Ухвала
від 18.07.2019 по справі 796/165/18
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 796 /165/18

Провадження № 4с/824/10/2019

У Х В А Л А

18 липня 2019 року м. Київ

Київський апеляційний суд у складі судді судової палати з розгляду цивільних справ Ігнатченко Н.В., вирішуючи питання про прийняття до провадження скарги Державної корпорації розвитку ВЕБ.РФ на дії головного державного виконавця відділу примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України Назаровця Андрія Тарасовича щодо призначення суб`єкта оціночної діяльності - суб`єкта господарювання для участі у зведеному виконавчому провадженні № 59036926, стягувачі: товариство з обмеженою відповідальністю Еверест Істейт , приватне підприємство Едельвейс-2000 , приватне акціонерне товариство Фортуна , приватне акціонерне товариство ЮБК-Інвест , товариство з обмеженою відповідальністю Нива-Тур , товариство з обмеженою відповідальністю Iммe , приватне підприємство Планета , товариство з обмеженою відповідальністю Крим дівелопмент , приватне акціонерне товариства Аеробуд , товариство з обмеженою відповідальністю Приватофіс , товариство з обмеженою відповідальністю Дайріс , товариство з обмеженою відповідальністю Ділайн ЛТД , товариство з обмеженою відповідальністю Телерадіокомпанія Жиса , товариство з обмеженою відповідальністю Приватленд , товариство з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями Дан-панорама , товариство з обмеженою відповідальністю Санаторій Енергетик , товариство з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами Фінансовий капітал , товариство з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами Фінансовий вектор , ОСОБА_1 , боржник - Російська Федерація в особі Міністерства юстиції Російської Федерації,

в с т а н о в и в:

16 липня 2019 року до Київського апеляційного суду надійшла скарга Державної корпорації розвитку ВЕБ.РФ , подана представником за довіреністю - адвокатом Сергєєвою М.О., на дії головного державного виконавця відділу примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України Назаровця А.Т. щодо призначення суб`єкта оціночної діяльності - суб`єкта господарювання для участі у зведеному виконавчому провадженні № 59036926.

Відповідно до частини першої, третьої статті 23 ЦПК України усі справи, що підлягають вирішенню в порядку цивільного судочинства, розглядаються місцевими загальними судами як судами першої інстанції, крім справ, визначених частинами другою та третьою цієї статті.

Справи щодо визнання та надання дозволу на виконання рішень міжнародного комерційного арбітражу розглядаються якщо місце арбітражу знаходиться поза межами України - апеляційним загальним судом, юрисдикція якого поширюється на місто Київ.

Згідно із частиною першою статті 448 ЦПК України скарга подається до суду, який розглянув справу як суд першої інстанції.

Як вбачається з матеріалів скарги, справа № 796/165/18 за заявою стягувачів про визнання та надання дозволу на виконання рішення Арбітражного суду (м. Гаага, Королівство Нідерландів) від 2 травня 2018 року у справі ПТС № 2015-36 про стягнення сум з боржника - Російської Федерації в особі Міністерства юстиції Російської Федерації в якості компенсації за відповідне нерухоме майно була розглянута Апеляційним судом м. Києва.

Оскільки Апеляційний суд м. Києва ліквідовано на підставі Указу Президента України від 29 грудня 2017 року № 452/2017, то скарга подана заявником до належного суду та згідно положень статті 31 ЦПК України підлягає розгляду Київським апеляційним судом.

Скарга відповідає вимогам щодо форми та змісту, визначених статтею 183 ЦПК України, подана в строки, передбачені статтею 449 ЦПК України, а отже перешкоди для прийняття її до провадження відсутні.

Керуючись статтями 23, 447 - 450 ЦПК України, суд

у х в а л и в:

Прийняти до провадження скаргу Державної корпорації розвитку ВЕБ.РФ на дії головного державного виконавця відділу примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України Назаровця Андрія Тарасовича щодо призначення суб`єкта оціночної діяльності - суб`єкта господарювання для участі у зведеному виконавчому провадженні № 59036926, стягувачі: товариство з обмеженою відповідальністю Еверест Істейт , приватне підприємство Едельвейс-2000 , приватне акціонерне товариство Фортуна , приватне акціонерне товариство ЮБК-Інвест , товариство з обмеженою відповідальністю Нива-Тур , товариство з обмеженою відповідальністю Iммe , приватне підприємство Планета , товариство з обмеженою відповідальністю Крим дівелопмент , приватне акціонерне товариства Аеробуд , товариство з обмеженою відповідальністю Приватофіс , товариство з обмеженою відповідальністю Дайріс , товариство з обмеженою відповідальністю Ділайн ЛТД , товариство з обмеженою відповідальністю Телерадіокомпанія Жиса , товариство з обмеженою відповідальністю Приватленд , товариство з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями Дан-панорама , товариство з обмеженою відповідальністю Санаторій Енергетик ,товариство з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами Фінансовий капітал , товариство з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами Фінансовий вектор , ОСОБА_1 , боржник - Російська Федерація в особі Міністерства юстиції Російської Федерації.

Призначити справу до розгляду у відкритому судовому засіданні на 29 липня 2019 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні Київського апеляційного суду (м. Київ, вул. Солом`янська 2-а).

Про дату, час та місце розгляду справи повідомити сторін зведеного виконавчого провадження, попередивши, що їх неявка не перешкоджає судовому розгляду скарги.

Надіслати сторонам копії скарги та доданих до неї матеріалів, роз`яснивши їх право подати заперечення на скаргу, яке за формою і змістом має відповідати вимогам статті 183 ЦПК України, у строк до 29 липня 2019 року.

Ухвала суду набирає законної сили з дня її постановлення та оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя Н.В. Ігнатченко

Дата ухвалення рішення18.07.2019
Оприлюднено19.07.2019
Номер документу83104248
СудочинствоЦивільне
Сутьприйняття до провадження скарги Державної корпорації розвитку ВЕБ.РФ на дії головного державного виконавця відділу примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України Назаровця Андрія Тарасовича щодо призначення суб`єкта оціночної діяльності - суб`єкта господарювання для участі у зведеному виконавчому провадженні № 59036926, стягувачі: товариство з обмеженою відповідальністю Еверест Істейт , приватне підприємство Едельвейс-2000 , приватне акціонерне товариство Фортуна , приватне акціонерне товариство ЮБК-Інвест , товариство з обмеженою відповідальністю Нива-Тур , товариство з обмеженою відповідальністю Іммe , приватне підприємство Планета , товариство з обмеженою відповідальністю Крим дівелопмент , приватне акціонерне товариства Аеробуд , товариство з обмеженою відповідальністю Приватофіс , товариство з обмеженою відповідальністю Дайріс , товариство з обмеженою відповідальністю Ділайн ЛТД , товариство з обмеженою відповідальністю Телерадіокомпанія Жиса , товариство з обмеженою відповідальністю Приватленд , товариство з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями Дан-панорама , товариство з обмеженою відповідальністю Санаторій Енергетик , товариство з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами Фінансовий капітал , товариство з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами Фінансовий вектор , ОСОБА_1 , боржник - Російська Федерація в особі Міністерства юстиції Російської Федерації

Судовий реєстр по справі —796/165/18

Ухвала від 14.12.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Гаращенко Дмитро Русланович

Ухвала від 02.12.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Гаращенко Дмитро Русланович

Ухвала від 07.12.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Пікуль Антоніна Адольфівна

Постанова від 06.08.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Фаловська Ірина Миколаївна

Постанова від 06.08.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Фаловська Ірина Миколаївна

Ухвала від 09.07.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Фаловська Ірина Миколаївна

Постанова від 18.06.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Білоконь Олена Валеріївна

Постанова від 18.06.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Білоконь Олена Валеріївна

Ухвала від 05.06.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Фаловська Ірина Миколаївна

null від 21.05.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Фаловська Ірина Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні