київського районного суду міста Одеси від 24.06.2019 року клопотання слідчого про накладення арешту було повернуто прокурору для усунення недоліків та встановлено 72 години для виконання ухвали. Однак, ухвалу слідчого судді про повернення клопотання для усунення недоліків разом з клопотанням слідчий отримав лише 01.07.2019 року, та звернувся до слідчого судді з клопотанням про арешт майна після усунення недоліків 03.07.2019 року, тобто в термін 72 години, який був визначений слідчим суддею для усуненні зазначених в клопотанні недоліків.

Таким чином, на думку слідчого судді, слідчим не було порушено вимог ухвали слідчого судді від 24.06.2019 року та ч.3 ст.172 КПК України.

Також, відповідно до протоколів додаткових оглядів документів від 10.06.2019 року, слідчим дійсно було детально оглянуто вилучені в ході проведення 28.05.2019 року обшуків за місцем фактичного розташування Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області та КП «Великодолинське» та детально зазначено в таких протоколах додаткових оглядів, наданих суду.

Відповідно до матеріалів клопотання, 13.06.2019 року постановою слідчого вилучені речі визнано речовими доказами у кримінальному провадженні.

Крім того, слідчий суддя вважає, що слідчим в судовому засіданні було доведено, що вилучені речі та документи самі по собі, або з іншими документами можуть бути використані як докази у кримінальному провадженні.

Таким чином, слідчий суддя приходить до переконання про наявність правових підстав для застосування заходу забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту майна, оскільки існує необхідність в забезпечення збереження речових доказів. В свою чергу не накладення арешту на тимчасово вилучене майно може призвести до його знищення, приховання, що в свою чергу призведе до втрати доказів в рамках кримінального провадження та суттєво ускладнить процес встановлення істини по кримінальному провадженні.

Таким чином, враховуючи наявність правових підстав для накладення арешту на тимчасово вилучене майно, оскільки існує необхідність в забезпеченні його збереження, слідчий суддя приходить до переконання, що клопотання слідчого підлягає задоволенню, й, відповідно захід забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту майна підлягає застосуванню.

Керуючись ст.ст.170, 171, 172, 173, 309, 395 КПК України, слідчий суддя

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання старшого слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління ГУНП в Одеській області ОСОБА_3 , погоджене з прокурором відділу прокуратури Одеської області ОСОБА_6 про арешт майна у кримінальному провадженні №12019160000000566відомості прояке 13.06.2019року внесенодо Єдиногореєстру досудовихрозслідувань,за ознакамивчинення кримінальногоправопорушення,передбаченого ч.2ст.364КК України задовольнити.

Поновити процесуальний строк подачі клопотання про накладення арешту.

Накласти арешт на речі та документи, які 11.06.2019 року на підставі постанови прокурора виділені з матеріалів кримінального провадження №12018160000000428 від 30.05.2018 року, а саме на:

- печатку підприємства ОБСЛУГОВУЮЧИЙ КООПЕРАТИВ «СОНЯЧНА ГРОНА», інн 35407007;

- флешку білого кольору з кришкою на якій наклеєний листок з написом «Голова Трона» з написом «625778 5444» яка зв`язана зв`язкою з іншою флешкою білого кольору на якій мається наклеєний листок з написом «Печать Грона», з електронними ключами для здачі податкової та бухгалтерської звітності.

- угоду від 09 жовтня 2015 року про часткову заміну Сторони у Договорі про пайову участь (внесок) Замовника у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт. Великодолинське Овідопольського району від 27 лютого 2013 року №Л10 з підписами голови Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області ОСОБА_7 , директора ТОВ «Сфєра ЛТД» ОСОБА_15 , голови ОК «МАРІЇНСЬКИЙ 2» ОСОБА_16 на 1 аркуші;

- рішення Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області XVII СЕСІЯ VII скликання, № 238-VII від 07.10.2016 року «Про надання дозволу на знесення та списання будівлі гуртожитку, будівлі вбиральні гуртожитку та будівлі сараю гуртожитку, які належать до комунальної власності територіальної громади смт. Великодолинське, розташовані за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Великодолинське, вул. Центральна, 89» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші та висновок №145/2016 складений ПП «Одеський науково-дослідницький центр експертних досліджень ім. Скибінського С.С.» судовим експертом ОСОБА_110 за результатами проведеного будівельно-технічного експертного дослідження складеного 12.09.2016 року, - які прошиті, пронумеровані, скріплені печаткою всього на 30 аркушах;

- проект другої черги будівництва «Будівництво житлового комплексу «Сімейне містечко» за адресою: Одеська обл., Овідіопольский район, смт. Великодолинське (обмеженого вулицями: Одеська, Іллічовська, Аккаржанська)», том 16 зведеного кошторисного рахунку, шифр 25 13 ССР з підписами директора ОСОБА_17 , головного архітектора проекту ОСОБА_18 , ООО «Архітектурно-проектна група «Гранні», держліцензія АВ № 591773, замовник ООО «СФЄРА ЛТД», Одесса, 2013 на 13 аркушах;

- супровідний лист голові Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області пану ОСОБА_7 вих. №10 від 16 березня 2017 р. з підписом директора ТОВ «СФЄРА ЛТД» про готовність будівництва семиповерхового будинку з вбудованими приміщеннями №8 за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Великодолинське, вулиця Маріїнська, буд. 5 на 1 аркуші;

- копію декларації про готовність до експлуатації об`єкта, який належить до I-III категорії складності, зареєстрований Департаментом державної архітектурно-будівельної інспекції в Одеській області від 07.03.2017 р. № ОД143170661367 з підписом ОСОБА_19 (замовник КП «Великодолинське», об`єкт: семиповерховий житловий будинок) на 7 аркушах;

- рішення виконкому Великодолинської селищної ради Овідіопольського району №113 від 20.12.2013 року «Про затвердження угоди до договору від 27.02.2013 р. № Л 10 про пайову участь ТОВ «Сфєра ЛТД» у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт. Великодолинське» на якому відсутній підпис Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші;

- копію договору №Л10 «Про пайову участь (внесок) Замовника у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт. Великодолинське Овідіопольського району» від 27.02.2013 року укладений між Великодолинською селищною радою Овідіопольського району Одеської області та ТОВ «Сфєра ЛТД» (предмет договору: розмір пайової участі у створені і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури, земельна ділянка площею: 9,8447 га.) з підписами голови Великодолинської селищної ради ОСОБА_7 та директора ТОВ «Сфєра ЛТД» ОСОБА_15 , додатки до договору всього на 8 аркушів, кольорову фотокопію акту приймання-передачі інженерної мережі від 10.12.2014 з підписами Граб та Андріїшен на 1 арк., копія акту приймання-передачі щодо обстеження 23.09.2014 комісією об`єкту передачі кооперативу Маріїнський 1» на 2 арк., оригінал листа вих. №25/01-01 від 25.01.2014 на ім`я голови Великодолинської селищної ради підписаний головою ЖК «Маріїнський» двох екземплярах всього на 4 арк., копія технічні умови №2 на водопостачання та водовідведення ЖК «Сімейне містечко» на 2 арк.,

- кольорову фотокопію договору №Л10 Про пайову участь (внесок) Замовника у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт. Великодолинське Овідіопольського району від 27 лютого 2013 року з підписами голови Великодолинської селищної ради ОСОБА_7 та директора ТОВ «Сфєра ЛТД» ОСОБА_15 на 3 аркушах., оригінал рішення №14 виконкому про затвердження договору пайової участі ТОВ «Сфєра» у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт. Великодолинське на 1 арк., розрахунок величини пайової участі (внеску) замовника у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області від 27 лютого 2013 року на 2 арк, графік оплати пайової участі від 27 лютого 2013 року на 1 арк., угода про часткову заміну сторони у договорі про пайову участі на 1 арк., розрахунок величини пайової участі (внеску) від 04.08.2014 на 2 арк., лист вих. №10/10-01 від 10.10.2014 на ім`я голови Великодолинської селищної ради підписаний головою ЖК «Маріїнський» щодо перерахунку розміру пайової участі на 1 арк., довідка балансової вартості 1-ої черги Першого пускового комплексу після введення в експлуатацію підписана голою ЖК «Маріїнський» на 1 арк., змінений розрахунок від 30.10.2014 на 2 арк., розрахунок від 01.12.2015 на 2 арк.;

- проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Комунальному підприємству «Великодолинське» для будівництва багатоквартирних жилих будинків за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Великодолинське, вул. Центральна, № 89, м. Одеса, 2016 р., з підписами директора ОСОБА_20 , інженера-землевпорядника (Сертифікат № 000931) Б.М. Олішевського, інженера-земплевпорядника (Сертифікат № 000654) Л.А. Соколіка ТОВ «Земельно-кадастрове бюро «Резолют», пронумеровано, прошнуровано та скріплено печаткою на 35 аркушах;

- рішення Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області VII скликання, XXXI сесії № 463-VII від 09.11.2017 року «Про укладання з ОК «Маріїнський» договору про пайову участь (внесок) Замовника у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_21 на 1 аркуші;

- рішення Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області VII скликання, XXXIІ сесії № 480-VII від 05.12.2017 року «Про укладання з ОК Ж-БК «Центральний» договору про пайову участь (внесок) Замовника у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_21 на 1 аркуші;

- паперову папку на титульному аркуші якої наявний напис «Протокол засідання Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області 26 сесії 6 скликання від 21 вересня 2012 року», в указаній папці прошито та пронумеровано та знаходяться наступні документи: протокол двадцять шостої сесії від 21.09.2012 щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, затвердження планів частин території селища, про прийняття на баланс дорожнього покриття, про виділення коштів на виконання робіт та з інших питань всього на 4 арк., рішення Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області VI скликання, XXVI сесії № 536-VI від 21.09.2012 року «Про затвердження проекту землеутрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування комунальному підприємтву «ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ» для будівництва житлового мікрорайону на території Великодолинської селищної ради в смт. Великодолинське, Овідіопольського району Одеської області» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; лист № 265 від 19.09.2012 р. КП «Великодолинське» голові Великодолинської Селищної ради ОСОБА_7 з підписом директора КП «Великодолинське» ОСОБА_8 на 1 аркуші; Рішення Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області VI скликання, XXVI сесії № 536/1 від 21.09.2012 року «Про затвердження детальних планів селища Великодолинське, Овідіопольського району, Одеської області» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Рішення Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області VI скликання, XXVI сесії № 537-VI від 21.09.2012 року «Про прийняття на баланс дорожнього покриття вул.Ентузіастів» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 2 аркуші; Рішення Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області VI скликання, XXVI сесії № 538-VI від 21.09.2012 року «Про виділення коштів на виконання робіт по проведенню експертної експертної технічної оцінки очисних споруд господарсько-побутових стічних вод військового містечка смт. Великодолинське Одеської області (вул. Паркова №36)» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Протокол №1 угоди про договірну ціну за договором №4т/12 від 17 вересня 2012 року з підписом виконавця ОСОБА_22 на 1 аркуші; Рішення Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області VI скликання, XXVI сесії № 539-VIвід 21.09.2012 року «Про надання згоди фізичній особі підприємцю ОСОБА_25 на передачу частини приміщення аптеки, яка розташована на АДРЕСА_1 в суборенду» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Заява вх.№ 07/3-588 від 20.09.2012 року Голові Великодолинської селищної ради ОСОБА_24 від ФОП ОСОБА_25 на 1 аркуші; Рішення Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області VI скликання, XXVI сесії № 540-VI від 21.09.2012 року «Про відпустку селищного голови» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Заява голови Великодолинської селищної ради від 10.09.2012 року на сесію Великодолинської с/р. на 1 аркуші.

- паперову папку на титульному аркуші якої наявний напис «Протокол засідання Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області 21 позачергової сесії 7 скликання від 30 січня 2017 року», в указаній папці прошито та пронумеровано та знаходяться наступні документи: список присутніх депутатів на сесії від 30.01.2017 на 1 арк, протокол засідання Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області 21 позачергової сесії 7 скликання від 30 січня 2017 року (порядок денний про внесення змін до місцевого бюджету, про затвердження розпоряджень, про звільнення від податку на землю, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва багатоквартирних жилих будинків за адресою: АДРЕСА_2 ; Протокол поіменного голосування позачергової сесії № ХХІ від 30.01.2017 р. «Про затвердження порядку денного позачергової сесії від 30.01.2017 р.» на 5 аркушах; Рішення № 313-VII Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області ХХІ сесії VII скликання від 30.01.2017 року «Про внесення змін і доповнень до рішення Великодолинської селищної ради від 16 грудня 2016 року № 273-VII «Про місцевий бюджет Великодолинської селищної ради на 2017 рік» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Додаток №9 до рішення від 30.01.2017 року №313-VII Пояснювальна записка з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Рішення № 314-VII Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області ХХІ сесії VII скликання від 30.01.2017 року «Про затвердження розпоряджень Великодолинського селищного голови в міжсесійний період» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Розпорядження №3 Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області від 23.01.2017 року «Про внесення змін і доповнень до рішення Великодолинської селищної ради від 16 грудня 2016 року № 273-VII «Про місцевий бюджет Великодолинської селищної ради на 2017 рік» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Розпорядження №4 Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області від 25.01.2017 року «Про внесення змін і доповнень до рішення Великодолинської селищної ради від 16 грудня 2016 року № 273-VII «Про місцевий бюджет Великодолинської селищної ради на 2017 рік» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Розпорядження №6 Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області від 27.01.2017 року «Про внесення змін і доповнень до рішення Великодолинської селищної ради від 16 грудня 2016 року № 273-VII «Про місцевий бюджет Великодолинської селищної ради на 2017 рік» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Розпорядження №176 Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області від 26.01.2017 року «Про внесення змін і доповнень до рішення Великодолинської селищної ради від 25 грудня 2016 року № 62-VII «Про місцевий бюджет Великодолинської селищної ради на 2016 рік» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_21 на 1 аркуші; Рішення № 315-VII Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області ХХІ сесії VII скликання від 30.01.2017 року «Про звільнення КП «ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ» від податку на землю (земельна ділянка для будівництва житлового мікрорайону на території Великодолинської селищної ради) та сплати втрат сільськогосподарського виробництва» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Рішення №316-VII Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області ХХІ сесії VII скликання від 30.01.2017 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування комунальному підприємству «ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ» для будівництва багатоквартирних жилих будинків за адресою: АДРЕСА_2 » з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Лист Великодолинському селищному голові ОСОБА_7 вх. №1-Г-49 від 30.01.2017 р. на 1 аркуші; Рішення №317-VII Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області ХХІ сесії VII скликання від 30.01.2017 року «Про надання згоди КП «Великодолинське», на поділ земельної ділянки, для будівництва житлового мікрорайону за адресою: обмеженої вулицями Іллічівська, Одеська, Аккаржанська, смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Заява КП «Великодолинське» в особі директора ОСОБА_8 на 1 аркуші; План поділу земельної ділянки погодженого ОСОБА_8 на 2 аркушах;

- паперову папку на титульному аркуші якої наявний напис «Протокол засідання Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області 2 сесії 7 скликання від 02 листопада 2015 року», в указаній папці прошито та пронумеровано та знаходяться наступні документи: протокол засідання Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області 2 сесії 7 скликання від 02 листопада 2015 року з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 6 аркушах; Рішення №4-VII Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області II cесії, VII скликання від 02.11.2015 «Про регламент роботи Великодолинської селищної ради VII скликання» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Регламент Великодолинської селищної ради затверджений рішенням Великодлинської селищної ради від 02.11.2015 року № 4-VII на 15 аркушах; Рішення №5-VII Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області II cесії, VII скликання від 02.11.2015 «Про обрання секретаря Великодолинської селищної ради» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Рішення №6-VII Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області II cесії, VII скликання від 02.11.2015 «Про утворення постійних комісій Веоликодолинської селищної ради» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Рішення №7-VII Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області II cесії, VII скликання від 02.11.2015 «Про затвердження Положення про постійні комісії селищної ради» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 1 аркуші; Положення про постійні комісії Великодолинської селищної ради затверджене рішенням Великодолинської селищної ради від 02.11.2015 №7-VII на 10 аркушах; Рішення №8-VII Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області II cесії, VII скликання від 02.11.2015 «Про затвердження постійних комісій Великодолинської селищної ради» з підписом Великодолинського селищного голови ОСОБА_7 на 2 аркушах; Протокол № 1 від 02.11.2015 року голосування депутатів Великодолинської селищної ради на 1 аркуші.

- свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи ОК «Сонячна грона» серія А01 №113925 з підписом державного реєстратора ОСОБА_26 на 1 аркуші;

- виписку з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців ОК «Сонячна грона» серія ААВ №561160 з підписом державного реєстратора ОСОБА_27 на 1 аркуші;

- довідку АБ №593662 з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ) відділу статистики в Овідіопольському районі Державної служби статистики України, ОК «Сонячна грона» затверджена наказом Держкомстату України 12.06.2007 №164 з підписом начальника відділу ОСОБА_28 на 1 аркуші;

- довідку № 379 з єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ) відділу статистики в Овідіопольському районі Державного комітету статистики України, ОК «Сонячна грона» з підписом начальника відділу статистики ОСОБА_29 на 1 аркуші;

- копію довідки № 379 з єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ) відділу статистики в Овідіопольському районі Державного комітету статистики України, ОК «Сонячна грона» з підписом начальника відділу статистики ОСОБА_29 на 1 аркуші;

- рішення № 1492 від 02.08.2017 року Чорноморської об`єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС в Одеській області з підписами заступника начальника начальник Овідіопольського відділення Чорноморської ОДПІ ГУ ДФС в Одеській області, голови ОК «Сонячна грона» ОСОБА_30 на 1 арк.;

- рішення № 394 від 22 січня 2014 року про внесення, повторне внесення, виключення, відмову у внесенні установи (організації) до/з Реєстру неприбуткових установ та організацій або присвоєння установі (організації) іншої ознаки неприбутковості ОК «Сонячна грона», код ЄДРПОУ 35407007 на 1 аркуші;

- свідоцтво № 1521548972 про право сплати єдиного податку суб`єктом малого підприємництва-юридичною особою Серія Б №341438 від 14 грудня 2010 року Державної податкової адміністрації (інспекції) у Овідіопольському районі, затверджено Наказом Державної податкової адміністрації України 12 жовтня 1999 року №555 на 1 арк.;

- свідоцтво платника єдиного видане суб`єкту господарювання ОК «Сонячна грона», серія А № 176742 на 1 аркуші;

- довідку про взяття на облік платника податків ОК «Сонячна грона» від 25.10.2007 №18685/10/29-0 на 1 аркуші;

- довідку про взяття на облік платника податків від 16.10.2012 року № 198/8076/18-0 на 1 аркуші;

- статут обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона» (нова редакція) затверджений рішенням загальних зборів членів Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона», Протокол №3 від 14 грудня 2016 року, смт. Великодолинське, 2016 рік на 11 аркушах;

- реєстраційну заяву платника податку, форма N 1-PH на 1 аркуші;

- протокол № 3/1 правомочності прийняття рішення на засіданні Загальних зборів Членів Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона», код ЄДРПОУ 35407007 від 14.12.2016 р., смт. Великодолинське на 1 аркуші;

- протокол №3 від 14.12.2016р. Загальних зборів Членів Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона», код ЄДРПОУ 35407007, смт. Великодолинськена 1 аркуші;

- протокол №3 від 14.12.2016р. Загальних зборів Членів Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона», код ЄДРПОУ 35407007, смт. Великодолинське на 1 аркуші;

- лист Іллічівської об`єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС в Одеській області від 15.09.2016р. № 14028/15-03-12-01-18 ОК «Сонячна грона» на 1 аркуші та конверт до нього;

- наказ ОК «Сонячна грона» від 30.09.2012 року № 2-К «Про призначення Голови кооперативу», смт. Великодолинське на 1 аркуші;

- копію паспорту та ідентифікаційного коду на ім`я наступних осіб: ОСОБА_31 , ОСОБА_32 , ОСОБА_9 , ОСОБА_5 на 23 аркушах;

- статут Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона» (нова редакція) затверджений рішенням зборів членів Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона», Протокол №3 від 14 грудня 2016 року на 11 аркушах;

- опис документів, що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії «Державна реєстрація змін до установчих документів юридичної особи», реєстраційний номер справи: 1_543_002134_24, код: 125655010629 від 23.12.16 р. на 1 аркуші;

- протокол №3/1 правомочності прийняття рішення на засіданні Загальних зборів Членів Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона», код ЄДРПОУ -35407007, від 14.12.2016 р., «Про затвердження правомочності прийнятого рішення Загальних зборів ОК «Сонячна грона» від 14 грудня 2016 року за протоколом №3», смт. Великодолинське на 1 аркуші;

- протокол №3/1 правомочності прийняття рішення на засіданні Загальних зборів Членів Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона», код ЄДРПОУ -35407007, від 14.12.2016 р., «Про обрання голови та секретаря Загальних зборів Кооперативу», «Про затвердження Статуту Кооперативу у новій редакції та уповноваження членів Кооперативу на підписання нової редакції Статуту», смт. Великодолинське на 1 аркуші;

- протокол №3 правомочності прийняття рішення на засіданні Загальних зборів Членів Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона», код ЄДРПОУ -35407007, від 14.12.2016 р., «Про затвердження правомочності прийнятого рішення Загальних зборів ОК «Сонячна грона» від 14 грудня 2016 року за протоколом №3», смт. Великодолинське на 1 аркуші;

- протокол №3 правомочності прийняття рішення на засіданні Загальних зборів Членів Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона», код ЄДРПОУ -35407007, від 14.12.2016 р., «Про обрання голови та секретаря Загальних зборів Кооперативу», «Про затвердження Статуту Кооперативу у новій редакції та уповноваження членів Кооперативу на підписання нової редакції Статуту», смт. Великодолинське на 1 аркуші;

- копію статуту Обслуговуючого кооперативу «Сонячна грона» затверджений установчими зборами ОК «Сонячна грона» Протокол № 1 від 17 жовтня 2007 року, Державну реєстрацію юридичної особи проведено державний реєстратором Овідіопольської районної державної адміністрації 18.10.2007, номер запису 15431020000002134, смт. Великодолинське, 2007 р. зі змінами на 13 аркушах;

- протокол № 283 засідання Загальних зборів Членів ОК «Маріїнський 1», смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області від 14 вересня 2016 року «Про внесення змін до Статуту Кооперативу» та «Про затвердження Статуту Кооперативу у новій редакції», не підписаний на 2 аркушах;

- Зміни до Статуту ОК «Сонячна грона» зареєстрованого Овідіопольською районною державною адміністрацією Одеської області від 18.10.2007р. номер запису № 1543102 0000 002134, дата реєстрації 12.10.2012 на 1 аркуші;

- 3 примірника Протоколу № 2 Загальних зборів членів ОК «Сонячна грона» (ідентифікаційний код 35407007), смт. Великодолинське від 29 серпня 2012 р., кожен з яких прошито, пронумеровано та скріплено печаткою на 4 аркушах;

- протокол №1 Установчих зборів ОК «Сонячна грона» від 17 жовтня 2007 року, смт. Великодолинське на 3 аркушах;

- копію протоколу обшуку від 02 серпня 2011 року на 5 аркушах;

- протокол Загальних зборів членів ОК «Сонячна грона», Одеська область, Овідіопольський район, с.м.т. Великодолинське, без номеру, без дати, без підпису, в правому верхньому кутку надпис графітним олівцем «Образец» на 3 аркушах;

- чорнові записи на 1 аркуші;

- повідомлення про взяття на облік платника страхових внесків ОК «Сонячна грона» від 25 жовтня 2007 р., додаток 4 до пункту 3.6 Інструкції на 1 аркуші;

- повідомлення про взяття на облік страхувальника ОК «Сонячна грона» від 26 жовтня 2007 року на 1 аркуші;

- страхове свідоцтво № 1528002011 від 25 жовтня 2007 р. Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України на 2 аркушах;

- повідомлення про взяття на облік юридичної особи Обслуговуючому кооперативу «Сонячна грона» від 19.10.2007 р. на 1 аркуші;

- чорнові записи на 1 аркуші;

- договір банківського рахунку № 48763 від 21 липня 2011 року, м. Київ, Сторона 1: Юридична особа за законодавством України Публічне акціонерне товариство «Банк Петрокоммерц-Україна» - «Банк» та Сторона 2: ОК «СОНЯЧНА ГРОНА» - «Клієнт», предмет договору: банк зобов`язується відкрити Клієнту поточні рахунки у визначених ним валютах (національній, вільноконвертованій, країн СНД та інших валютах), згідно Заяв на відкриття з додатком №1 на 3 аркушах;

- лист №899 ОК «Сонячна грона» на 1 аркуші;

- договір банківського рахунку №26/07 від 31 жовтня 2007 року, м. Одеса, Сторона 1: Юридична особа за законодавством України Закрите Акціонерне Товариство «Банк Петрокоммерц-Україна» - «Банк» та Сторона 2: Юридична особа за законодавством України Обслуговуючий кооператив «Сонячна грона» - «Клієнт», Предмет договору: Банк зобов`язується відкрити Клієнту поточні рахунки у визначених ним валютах (національній, вільноконвертованій, країн СНД та інших валютах), згідно Заяв на відкриття з додатком №1, та з надписом на 1 сторінці зверху графітним олівцем «Старый», на 5 аркушах;

- акт №38 від 27 грудня 2007 р. здачі-приймання містобудівного обгрунтування на 1 аркуші;

- акт №39 від 27 грудня 2007 року здачі-приймання містобудівного обгрунтування на 1 аркуші;

- звіти ОК «Сонячна грона» на 1 аркуші;

- акт прийому-передачі документів від 31.10.2007 року, м. Одеса, на 1 аркуші;

- лист вих. № 2 від 21 грудня 2007 року на ім`я Голови Овідіопольської райдержадміністрації ОСОБА_33 з підписом Директор ОК «Сонячна грона» щодо надання дозволу на виконання містобудівного обгрунтування розміщення садового масиву «Сонячна грона» на території Великодолинської селищної ради Овідіопольського району (за межами населених пунктів) на 1 аркуші;

- 2 примірника листа вих.№ 1 від 19 листопада 2007 року Директору ДППН «Одессакомунпроект» ОСОБА_34 з підписом Директора ОК «Сонячна грона» ОСОБА_35 щодо виконання топогеодезичної зйомки m 1:1000 території під садовий кооператив в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області на 1 аркуші;

- реєстраційні картки (для юридичної особи), заяви на реєстрацію для отримання посилених сертифікатів відкритих ключів, заява-приєднання до договору «Про надання послуг електронного цифрового підпису» (юридична особа) на 1 аркушах;

- розрахунок електричних нагрузок ж/м «Сонячна грона», Одеса, 2013 рік на 3 аркушах;

- технічні умови Публічне акціонерне товариство «ОДЕСАГАЗ» № 167/09 від 13.05.2013 р. на № 07/2-285 від 18.04.2013 на 2 аркушах;

- попередній розрахунок Зовнішнього електрооснащення житлового масиву «Сонячна грона» Овідіопольський р-н, територія Великодолинської селищної ради (за межами населеного пункту на 1 аркуші);

- договір № 77 від 02.09.2013 року, смт Великодолинське, Сторона 1: ОК «Сонячна грона», Сторона 2: ПП «Гранд Газ - Сервіс), предмет договору підрядник зобов`язується виконати роботи Замовникові, а саме будівництво газових мереж (підвідного газопроводу, ШРП, внутрішні мережі) на обслуговуючий кооператив «Сонячна грона» за адресою: Овідіпольський район, смт. Великодолинське (за межами населеного пункту), масиви № 47 та № 11, а Замовник прийняти і оплатити ці роботи, на 2 аркушах;

- розрахунок на оплату № 514, №515, №516 від 19 червня 2013 року, квитанція № 1347 від 25 вересня 2013 року, квитанція до прибуткового касового ордера № 333 від 08.08.2013 року, Рахунок №147 від 12.09.2013 року всього на 6 аркушах;

- технічні умови приєднання № 626-13 та № 549-13 до електричних мереж та електроустановок яке не є стандартним, від 17 липня 2013 року, договір № 549-13 про приєднання до електричних мереж від 17 червня 2013 року, договір № 626-13 про приєднання до електричних мереж від 17 липня 2013 року.

- корінець повідомлення від платника податків про відкриття рахунку в фінансовій установі ОК «Сонячна грона» від 31.10.2007 року, вхід. № 6011/10 на 1 аркуші;

- трудову книжку НОМЕР_1 ОСОБА_36 від 27 січня 2003 року в кількості 1 штука;

- фінансові звіти ОК «Сонячна Грона», звіти про використання доходів (прибутків) ОК «Сонячна Грона», відомості розподілу чисельності працівників, річного фактичного обсягу реалізованої продукції (робіт, послуг) за видами економічної діяльності, податкові звіти про використання коштів неприбуткова них установ та організацій на 77 арк.;

- лист на ім`я начальника ДПІ Овідіопольський район ГУ Міндоходів Одеській області підписаний головою кооперативу ОК «Сонячна Грона» ОСОБА_37 на 1 арк.;

- пакет документів датований 29.12.2012 р. щодо державної реєстрації державного акту на право власності на земельну ділянку фізичної особи: відомості про земельну ділянку, поземельна книга, яка містить в собі загальні відомості про земельну ділянку, кадастровий план земельної ділянки та експлікація земельних угідь, інформація щодо права власності та постійного користування, інформація про оренду/суборенду, опис обмежень використання земельної ділянки; оригінал державного акту на право власності на земельну ділянку; заява про державну реєстрацію земельної ділянки та державної акта або договору оренди земельної ділянки, акт виконаних робіт та приймання-передачі, щодо наступних кадастрових номерів земельних ділянок розташованих на території Великодолинської селищної ради, а саме: 5123755300:01:003:0577 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0578 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0579 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0580 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0581 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0582 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0583 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0584 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0585 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0586 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0587 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0588 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0589 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0590 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0591 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0592 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0593 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0594 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0595 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0596 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0597 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0598 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0599 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 12 арк.; 5123755300:01:003:0600 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 11 арк.; 5123755300:01:003:0601 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 14 арк.; 5123755300:01:003:0602 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 14 арк.; 5123755300:01:003:0603 значиться як власник ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_2 всього на 14 арк.;

- пакет документів датований 29.12.2012 р. щодо державної реєстрації державного акту на право власності на земельну ділянку фізичної особи: відомості про земельну ділянку, поземельна книга, яка містить в собі загальні відомості про земельну ділянку, кадастровий план земельної ділянки та експлікація земельних угідь, інформація щодо права власності та постійного користування, інформація про оренду/суборенду, опис обмежень використання земельної ділянки; оригінал державного акту на право власності на земельну ділянку; заява про державну реєстрацію земельної ділянки та державної акта або договору оренди земельної ділянки, акт виконаних робіт та приймання-передачі, щодо наступних кадастрових номерів земельних ділянок розташованих на території Великодолинської селищної ради, а саме: 5123755300:01:003:0676 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0677 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0678 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0679 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0680 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0681 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0682 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0683 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0684 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0685 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0686 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0687 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0688 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0689 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0690 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0691 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0692 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 14 арк.; 5123755300:01:003:0693 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0694 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0695 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 15 арк.; 5123755300:01:003:0696 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0697 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0698 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0699 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0700 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.; 5123755300:01:003:0701 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 15 арк.; 5123755300:01:003:0702 значиться як власник ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_3 всього на 16 арк.;

- копії паспортів громадянина України та ідентифікаційного коду на наступних осіб: ОСОБА_32 , ОСОБА_40 , ОСОБА_41 , ОСОБА_42 , ОСОБА_43 , ОСОБА_44 , ОСОБА_45 , ОСОБА_46 , ОСОБА_47 , ОСОБА_48 , ОСОБА_49 , ОСОБА_50 , ОСОБА_51 , ОСОБА_52 , ОСОБА_53 , ОСОБА_54 , ОСОБА_55 , ОСОБА_56 , ОСОБА_57 , ОСОБА_58 , ОСОБА_59 , ОСОБА_60 , ОСОБА_61 , ОСОБА_62 , ОСОБА_63 , ОСОБА_64 , ОСОБА_65 , ОСОБА_66 , ОСОБА_67 , ОСОБА_68 , ОСОБА_69 , ОСОБА_70 , ОСОБА_71 , ОСОБА_72 , ОСОБА_73 , ОСОБА_74 , ОСОБА_75 , ОСОБА_76 , ОСОБА_77 , ОСОБА_78 , ОСОБА_79 , ОСОБА_80 , ОСОБА_81 , ОСОБА_82 , ОСОБА_83 , ОСОБА_84 , ОСОБА_85 , ОСОБА_86 , ОСОБА_87 , ОСОБА_88 , ОСОБА_89 , ОСОБА_90 , ОСОБА_91 , ОСОБА_92 , ОСОБА_93 , ОСОБА_94 , ОСОБА_95 , ОСОБА_96 та інших осіб на 472 арк.;

- копії державних актів на право власності на земельну ділянку з наступними кадастровими номерами: 5123755300:01:003:0582, 5123755300:01:003:0584, 5123755300:01:003:0585, 5123755300:01:003:0590, 5123755300:01:003:0591, 5123755300:01:003:0595, 5123755300:01:003:0596, 5123755300:01:003:0599, 5123755300:01:003:0601, 5123755300:01:003:0602, 5123755300:01:003:0603, - власником яких значить ОСОБА_38 , також копії актів приймки-передачі межових знаків на зберігання підписаний в тому числі представником ПП «ГЕОЗЕМ 8» код ЄДРПОУ 36553260 та копії додатків до актів прийомки-передачі межових знаків (ситуаційна схема) всього на 66 арк.;

- копії державних актів на право власності на земельну ділянку з наступними кадастровими номерами: 5123755300:01:003:0384, 5123755300:01:003:0386, 5123755300:01:003:0396, 5123755300:01:003:0391, 5123755300:01:003:0378, - власником яких значиться ОСОБА_97 а також копії актів приймки-передачі межових знаків на зберігання підписаний в тому числі представником ПП «ГЕОЗЕМ 8» код ЄДРПОУ 36553260 та копії додатків до актів прийомки-передачі межових знаків (ситуаційна схема) всього на 6 арк.;

- копії актів прийомки-передачі межових знаків на зберігання підписаний в тому числі представником ПП «ГЕОЗЕМ 8» код ЄДРПОУ 36553260 та ОСОБА_98 , яка значиться як власник на 4 арк.;

- копії актів прийомки-передачі межових знаків на зберігання підписаний в тому числі представником ПП «ГЕОЗЕМ 8» код ЄДРПОУ 36553260 та ОСОБА_99 , який значиться як власник на 13 арк.;

- копії державних актів на право власності на земельну ділянку з наступними кадастровими номерами: 5123755300:01:003:0640, 5123755300:01:003:0641, 5123755300:01:003:0636, 5123755300:01:003:0632, 5123755300:01:003:0633, 5123755300:01:003:0644, 5123755300:01:003:0631, 5123755300:01:003:0639, 5123755300:01:003:0645, 5123755300:01:003:0635, 5123755300:01:003:0634, - власником яких значиться ОСОБА_100 всього на 3 арк.;

- копії державних актів на право власності на земельну ділянку з наступними кадастровими номерами: 5123755300:01:003:0398, 5123755300:01:003:0403, 5123755300:01:003:0405, 5123755300:01:003:0404, - власником яких значиться ОСОБА_101 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , ІПН НОМЕР_4 , а також копії актів приймки-передачі межових знаків на зберігання підписаний в тому числі представником ПП «ГЕОЗЕМ 8» код ЄДРПОУ 36553260 та копії додатків до актів прийомки-передачі межових знаків (ситуаційна схема) всього на 42 арк.;

- копії довіреностей посвідчених приватним нотаріусом Овідіопольського районного нотаріального округу ОСОБА_102 відповідно до яких ОСОБА_111 , ОСОБА_112 , ОСОБА_113 , ОСОБА_113 , ОСОБА_114 , ОСОБА_113 , ОСОБА_115 уповноважують інших осіб розпоряджатись (продавати, обміняти, здати в оренду) або подарувати земельні ділянки які розташовані на території Великодолинської селищної ради всього на 40 арк.;

- заяву про державну реєстрацію прав та їх обтяжень складені від імені ОСОБА_108 , ІПН НОМЕР_5 , всього на 4 аркуша;

- бланки заяв про державну реєстрацію прав та їх обтяжень всього на 19 арк.;

- оригінали заяв на ім`я директора ОК «СОНЯЧНА ГРОНА» ОСОБА_109 від осіб щодо вступу в число членів кооперативу щодо виходу зі складу членів кооперативу та з інших питань, - всього на 70 арк.б;

- чорнові записи щодо діяльності ОК «Сонячна Грона» всього на 30 арк.;

- зошит в якому містяться чорнові записи з прізвища осіб та з помітками щодо масивів де розташовуються земельні ділянки на 12 арк.

Дозволити зберігання речей та документів, на яких накладено арешт, у спосіб визначеному порядком зберігання речових доказів стороною обвинувачення, їх реалізації, технологічної переробки, знищення, здійснення витрат, пов`язаних з їх зберіганням і пересиланням, схоронності тимчасово вилученого майна під час кримінального провадження, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 19.02.2012 року №1104.

Виконання ухвали про арешт майна покласти на старшого слідчого СУ ГУНП в Одеській області ОСОБА_3 .

Ухвала може бути оскаржена протягом п`яти діб з дня її проголошення до Одеського апеляційного суду.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудКиївський районний суд м. Одеси
Дата ухвалення рішення11.07.2019
Оприлюднено20.02.2023
Номер документу83055808
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —520/15304/19

Ухвала від 18.05.2020

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Мандрик В. О.

Ухвала від 18.05.2020

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Мандрик В. О.

Ухвала від 18.05.2020

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Мандрик В. О.

Ухвала від 18.05.2020

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Мандрик В. О.

Постанова від 12.02.2020

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Ковтунович Микола Іванович

Постанова від 12.02.2020

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Ковтунович Микола Іванович

Ухвала від 24.12.2019

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Ковтунович Микола Іванович

Ухвала від 06.12.2019

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Чаплицький В. В.

Ухвала від 06.12.2019

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Чаплицький В. В.

Ухвала від 06.12.2019

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Чаплицький В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні