Ухвала
від 22.07.2019 по справі 337/2370/19
ХОРТИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЗАПОРІЖЖЯ

22.07.2019

ЄУН 337/2370/19

Провадження № 2/337/1639/2019

УХВАЛА

про відкриття провадження у цивільній справі

22 липня 2019 року місто Запоріжжя

Суддя Хортицького районного суду міста Запоріжжя Бредун Д.С., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Запорізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (м. Запоріжжя, пр. Соборний, буд. 77) про скасування наказу про звільнення, поновлення на посаді начальника відділу Запорізьке бюро правової допомоги в новоутвореній установі - Запорізький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу,

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до Запорізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, в якому просить визнати протиправним, незаконним та скасувати наказ про звільнення №14-к від 10.05.2019 року у зв`язку зі скороченням штатів (ч.1 ст. 40 КЗпП); поновити її на посаді начальника відділу Запорізьке бюро правової допомоги в Запорізький місцевий центр з надання БВПД (код 39748330) шляхом переведення; стягнути середню заробітну плату за час вимушеного прогулу, тобто з 12.05.2019 року по день винесення рішення суду у розмірі 58 338,00 грн.

Позовну заяву подано з додержанням правил підсудності та відповідно до вимог щодо її оформлення, встановлених ст.ст. 28,175,177 ЦПК України.

Підстав для залишення позову без руху, повернення чи відмови у відкритті провадження немає.

Вказаний позов підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства та відповідно до вимог ч.4-6 ст.19, ч.ч.1-4 ст. 274 ЦПК України - за правилами спрощеного позовного провадження .

За таких обставин позовну заяву слід прийняти до розгляду та відкрити спрощене позовне провадження у справі, призначивши її розгляд по суті в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись ст.ст. 19, 175, 187, 274 ЦПК України, суддя -

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити у справі спрощене позовне провадження за позовом ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Запорізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (м. Запоріжжя, пр. Соборний, буд. 77) про скасування наказу про звільнення, поновлення на посаді начальника відділу Запорізьке бюро правової допомоги в новоутвореній установі - Запорізький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу.

Призначити розгляд справи по суті у відкритому судовому засіданні на 13:30 годину 30 вересня 2019 року в приміщенні Хортицького районного суду м. Запоріжжя, каб. №4-А, з повідомленням (викликом) сторін.

Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позов - 15 (п`ятнадцять) днів з дня вручення копії цієї ухвали. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами. У строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву мають бути додані: 1) докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Встановити позивачу строк для подання відповіді на відзив - 2 (два) дні з дня отримання копії відзиву.

Роз`яснити позивачу, що копія відповіді на відзив та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) відповідачу та іншим учасникам справи одночасно з його надісланням (наданням) до суду. Відповідь на відзив повинна бути отримана учасниками завчасно до початку розгляду справи по суті.

Встановити відповідачу строк для подання заперечень на відповідь на відзив - 2 (два) дні з дня отримання копії відповіді на відзив.

Роз`яснити відповідачу, що копія заперечень та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) позивачу та іншим учасникам справи одночасно з його надісланням (наданням) до суду. Заперечення повинні бути отримані учасниками справи завчасно до початку розгляду справи по суті.

Роз`яснити відповідачу його право подати заяву із запереченнями проти розгляду справи в спрощеному позовному провадженні протягом 3 (три) дні з дня отримання копії цієї ухвали.

Інформацію щодо справи учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://hr.zp.court.gov.ua/sud0825/.

Копію цієї ухвали надіслати учасникам справи, копію позовної заяви з додатками відповідачу.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку лише у зв`язку з недотриманням правил підсудності безпосередньо до Запорізького апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя: Д.С. Бредун

Дата ухвалення рішення22.07.2019
Оприлюднено24.07.2019
Номер документу83189125
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення, поновлення на посаді начальника відділу Запорізьке бюро правової допомоги в новоутвореній установі - Запорізький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —337/2370/19

Ухвала від 27.12.2023

Цивільне

Хортицький районний суд м.Запоріжжя

Бредун Д. С.

Постанова від 29.11.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Тітов Максим Юрійович

Ухвала від 29.11.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Тітов Максим Юрійович

Постанова від 20.09.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Тітов Максим Юрійович

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Тітов Максим Юрійович

Ухвала від 25.01.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Тітов Максим Юрійович

Ухвала від 25.11.2021

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Дашковська А. В.

Постанова від 16.11.2021

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Дашковська А. В.

Постанова від 16.11.2021

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Дашковська А. В.

Ухвала від 22.10.2021

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Дашковська А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні