Ухвала
від 18.07.2019 по справі 291/759/19
РУЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 291/759/19

У К Р А Ї Н А

Ружинський районний суд Житомирської області

У Х В А Л А

18 липня 2019 року

Суддя Ружинського районного суду Житомирської області Митюк О.В., розглянувши позовну заяву Дочірного підприємства Рогачівське до Товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Кривошиївська , Державного реєстратора відділу державної реєстрації Ружинської районної державної адміністрації Житомирської області - Польової Лариси Дмитрівни, ОСОБА_1 про визнання договору оренди землі недійсним-

В С Т А Н О В И В:

Позивач Дочірне підприємство Рогачівське звернулось до суду із позовною заявою до Товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Кривошиївська , Державного реєстратора відділу державної реєстрації Ружинської районної державної адміністрації Житомирської області - Польової Лариси Дмитрівни, ОСОБА_1 про визнання договору оренди землі недійсним.

Під час виконання вимог ст.ст. 185-187 УПК України, встановлено невідповідність позовної заяви вимогам п. 2 ч. 3 ст. 175 ЦПК України, а саме позовна заява повинна містити повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс.

Зокрема у поданій позовній заяві відсутні відомості про місце проживання чи перебування відповідача ОСОБА_1 .

Відповідно до ч. 6 ст. 187 ЦПК України, у разі якщо відповідачем у позовній заяві вказана фізична особа, яка не є субєктом підприємницької діяльності, суд не пізніше двох днів з дня надходження позовної заяви до суду звертається до відповідного органу реєстрації місця перебування та місця проживання особи щодо надання інформації про зареєстроване місце проживання (перебування) такої фізичної особи.

Згідно із п. 3 Правил реєстрації місця проживання, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 2 березня 2016 р. № 207, реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання/перебування здійснюється виконавчим органом сільської, селищної або міської ради, сільським головою (у разі коли відповідно до закону виконавчий орган сільської ради не утворено) (далі - орган реєстрації) на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці, на яку поширюються повноваження відповідної сільської, селищної або міської ради.

Згідно повідомлення яке надійшло до суду 16.07.2019 року з Сквирської міської ради Київської області, Загальний відділ №95 від 05.07.2019 року на запит Ружинського районного суду Житомирської області, відомості про реєстрацію місця проживання гр. ОСОБА_1 на території Сквирської міської ради Київської області відсутні (тобто за адресою що зазначена в позовній заяві: АДРЕСА_1 відповідачка не зареєстрована та не проживає).

Відповідно до ч. 1ст. 185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статях 175і177 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.175,177,182,183185,260,261,353 ЦПК України, суддя,-

ухвалив:

Позовну заяву Дочірного підприємства Рогачівське до Товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Кривошиївська , Державного реєстратора відділу державної реєстрації Ружинської районної державної адміністрації Житомирської області - Польової Лариси Дмитрівни, ОСОБА_1 про визнання договору оренди землі недійсним - залишити без руху.

Надати позивачу строк 10 днів з дня вручення цієї ухвали для усунення недоліків, а саме зазначити в позовній заяві місце проживання, чи реєстрації відповідача ОСОБА_1 .

Роз`яснити позивачу, що в разі якщо у вказаний строк недоліки позовної заяви не будуть усунуті, позовна заява буде вважатися неподаною і повернута позивачу.

Копію ухвали надіслати позивачу.

Представник позивача може отримати інформацію відносно справи за веб-адресою: http://rg.zt.court.gov.ua/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О. В. Митюк.

Дата ухвалення рішення18.07.2019
Оприлюднено19.07.2019
Номер документу83099189
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання договору оренди землі недійсним

Судовий реєстр по справі —291/759/19

Рішення від 24.06.2020

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Рішення від 24.06.2020

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 16.01.2020

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 11.11.2019

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 05.09.2019

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 18.07.2019

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 07.06.2019

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні