Ухвала
від 19.07.2019 по справі 760/20139/19
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Провадження №1-кс/760/10681/19

Справа 760/20139/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19 липня 2019 року слідчий суддя Солом`янського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши клопотання старшого слідчого з ОВС слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Київській області лейтенант податкової міліції ОСОБА_3 , погоджене із прокурором відділу прокуратури Київської області ОСОБА_4 про тимчасовий доступ до речей і документів, на підставі матеріалів досудового розслідування в рамках кримінального провадження відомості щодо якого було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42018110000000354 від 11.10.2018 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

слідчий звернулася з клопотанням, в якому просив надати дозвіл до оригіналів документів, які містять охоронювану законом таємницю та їх вилучення (тобто можливості ознайомитись з ними та вилучити їх), які перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_1 , за адресою: АДРЕСА_1 .

Слідчий просила проводити розгляд клопотання у її відсутність про що надала відповідну заяву та без виклику особи, у володінні якої знаходяться речі і документи, оскільки наявні достатні підстави вважати, що існує реальна загроза зміни або знищення даних речей і документів. Клопотання підтримала.

Суд визнав за можливе провести розгляд даного клопотання у відсутність слідчого та без виклику особи, у володінні якої знаходяться документи, оскільки слідчим було доведено наявність достатніх підстав вважати, що існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів.

Згідно ч.4 ст.107 КПК України фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження не здійснювалось.

Відповідно до ч. 1 ст. 131 КПК України, заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження.

Пунктом 5, 6 частини 2 ст. 131 КПК України передбачені такі види заходів забезпечення кримінального провадження, як тимчасовий доступ до речей і документів і тимчасове вилучення майна.

Відповідно до ч. 3 ст. 132 КПК України застосування заходів забезпечення кримінального провадження не допускається, якщо слідчий, прокурор не доведе, що: 1) існує обґрунтована підозра щодо вчинення кримінального правопорушення такого ступеня тяжкості, що може бути підставою для застосування заходів забезпечення кримінального провадження; 2) потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи, про який ідеться в клопотанні слідчого, прокурора; 3) може бути виконане завдання, для виконання якого слідчий, прокурор звертається із клопотанням.

Згідно ч. 1 ст. 159 КПК України, тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, судом, вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Згідно ч. 2 ст. 159 КПК України, тимчасовий доступ до речей і документів здійснюється на підставі ухвали слідчого судді, суду.

Так, слідчим управлінням фінансових розслідувань головного управління ДФС у Київській області здійснюється досудове розслідування кримінального провадження №42018110000000354 від 11.10.2018 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України.

Як вбачається із матеріалів клопотання, ряд фізичних осіб, серед яких громадянин ОСОБА_5 (ІПН НОМЕР_1 ), перебуваючи на території Київської області в період 2015-2018 років, в порушення вимог положень Податкового кодексу України, здійснюють систематичний продаж нерухомого майна, у тому числі власного, з метою одержання прибутку без відповідної державної реєстрації в якості суб`єктів підприємницької діяльності, шляхом приховування об`єкту оподаткування, внаслідок чого ухилились від сплати податку на доходи фізичних осіб в особливо великому розмірі.

Так, платник податків фізична особа ОСОБА_5 , протягом періоду 2015-2017 років шляхом систематичного продажу нерухомого майна сплачував податок з доходів фізичних осіб за ставкою 5%, замість 18%, чим порушив п. 177.11 ст. 177 Податкового кодексу України. Умисні дії ОСОБА_5 направлені на мінімізацію сплати податку з доходу фізичної особи, що призвели до фактичного ненадходження до бюджету коштів на загальну суму понад 7000000 грн., що більше ніж 5000 разів перевищує неоподаткований мінімум доходів громадян та являється особливо великим розміром.

Згідно інформаційної довідки з державного реєстру речових прав на нерухоме майно за ОСОБА_5 ІПН НОМЕР_1 протягом 2015 та 2018 років, зареєстровано реалізацію 176 квартир та 44 гаражів за адресою АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_4 , АДРЕСА_4 , що знаходяться на території ЖК « ІНФОРМАЦІЯ_2 », ЖК « ІНФОРМАЦІЯ_3 », ЖК « ІНФОРМАЦІЯ_4 ».

Згідно отриманої інформації з мережі Інтернет та зокрема сайту оголошень «ОЛХ», мінімальна вартість однокімна тної квартири у ЖК « ІНФОРМАЦІЯ_2 », ЖК « ІНФОРМАЦІЯ_3 », ЖК « ІНФОРМАЦІЯ_4 » становить понад 12 тисяч доларів США, що орієнтовно у перерахунку на державну валюту України, згідно курсу НБУ станом на грудень 2017 року (мінімальне значення 1 долар США = 27,4 грн.) становить 328000 грн.

Таким чином, слідством встановлено, що ОСОБА_5 , за період 2015-2017 років, реалізував 176 квартир та 44 гаражі на суму більше ніж 57728 тис. грн., з якої не сплатив податок з доходів фізичних осіб.

Ставка податку з доходів фізичних осіб у 2017 році становила 18%, однак ОСОБА_5 при перереєстрації права власності у нотаріуса було сплачено 5%. Отже суму несплаченого податку з доходів фізичної особи ОСОБА_5 слід обраховувати у розмірі 13% (18% - 5%).

Таким чином, сума ненадходження податку з доходів фізичних осіб до державного бюджету України становить понад 7000 тис. Грн.

Згідно витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно встановлено, що ОСОБА_5 (ІПН НОМЕР_1 ), здійснював продаж квартир та іншого нерухомого майна, відомості, щодо припинення права власності на які зареєстровані в реєстрі приватним нотаріусом ОСОБА_6 , відомості щодо якої у Єдиному реєстрі нотаріусів відсутні, що вказує на припинення останньої своєї діяльності як приватного нотаріуса.

А тому, документи, які стали підставою для перереєстрації права власності, перебувають у володінні та зберігаються лише у ІНФОРМАЦІЯ_5 , які нотаріально завірялися приватним нотаріусом ОСОБА_6 , та містять відомості щодо особи, яка реалізовувала та купувала нерухоме майно, а також про осіб, що мали право представляти інтереси від імені ОСОБА_7 ( НОМЕР_1 ), з питань розпорядження нерухомим майном, банківськими рахунками, представлення інтересів, права та обов`язки особи, що видала довіреність та представника, тобто містять відомості, що впливають на визначення розміру завданих державному бюджету збитків у вигляді несплати податків, тобто мають значення для встановлення обставин у кримінальному провадженню та являються джерелом доказів, а тому виклик в судове засідання службових осіб ІНФОРМАЦІЯ_1 призведе до передчасного розголошення відомостей, які безпосередньо стосуються суті кримінального провадження та процесуальних дій, які заплановано провести з метою збирання доказів.

Відповідно до ч. 5 ст. 163 КПК України, слідчий суддя постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи: 1) перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної фізичної або юридичної особи; 2) самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні; 3) не становлять собою або не включають речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 162 КПК України до охоронюваної законом таємниці, яка міститься в речах і документах, відносяться відомості, які можуть становити таємницю вчинення нотаріальних дій.

Відповідно до ч.6 ст. 163 КПК України слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження, крім обставин, передбачених частиною п`ятою цієї статті, доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Згідно ч. 7 ст. 163 КПК України, слідчий суддя, суд в ухвалі про надання тимчасового доступу до речей і документів може дати розпорядження про надання можливості вилучення речей і документів, якщо сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що без такого вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів.

Перевіривши надані матеріали клопотання, дослідивши докази по даних матеріалах, слідчий суддя приходить до висновку про необхідність задоволення клопотання про тимчасовий доступ до документів, оскільки вбачається наявність достатніх підстав вважати, що вказана інформація, має суттєве значення для встановлення обставин, що підлягають доказуванню у кримінальному провадженні. Крім того, слідчим було доведено можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих документів.

Керуючись ст.ст. 40, 131, 132, 159-164, 166, 222, 309, 369-372 КПК України, слідчий суддя,-

УХВАЛИВ:

клопотання задовольнити.

Надати дозвіл слідчим СУ ФР ГУ ДФС у Київській області, ОСОБА_3 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 та оперуповноваженим ОУ ГУ ДФС у Київській області, які будуть діяти виключно за дорученням слідчого, на тимчасовий доступ до оригіналів документів, які містять охоронювану законом таємницю та їх вилучення (тобто можливості ознайомитись з ними та вилучити їх), які перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_1 , за адресою: АДРЕСА_1 , а саме документів, що стали підставою для перереєстрації права власності на будь-які об`єкти нерухомості, які належали на праві власності ОСОБА_5 (ІПН НОМЕР_1 ): довіреності, заяви, свідоцтва, договори, угоди, копії паспортів, ідентифікаційних кодів, рішень про реєстрацію, довідок про оцінку вартості нерухомого майна та інших документів, що стали підставою для перереєстрації права власності на наступні об`єкти нерухомості:

1.Квартира за адресою: АДРЕСА_5 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 30684511 від 25.07.2016.

2.Квартира за адресою: АДРЕСА_6 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 24551479 від 18.09.2015.

3.Квартира за адресою: АДРЕСА_7 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 24463694 від 16.09.2015.

4.Квартира за адресою: АДРЕСА_8 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 24471533 від 16.09.2015.

5.Квартира за адресою: АДРЕСА_9 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 24886868 від 30.09.2015.

6.Земельна ділянка за адресою: Київська обл., Києво-Святошинський р., Петропавлівська Борщагівка; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 26501332 від 26.11.2015.

7.Квартира за адресою: АДРЕСА_10 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23287160 від 30.07.2015.

8.Квартира за адресою: АДРЕСА_11 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23304830 від 31.07.2015.

9.Квартира за адресою: АДРЕСА_12 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 25677443 від 29.10.2015.

10.Квартира за адресою: АДРЕСА_13 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23242962 від 29.07.2015.

11.Квартира за адресою: АДРЕСА_14 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23311506 від 31.07.2015.

12.Квартира за адресою: АДРЕСА_15 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23254377 від 29.07.2015.

13.Квартира за адресою: АДРЕСА_16 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23275918 від 30.07.2015.

14.Квартира за адресою: АДРЕСА_17 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23258980 від 29.07.2015.

15. Нежитлове приміщення за адресою: АДРЕСА_18 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 26411277 від 24.11.2015.

16.Квартира за адресою: АДРЕСА_19 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23278042 від 30.07.2015.

17.Квартира за адресою: АДРЕСА_20 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23196247 від 28.07.2015.

18.Квартира за адресою: АДРЕСА_21 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23166804 від 27.07.2015.

19.Квартира за адресою: АДРЕСА_15 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23271409 від 30.07.2015.

20.Квартира за адресою: АДРЕСА_22 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23187501 від 27.07.2015.

21.Квартира за адресою: АДРЕСА_23 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23175419 від 27.07.2015.

22.Квартира за адресою: АДРЕСА_24 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23170667 від 27.07.2015.

23.Квартира за адресою: АДРЕСА_25 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23180125 від 27.07.2015.

24.Квартира за адресою: АДРЕСА_26 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23291717 від 30.07.2015.

25.Квартира за адресою: АДРЕСА_27 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23222868 від 28.07.2015.

26.Квартира за адресою: АДРЕСА_28 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23236980 від 29.07.2015.

27.Квартира за адресою: АДРЕСА_29 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23128401 від 24.07.2015.

28.Квартира за адресою: АДРЕСА_30 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23130904 від 24.07.2015.

29.Квартира за адресою: АДРЕСА_31 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23132538 від 24.07.2015.

30.Квартира за адресою: АДРЕСА_32 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23087010 від 23.07.2015.

31Квартира за адресою: АДРЕСА_33 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23062745 від 22.07.2015.

32.Квартира за адресою: АДРЕСА_34 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23564049 від 11.08.2015.

33.Квартира за адресою: АДРЕСА_35 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23034758 від 21.07.2015.

34.Квартира за адресою: АДРЕСА_36 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23069344 від 22.07.2015.

35.Квартира за адресою: АДРЕСА_37 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23144937 від 24.07.2015.

36.Квартира за адресою: АДРЕСА_27 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23106274 від 23.07.2015.

37.Квартира за адресою: АДРЕСА_38 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23082322 від 23.07.2015.

38.Квартира за адресою: АДРЕСА_39 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23253409 від 29.07.2015.

39.Квартира за адресою: АДРЕСА_40 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23267473 від 30.07.2015.

40.Квартира за адресою: АДРЕСА_41 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22936678 від 17.07.2015.

41.Квартира за адресою: АДРЕСА_42 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22889038 від 15.07.2015.

42.Квартира за адресою: АДРЕСА_43 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23251315 від 29.07.2015.

43.Квартира за адресою: АДРЕСА_44 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22945042 від 17.07.2015.

44. Квартира за адресою: АДРЕСА_45 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23101807 від 23.07.2015.

45.Квартира за адресою: АДРЕСА_46 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22993611 від 20.07.2015.

46.Квартира за адресою: АДРЕСА_47 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23057696 від 22.07.2015.

47.Квартира за адресою: АДРЕСА_48 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22874231 від 15.07.2015.

48.Квартира за адресою: АДРЕСА_49 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23024696 від 21.07.2015.

49.Квартира за адресою: АДРЕСА_50 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23037442 від 21.07.2015.

50.Квартира за адресою: АДРЕСА_51 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23252342 від 29.07.2015.

51.Квартира за адресою: АДРЕСА_52 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22871764 від 15.07.2015.

52.Квартира за адресою: АДРЕСА_53 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23218928 від 28.07.2015.

53.Квартира за адресою: АДРЕСА_22 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22853347 від 14.07.2015.

54.Квартира за адресою: АДРЕСА_54 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23137501 від 24.07.2015.

55.Квартира за адресою: АДРЕСА_55 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23023390 від 21.07.2015.

56.Квартира за адресою: АДРЕСА_56 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22908360 від 16.07.2015.

57.Квартира за адресою: АДРЕСА_57 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22878470 від 15.07.2015.

58.Квартира за адресою: АДРЕСА_58 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22854978 від 14.07.2015.

59.Квартира за адресою: АДРЕСА_59 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22956603 від 17.07.2015.

60.Квартира за адресою: АДРЕСА_17 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23027575 від 21.07.2015.

61.Квартира за адресою: АДРЕСА_10 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22807148 від 13.07.2015.

62. Квартира за адресою: АДРЕСА_60 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22856446 від 14.07.2015.

63.Квартира за адресою: АДРЕСА_61 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22961680 від 17.07.2015.

64.Квартира за адресою: АДРЕСА_62 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22947521 від 17.07.2015.

65.Квартира за адресою: АДРЕСА_63 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22628534 від 06.07.2015.

66.Квартира за адресою: АДРЕСА_64 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22797770 від 13.07.2015.

67.Квартира за адресою: АДРЕСА_65 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23142631 від 24.07.2015.

68.Квартира за адресою: АДРЕСА_66 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22759571 від 10.07.2015.

69.Квартира за адресою: АДРЕСА_67 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22649360 від 07.07.2015.

70.Квартира за адресою: АДРЕСА_68 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22883728 від 15.07.2015.

71.Квартира за адресою: АДРЕСА_69 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22764581 від 10.07.2015.

72.Квартира за адресою: АДРЕСА_70 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23144031 від 24.07.2015.

73.Квартира за адресою: АДРЕСА_71 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22813655 від 13.07.2015.

74.Квартира за адресою: АДРЕСА_72 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22762142 від 10.07.2015.

75.Квартира за адресою: АДРЕСА_73 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22630559 від 06.07.2015.

76.Квартира за адресою: АДРЕСА_74 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 28186568 від 11.02.2016.

77.Квартира за адресою: АДРЕСА_75 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22820679 від 13.07.2015.

78.Квартира за адресою: АДРЕСА_76 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22984608від 20.07.2015.

79.Квартира за адресою: АДРЕСА_77 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22771084від 10.07.2015.

80.Квартира за адресою: АДРЕСА_78 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22805104 від 13.07.2015.

81.Квартира за адресою: АДРЕСА_79 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22613472 від 06.07.2015.

82.Квартира за адресою: АДРЕСА_80 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22666311 від 07.07.2015.

83.Квартира за адресою: АДРЕСА_81 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23202391від 28.07.2015.

84.Квартира за адресою: АДРЕСА_82 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22618917 від 06.07.2015.

85.Квартира за адресою: АДРЕСА_83 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22777527 від 10.07.2015.

86.Квартира за адресою: АДРЕСА_84 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22776394 від 10.07.2015.

85.Квартира за адресою: АДРЕСА_85 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23804030 від 20.08.2015.

86.Квартира за адресою: АДРЕСА_86 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22866280 від 15.07.2015.

87.Квартира за адресою: АДРЕСА_86 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22697109 від 08.07.2015.

88.Квартира за адресою: АДРЕСА_87 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22911685 від 16.07.2015.

89.Квартира за адресою: АДРЕСА_88 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22667924від 07.07.2015.

90.Квартира за адресою: АДРЕСА_89 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22832863від 14.07.2015.

91.Квартира за адресою: АДРЕСА_90 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22615687 від 06.07.2015.

92.Квартира за адресою: АДРЕСА_91 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23028824 від 21.07.2015.

93.Квартира за адресою: АДРЕСА_92 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22838947 від 14.07.2015.

94.Квартира за адресою: АДРЕСА_93 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22509826 від 01.07.2015.

95.Квартира за адресою: АДРЕСА_94 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22678263 від 08.07.2015.

96. Квартира за адресою: АДРЕСА_95 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22845421 від 14.07.2015.

97.Квартира за адресою: АДРЕСА_96 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22753711 від 10.07.2015.

98.Квартира за адресою: АДРЕСА_97 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22740940 від 09.07.2015.

99.Квартира за адресою: АДРЕСА_98 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23011342 від 21.07.2015.

100. Квартира за адресою: АДРЕСА_98 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23011342 від 21.07.2015.

101.Квартира за адресою: АДРЕСА_99 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23140431 від 24.07.2015.

102.Квартира за адресою: АДРЕСА_29 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22503977від 01.07.2015.

103.Квартира за адресою: АДРЕСА_100 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23070968від 22.07.2015.

104.Квартира за адресою: АДРЕСА_101 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22682984 від 08.07.2015.

105. Квартира за адресою: АДРЕСА_102 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22423596 від 26.06.2015.

106.Квартира за адресою: АДРЕСА_103 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22607170 від 06.07.2015.

107.Квартира за адресою: АДРЕСА_104 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22497747 від 01.07.2015.

108.Квартира за адресою: АДРЕСА_105 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22960650 від 17.07.2015.

109. Квартира за адресою: АДРЕСА_106 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23223985 від 28.07.2015.

110.Квартира за адресою: АДРЕСА_107 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22421300 від 26.06.2015.

111.Квартира за адресою: АДРЕСА_108 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22656218 від 07.07.2015.

112.Квартира за адресою: АДРЕСА_109 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22488128від 01.07.2015.

113.Квартира за адресою: АДРЕСА_110 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22734674 від 09.07.2015.

114.Квартира за адресою: АДРЕСА_111 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22572995 від 03.07.2015.

115.Квартира за адресою: АДРЕСА_112 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22568837 від 03.07.2015.

116.Квартира за адресою: АДРЕСА_113 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22716105 від 09.07.2015.

117.Квартира за адресою: АДРЕСА_114 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22951015 від 17.07.2015.

118. Квартира за адресою: АДРЕСА_115 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22681455 від 08.07.2015.

119.Квартира за адресою: АДРЕСА_116 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22726708 від 09.07.2015.

120.Квартира за адресою: АДРЕСА_117 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22720775 від 09.07.2015.

121.Квартира за адресою: АДРЕСА_118 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22818102 від 13.07.2015.

122. Квартира за адресою: АДРЕСА_106 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22693528 від 08.07.2015.

123. Квартира за адресою: АДРЕСА_107 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22624732 від 06.07.2015.

124.Квартира за адресою: АДРЕСА_108 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22661285 від 07.07.2015.

125.Квартира за адресою: АДРЕСА_109 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23314247 від 31.07.2015.

126.Квартира за адресою: АДРЕСА_119 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22335721 від 24.06.2015.

127.Квартира за адресою: АДРЕСА_120 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 24896657 від 30.09.2015.

128.Квартира за адресою: АДРЕСА_55 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22339812 від 24.06.2015.

129.Квартира за адресою: АДРЕСА_113 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22716105 від 09.07.2015.

130.Квартира за адресою: АДРЕСА_114 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22951015 від 17.07.2015.

131. Квартира за адресою: АДРЕСА_115 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22681455 від 08.07.2015.

132.Квартира за адресою: АДРЕСА_116 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22726708 від 09.07.2015.

133.Квартира за адресою: АДРЕСА_117 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22720775 від 09.07.2015.

134.Квартира за адресою: АДРЕСА_121 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22315869 від 23.06.2015.

135.Квартира за адресою: АДРЕСА_20 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22492995 від 01.07.2015.

136. Квартира за адресою: АДРЕСА_122 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22645959 від 07.07.2015.

137.Квартира за адресою: АДРЕСА_123 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22918192 від 16.07.2015.

138.Квартира за адресою: АДРЕСА_124 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22891430 від 15.07.2015.

139. Квартира за адресою: АДРЕСА_125 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22685316 від 08.07.2015.

140.Квартира за адресою: АДРЕСА_125 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22562121 від 03.07.2015.

141.Квартира за адресою: АДРЕСА_126 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22319621 від 23.06.2015.

142.Квартира за адресою: АДРЕСА_127 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22329329 від 24.06.2015.

143.Квартира за адресою: АДРЕСА_51 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 23241063 від 29.07.2015.

144.Квартира за адресою: АДРЕСА_16 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22305418 від 23.06.2015.

145.Квартира за адресою: АДРЕСА_128 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22294172 від 23.06.2015.

146.Квартира за адресою: АДРЕСА_24 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22427813 від 26.06.2015.

147.Квартира за адресою: АДРЕСА_129 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22300304 від 23.06.2015.

148.Квартира за адресою: АДРЕСА_130 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22145473від 17.06.2015.

149.Квартира за адресою: АДРЕСА_131 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22429614від 26.06.2015.

150.Квартира за адресою: АДРЕСА_132 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22220694 від 19.06.2015.

151.Квартира за адресою: АДРЕСА_133 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22181070 від 18.06.2015.

152.Квартира за адресою: АДРЕСА_134 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22149727 від 17.06.2015.

153. Квартира за адресою: АДРЕСА_135 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22174131 від 18.06.2015.

154.Квартира за адресою: АДРЕСА_136 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22237420 від 19.06.2015.

155.Квартира за адресою: АДРЕСА_137 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22107369 від 16.06.2015.

156. Квартира за адресою: АДРЕСА_138 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 26528244 від 27.11.2015.

157. Квартира за адресою: АДРЕСА_139 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22041744 від 12.06.2015.

158. Квартира за адресою: АДРЕСА_140 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22214253 від 19.06.2015.

159.Квартира за адресою: АДРЕСА_21 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22102507 від 22102507.

160.Квартира за адресою: АДРЕСА_141 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22997118 від 20.07.2015

161.Квартира за адресою: АДРЕСА_142 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22110342 від 16.06.2015.

162. Квартира за адресою: АДРЕСА_143 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 22577050 від 03.07.2015

163.Квартира за адресою: АДРЕСА_23 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 21834282 від 05.06.2015 .

164.Земельна ділянка кадастровий номер 3222485901:01:031:5062 за адресою: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Петропавлівська Борщагівка,; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 26497388 від 26.11.2015.

165.Земельна ділянка кадастровий номер: 3222485901:01:031:5058 за адресою: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Петропавлівська Борщагівка; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 26495784 від 26.11.2015.

166.Земельна ділянка кадастровий номер: 3222485901:01:031:5059 за адресою: АДРЕСА_2 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 26496542 від 26.11.2015.

167.Земельна ділянка кадастровий номер: 3222485901:01:031:5064 за адресою: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Петропавлівська Борщагівка,; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 26498241 від 26.11.2015.

168.Земельна ділянка кадастровий номер: 3222485901:01:031:5065 за адресою: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Петропавлівська Борщагівка, приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 26499313 від 26.11.2015.

169.Квартира за адресою: АДРЕСА_130 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 13484928 від 02.06.2014.

170. Квартира за адресою: АДРЕСА_144 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 30686499 від 28.07.2016.

171.Квартира за адресою: АДРЕСА_145 ; приватний нотаріус ОСОБА_6 ; Номер рішення: 107460 від 23.01.2013.

Ухвала діє протягом одного місяця з дня її постановлення.

У разі відмови виконувати ухвалу слідчий суддя має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудСолом'янський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення19.07.2019
Оприлюднено20.02.2023
Номер документу83168830
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —760/20139/19

Ухвала від 19.07.2019

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Криворот О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні