Ухвала
від 11.03.2010 по справі 2а-1387/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

11 березня 2010 року м. Запоріжжя

Справа № 2а-1387/10/0870

Суддя Запорізького окруж ного адміністративного суду Артоуз О.О., перевіривши матер іали адміністративного позо ву

за позовною заявою: Держа вної податкової інспекції у Шевченківському районі

м.Запоріжжя

до: Приватног о підприємства «СКАЙ ПРО»

про: стягнення заборгованості

та виконання вимог ст.ст. 105, 106 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

10 березня 2010 року Державна податкова інспекція у Шевчен ківському районі м.Запоріжжя звернулась до Запорізького окружного адміністративног о суду із позовною заявою до П риватного підприємства «СКА Й ПРО» про стягнення заборго ваності у розмірі 845 грн. з яких 505 грн. з податку на прибуток та 340 грн. комунального податку.

За правилами ст. 107 КАС Україн и, суддя після одержання позо вної заяви з' ясовує, чи нале жить позовну заяву розглядат и в порядку адміністративног о судочинства і чи підсудна п озовна заява даному адмініст ративному суду.

Відповідно до п.4 ч. 1 ст. 17 КАС У країни спори за зверненням с уб' єкта владних повноважен ь у випадках, встановлених за коном відносяться до компете нції адміністративних судів .

Спір виник із публічно - пр авових відносин, у яких позив ач є суб' єктом владних повн оважень. Зазначений спір згі дно із ст.17 КАС України належи ть до компетенції адміністра тивних судів та має розгляда тися у порядку адміністратив ного судочинства.

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі відсутні.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 105, 106 ,107, 110, 160, 165 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження у с праві №2а-1387/10/0870 за адміністрати вним позовом Державної подат кової інспекції у Шевченків ському районі м. Запоріжжя до Приватного підприємства «СК АЙ ПРО» про стягнення заборг ованості.

2. Закінчити підготовче пров адження та призначити справу до розгляду у судовому засід анні на 29 березня 2010 року, яке ві дбудеться за адресою: м. Запор іжжя, вул.Кремлівська, 65-в в зал і судового засідання № 19, о 12 го д. 30 хв. Справа розглядатиметь ся одноособово суддею Артоуз Олесею Олександрівною.

3. Зобов' язати позивача; по дати до судового засідання: д овіреність на представника, особисті картки відповідача ; докази вжиття заходів по пог ашенню податкового боргу; вс і документи, зазначені у позо ві; докази узгодження щодо сп ірної суми; докази наявності державної реєстрації у відп овідача на час розгляду спра ви у суді; розрахунок податко вого боргу та документи, на пі дставі яких він нарахований; належно засвідчені копії ви требуваних документів надат и у справу Також надати позов ну заяву в електронному вигл яді.

4. Запропонувати відповідач у у разі невизнання адмініст ративного позову подати до с удового засідання : заперече ння проти позову та докази на обґрунтування цих заперечен ь; доручення на представника , при незгоді з розрахунком по зивача надати контррозрахун ок, докази сплати податкової заборгованості у повному об сязі або частково, належно за свідчені копії витребуваних документів надати у справу , о ригінали - суду для огляду. Також надати заперечення на позов в електронному вигляді .

5. Копію ухвали направити ос обам, які беруть участь у спра ві, відповідачу копію позовн ої заяви та додані до неї доку менти.

6. В судове засідання виклик ати повістками осіб, які беру ть участь у справі. Явку сторі н у судове засідання визнати обов' язковою.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя /підпис/ О. О. Артоуз

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення11.03.2010
Оприлюднено23.03.2010
Номер документу8317294
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-1387/10/0870

Постанова від 20.04.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 11.03.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Постанова від 20.04.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 11.03.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні