Ухвала
від 09.02.2010 по справі 2а-723/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Категорія статобліку 6.6.4

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІ НІСТРАТИВНИЙ СУД

м. Запоріжжя, вул. Кремлівсь ка, 65-в

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі і

призначення справи до судо вого розгляду

09 лютого 2010 року Справа № 2а-723/10/0870

Суддя Запорізького окру жного адміністративного суд у Татаринов Дмитро Вікторови ч, розглянувши матеріа ли адміністративного

позову: Державної п одаткової інспекції у м. Енер годар Запорізької області, м. Енергодар, Запорізьк ої області

до: Товариства з обме женою відповідальністю «Кол ос», м Енергодар, Запорізької області

про: стягнення заборг ованості, -

ВСТАНОВИВ:

08 лютого 2010 року до Запоріз ького окружного адміністрат ивного суду надійшов адмініс тративний позов Державної по даткової інспекції у м. Енерг одар Запорізької області до Товариства з обмеженою відпо відальністю «Колос», в якому позивач просить суд стягнут и з відповідача на користь де ржавного бюджету м. Енергода р заборгованість з податку н а прибуток у розмірі 14 927,81 гриве нь.

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі відсутні. Адміністративний п озов подано з додержанням ви мог статей 104-106 Кодексу адмініс тративного судочинства Укра їни.

В процесі підготовчого про вадження суддя встановив нео бхідність витребувати у стор ін всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у спра ві, для огляду у судовому засі данні.

На підставі викладеного, с уд вважає можливим закінчити підготовче провадження і п ризначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 104, 107, 110, 121 КАС У країни, суддя,

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження у Запорізькому окружному адмі ністративному суді за адмін істративним позовом Державн ої податкової інспекції у м. Е нергодар Запорізької област і до Товариства з обмеженою в ідповідальністю «Колос» про стягнення заборгованості.

2. Закінчити підготовче про вадження та призначити судов е засідання на 01 березня 2010 року об 12 год. 00 хв., яке буде пр оводитися суддею Татаринови м Д.В. одноособово, в приміщенн і Запорізького окружного адм іністративного суду за адрес ою: м. Запоріжжя, вул. Кремлі вська, 65 в, зала судового засід ання № 18

3. Зобов'язати сторони над ати в судове засідання всі на явні в них документи та матер іали, які можуть бути викорис тані як докази у справі. Належ ним чином засвідчені копії в итребуваних документів - у справу, оригінали - суду для огляду. Позивачу надати в суд ове засідання позовну заяву в електронному виді.

4. Копії ухвали про відкритт я провадження надіслати особ ам, які беруть участь у справі разом з інформацією про їхні процесуальні права і обов' язки.

5. Відповідачу направити ко пію позову з копіями доданих до нього документів.

6. Запропонувати відповіда чу надати письмові заперечен ня проти позову з посиланням на докази, якими вони обґрун товуються до 01 березня 2010 року, також надати заперечення в е лектронному виді.

7. Роз'яснити сторонам пол оження ч. 3 ст. 122 КАС України від повідно до якого особа, яка бе ре участь у справі, має право з аявити клопотання про розгля д справи за її відсутності. Як що таке клопотання заявили в сі особи, які беруть участь у с праві, судовий розгляд справ и здійснюється в порядку пис ьмового провадження.

Ухвала оскарженню не пі длягає.

Суддя /підпис/ Д.В. Татаринов

З оригіналом згідно

Суддя Д.В. Тат аринов

Пам'ятка про права т а обов'язки осіб, які беруть участь у справі

Права та обов'язки осіб, як і беруть участь у справі (ст.49 К АС України)

1. Особи, які беруть участь у справі, мають рівні проце суальні права і обов'язки.

2. Особи, які бе руть участь у справі, зобов'яз ані добросовісно користуват ися належними їм процесуаль ними правами і неухильно вик онувати процесуальні обов'яз ки.

3. Особи, які бер уть участь у справі, мають пра во:

1) знати про дату , час і місце судового розгляд у справи, про всі судові рішен ня, які ухвалюються у справі та стосуються їхніх інтересі в;

2) знайомитися з матеріалами справи;

3) заявляти клоп отання і відводи;

4) давати усні та письмові пояснення, доводи т а заперечення;

5) подавати дока зи, брати участь у дослідженн і доказів;

6) висловлювати свою думку з питань, які виник ають під час розгляду справ и, задавати питання іншим осо бам, які беруть участь у справ і, свідкам, експертам, спеціал істам, перекладачам;

7) подавати запе речення проти клопотань, дов одів і міркувань інших осіб;

8) знайомитися з технічним записом та жур налом судового засідання і п одавати письмові зауваження до них;

9) робити із мат еріалів справи виписки, зні мати копії з матеріалів спр ави, одержувати копії судови х рішень;

10) оскаржувати с удові рішення у частині, що ст осується їхніх інтересів;

11) користуватис я іншими процесуальними прав ами, наданими їм цим Кодексом .

4. Особи, які бе руть участь у справі, можут ь за власний рахунок додатко во замовити та отримати в су ді засвідчені копії докумен тів і витяги з них.

Права та обов'язки сторі н (стаття 51 КАС України)

1. Крім прав та обов'язків , визначених у статті 49 цьог о Кодексу, позивач має право з мінити підставу або предмет адміністративного позову, з більшити або зменшити розмір позовних вимог або відмовит ися від адміністративного по зову в будь-який час до закінч ення судового розгляду. Пози вач має право відмовитися ві д адміністративного позову й у суді апеляційної чи касац ійної інстанції до закінченн я відповідно апеляційного ч и касаційного розгляду.

2. Крім прав та обов'язків, визначених у статті 49 цього К одексу, відповідач має право визнати адміністративний п озов повністю або частково, п одати заперечення проти адмі ністративного позову.

3. Сторони можуть досягнут и примирення на будь-якій ста дії адміністративного проце су, що є підставою для закритт я провадження в адміністрати вній справі.

4. Суд не приймає відмови п озивача від адміністративно го позову, визнання адмініст ративного позову відповідач ем і не визнає умов примиренн я сторін, якщо ці дії супер ечать закону або порушують ч иї-небудь права, свободи чи ін тереси.

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення09.02.2010
Оприлюднено23.03.2010
Номер документу8317599
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-723/10/0870

Постанова від 27.04.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Постанова від 27.04.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 27.04.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 09.02.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні